| Autor |
Zpráva |
jindra 22
Člen |
# Zasláno: 25 Čen 2012 18:58
- Nahlásit
nemethova5
tohle se proste nedela aby hazel chovatele do jednoho pytle!
On je nehází do jednoho pytle. Jen si nedělá iluze. Asi ví ze své praxe, proč. Já z těchto stránek začínám mít pocit, že chovatelé tvoří další druh mafie. Kdo ze zákazníků promluví, je fuj, je zlý, je hajzl. Měl držet hubu. Je to jako u doktorů. Profesní mafie... jeden druhého kryje, pan doktor nikdy nepochybí, vždy má pravdu. Vrána vráně oči nevyklove, říká moudré přísloví.
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 25 Čen 2012 19:03
- Nahlásit
jindra 22
ja myslim,ze ne,jsou lidi a lidi a chovatele urco za mafii nepovazuju,ale no,ja prece chovatelka nejsem,jsem jen milovnik psu,jako chapu,ze si iluze nedela,ja koneckoncu taky ne,ale rikam,od vasi chovatelky je to ferove jednani,to,co vam nabidla.
|
jindra 22
Člen |
# Zasláno: 25 Čen 2012 19:30
- Nahlásit
nemethova5
od vasi chovatelky je to ferove jednani,to,co vam nabidla.
Rád si s vámi o tom popovídám, pokud budete mít zájem. Co mi nabídla? Po tom, co jsem začal křičet mi nabídla (po měsíci, co jsem měl štěně), že můžu odstoupit od kupní smlouvy a vrátit štěně. To je podle vás férové jednání? Podle mě je to prachsprosté citové vydírání. Vždyť jí muselo být jasné, že po měsíci si každý ke štěňátku vytvoří citový vztah a na tohle by mohl přistoupit jen deprivant, který chtěl psa jen kvůli byznysu. Netvrďte mi, že byste po měsíci dokázala vrátit štěně. Na to vás už trošku znám.
Ona literu obchodního zákona splnila, že zákazník její nabídku odmítl, je jeho problémem. Chce se mi blít... štěně rovná se vysavač.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 25 Čen 2012 19:34
- Nahlásit
jindra 22
Co mi nabídla? Po tom, co jsem začal křičet mi nabídla (po měsíci, co jsem měl štěně), že můžu odstoupit od kupní smlouvy a vrátit štěně. To je podle vás férové jednání? Podle mě je to prachsprosté citové vydírání.
a coby sis představoval jako adekvátní nabídku?
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 25 Čen 2012 19:42
- Nahlásit
jindra 22
no reknu hnusne,ale je to tak,porad je brano zvire jako vec,ja mela to same v bledemodrem,mohla jsem amina vratit,ale neudelala jsem to,protoze na nem i kdyby mohl byt chovny proste chovat nechci,nemam na to cas a ani prostredky a nemam ani jmeno a na to,aby si pes zakryl trikrat za zivot je podle me zbytecny,ano literu obchodniho zakona splnila,a vy mi nevykladejte,ze radsi nechate stene utratit,nez ho vykastrovat ze zdravotnich duvodu,na to vas taky moc dobre znam!
ano o tom si spolu povykladame,to bude urco plodna dizkuse primo face tu face,mozna ze se to vyjasni,to bude lepsi,nez jeden o koze druhy o voze.
|
jindra 22
Člen |
# Zasláno: 25 Čen 2012 19:58
- Nahlásit
davidkova renata
Si děláš srandu? Já nejsem kupec, kšeftman...
|
jindra 22
Člen |
# Zasláno: 25 Čen 2012 20:06
- Nahlásit
nemethova5
No tak vidíte, odhadl jsem vás správně, štěně byste nevrátila. To asi málokdo. S tím utracením štěněte místo kastrace to byla nadsázka, uznávám, možná nevhodná, taková exploze machismu, mužského šovinismu. Radši smrt, než přijít o "kule". Blbost, i bez kulí se dá žít. Lépe a déle, než s rakovinou.
Jo, někdy pokecáme, určitě se to vyjasní. Dozvíte se, co mě štve.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 25 Čen 2012 20:14 - Změnil/a: Biluška
- Nahlásit
jindra 22
mě by to teda taky zajímalo. Jak se měla chovatelka zachovat? Jak by ses zachoval ty na jejím místě?
