| Autor |
Zpráva |
Alexa
Člen |
# Zasláno: 21 Čen 2012 12:04
- Nahlásit
Gerda
sem ráda že sem zase někdy mezi vjetčinou
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 21 Čen 2012 12:07
- Nahlásit
Gerda
pošli mi to jinak, za prvý nevím co mám (i když excel asi jo) a za druhý mě to uráží
děkuju
Lucie Kratochvílová
Jestli to není nespravedlivý
Nespravedlivý je to, že nejedeš
Biluška
Jistě, to dá rozum
Hele, mohla bys je nechat běhat za autem, takhle nechával jeden pán běhat za autem svýho barváře, tak dlouho až mu nečekaně umřel na infarkt byl z toho dost v prdeli, tak ho poslal na pitvu a mimo jiné mu zjistili, že má plíce jako dlouholetý kuřák prý to mohlo být tím, že buďto pobýval často a dlouho v zakouřeným prostoru nebo těmy výfukovými plyny, který dýchal jak běhal těsně za autem
Majitel psa byl nekuřák a do hospody psa nebral, resp. jen vyjímečně ...
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 21 Čen 2012 12:12
- Nahlásit
Lucie Kratochvílová
když na tábor nejedu
????? jak jako???
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 21 Čen 2012 12:15
- Nahlásit
Gerda
hele tak já nevim..asi drým 39 na normálního čéka..jako na mě.-))))
strašně plníš bulvár, mamko, seš komentuhodná myslim...
twe víš kolik lidí mi věnovalo to čeho maj všicíí čim dál mín?svůj volnej čas!místo aby byli s čoklama,rodinou,dětma,,dobrou knihou či filmem,ze všech možností si vybrali mě
víš kolik lidí který co chvíli vyřvávaj na netu cosi vo nulách a ubožákách,který je ale vůůůbec nezajímaj a sou rádi že s nima nemaj nic společnýho,vystříkne jak švestkovej knedlík,dyš na ně do 5 minut nezareaguješ páč žijou f iluzi že sou pro tebe stejně tak důležitý jak ty pro ně a myslej,že budeš tančit jak voni si písknou? Víš kolik lidí řeší každý mý nadechnutí aby ho mohli okamžitě komentovat a rozebírat ? a kolik lidí mi dobrovolně věnuje pozornost? Klidně bejt krapet kontroverzní než průměrnej a šedej,,klidně budit třá i negativní reakce než vůbec žádný ..tomu se řiká asi to kouzlo vosobnosti ..taky proto sem vaše Mamka já,,vy nuly
odcházim ven a dřít ,už tu nechci trávit žádnej čas vůbec..(čti Večer sem zpátky )
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 21 Čen 2012 12:15
- Nahlásit
Eldoguero
můj trenér nechával za autem běhat celou svoji smečku. Vždycky když přijížděl domů tak je na začátku vesnice vyhodil, jel domů a oni běželi za autem. V jedné zatáčce rostl strom a čouhaly mu ven kořeny. Jeho pudlice byla v tu chvíli nějak nečekaně rychlá, v té zatáčce se dostala na úroveň auta, na těch kořenech jí podklouzly nohy a spadla mu pod auto. Přejel ji zadním kolem.
To mu ovšem nezabránilo v tom, aby to dělal dál. Za čas se mu povedlo, že se pes v husté mlze zastavil, aby se vyvenčil a pak se rozběhl za jiným autem co jelo jinam. Ztratil se, hledali ho asi týden.
A hádej co? Furt nechává psy běhat za autem
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 21 Čen 2012 12:23
- Nahlásit
Gerda
Hluboce se omlouvám, ale jsem ráda, že jsem zůstala, byď naprosto nevědomky stádní. Asi už to mám halt vchovaný
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 21 Čen 2012 12:26
- Nahlásit
Gerda
Už jsem to napravila
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 21 Čen 2012 12:31
- Nahlásit
davidkova renata
twe víš kolik lidí mi věnovalo to čeho maj všicíí čim dál mín?svůj volnej čas!
to je hned po penězích to nejdůležitější )))
Baico
Už jsem to napravila
spráááávně ))))
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 21 Čen 2012 12:35
- Nahlásit
Biluška
To je děsný
Náš skorosoused nechává běhat svýho křížence za autem, dřív ho vykopnul přímo nám před barákem, teď už se zastaví asi 20 metrů za bránou ... Jede děsně pomalu a pes pobýhá kolem dokola kol auta, kolikrát už musel dupnout na brzdu, aby ho nepřejel, nicméně dělá to stále.
