| Autor |
Zpráva |
Monty
Člen |
# Zasláno: 21 Čen 2012 07:40
- Nahlásit
Bré ráno, dneska je velký den musí být úspěšný
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 21 Čen 2012 07:54
- Nahlásit
pawLINka
Oficiálně začíná to nejlepší roční období
nejlepší? ty jsi teplomilný blázen? Já asi radši nepršivé jaro a podzim a krásnou zimu a léto docela taky, ale ne v rozžhaveném městě
|
Darina1
Člen |
# Zasláno: 21 Čen 2012 08:08
- Nahlásit
Biluška
Ahojky ty Biluše- Libuše to jsem se po ránu teda fakt nasmála super cestováni to jsi zase vymamlasila ty navigačko , to se jen tak nevidí ty jsi, jak já zabočím na dálnici jako, že na ten Bohumín v Ostravě, ale po 100m si to uvědomím a co já blbka nepojedu kus cesty, že jo škoda plynu tak okamžitě těch 100m možná i víc začnu couvat jasně, že někteří namě ukazují, že jsme pako, ale co záchrana mojí peněženky je důležitější .
Jo a ještě jedna věc pro všechny holky co znám a hlavně pro Davídkovou jako správný zvědavý člověk jsme si přečetla skandál s ostnáčem a za sebe můžu říct, že co tam se vyprodukovalo hnusu jen se tak nevidí a neslyší ženské jsou snad horší než chlapy a hlavně zákeřné. Tohle nepatří na Vás vy jste se vyjádřily a skončily dokonce i důkaz jste dodaly, ale i tak se začalo stejně psát nesmysly a dělat mylné závěry.
Tohle píši za sebe a se i ráda pod to podepíši tak, že já jsem Dája kdyby to náhodou někoho zajímalo a nemám psy na cvičák, ale mám dva bíle gaučáky Bišonky jedna třetina lidiček mě zná a ta druhá si na mě vzpomene.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 21 Čen 2012 08:12
- Nahlásit
Darina1
no a tos neviděla jak na mě čuměli v těch železárnách když jsem vlítla dovnitř, zastavila, pár vteřin na ně čuměla, pak sem řekla asi osmnáct sprostých slov, zařadila jedničku, na plácku před halou 1 udělala otočku a vylítla zase branou ven
Monty
Sem fčera myslela, že v Ostravě chcípnu. A psi taky. Bylo to fakt hrozné, už se nedivím, že tam ve vedrech nemůžete být. Zase na druhou stranu - můžete se odstěhovat na vesnici a máte klid
|
Darina1
Člen |
# Zasláno: 21 Čen 2012 08:17
- Nahlásit
Biluška
No já to slyším až tedy jak řveš ty sociální pracovnice, protože i já to tak dělala a já když někam jako nechtíc zajedu tak je mi celkem fuk kde se budu otáčet, ale okamžitě se chci otáčet a hledat správný směr.
Jojo a dýchat se opravdu nedá a nedalo dnes je tady po dešti prozatím trochu lépe tak větrám, jak se dá ono rozpařené město je humus a vem si chudák ti psy na tom betonu a asfaltu chudáci.
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 21 Čen 2012 08:21
- Nahlásit
Biluška
Darina1
Tak to se holky těšte, jak pojedeme s Gerdo do toho Německa My když to dáme dohromady, tak se nám v bloudění níkdo nevyrovná
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 21 Čen 2012 08:22 - Změnil/a: pawLINka
- Nahlásit
Monty
jó, já milákuju léto. A teplóóó!
A nejvíc když je děsný horko a sluníčkově. To vždycky vezmeme čokle, doplazíme se na Štěrkáč a tam plavčíme a je nám nejvíc moc fajn. A o víkendu vyrazíme ven třeba už dopoledne, celý štěrkáč obejdeme (je fakt dóst velký) a po cestě se zastavujeme a plavem a plavem.
Psi to milují taky nejvíc ze všeho, protože strašně rádi plavou. Hlavně Jessa teda. A Tomáš si vždycky hrabe na břehu myšičky a střídavě taky aportuje. Ale už se trochu bojím od té doby, co si tam zapíchl do tlamy ten rybářský háček a musel do narkózy...