Mám totiž takový dojem, že sám nevíš co chceš
Edit: kupec tedy jsi. Ať se ti to líbí, nebo ne tak to štěně jsi koupil, tudíž jsi kupec
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 25 Čen 2012 20:16
- Nahlásit
jindra 22
naprosto ne..normálně mi odpověz co bys považoval za férové jednání když tu o tom mluvíš dokola x tejdnů..nebo teda vůbec nechápu proč jsi to vůbec komentoval..jak u chovatelky tak tady všude možně..bud ti to vadí a cejtíš se poškozenej a chceš náhradu( v jakýkoli formě) anebo je ti to fuk a máš psa jako kámoše a tim pádem je zcestný to komentovat a vomílat furt dokola
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 25 Čen 2012 20:18
- Nahlásit
jindra 22
A jak by sis to celý představoval tak, aby chovatelka nevyšla jako podvodnice? Jak by sis představoval celou tu záležitost se štěnětem tak, aby to bylo ke tvojí spokojenosti?
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 25 Čen 2012 20:24
- Nahlásit
jindra 22
super!hajan zil taky bez kouli a plnohodnotny zivot!povaha se mu nezmenila,byl to porad dobry stary hajos,chapu,ac chlapy jsou nekdy divni tvorove,tak vas chapu,je fakt ze mi hena udelala moc dobrou cenu a taky nemusela,urco pokecame a budu rada jak se to vyjasni,ono je to lepsi si o tom fakt pokecat nazivo,tak nekdy u kavy se budu tesit,se dozvite,nebudu predbihat.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 25 Čen 2012 20:39
- Nahlásit
davidkova renata
hele blázne, máš vzkaz v Ešusce od Fifajze, prej už Skřivánčatům dorazily ty ostnáče nebo možná protitahací kšíry...nebo to byly kanadský pamlsky?? Teď ti nevim, ale prej maj radost. Zřejmě nějakej slušnej oddíl.
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 25 Čen 2012 20:46
- Nahlásit
Lucie Kratochvílová
davidkova renata
Biluška
jsem taky kupeccccc!
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 25 Čen 2012 20:49
- Nahlásit
nemethova5
jsem taky kupeccccc!
To nepochybně. Většina z nás je. Snad krom Gerdy, která má psa z útulku, ale nejsem si jistá essi zadara. Možná je taky kupec
Já jsem horší sorta, jsem kupec i chovatel-prodejce Nevím essi by mě neměli rovnou odstřelit Ale radši ne, to by spoustě lidí udělalo radost
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 25 Čen 2012 20:52
- Nahlásit
nemethova5
jsem taky kupeccccc!
No jo, to je vetsina z nas - kupec, teda mimo ty, co se ujaly nejakeho psa z utulku (kez se jim to vrati v karme a muzou behat jeko ponici v Lhase - essi teda nebude zrovna od Cinana zavrena ). jenze tenhleten tvuj soused je takovej dost specifickej kupec
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 25 Čen 2012 20:59
- Nahlásit
du se svalyt vy kupci benátský uš mě nebavíte
Gerda
prej už Skřivánčatům dorazily ty ostnáče nebo možná protitahací kšíry...nebo to byly kanadský pamlsky?? Teď ti nevim, ale prej maj radost. Zřejmě nějakej slušnej oddíl.
jj něco sem zaslechla..tak jako víš jak..gde můžu tam pomůžu,úpa matka tereza ,kor jaxe jedná vo korekční pomůcky..doufám teda že sem si vyčistila karmu a nebudu!! poník ve lhase! určo by na mě nějakej květinář zkoušel pareliho metodu..to bych blil
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 25 Čen 2012 21:03
- Nahlásit
davidkova renata
a nebudu!! poník ve lhase
dobre, no, muzes bejt i cibetka, budes nam pripravovat kavu pro vzacne navstevy
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 25 Čen 2012 21:07
- Nahlásit
leyenda
muzes bejt i cibetka, budes nam pripravovat kavu pro vzacne navstevy
mám dotaz stran dobré brazilské kávy
|
jindra 22
Člen |
# Zasláno: 25 Čen 2012 21:09
- Nahlásit
Biluška
Jak by ses zachoval ty na jejím místě?
Zkouším si to představit. Jako provozovatel renomované chovky bych takové štěně asi nedal vůbec z ruky. Ani zadarmo. A kdyby si někdo takové štěně vybral, šel bych co nejdřív s pravdou ven. Určitě ne až při odběru. A rozhodně bych mu později neotloukal o hubu, že si štěně přece sám vybral. Že nezkontroloval varlátka? Jeho problém. To mi přijde jako zneužití zákazníkovi naivity, či neznalosti.
|
twingas
Člen |
# Zasláno: 25 Čen 2012 21:15
- Nahlásit
no co já jsem ted byla pro štěně, tak mi bylo rovnou řečeno, že jeden z těch psů nemá sestouplé, proto je levnější. Věděla jsem na čem jsem. To mi přijde fér
|
stetisek123
Člen |
# Zasláno: 25 Čen 2012 21:16
- Nahlásit
davidkova renata
nazdar škodíci
hele bé super víkend
http://www.novinky.cz/domaci/271468-cesko-zazije-t eplotni-skoky-vikend-bude-tropicky.html
Di do... Ty jo, jak můžete existovat f takoym počasí? TO se nepotíte? Jak se vám dejchá? To nechápu, fakt
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 25 Čen 2012 21:49
- Nahlásit
stetisek123
Ty jo, jak můžete existovat f takoym počasí?
