| Autor |
Zpráva |
Baico
Člen |
# Zasláno: 25 Čen 2012 11:31
- Nahlásit
nemethova5
ale podle me pan vubec nema zkusenosti s vychovou a ani vycvikem
Už asi nemáš souseda, neb ho právě kleplo
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 25 Čen 2012 11:32
- Nahlásit
bonc
hele to je prča co? )))) nebydlí u vás někde ta s tim kousavým malobíglem? bych se nedivila ničemu už.-))
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 25 Čen 2012 11:34
- Nahlásit
davidkova renata
tak ja mu to asi vsechno pekne vysvetlim,a nasi vetce asi taky jestli chodi k nam a horakovy a coz asi chodi,ano kastrovat v pripade,ze by to varle nesestoupilo,je tam problem s nad.bujenim,hele ja mam amina kryptaka a haja byl taky a neresim to boooooooze asi za nim zajdu ne?no jde videt,ze nema vubec zkusenosti.kdyz nechce nic nemusi,nikdo ho nutit nemuze.boooze to je dneska matros!
|
bonc
Člen |
# Zasláno: 25 Čen 2012 11:34
- Nahlásit
davidkova renata
mi zas bereš slova )))
nebydlí u vás někde ta s tim kousavým malobíglem?
hele jaxe voběví v útulku bígle tak je to jasný
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 25 Čen 2012 11:36
- Nahlásit
bonc
jezis!rikam pravdu ma nejake vystavni,ci vycvikarske zkusenosti,ma zkousky,ma zavody nebo po zavodni kariere?nema,chodil nekdy na cvicak?nechodil,zucastnoval se seminari?nic takoveho,dana meli jako mazlika a v zivote jsem ho venku nevidela z voditka,ale mi je to jedno,pokud bude chtit poradit at klidne prinde.
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 25 Čen 2012 11:37
- Nahlásit
nemethova5
asi za nim zajdu ne?
Neřeš to. Nemá to smysl. Já budu jen ráda, když mi čas od času napíšeš, jak Lexík roste a že je v pohodě. Pro pána už navždycky budem s mojí chovatelkou podvodnice a já navíc ještě ta, co si honí ego cvičením a vystavováním psů.
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 25 Čen 2012 11:38
- Nahlásit
nemethova5
hele, tak s ním hoď řeč o tý kastraci, však máš zkušenost se dvěma psema už, třá tě bude aspoň poslouchat, tady se projevoval tak, že by bylo nejlepší dát psa utratit totiž
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 25 Čen 2012 11:39 - Změnil/a: Alexa
- Nahlásit
NAZDAR PAKA
no ty woe teď sem to dočetla a měla sem lehký cik
to mi přijde jako že sem na té svatbě seděla vedle sestřenice, co sem léta neviděla, páč ona chodí na náš spřátelený cvičák a přivezla tam kluka vod nich nebo jak se renata zná s ilu která zná matku nevěsty, nééééé myslím že jindra22 právě volá realitku
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 25 Čen 2012 11:39
- Nahlásit
Baico
a já navíc ještě ta, co si honí ego cvičením a vystavováním psů.
A tak to je samozřejmě pravda, my to víme přece fšechno
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 25 Čen 2012 11:39
- Nahlásit
nemethova5
Pani uklidněte se. Ty jsi nám jen dneska potvrdila jen to, co jsme už delší dobu věděli. My se jen bavíme, neb v tomhle případě se ta voda uvařila poměrně dost rychle
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 25 Čen 2012 11:40
- Nahlásit
Alexa
myslím že jindra22 právě volá realitku
vžd\ť má chalupu nebo chatu někde u eninky né, tak třá se přestěhuje ta,
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 25 Čen 2012 11:40
- Nahlásit
Alexa
myslím že jindra22 právě volá realitku
blbost. Paní Jindrová volá koronárku
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 25 Čen 2012 11:41
- Nahlásit
Eldoguero
cooooze?tak nadherny pesan?jen kvuli tomu,ze nema sestouple varle?to si delas prdellll,ne?ja rikam,pokud ho nechce tak ho beru!
Baico
jestli se pan bude vubec semnou bavit,jak podvodnice?to jsem mohla ja rict o svojem chovateli hajanka,panu ferencovy,nebo o hene,ze je podvodnice,stalo se stalo,ja tro neresim,ja to resila kvuli zdravotnim problemum,a ne,ze chci psa nutne uchovnit a nutne honem vystavovat,muze se stat,muze byt pes ze spickoveho chovu a bohuzel jako.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 25 Čen 2012 11:41
- Nahlásit
Biluška
Alexa
dete akorát
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 25 Čen 2012 11:44
- Nahlásit
Baico
mam predevsim psi jako spolecniky,partaky a kdyz to tak hnusne reknu jako pracovni nastroj,ale abych dala pryc jen psa kvuli tomu,ze mu nesestoupne jedna kulka tak to je na me moc,holt genetika je mocna carodejka a tu mi neovlivnime.