Edit: Ale je fakt, že vyjdu ze zahrady, jdu polňačkama tak 1,5 km a jsem u vody, takže se nemusím plahočit nikde přes město nebo daleko.
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 21 Čen 2012 08:22
- Nahlásit
Biluška
hááááá, konečně jsi nám dala s makrelou za pravdu
|
Darina1
Člen |
# Zasláno: 21 Čen 2012 08:25
- Nahlásit
Baico
Tak to pardon ( se musím sebe zastát)já nebloudím já mám super navigaci v hlavě, až mi ji můžou všichni závidět a to jako opravdu jen prostě někdy jako maličko zajedu, ale rychle moje navigačka udělá v hlavě blik a okamžitě se točím a hledám správný směr. Já se neztratím ani v cizím městě to máme prověřeno mě si přibalte a nemusíte mít navigačku .
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 21 Čen 2012 08:29
- Nahlásit
pawLINka
Ale je fakt, že vyjdu ze zahrady, jdu polňačkama tak 1,5 km a jsem u vody, takže se nemusím plahočit nikde přes město nebo daleko.
Mám rybník přímo za barákem. Doslova. Cca 100 metrů. První roky co jsme tu bydleli jsme chodili plavat tam. Klidně i dvacetkrát denně . Jenže ti poblbaní rybáři tam pořád museli házet nějaké svinstva, aby prý krmili ryby (nevím jak kde, ale u nás se krmí ryby hnojem. Normálně dovezli vlečku hnoje z kravína a vyklopili to do vody ). Nevím jak jsou na tom ryby, ale voda šla úpa do kelu, je zarostlá řasama děsně moc a loni se tam objevili pijavice Takže už tam nechodíme. Cca předloni jsme objevili jiný rybník, obrovský, uprostřed lesů, bombastický, asi kilák od baráku. Chodili jsme tam, jenže teď už ho taky stihli rybáři zničit. Třetí, kam chodíme teď už je daleko asi sedm kiláků. Essi chytnu někoho jak tam háže hnůj tak přísahám, že mu rozbiju traktor, bo už mě to fakt neba
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 21 Čen 2012 08:30
- Nahlásit
pawLINka
my jsme taky byli o víkendu oba dva dny u Ostravice, nic jiného než být u vody v tom horku nešlo, přes týden se to nedá, u Ostravice celkově i s cestou ztrávíme asi 5 - 6 hodin
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 21 Čen 2012 08:31 - Změnil/a: Monty
- Nahlásit
Biluška
pawLINka
tak to my máme Ostravici v tom vedru tak hodinu chůze
edit: v neděli už tam chudáci nemohli už skoro dojít, přes to rozpálené město
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 21 Čen 2012 08:32
- Nahlásit
Montykrásnou zimuBodejt bo máš aspon chviku bílí kníráče Léto je dob
ré nemusí se topit a je mín věcí do pračky páč je to majinký naplním za dlouho kapacitu bubínku a nemám takej hlad to je podstatný u vedra devízově nutný
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 21 Čen 2012 08:35
- Nahlásit
danajasa
Léto je dob
ré nemusí se topit
to já ani v zimě nemusím
je mín věcí do pračky páč je to majinký naplním za dlouho kapacitu bubínku a
no jsou menší ale zase jich je více
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 21 Čen 2012 08:35
- Nahlásit
Monty
hááááá, konečně jsi nám dala s makrelou za pravdu
No to nedala, páč furt říkám, abyste se z toho blbého města odstěhovaly . Stejně nechápu jak tam můžete bydlet. Dyť jsou tam fšude lidi
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 21 Čen 2012 08:38
- Nahlásit
Biluška
Dyť jsou tam fšude lidi
hm, to taky nechápu je jich na můj vkus až moc, ale co by jsi chtěla po 3 největším městu ćr
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 21 Čen 2012 08:42
- Nahlásit
Monty
ale co by jsi chtěla po 3 největším městu ćr
nechtěla bych po něm ňyc, bo jsem nejradši když ho mám hodně daleko za zády
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 21 Čen 2012 08:42
- Nahlásit
Dobrý ráno na pijáno, žumpo!