Onehdá jsme šli z venčení s dozaty, on zastavil přímo proti nám - viděl nás, páč jsme od sebe byli kousek a koukal přímo na mě - pak pustil čokla, kterej samozřejmě na nic nečekal a vylítnul přímo proti dozám
Já je teda dala na vodítko, ale vořech doběh asi 10 metrů před Argů, kterej si myslel, že má narozeniny asi, že si jako bude moct zabít svého vořiška Stáli, mrskali ocasama a děsně chtěli za nim, pes naštěstí zjistil, že nedělá dobře včas a tak zdrhnul.
Chlap dělá podobný věci furt, pak čas od času přijde a začne být děsně důležitej, jako aby mu naši psi nesežrali toho jeho. Argument "Ale váš pes běhá na volno, čas od času až u nás na zahradě." jaksi nebyl brán jako důvod psa si hlídat
Má kliku, že pes je v zásadě děsnej srab a bojí se o sobe, jinak už by ho dávno nějakej jinej sežral nebo ho přejelo auto ...
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 21 Čen 2012 12:43
- Nahlásit
Eldoguero
viděl nás, páč jsme od sebe byli kousek a koukal přímo na mě - pak pustil čokla, kterej samozřejmě na nic nečekal a vylítnul přímo proti dozám
hele třá se ho chce zbavit
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 21 Čen 2012 12:49
- Nahlásit
Eldoguero
To dělá naše sousedka taky. Nepouští teda psa z auta (myslím, že by ji v životě ani nenapadlo psa do auta vzít), ale nechává ho lítat po celé vesnici. Lidem jako takovým celkem ani neva, je to malý neškodný něcojakopudl. Ale máme tady viadukt přes silnici, přímo pod ním se ta silnice ještě kroutí do zatáčky. Dost nepříjemná situace páč je to tam úzký, přes tu zeď nevidíš essi ti tam něco jede a když ho uvidíš tak už je zpravidla pozdě . Prostě hnus fijalovej. No a ten blbej čokl běhá nejradši právě tam. Se sama divím, že ho ještě nic nepřejelo. Já sama už řešila essi přejet Bobinu, napálit to čelně do zdi, nebo risknout přejet do protisměru kde ovšem vůbec nevíš essi se za pikosekundu nezhmotní autobus
|
bonc
Člen |
# Zasláno: 21 Čen 2012 12:55
- Nahlásit
můžete mi říct proč furt nestíham?? Tabulku sem Gerdoslavě nevyplnila páč je mým dobrým zvykem každou tabulku co dorazí emajlem ostentativně 3 dny ignorovat, páč se mezi tim většinou vokáže že jí buď nemam vyplňovat vůbec, nebo jí mam vyplnit úplně jinak, popř. že to vlastně ani nepatří mě
Ale zpět k tabulce Gerdy - na tábor nejedu, tudíž tryka neobědnávám, peněz na zbyt nemaje. Sem si teďkonc vobědnala úžasný dogrekový tryčko, enem jsem se jaxi zapomněla zeptat předem na cenu.... tagže mi ho budou muset dát naši k svátku, páč přece nejsu debil abych si sama koupila tryko za takový lowe!
Nevim do jaký skupiny se mam zařadit, když mam trojbarevnýho čokla a dvoubarevnou ofci?? Budou skupiny bílí psi, ostatní psi a blbí psi?
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 21 Čen 2012 13:03
- Nahlásit
bonc
Nevim do jaký skupiny se mam zařadit, když mam trojbarevnýho čokla a dvoubarevnou ofci?? Budou skupiny bílí psi, ostatní psi a blbí psi?
Taky nevím páč mám v podstatě čokly fšech baref . Krom bílé teda, tu nemám . Asi pudu ke zlatým, těch mám nejvíc.