Skvěle
TO se nepotíte?
Od té doby co vynalezli dežodoranty ani ne
Jak se vám dejchá?
NOrmálně - nádech, výdech...jako blondýna si to teda musím občas připomínat, ale celkem f pohodě
jindra 22
Pokud vím tak v době odběru mělo tvoje štěně obě varlata sestouplé a je to tak ve smlouvě. Je celkem normální stav, že pejsek může varlata zatáhnout, to se pravděpodobně stalo i u vás. Štěně je živý organismus, nikoliv ten vysavač, který jsi vzpomínal. Může se stát spousta věcí - můžou mu nevylézt druhé zuby, případně mít špatný skus. Můžou mu nevyjít rentgeny na DKK či DKL. Může se objevit nějaká srdeční vada, nebo vada ledvin, sleziny, slinivky... To všechno jsou věci, které chovatel dopředu neví a v podstatě nemůže ovlivnit.
Když se tyto vady objeví až po odběru tak může udělat dvě věci - a) poslat tě do pr... a hrát mrtvého brouka, b) nabídnout nějakou satisfakci - vrácení části kupní ceny, druhého psa za výhodnější cenu... c) nabídnout odstoupení od smlouvy - tzn. ty vrátíš psa, on vrátí peníze. Uznávám, že na bod C by přistoupil málokdo, já osobně bych taky štěně nevrátila. Snažím se ti vysvětlit, že to, že tvé štěně zatáhne varle a už ho nespustí opravdu chovatelka nemohla vědět předem. Pokud vím tak jak bod B tak C ti nabídla a tys to odmítl. Co víc by, proboha, mohla udělat?
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 25 Čen 2012 22:06
- Nahlásit
je, tady to zase žije, no nic, my jdeme spát, jsem dneska nějaká unavená, dobrou
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 25 Čen 2012 22:23
- Nahlásit
leyenda
davidkova renata
muzes bejt i cibetka, budes nam pripravovat kavu pro vzacne navstevy
mám dotaz stran dobré brazilské kávy
Kreténiiii
A vůbec cibetka budu já, páč jsem odborník na pravou brazilskou kávu, jak jistě ráda dosvědčí Renata a ALexa
Tý jo, co to tu je zase za bordel noho krisova, proč ru někdo neuklidí
|
Venta
Člen |
# Zasláno: 25 Čen 2012 22:35
- Nahlásit
nemethova5
Biluška
sem taky kupeccccc!
No jo, to je vetsina z nas -
Já nejsem kupec. Jsem obdarovaný nálezcem a pak i nálezce
Jdu na Big Lebowskýho
|
Venta
Člen |
# Zasláno: 25 Čen 2012 22:38
- Nahlásit
Eldoguero
davidkova renata
muzes bejt i cibetka
A vůbec cibetka budu já,
asi nebudu pít kávu
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 25 Čen 2012 22:39
- Nahlásit
Venta
asi nebudu pít kávu
Tsss, jsem uražena, neznáš mojí specijální brazilskou kávu, ony ti to holky zítra potvrdí, že jsem profík
Taky jdu, dobrou.
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 26 Čen 2012 07:43
- Nahlásit
brá ráno, kde jste všichni? kam se všichni poděli????
|
Darina1
Člen |
# Zasláno: 26 Čen 2012 08:18
- Nahlásit
nemethova5
myslim si,ze reprezentace belousu na cvicaku je spravna,znam par lidi z havirova,co maji belouse a patri mezi spicku,tedy elitu ve vycviku a ze by byli nejak tyrani,ani bych nerekla,ti psi to vyzadujou to cviceni,maji to v sobe
http://www.bisonek-bichon.cz/
AHOJKY paní Vás vítám!!!!!!
No a odpověď na vaší otázku a diskuzi tak Vám ukazuji jací krásni BĚLOUŠI jsou v Havířově, že jo no a hlavně drajvový .
|
Darina1
Člen |
# Zasláno: 26 Čen 2012 08:24
- Nahlásit
nemethova5
ano o tom si spolu povykladame,to bude urco plodna dizkuse primo face tu face,mozna ze se to vyjasni,to bude lepsi,nez jeden o koze druhy o voze.
jindra 22
Jo, někdy pokecáme, určitě se to vyjasní.
nemethova5
urco pokecame a budu rada jak se to vyjasni,ono je to lepsi si o tom fakt pokecat nazivo,tak nekdy u kavy se budu tesit,se dozvite,nebudu predbihat.
No a mě taky přiberete, když my jsme už taky bez těch kulek u Biška? Já se hlásím taky na vysvětlenou co a jak.
|