| Autor |
Zpráva |
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 21 Čen 2012 11:14
- Nahlásit
davidkova renata
Afína si každej dělá srandu z chudinky
jo to je ten chodáček jo???
Nheledej mě ,nikdy mne nenajdeš..P:S. jsem u maminky
Hele, to se nedá, já prostě nemůžu, sem tu už dost let, ta nostalgyje a tak takže zůstávám do příštího záchvatu
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 21 Čen 2012 11:15
- Nahlásit
Gerda
Smim si vzít peřinu
twe co se ptáš ) sem viděla cos vlákla na jednu jedinou noc k eldům
V neděli Zloves, ty jelymánku, bránění, koupání, logistická příprava na cesty.
ok..eště bych nějak zakomponovala stopink dyš máme ty plány..
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 21 Čen 2012 11:15
- Nahlásit
Biluška
"to je tatínek (fena kolie), to je maminka (pes šeltie) a to jsou jejich miminka (feny šeltie),že
ehm ... otázky typu to je tatínek - fena argentiny, to je maminka - pes argentiny a to jejich štěně - černá stafbulka mě občas berou mdloby, říkám si, že u krátkosrstýho psa by mohli lidi rozeznat aspoň psa od feny
Lucie Kratochvílová
sem proto, aby si každej založil svojí skupinu
Tak na to už jsme snad každá najely né
davidkova renata
Nheledej mě ,nikdy mne nenajdeš..P:S. jsem u maminky
pawLINka
Tak máš dva v jednom a můžeš být ve dvou skupinách
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 21 Čen 2012 11:16
- Nahlásit
Lucie Kratochvílová
Hele, to se nedá, já prostě nemůžu, sem tu už dost let, ta nostalgyje a tak takže zůstávám do příštího záchvatu
tag jasnééé...sme jenom lidi né?
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 21 Čen 2012 11:16
- Nahlásit
pawLINka
Asi se mi nejvíc líbí barva Džessynková a Delinková, ale takovou tu nikdo jiný nemá.
ajajajaj, asi se nám tu líhne už opravdická myšlééénka picbumácká
Eldoguero
Že třá bílej Argo vzbuzuje v lidech mnohem větší hrůzu než Boris - černá čuba
Pokud vim, Boris-černá čuba je Viktor...v tom případě nechápu, proč se lidi bojej Argůů víc než Borise....-)))))))) maminto nesel!
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 21 Čen 2012 11:17
- Nahlásit
Gerda
budeš dávat stronghold?
Nebudu, jedem na sever
si jedem vyvenčit k moříčku ))))
Tomu říkám stylový pyknyk
Zkusíme, kolik toho uveze Zelenina,
Uveze toho dost. Vyndám zadní sedačky. Za přední nandáme naše zavazadla a tvojí peřinu a zbytek prostoru budou mít vevrky a Maryje pro sebe. Prostoru bude dost, ale obávám se že z pohledu Maryje ho bude dost málo Ale kluci nejsou Nána ani Pyxla, tudíš jí nebudou zalehávat
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 21 Čen 2012 11:18
- Nahlásit
Eldoguero
typu to je tatínek - fena argentiny, to je maminka - pes argentiny a to jejich štěně - černá stafbulka
a tak co už..jednou byl označeno jako nány štěně jakýsi kříženec velše či co
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 21 Čen 2012 11:18
- Nahlásit
Eldoguero
ehm ... otázky typu to je tatínek - fena argentiny, to je maminka - pes argentiny a to jejich štěně - černá stafbulka mě občas berou mdloby, říkám si, že u krátkosrstýho psa by mohli lidi rozeznat aspoň psa od feny
pohlaví jsou zcela podružné detaily. Bere se to čistě podle velikosti. Každej přece ví, že tatínek je největší, maminka menší a logicky miminka jsou nejmenší
Hele a taky ti lidi říkaj, že ti Viktora sebere socijálka páč máš ty psy?
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 21 Čen 2012 11:20
- Nahlásit
Gerda
Pokud vim, Boris-černá čuba je Viktor...
Né, Boris je černý NO, Viktor mu říká Boris - černá čuba ale na důvod se mě neptejte, to ví asi jen Viktor
nechápu, proč se lidi bojej Argůů víc než Borise....-)))))))) maminto nesel!
Třeba já se bojím Viktora podstatně víc než Argůůů, dokonce se dá říct, že Argů se nebojím, kdežto Viktora velmi
Občas na mě cení tesáky a vrčí zatím pomáhá, když jí uikážu, že mám větší zuby než ona, ale co až přezubí
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 21 Čen 2012 11:24
- Nahlásit
dobré ráno vopice
NEJLEPŠÍ JE ROZHODNĚ ZRZATÁ!!!!!!!!!!!
