| Autor |
Zpráva |
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 19 Čen 2012 18:11
- Nahlásit
davidkova renata
jinak by po mě neštěk ani pes a hafo lidí by netrávilo svůj volnej čásek debatou o mé bezvýznamné osobě už 4 dny ..joo vo kom se nemluví jakoby nebyl
No jo, to se někdo má, po mě právě ani neštěk pes a megáč taky, koukám, nebude Joo, to jsou ty takzvaný přátelé, teda stádo vlastně Jdu žít mimo žumpu radši
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 19 Čen 2012 19:25
- Nahlásit
Tak při vychajdě nové zjištění - na vrchu protipovodňové hráze nezůstane zaválcovaný asfaltový prach či škvára bo co to bylo, je tam teď čerstvě natažený asfáááált!!! zítra nazuji sobě brusličky a půjdu se prohánět na krásnej povrch s bomba výhledem kousíček za domem Radost mi udělali velikou.
Jdu si uvařit kafe a vymyslet výcvikové plány pro čokle, jinak hrozí že bych mohla chytit asi virovou paranoiu zmutovanou o afektované záchvaty nenávisti. Raději i zbytek chlastu vyleju a vymažu z telefonu čísla mužů. Možná to bude i tou kombinací sexuální aktivity v kombinaci s alkoholem. Každopádně mě to děsí a o možném preventivním očkování jsem zatím neslyšela
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 19 Čen 2012 19:27
- Nahlásit
Crysa
zítra nazuji sobě brusličky a půjdu se prohánět na krásnej povrch s bomba výhledem kousíček za domem
Že bych si konečně dojel k tobě pro ty grancle?
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 19 Čen 2012 19:37
- Nahlásit
BaicoŽe bych si konečně dojel k tobě pro ty grancle?
klidně můžeš, ale nevím esli bude stezka i se psama, je to uzoučký docela, brusle si vem určitě, tě tam provedu
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 19 Čen 2012 19:48
- Nahlásit
Crysa
na vrchu protipovodňové hráze nezůstane zaválcovaný asfaltový prach či škvára bo co to bylo, je tam teď čerstvě natažený asfáááált!!!
jééé to je super! Doufám, že tam bude zákaz vjezdu aut...to bude bruslařská a kolistická pohodička! Teda zas aby tam těch kolistůch nebylo moc....kolem toho bejka pojedou dosti rychle, zejména když nebude uvázanej )))
Děcka, už večeřim nutellu, tu prostředně velkou sklenicu. Na velkou sem si netroufla a malá mi přišla moc malá. Jako ne že bych si netroufla na velkou, snědla bych jí jako prt, ale byla bych pak smutná, že snim tak velkou sklenicu jako prt, když normální je to nejíst, nebo si dát jen trošku....miláááákuju nutelu!!!!! Ale je mi po ní dost blbě potom. Dnes jdem s Fifátkem, ono má Mařku mojí děsně rádo, furt je s ní a dělá to, co ona. Což není dobré, to ví i Pavliii, páč Mařka naučila Pikslu válet se v hnusech, a Hancaw, který Džínu Máňa taky naučila něco nevhodného, co Hancuw sejří, ale už nevim, co to je....možná hrabání? Děsně nám vyrost bobtajl.
Pokvete mi další fuksie.
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 19 Čen 2012 20:00
- Nahlásit
Gerda....kolem toho bejka pojedou dosti rychle, zejména když nebude uvázanej )))
dneska bejk nebyl, asi šel na pívo když je takevej hic.
Děcka, už večeřim nutellu, tu prostředně velkou sklenicu. Na velkou sem si netroufla a malá mi přišla moc malá. Jako ne že bych si netroufla na velkou, snědla bych jí jako prt, ale byla bych pak smutná, že snim tak velkou sklenicu jako prt,
oo ty se máááš, já tu nemám ani trošku čekulády, jsem na sebe byla tvrdá a vyhodila jsem tu čekuládu zas z košíku, páč jsem si předtím koupila dvě, to Jezero a pak Milku strakatou a sežrala každej den jednu.. ale nutelku bych si dalááá, výčitek bych samozřejmě taky měla, ale asi by to za to stálo asi si du udělat aspoň sladkou rejžovou kaši se skořicovym cukrem.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 19 Čen 2012 20:13
- Nahlásit
Crysa
já tu nemám ani trošku čekulády
já jo v bille maj milku f akci
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 19 Čen 2012 20:14
- Nahlásit
Taky nemám šokoládu Ale mám polárku, to se taky počítá, ne?