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 25 Čen 2012 11:45
- Nahlásit
davidkova renata
oooo,jak je ten svet malej,hele ja bydlim na 1015,on na 1016
ale jak rikam,pokud bude chtit neco vysvetlit tak budu rada a jeste k nam chodi holcina s feneckou belaska ale rikala mi nazev chovkx a taky znama,holka super v pohode.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 25 Čen 2012 11:46
- Nahlásit
nemethova5
cooooze?tak nadherny pesan?jen kvuli tomu,ze nema sestouple varle?to si delas prdellll,ne?ja rikam,pokud ho nechce tak ho beru
hele
# Zasláno: 18 Dub 2012 12:03
Citát - Nahlásit
Darina1
Kluka ušatýho fakt nenechám kastrovat, to bych jej radši nechal uspat, to ti přísahám, Darino.
jinak pročti si ten první odkaz ode mne..o tom varleti,stojí to za to tě řikám a budeš v obraze hned
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 25 Čen 2012 11:46
- Nahlásit
nemethova5
jak podvodnice?
Protože nebylo v kupní smlouvě napsáno, že pes nemá sestouplá obě varlata. Je to na dlouhé vyprávění.
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 25 Čen 2012 11:50
- Nahlásit
davidkova renata
no dobry no,takdavidkova renata
DDDDDD:nemam co rict,na to.
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 25 Čen 2012 11:52
- Nahlásit
Baico
hm,ja nemela kupni smlouvu ani na jednoho a co?a nic,neposeru se,i kdyz kdysi jsme si tady s henou psali,ale kazda to chapala jinak,pak se to vysvetlilo,coz je dobre,a jsem rada.
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 25 Čen 2012 11:53
- Nahlásit
nemethova5
Todle mi napsal včera večer v žumpě
Fandovo štěňata, pokud vím, jsou již tři měsíce u svých nových majitelů, takže rozumím tomu dobře, že na Fandovi plánujete další chov? Být vámi, dobře bych si to rozmyslel...
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 25 Čen 2012 11:55
- Nahlásit
nemethova5
přečti si nejdřív téma "jak je to s varlátky u štěňat" ...
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 25 Čen 2012 11:56
- Nahlásit
nemethova5
čti
http://www.cz-pes.cz/diskuse/4_12566_0.html
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 25 Čen 2012 12:00
- Nahlásit
davidkova renata
to vse vim,ale asi za nim zajdu
Eldoguero
hele tema nesestouple varle uz ma davno za sebou a kdybych mela dalsiho psa s nesestouplym varletem,tak mi to neva
davidkova renata
uz asi vim kam chodi,za tema dvema borcama do dolni lutyxne,klinika jak cip,jen se objevis ve dverich tak calujes za usmev,hele taky mi rekli,ze vsechno nejlepe vykastrovat,njn,to jsem chtela jenom sono a oni mi vykladali takovy kokotiny,tak jsem rekla nashledanou!
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 25 Čen 2012 12:01
- Nahlásit
nemethova5
Máš maila
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 25 Čen 2012 12:03
- Nahlásit
Kluka ušatýho fakt nenechám kastrovat, to bych jej radši nechal uspat, to ti přísahám, Darino.
Jo jo, přesně tohle jsem měla na mysli.
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 25 Čen 2012 12:04
- Nahlásit
nemethova5
hele tema nesestouple varle uz ma davno za sebou a kdybych mela dalsiho psa s nesestouplym varletem,tak mi to neva
Tak jasně, pokud si nekupuju psa přímo s úmyslem chovu (pokud vyjde milion pět dalších věcí) tak to přece na kvalitu života nemá žádný vliv, akorát to nechápe úplně každý no ...
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 25 Čen 2012 12:17
- Nahlásit
Eldoguero
lip bych to fakt nenapsala,ten hajan mi dal tolik,ze nejaka kastrace,sice ze zdravotnich duvodu me proste neodvarila,ba naopak,hajan mel stejnou povahu furt,a kvalitou a svou laskou mi to vsechno vratil,tech zkousek a zavodu,co jsme spolu prosli,kdyz ja byla na umreni s tim zapalem plic tak se ode m ani nehnul,tak jako ja lezela u neho,kdyz byl otraveny tou soli,snesla bych mu modre z nebe,a zas bulim!!!!a nejakej si rekne,ze radsi necha psa utratit,nez aby ho kastroval ze zdravotnich duvodu,to neni pro me clovek,sorry uz zase bulim!