Monty
šiš už budeš mít čtyry bílý knírače??????? asi buem zas muset vobnovit počet povolenejch fotek na stránku
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 21 Čen 2012 11:25
- Nahlásit
davidkova renata
a tak co už..jednou byl označeno jako nány štěně jakýsi kříženec velše či co
Měla by jsis Nandu víc hlídat, koukám, že se ti spouští s kdekym
Biluška
Bere se to čistě podle velikosti. Každej přece ví, že tatínek je největší, maminka menší a logicky miminka jsou nejmenší
To dá rozum
pohlaví jsou zcela podružné detaily.
Ano, ano, to mi připomíná kamarákdu co si pořádila psa čechohoráka a na půl roce jsme s mušem náhodou při mazlení (pes ležel na zádech) zjistili, že je to fena Kámoška tehdá prohlásila, že myslela, "že mu to doroste"
Hele a taky ti lidi říkaj, že ti Viktora sebere socijálka páč máš ty psy?
Tý jo, ani se neptej kolikrát jsem tohle už slyšela. Páč psi doma a dítě přece nejdou dohromady, jak je známo
Co ty, jedeš se dnes kouknout za holkama?
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 21 Čen 2012 11:29
- Nahlásit
Eldoguero
co si pořádila psa čechohoráka a na půl roce jsme s mušem náhodou při mazlení (pes ležel na zádech) zjistili, že je to fena Kámoška tehdá prohlásila, že myslela, "že mu to doroste"
no tak to nééééé snad hele abysme se eště nedočkaly nepříjemnejch překvápek dyby kámoška měla pravdu esi mi rozumíš
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 21 Čen 2012 11:29 - Změnil/a: Monty
- Nahlásit
Biluška
ale po každé otázce "to je tatínek (fena kolie), to je maminka (pes šeltie) a to jsou jejich miminka (feny šeltie),že?" mi dost tečou nervy.
tento týden mi z nich udělal nějaký pár maltezáčky
jinak většinou si myslí, že Soph je tatínek, je totiž nejvyšší, pak nmají jistotu kdo je maminka a kdo dítě, protože váhově už je Guli s Faith stejně, akorát Gulík je ještě o něco menší výškově
Biluška
Chceš se fsadit, že o tom teď budeš dva měsíce furt kecat a pak si jednoho doneseš dom?
klidně, protože tentokrát už fakt ne to bych si musela rychle nejít už nějakého sponzora
Eldoguero
Nekoukej ani na fotky
já jim narovinu napsala, že si je na dva měsíce mažu s přátel :smirK: že kdo se pak má na ty fotky dívat!!!!!
To samé jsem řekla i mamince a sestře od chovatelčina manžela (bydlí kousek ode mě, tak jsme je včera potkali) tak se strašně smály
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 21 Čen 2012 11:33
- Nahlásit
Alexa
šiš už budeš mít čtyry bílý knírače??????? asi buem zas muset vobnovit počet povolenejch fotek na stránku
jste strašné svině, víte to??? To víš, že bych si klidně dalšího dotáhla ale kdo to má financovat
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 21 Čen 2012 11:33
- Nahlásit
Eldoguero
Co ty, jedeš se dnes kouknout za holkama?
prdím na ně, je hezky pudu k rybníku
Ano, ano, to mi připomíná kamarákdu co si pořádila psa čechohoráka a na půl roce jsme s mušem náhodou při mazlení (pes ležel na zádech) zjistili, že je to fena Kámoška tehdá prohlásila, že myslela, "že mu to doroste"
Když jsem byla týnejdžr tak u nás na ulici měli psa-NO. Pak jim umřel, chvíli neměli nic a potom od kohosi dostali voříška Dárečka. Když jsme se potkali venku, Kazbunda si hrála s Dárečkem a paní mi dojatě povídala jak jsou rádi, že mají zase pejska tak jsem ji upozornila, že Dáreček jaksi není Dáreček, ale Darinka. Nevěřila mi a ještě byla dost rozvrkočená když jsem pořád trvala na svým. Ti hodní lidi co jim Dárečka darovali jim řekli, že je to pejsek a ona nemá důvod jim nevěřit páč to byli moc hodní lidi. Uvěřila mi až cca za osm měsíců když jim Dáreček doma porodil štěňátka
|
Darina1
Člen |
# Zasláno: 21 Čen 2012 11:41
- Nahlásit
Eldoguero
Holky založíme si skupinu "Bílí psi" a budeme v ní pomlouvat všechny ostatní co vy na to
Tak to ne to já mám zase ráda, když je mišmaš všeho možného to je lepší a hezčí, ale BÍLÍ jsou stejně nej, ale pomluvit a to veřejně můžu i tak to já se za své názory nestydím
Gerda
zdravíme Biška a Damiška!
AHOJKY Gerdičko a děkujeme taky veleuctně zdravíme Mařenku.