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 21 Čen 2012 08:54
- Nahlásit
Lucie KratochvílováA máš ty vůbec pijáno?Já né tak zas prt,páč du stejně spát
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 21 Čen 2012 09:13
- Nahlásit
danajasa
Já mám v práci pijánko každej den ))) Jdu si uvařit kafe
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 21 Čen 2012 09:27 - Změnil/a: davidkova renata
- Nahlásit
nazdar stádo je cosi poctatného?? uš je fanda v letadle a jede do afryky na safary za lej? a paw uš skopila seno ?
je docela hyc zas,ale muselo slušně lejt v noci,sou tu kaluže jaxviňě
Darina1
zdravím pani a samosebou i drajvové byžónky,to by mi strach nedovolil je nezmínit a díky ..
|
Darina1
Člen |
# Zasláno: 21 Čen 2012 09:34
- Nahlásit
davidkova renata
no proto jinač bych se nakrkla a zlomila vejpůl, že jo vždyť mě znáte paní. Bišonci nadevše a proto posíláme pac a pusu od Biška a Damiška .
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 21 Čen 2012 09:35
- Nahlásit
Lucie Kratochvílová
Jdu si uvařit kafe
já už měla, ale půjde druhé za chvíli, spala jsem dneska strašně málo, ikdyž mě moc ty kávy nepomáhají, ale mají kofejn, tak snad mi to malilinko pomůže
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 21 Čen 2012 09:36
- Nahlásit
davidkova renata
i drajvové byžónky,to by mi strach nedovolil je nezmínit
Si pyš. Ti sou tak drajvoví...sem je nedávno viděla f práci. Normálně skočej člověku do postele, jeden ho zalehne a druhej mu de po krku. Sou obzvlášť nebezpeční tím, že pracují f páru
|
Darina1
Člen |
# Zasláno: 21 Čen 2012 09:36
- Nahlásit
davidkova renata
ježíš ještě jsem zapomněla napsat, že není zač, ale prostě to tak cítím .
|
Darina1
Člen |
# Zasláno: 21 Čen 2012 09:40
- Nahlásit
Biluška
Sou obzvlášť nebezpeční tím, že pracují f páru
ty vojtku co to píšeš, jsou to nej a nej krásnější a umazovanější Bišonci honem to musím uvést na pravou cestu nebo budu podezíraná, že je nenechám ani pořádně vycvičit a canisky tak tam vedeme a jsme moc a moc žádaní, že jo no přece kdo se na ně jednou koukne už nic jiného nechce a tak to má být .
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 21 Čen 2012 09:42
- Nahlásit
davidkova renata
uš je fanda v letadle a jede do afryky
Ještě ne, jen jsem si fčéra spočítala,co mě stály výstavy, bonitace, zdravotní vyšetření a zkoušky. A co ti budu povídat, skoro mi i prdla cévka. A to jsem radši nepočítala ty litry benzínu a figuranty, protože ještě nemá žádnou kousací zkoušku. Takže by musel chlapec africkej ještě dost přihodit, abych se alespoň dostala investičně na 0, kdybych do toho šla.
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 21 Čen 2012 09:43
- Nahlásit
Darina1
Pani, to je tim, že to jsou prostě bílí psi
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 21 Čen 2012 09:48
- Nahlásit
Baico
Ještě ne, jen jsem si fčéra spočítala,co mě stály výstavy, bonitace, zdravotní vyšetření a zkoušky. A co ti budu povídat, skoro mi i prdla cévka. A to jsem radši nepočítala ty litry benzínu a figuranty, protože ještě nemá žádnou kousací zkoušku. Takže by musel chlapec africkej ještě dost přihodit, abych se alespoň dostala investičně na 0, kdybych do toho šla.
Jo jo, je vidět, že na těch čoklech fakt vyděláváš
|
Darina1
Člen |
# Zasláno: 21 Čen 2012 09:51
- Nahlásit
Baico
Pani, to je tim, že to jsou prostě bílí psi
ANO máš naprostou pravdu pro tohle se líbíme protože jsou bílí už nám to bylo několikrát řečeno prostě bíla vede a je fakt pravda, že já už bych sama o sobě pejska s tmavou maskou nemohla mít u mě už vždy bude prostě světlý pes .
|