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 25 Čen 2012 12:23
- Nahlásit
nemethova5
uz zase bulim
To je jasný, že ti Háju bude teď všechno připomínat, zkus na to tolik nemyslet, i když je mi jasný, jak ti je ...
a nejakej si rekne,ze radsi necha psa utratit,nez aby ho kastroval
no jo no, počkej chvíli, třeba sem přiběhne a bude zase plkat ty svý nesmysly a přijdeš si taky na svý přímo on line
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 25 Čen 2012 12:26
- Nahlásit
nemethova5
sorry uz zase bulim!
tak to bude eště mockrát. (( hele já vimk, je to úpa debilní,ale třá ti to udělá trošku dobře a duši
Tři dny
Martin Scott Kosins
Pokud jsi někdy měl rád nějaké zvíře, pak máš ve svém životě tři dny, na které nikdy nezapomeneš.
Ten první je šťastný a blažený den, kdy sis přinesl domů nového kamaráda. Mohls strávit spoustu týdnů volbou druhu. Mohl ses vyptávat na názory mnoha veterinářů a dlouze pátrat po chovateli. Anebo, možná, ses v jediné letmé chvilce mohl rozhodnout pro nějakého bláznivku z útulku, protože cosi v jeho očích ti dosáhlo až do srdce. Ale když sis vyvolené zvířátko přinesl domů a koukal se, jak všechno zkoumá a vyžaduje své místečko v tvém obýváku nebo v předsíni, a když přitom poprvé cítíš, jak o tebe třeba zavadí, vštípí ti to, že sis přinesl tvora s čistou láskou pro spoustu let.
Druhý den přijde o osm, devět, nebo deset let později. Je to den jako kterýkoliv jiný. Obyčejný a ničím výjimečný. Ale přijde překvapující okamžik, kdy se koukneš na svého dlouholetého kamaráda a spatříš věky, tam kde jsi dřív viděl mládí. Spatříš pomalý a uvážlivý krok, tam kde jsi dřív vídal energičnost. Spánek tam, kde dřív byla aktivita. Takže začneš svému kamarádovi přizpůsobovat jídelníček, můžeš mu přidat prášek nebo dva do jídla. A narůstá v tobě strach z blížící se prázdnoty. Tyto nepříjemné pocity budeš mít, dokud konečně nepřijde Třetí den.
A v tento den, když se tvůj kamarád a Bůh nerozhodli pro tebe, budeš ty kvůli svému životnímu kamarádovi vystaven svému vlastnímu rozhodnutí, povede tě přitom tvoje duše. Nejhlubší. Ale ať už zvolíš jakoukoliv cestu, tvůj kamarád tě nakonec opustí a budeš se cítit sám jako jediná hvězda v temné noci.
Jsi li moudrý, necháš slzy volně téct, tak často a tak hojně jak budeš muset. A obyčejně zjistíš, že málokdo z kruhu tvé rodiny či přátel bude schopen pochopit tvůj zármutek, nebo tě utěšit. Ale jestli jsi své zvířátko opravdu miloval, staral se o něj v té spoustě radostných let, najdeš jeho dušičku, menší než je třeba tvoje, bude se zdát, že tě doprovází v osamělých dnech, které přijdou. A ve chvíli, kdy to nejméně čekáš, ucítíš, jak o tvou nohu něco lehounce zavadí. Pohlédneš na místo, kde tvůj drahý, možná nejdražší kamarád lehával - a rozpomeneš se na Tři významné dny. Vzpomínky budou možná bolestné a přinesou ti bolest do srdce.
Jak jde čas, bolest přichází a odchází, žije vlastním životem - odvrhneš ji nebo přijmeš, může tě to pak splést. Když totiž bolest odvrhuješ, skličuje tě. Když ji přijmeš, prohlubuje tvou duši. Tak jako tak pořád je to bolest.
Ale přijde, ujišťuji tě, den čtvrtý. Láska tvých přátel s tebou totiž zůstává, to nemůže nic změnit. Láska, kterou sis zasloužil. Odkaz lásky přátel, kteří nás opustili. Je jenom tvoje. Je to láska, která umožní, abyste se znovu setkali. Láska, která přemůže všechno. Ta láska je totiž Duhový most.
děcka musim jít ale vůbec se mi nechce ,život mimo žumpu je dneska dost nezajímavej teda )))
|