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 21 Čen 2012 13:05
- Nahlásit
Alexa
hele třá se ho chce zbavit
Přesně tak to vypadá
Biluška
On ho jakoby úmyslně lítat nenechá, ale pes je furt na volno na zahradě co není oplocená, takže v podstatě je každou chvíli jinde.
Nejvíc mě se... když si šlápnu stopu a ten hajzlík mrňavej už na mě číhá někde v rigólu a jde mi vyžrat všechny pamlsky
Což u Kalu mě to až tak nevadí, ale když šlapu něčemu mladšímu a potřebuju, aby tam toho bylo dost, nemluvě o tom, že není úpa ideální, když se mi po stopě producíruje další čokl, tak jsem dost naštvaná. Nejvíc, když teda stojí celou dobu co čucháme opodál a poštěkává na nás - z louky ne zahrady myslím.
Já sama už řešila essi přejet Bobinu, napálit to čelně do zdi, nebo risknout přejet do protisměru
Tak nějak si říkám, že první varianta v týhle situaci je skoro nejschůdnější řešení
bonc
Budou skupiny bílí psi, ostatní psi a blbí psi?
jo jo a v tý poslední budeš sama
no i když ...
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 21 Čen 2012 13:08
- Nahlásit
http://www.novinky.cz/koktejl/270991-fenka-privedl a-na-svet-14-stenat-majitele-je-po-zahrade-vozi-v- kolecku.html
Nejlepší z celého článku je tahle věta: Fenka Star má průkaz původu, majitelé si tak na štěňatech i značně přivydělají. Za jedno mohou dostat něco přes 5000 korun.
Obět to psal nějakej odborník.
|
pajda222
Člen |
# Zasláno: 21 Čen 2012 13:19
- Nahlásit
Baico
A nejlepší jsou ti diskutující k tomu, co tvrdí, že papíry dostane jen asi 5 štěňat.
Také čekáme štěňata, tak doufám, že jich tolik nebude.
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 21 Čen 2012 13:21
- Nahlásit
pajda222
Také čekáme štěňata
Tak to budete ve vatě co
A co to bude, knírači?
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 21 Čen 2012 13:24
- Nahlásit
pajda222
A nejlepší jsou ti diskutující k tomu, co tvrdí, že papíry dostane jen asi 5 štěňat.
Nikdy mě nepřestane překvapovat, jak je tahle nepravdivá informace v lidech stále zažraná
Také čekáme štěňata
Tak to držím palce, ať všechno dobře dopadne. A pak šťastnou ruku při výběru milujících a rozumných majitelů. To je, jak jsem zjistila taky dost důležitá věc.
|
pajda222
Člen |
# Zasláno: 21 Čen 2012 13:29
- Nahlásit
Eldoguero
Baico
No to budem, třeba koupím konečně psům ten bazén, o který už škemraj kolik let.
Děkuji, ano knírači.
Tak páníčkové už jsou vybraní. Někteří čekají na štěně už rok, tak snad jich bude tak akorát, abych uspokojil poptávku a nemusel snánět další zájemce.
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 21 Čen 2012 13:41
- Nahlásit
pajda222
Tak páníčkové už jsou vybraní
To je paráda, tak držíme palce, ať to klapne, ať jsou všichni v pohodě, čubinou počínaje a super páníčkama konče
|
pajda222
Člen |
# Zasláno: 21 Čen 2012 13:50 - Změnil/a: pajda222
- Nahlásit
jj, dík. Mám zamluvenejch 5 psů a 3 feny, tak by to mohlo vyjít akorát. Ale při mým štěstí budu mít 9 fen a jednoho psa.
|
Maky a Trix
Člen |
# Zasláno: 21 Čen 2012 13:53
- Nahlásit
Dámy a pane, neuvěřitelné se stalo skutečností, jsem tu chirurgii stihla. Následné žádosti o kastrace, nápravy zlomenin, extrakce zubů a očí, prosím ke mě
Jdu na cimrmanovskou výstavu, je tam i hospoda na mýtince. po svejch domu už asi nedojdu
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 21 Čen 2012 14:08
- Nahlásit
Maky a Trix
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 21 Čen 2012 14:22
- Nahlásit
Maky a Trix
gratuluju paní
Stanu se tvým častým zákazníkem
pajda222
jj, dík. Mám zamluvenejch 5 psů a 3 feny, tak by to mohlo vyjít akorát. Ale při mým štěstí budu mít 9 fen a jednoho psa.
