Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Mamky Žumpa
<< 1 ... 1161 . 1162 . 1163 . 1164 . 1165 . 1166 . 1167 . 1168 . 1169 . 1170 . 1171 ... 1561 . 1562 . >>
Autor Zpráva
Monty
Člen
# Zasláno: 24 Čen 2012 23:24
- Nahlásit

Baico
Gerda
davidkova renata
bonc
Biluška
Eldoguero

Sophinka všem moc děkuje snad jsme na nikoho nezapomněly

Děcka dneska měly krásný den, dopoledne si coursingařily a odpoledne jsme byli zase 5 hodin u Ostravice, děckám se moc líbila Sophiinčina nová hračka do vody, potkali jsme fajné štěňátko a Faith s ním řádila jak o život

Monty
Člen
# Zasláno: 24 Čen 2012 23:27 - Změnil/a: Monty
- Nahlásit

nemethova5
Dani, to mě moc mrzí ani nevíš jak
Co Amin, jak to snáší?
Upřímnou soustrast! Drž se holka!!! je to strašně těžké
Fakt je mi to moc líto
Bobek, ať mi tam pozdravuje Montíka

Soph Ti moc děkuje za přání

Monty
Člen
# Zasláno: 25 Čen 2012 00:01
- Nahlásit

Jdeme spát, dobrou

Biluška
Člen
# Zasláno: 25 Čen 2012 06:56
- Nahlásit

Dem se prtínat dámy, uš je zase pindělí. Naštěstí uš poslední předprázdninové

bonc
Člen
# Zasláno: 25 Čen 2012 07:45
- Nahlásit

Bré ráno, ženy roztomilé, to máme dneska hnusně což? Je hnusné pondělí, hnusný mrak nade mnou, jen pouhých ubohých hnusných osum stupňů tam.. ALE! Maká se jenom do čtvrtka, a ve čtvrtek jenom chviličku a pak páááááá a pak se bude makat jenom tři dny a zase páááááá ale na hooodně dlouho pááá, na celejch 14 dní pááá, tagže je to co? Fajnéééé

Monty
Člen
# Zasláno: 25 Čen 2012 07:47 - Změnil/a: Monty
- Nahlásit

Bré ránko ano Bonc má pravdu, je hnusné pondělí - fuj fuj fuj

Monty
Člen
# Zasláno: 25 Čen 2012 07:57
- Nahlásit

Biluška
Naštěstí uš poslední předprázdninové
a co jako?

bonc
Člen
# Zasláno: 25 Čen 2012 08:03
- Nahlásit

a zase sem se hnedle takle poránu nasrala... že já sem vůbec lezu, teda ne sem, ale kamkoliv jinam.. Uběhl nám měsíc a je to tu zas, stejnej problém, nový téma. Nemohl by někdo slečně říct, že dát toho psa pryč dokud je malej bude asi vopravdu nejlepší řešení?? Páč když je takovejdle vobří neřešitelnej problém jenom štěněcí kousání, jakpa asi dopadne celková výchova? Nemam vůbec chuť na ní reagovat, jenom mě to nasralo.

nemethova5
Člen
# Zasláno: 25 Čen 2012 08:46
- Nahlásit

AHOJKY VSEM!
Krasne dobre ac uprsene u nas rano,gabko moc dekuju,co jsi mi napsala na fejs,pord se nejak nemuzu z toho vseho vzpamatovat,ale jak rikas,cas vse zahoji,je dobry,ze musim chodit do prace,aspon na to nebudu tak intenzivne myslet.

Lucie Kratochvílová
Člen
# Zasláno: 25 Čen 2012 09:33
- Nahlásit

nemethova5

Upřímnou soustrast. Hajan byl pan pes!