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 21 Čen 2012 11:42
- Nahlásit
davidkova renata
abysme se eště nedočkaly nepříjemnejch překvápek dyby kámoška měla pravdu esi mi rozumíš
A tak to by bylo samozřejmě fópá, páč jsme ji s mušem tvrdili, že mu - ji v žádným případě už nic nenaroste ...
Biluška
prdím na ně, je hezky pudu k rybníku
To chápu, čokle necháš doufám doma
Když jsme se potkali venku, Kazbunda si hrála s Dárečkem a paní mi dojatě povídala jak jsou rádi, že mají zase pejska tak jsem ji upozornila, že Dáreček jaksi není Dáreček, ale Darinka
Kdysi jsme s kámoškou venčili jejího kříženého jezevčíka, v tý době mu nebyli ani 3 měsíce, tudíž čůral jako fenka a jedna paní nám tvrdila, že JE to fenka. Argumentovala to tím, že to musí vědět páč je psovod po chvíli jsme se dostali k tomu, že psovod je proto, že vodí svého pudlocosi na vodítku
Jako některý lidi jsou fakt ale hodně mimo realitu koneckonců na cz-psa jich chodí docela podstatnej vzorek
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 21 Čen 2012 11:43
- Nahlásit
Darina1
ale pomluvit a to veřejně můžu i tak to já se za své názory nestydím
Když ale to nemá to správný grády, tak aspoň počkej až budou ti, koho pomlouváš momentálně pryč, aby se nemohli vyjadřovat v přímém přenosu
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 21 Čen 2012 11:47
- Nahlásit
KDO NEODPOVĚDĚL NA MEJL, JE SKETA. Můžu vám říct, že odpověděli jenom slušní lidi, mezi které se nepočítá: Baico, Davítková, Alexa, Maky, Akyháky, Danajasa, Kintička, Lucka Kratochvílka, Atusch, pawLINka, Bonc, Monty, Štětísková, Eldorádo/Elmush/Eldítě
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 21 Čen 2012 11:49
- Nahlásit
Gerda
KDO NEODPOVĚDĚL NA MEJL, JE SKETA
no dobře dobře..tak vo mě založ téma třá ,no
dyš já nenašla ty barvy.-((( du to zkusit tedA
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 21 Čen 2012 11:50
- Nahlásit
děcka, jdu, myslete na mě
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 21 Čen 2012 11:50
- Nahlásit
Gerda
KDO NEODPOVĚDĚL NA MEJL, JE SKETA.
Takže všichni?
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 21 Čen 2012 11:53
- Nahlásit
pajda222
Jo a jinak, nejlepší jsou černí psi, samozřejmě.
Pane Pajdo, nedejte se tu přesvědčit o bílých psech, je jich tu děsná přesila, souhlasim s váma na 100%, že černí psi jsou nejvíc ze všeho nejlepší.
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 21 Čen 2012 11:53
- Nahlásit
Gerda
Já se to dneska snažila otevřít, ale z nějakýho důvodu mi jdou jen ty obrázky, to poslední ne Co mám dělat?
|
Darina1
Člen |
# Zasláno: 21 Čen 2012 11:54
- Nahlásit
Eldoguero
To máš taky naprostou pravdu ano je to tak
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 21 Čen 2012 11:55
- Nahlásit
davidkova renata
tak vo mě založ téma třá ,no
to už bys měla ale 4 témy vlastní...zas se mi tě nechce tak rozmazlovat...ale starou žumpu už jsme pohřbili, ostnáč ti zamkli, strašně plníš bulvár, mamko, seš komentuhodná myslim...
Lucie Kratochvílová
Takže všichni?
!!!!!!! Okamžitě přestaň hubatět, Kratochvílko, a nahlédni tabulku a doplň ))))
Monty
děcka, jdu, myslete na mě
včera na Karo a dnes na tebe? Máš taky kompozici?
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 21 Čen 2012 11:56
- Nahlásit
Eldoguero
Co mám dělat?
máš excel? Jestli ne, pošlu ti ještě pdf.
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 21 Čen 2012 11:56
- Nahlásit
Gerda
nahlédni tabulku a doplň
Jsem v práci, musím na to kouknout až doma a vlastně nevím, jestli chci tričko z Jevišovic, když na tábor nejedu. Jestli to není nespravedlivý
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 21 Čen 2012 11:58
- Nahlásit
Gerda
já sem žádný mail nedostala, ani s barvou ani bez ní tudíž se cítím děsně uražená a jdu okamžitě založit supernejvíctajnou skupinu speciálně určenou na tvé pomlouvání
Eldoguero
To chápu, čokle necháš doufám doma
Jasný, přece se s nima nepotáhnu Napřed zasmrdí celý auto a pak tam furt dělají bordel Když jsou uvázaný u výfuku tak štěkají a když je pustím tak lezou DO VODY. Kdo se v tom pak má koupat když vím, že v tom rybníku byl nějaký smradlavý čokl
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 21 Čen 2012 12:00
- Nahlásit
Biluška
ajo!
|