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 19 Čen 2012 20:18
- Nahlásit
davidkova renata bille maj milku f akci
to měly snad všechny řetězce, Milku za 11kaček a tu jsem právě do košíku vložila, pak si vzala víc ovoce a šla zas milku vrátit. Asi to byla chyba.. ale ta kašička se skořicovym cukrem je taky dobrá
Jdu ven s Ferdíkem a Asíčkem, snad už se tam venku nepřisušíme k vyprahlý polňačce.
|
Dines
Člen |
# Zasláno: 19 Čen 2012 20:39
- Nahlásit
Biluška
Tak máme doma prý taky po porodu - docela dramatickém.
Ale nakonec to "dobře" dopadlo a mám dvě malá plešomorčata a jedno mrtvé plešomorčátko.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 19 Čen 2012 20:42
- Nahlásit
Dines
mě se taky kdysi narodili dvě - obě mrtvé. Ne teda plešomorčata, ale peruánci. To se holt stává. Dost těžko se těm morčicím pomáhá
|
Dines
Člen |
# Zasláno: 19 Čen 2012 21:08
- Nahlásit
Biluška
Mi povídej - se jí to poslední vzpříčilo v porodních cestách - já sedim v práci, přítel na telefonu mi tohle barvitě líčí - už jsem začínala obvolávat veterináře, shánět prachy na císaře a přemýšlet kdo má kojící samici abych tam ty dvě co už byla venku dala, protože samice císaře nerozchodí....
brrrrr......Fresijka je ho nakonec vlastníma silama a akrobatickýma cvikama vrátila do správný polohy a vytlačila...ale už mrtvé. Člověk nic nenadělá - jen může být neskonale šťastný, že to mimino ven nakonec sama dostala.
A co ti tví - kde jsou fotky?!
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 19 Čen 2012 22:05
- Nahlásit
Dines
A co ti tví - kde jsou fotky?!
Nestíhám, jsem doteď lítala s Haryášem Malodíťato už spí a morčata jsou u ní v pokojíku. Tak druhý pokus o focení proběhne zítra. Ještě jsem měla nafotit šelmyje a taky jsem to nestihla
|
Atusch
Člen |
# Zasláno: 19 Čen 2012 22:08
- Nahlásit
Dines
Asi mi hráblo, ale to druhý morče : Jenkisch je suprový, pokud teda nevypelichatí
|
Dines
Člen |
# Zasláno: 19 Čen 2012 22:10 - Změnil/a: Dines
- Nahlásit
Atusch
Asi mi hráblo, ale to druhý morče : Jenkisch je suprový, pokud teda nevypelichatí
Děkujeme za pochvalu - je to mazlík jak vyšitý .
A ne, nevypelichatí ;) jen se mu ty chlupy narovnají a bude z něj obyčejné hladké morče
|
Atusch
Člen |
# Zasláno: 19 Čen 2012 22:12
- Nahlásit
Dines
Děkujeme za pochvalu
Není zač
jen se mu ty chlupy narovnají
Faaakt? To je, ale převeliká škoda To z něj fakt bude uplně vobyčejný hladký morče? Proč mu tohle nezůstane??
|
Dines
Člen |
# Zasláno: 19 Čen 2012 22:16
- Nahlásit
Atusch
To z něj fakt bude uplně vobyčejný hladký morče?
Otázka je čemu říkáš úplně obyčejný hladký morče.
Genoví skinni se rodí se zvlněnou srstí a v průběhu života se jim obvykle narovná.