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 25 Čen 2012 10:20
- Nahlásit

nazdar degeni,,nějaký debilní pindělí ne?
nemethova5
tak Dani už jsme si to řekly,co dodat,slova jsou stejně na hovno
bonc
Nemohl by někdo slečně říct, že dát toho psa pryč dokud je malej bude asi vopravdu nejlepší řešení
uš jí to něgdo řek
jako je to neštěstí,to každopádně

nemethova5
Člen
# Zasláno: 25 Čen 2012 10:24
- Nahlásit

davidkova renata
cau ja vim,dnesek je upa pro me nejhorsi,jaksi klepky prestali ucinkovat,nemuzu se jima pajcovat,pokud jdu do prace,a tak kdyby prijel sef,by to pochopil,jsou dost v pohode,jo mas pravdu,slova jsou totalne na hovno,ale i tak mel krasny zivot,jen me sere desne,ze me takhle zklamal a rezignoval nad zivotem,co rict?nic!
Lucie Kratochvílová
pani dekuji!a jsem pevne presvedcena,ze amin je muj posledni pes,uz zadnyho nechci,nikdy!

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 25 Čen 2012 10:27
- Nahlásit

nemethova5
,nemuzu se jima pajcovat,pokud jdu do prace,
hm to je blbý,kdybys měla aspon volno
jen me sere desne,ze me takhle zklamal a rezignoval nad zivotem
dani neblázni,každej má svůj čas ,prostě už tu dál bejt nechtěl a nemoh,dyk mu bylo aspon 12 ne? a vzpomen si na toho předtim,samas řikala,že bys to už nikd y neudělala,co z takovýho "života"?

nemethova5
Člen
# Zasláno: 25 Čen 2012 10:31
- Nahlásit

davidkova renata
jo to mas recht,uz bych to neudelala,ale proste me to totalne sere,jako po ceste si klepky nevezmu,vezmu si je v praci,amin hlida dobre,kdyby neco,ja vim,aspon trosku utecha,ze mu ta svicka horela urcity cas.jj bylo mu dvanact.
a co jinak tady noveho na zumpe?byl nakej s
škandallll?

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 25 Čen 2012 10:39
- Nahlásit

nemethova5
bylo mu dvanact
tak to je na NO dost dobrý..musiš si to vyžrat celý sama do dna,bude to trvat eště dlouho a nepomůže ti nikdo,ale čas to učiní snesitelnějším..vždycky to tak je i když to v těch prvních chvílích zní absurdně a nemožně.Aspon máš druhýho psa,,to je asi vo krapítek lepší než když je doma úplně prázdno
a co jinak tady noveho na zumpe?byl nakej s
škandallll

jj škandály sou,to je koření života,dokonce sem se dopracovala do hlavní role,su velmi spokojené se sebou

jo a děckáá viděli ste fčera něgdo Farmu?? ten vojcl bejvalej vypadá jako slušnej magor snad ho hned nevyrazej

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 25 Čen 2012 10:47
- Nahlásit

nemethova5
ahoj pani, ještě jednou upřímnou soustrast, držte se všichni, pohlaď Amina a zkus na to tolik nemyslet a jak sama dobře víš, teď už pomůže jen čas ...

Ahoj všichni, u nás je taky hnusný počasí, takže z hub asi nic nebude jinak nevim co novýho, co zde?

Baico
Člen
# Zasláno: 25 Čen 2012 10:53
- Nahlásit

Eldoguero
u nás je taky hnusný počasí
Tady (na Václaváku ) je snesitelně, ani vedro ani zima a občas vykukuje slunec.
nemethova5
Dani, na ovčáka se dožil krásného věku a prožil plnohodnotný život. Jak píše Renata, ten první nával bolesti je naprosto zdrcující a není jiná možnost, než ho prostě nějak přežít

nemethova5
Člen
# Zasláno: 25 Čen 2012 10:55
- Nahlásit

davidkova renata
jooooo???uz jsem cetla a tak uz jsem se u toho skandalu pekne dlouho nepobavila,ty moje celebrito v hlavni roli,hihi!!!!farmu jsem nevidela,byla jsem hodne na skype,tak jsem porad.ja vim dvanact let na ovcoun a je dost,mas pravdu,jeste,ze je amin,a vyzrat?to je total do dna!
Eldoguero
ja vim,cas je vselek,jinak bonbon je super,ivos po me chce at mu usiju obojek,jinak u nas uz rostou donesla jsem slusny kosik modraku.