Si piš, to je pravidlo. Když se narodí zlaté fenky chtějí fšichni černé psy...když se narodí černí psi chtějí fšichni modrého psa, nebo zlatou fenku...je to pořád dokola
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 21 Čen 2012 14:35
- Nahlásit
Maky a Trix
Největší gratulace, mladá operatérko! Krásná prácičkaaaaa!
|
agáta12
Člen |
# Zasláno: 21 Čen 2012 14:43 - Změnil/a: agáta12
- Nahlásit
Gerda
Jsem teda totálně dodčená, že patřím mezi ty slušné , páč sem majl ignorovala , z důvodu neúčasti na něčem tak děsně profesionálním jako žumpotábor . Jedu jinam , abych se mohla vyvyšovat a ještě víc honit ego ! Tutíž tričko né .
Stačí pokrývka od Božky .
Jistě jste již slyšeli Y o velkokynologických pomůckách na magnet .
Pokud ne - (je to vůbec možné )
Jeden silnej magnet uvnitř vesty - druhej silnej zvenku vesty a na něm přimagnetěnej pešek nebo míček .
Pes udělá gůt - pochvala a bere si sám nebo dostane tu omagnetěnou hračku .
Prodává se to za nehorázný prachy a tak jsem si sehnala magnetky hezčí a levnější .
Vzala jsem jich povícero , protože kdyby někdo chtěl .
ALE problém byl jak silný magnetky objednat - počítá se to na Newtony -( to je ten chlap s tím jabkem pod jabloní (( stromem , že jo )) ) - 10 těch chlapů je 1 kilo .
No a když se přicucnou k sobě ty magnety , ne ti chlapi , tak se ta jejich síla sčítá . Těch chlapů .
No vzala jsem rači silnější , s hodně Ňutnama.
Před chvílí dorazily a nebyla jsem opatrná při jejich vybalování.
Rozdrtilo prst a udělalou takovou tu štěnici . Jsou velký jako pětikoruna a sílu maj přes 200kilo .
A jak moc chtěli k sobě a já je nechtěla pustit , tak byly agresívní .
Trvalo mi 2 hodiny než sem je všechny roztrhla , zabalila a rozesadila po radiátoru
|
bonc
Člen |
# Zasláno: 21 Čen 2012 14:53
- Nahlásit
Maky a Trix
gratulacéééééé
agáta12
10 těch chlapů je 1 kilo
čeče sem myslela že maj chlapi lepší kurz...
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 21 Čen 2012 14:56
- Nahlásit
agáta12
Pes udělá gůt - pochvala a bere si sám nebo dostane tu omagnetěnou hračku .
jak ten pes pozná,že uš si může odmagnetit hračku?
A jak moc to drží? Mám totiž problém se saní, že gdyž se začnu s někým přetahovat tak chtějí fšichni. A já jaksi nemám tolik chapadýlek, abych mohla držet šestnáct přetahovadel Šelmyje jsou pak zoufalé a štěkají na mě a Arman mě hryže do noh Bysem si je na sebe přimagnetila a celá smečka by mohla být hepy, že se se mnou přetahuje
|
agáta12
Člen |
# Zasláno: 21 Čen 2012 15:14
- Nahlásit
Biluška
Hele tam maj magnety , že uzvednou i bagr , problém je ,že když se s takovým přimagnetíš a deš kolem futra , tak odcházíš i s futrem a vším železným vůkol .
|
agáta12
Člen |
# Zasláno: 21 Čen 2012 15:17
- Nahlásit
Biluška
No pes udělá něco dobře a ty řekneš třá Jóóóóóó a ber hoo. Nebo jen berhoo nebo co chceš
Nebo Jooooo a natočíš se , aby bylo jasno
|