Vyroste z něj něco takového (jeho teta)
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 19 Čen 2012 22:54
- Nahlásit
dobrou děcka, jdeme spát, doufám, že zítřek bude tak úspěšný jako dnešek
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 19 Čen 2012 22:56
- Nahlásit
Brou noc
Montydoufám, že zítřek bude tak úspěšný jako dnešek
držím palečky aby to tak bylo
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 19 Čen 2012 23:03
- Nahlásit
Ufff, děcka, už sme z prochajdy, bylo snesitelně, tak sme to trošku protáhli, vystrašili sme s čoklama jakousi babičku, co se vynořila ze tmy na poli, páč chodíme venčit večír na pole, aby ty hovada mohly běhat daleko od nás, což stejnak neběhaj, pročež večír na poli juž nečekáš babičku bez baterky, ale byla statečná, hladila si fifátko. Já bych se posrala, kdyby na mě vyběhli dva berňáci, jedna Maryje, jedna Sisina, co vypadá jako Vendula a jedno Fífo.
Děcka, půlka nutelly je ještě ve sklenici, byla sem na sebe tvrdá a nesežrala jí celou najednou. No...půlka už to samozřejmě neni....piju k tomu frisco brusinka, neboť mi z nich chutná nejvíce. Dám si s vámi lást van čoud a jdu plavat. Co děláte?
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 19 Čen 2012 23:03
- Nahlásit
Crysa
zítra večer budu informovat
dobrou
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 19 Čen 2012 23:05
- Nahlásit
Atusch
Dávej si bacha krz ty morčence, některý, když vyrostou, už nemaj nohy. Ale zas maj vlasy, což ty lysce nemaj. U nich pak ale vidíš, že maj nohy. I když...vono neni vo co stát, květák na hubě, holé nohy...a vyplešatí ti, vsaď se, kup si k němu paruku radši taky ještě.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 19 Čen 2012 23:05
- Nahlásit
Gerda
Co děláte?
právě jsem dogumovala a dolepila učebnici přírodovědy a matiky a jdu se svalit. Zítra si musím přivstat a ráno stihnout ještě češtinu a čítanku
Takže špym a špym.
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 20 Čen 2012 04:22
- Nahlásit
Bre den! Nespete furt!
Ja jsem dneska mohla vstavat az v 6, ale nemuzi spat, tak jsem vstala ve 4.
Dneska jedu sluzebne pryc a jede mi vlak az v 8,20. To je casu... To stihnu jeste spoustu veci a budu mit dlouhy den.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 20 Čen 2012 06:31
- Nahlásit
pawLINka
nespím, odjíždím do Bohumína
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 20 Čen 2012 07:24
- Nahlásit
Gerda
I když...vono neni vo co stát, květák na hubě, holé nohy...a vyplešatí ti, vsaď se, kup si k němu paruku radši taky ještě.
Ideální muž po padesátce pawLINkamit dlouhy den.Tak já eště delší esi tě to potěší
|
bonc
Člen |
# Zasláno: 20 Čen 2012 07:38
- Nahlásit
čus flundry, zas nestíham, možná něgdy za sto let vás dočtu. Nějakej vejcuc by nebyl? já vim, hahahahahahaha Klube se nám zas krásný den, to je prííma (včera se milostivě taky odpo doklubal, mraky a zima odtáhly do pérdele a měli jsme tudíž krásné večerní venčení - konečně máme z části posekáno, tak je i Ovečkin zas ochoten s náma chodit)
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 20 Čen 2012 07:48
- Nahlásit
bré ránko, nejde mi rádio přes noťas, ale mě to vůbec nevadí, asi si začnu zpívat
|
bonc
Člen |
# Zasláno: 20 Čen 2012 08:02
- Nahlásit
Jo a eště sem vám chtěla říct že máme taky děsně uvědomělý dítě, je skoro tak uvědomělej jako Neonka... Odjíždí dneska na školu v přírodě, takže byl večer balen. Dostal jedinej úkol - donést si tužku, sešit, pastelky apod. Nebyl schopen si zapamatovat co všechno má donést, tagže dostal ten papír gde to maj všechno vypsaný a s nim se odebral do pokoje. Výsledek? Nedonesl nic, ztratil ten papír a roztřískal činkou dva památeční nezničitelný angličáky.
|
bonc
Člen |
# Zasláno: 20 Čen 2012 08:09
- Nahlásit
Maličko sem vás dočetla (fakt jenom maličko, nic se nemá přehánět) a nestačim valit oka, to už je podruhý co sem dává Dines morčata a jenom jedno je hnusný Ty tři chlupci jsou velmi krásná morčátka, vůbec nechápu proč máte zapotřebí týrat svět i těma Druhejma..
A už du fakt dřít, stejně krysuju
|