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 25 Čen 2012 10:56
- Nahlásit

nemethova5
me sere desne,ze me takhle zklamal a rezignoval nad zivotem
neblázni, prostě přišel jeho čas a věděl to ...
12 je hezkej věk

davidkova renata
viděli ste fčera něgdo Farmu
nečumim na to

Lidi chcíp mi telefon asi volala jsem s mamkou a najednou to vypadlo, tak kouknu na mobil a von je vypnutej a už nejde rozchodit, je to teda stará šlupka tak asi už dosloužil, chjo

nemethova5
Člen
# Zasláno: 25 Čen 2012 10:57
- Nahlásit

Baico
dik!!!mame v baraku belouska z ancilias?nevim jestli to dobre pisu a je dlouhosrstej,bude k nam chodit na cvicak.
je to moc zdrcujici a ac to clovek ceka,nikdy na to neni pripraven a nebude!

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 25 Čen 2012 10:58
- Nahlásit

nemethova5
donesla jsem slusny kosik modraku.
fakt?? tady ani lysohláfka a u mudr v Lípě taky ani tuk,byla minulej tejden..hele půočkej hodim ti fotku tý její nový čuby.-))
Eldoguero
Ahoj všichni, u nás je taky hnusný počasí
tady je gůt,oblačno až polojasno ale houby stejnak nerostou řikala mudr

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 25 Čen 2012 11:01
- Nahlásit

nemethova5
hele.-))

nemethova5
Člen
# Zasláno: 25 Čen 2012 11:01
- Nahlásit

davidkova renata
nooooooo,u nas rostou jako divoky,tak vis jak,skoda ze jsem to nenafotila,aspon bych si tu trosku pohonila triko,no to byl nas posledni vejletik s hajanem na houbach.
Eldoguero
stejne mu to neodpustim,byl to obrovskej bojovnik!nechat me tu tak samotnou!

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 25 Čen 2012 11:02
- Nahlásit

Eldoguero
nečumim na to
fčera to začlo teprf
volala jsem s mamkou
co kecáš dyxi mi nevolala!!!

Baico
Člen
- Nahlásit

nemethova5
Nevíš jak se jmenuje? Co vím, tak jsou tam u vás 3 kousky. Je taky možné, že je to Fandův syneček

nemethova5
Člen
- Nahlásit

davidkova renata
jezisssss!to je krasne mohutna CUBINKA!!!to zas bude obr,tak at dela mudr samou radost a pozdravuj ji za me,jooo?fajne mimi.

nemethova5
Člen
# Zasláno: 25 Čen 2012 11:04
- Nahlásit

Baico
larys,lars,nebo nejak to obr jak hrom!jen vim,ze to je L-kove stene a hoooodne mi pripomina hajana v tom stenecim veku,telo,hlava,usi do strisky a je hunacek

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 25 Čen 2012 11:07
- Nahlásit

nemethova5
jako má luxusní barvičku,ale jako Boba mohutná nebude,jinak ale pěkná je zatraceně
Baico
tyjo že by byl u dany malej Fanda??????

Eldoguero
Člen
- Nahlásit

Baico
Tady je docela zima a vypadá to na déšť

nemethova5
,jinak bonbon je super
jéééé, miminko moje malinký pozdravuj páníčka a paničku a Bonbonkovi až ho uvidíš dej za mě pusinku
u nas uz rostou donesla jsem slusny kosik modraku.
Krásná práce, u nás je to všechno o dost později, ale myslím, že už by taky mohly

Baico
Člen
- Nahlásit

nemethova5
Lexis? Jestli jo, tak je to náš synátor a taky mě dost překvapuje, že chce páneček chodit na cvičák, protože na cvičáku se prý psi jen šikanujou.

<< 1 ... 1161 . 1162 . 1163 . 1164 . 1165 . 1166 . 1167 . 1168 . 1169 . 1170 . 1171 ... 1561 . 1562 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání