Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Mamky Žumpa
<< 1 ... 1152 . 1153 . 1154 . 1155 . 1156 . 1157 . 1158 . 1159 . 1160 . 1161 . 1162 ... 1561 . 1562 . >>
Autor Zpráva
cernaperlovka
Člen
# Zasláno: 20 Čen 2012 08:16
- Nahlásit

Poslušně hlásím, že jsem nikdy nebyla clenem žumpy jak jsem byla vedle podezírána a tedy jsem nemohla ani "narůst". Píšu sem, protože si to paní chytrá Sízra čte a k ní se mi už nechce,protože má radost,že se hrabeme v hovně jako je ona. Už mě to její posrané "týrané štěně" štve. Nic se nestalo a ona kope jako blbá. Dokazuje, že umí jen všechny urážet a shazovat. Neznám ji osobně,ale viděla jsem ji na fotkách a ani se nedivím,že je jaká je. Zamindrákovaná stárnoucí baba s příšerným ksichtem a obrovskou prdelí. Ale psi milují svého pána přestože vypadá jako kýbl sraček. Odcházím a zase si tu budu jen tiše číst,protože to mám jako relax a zábavu. Jenom vás prosím, přestaňte ta nebohá zvířata týrat stahovákama!!!!!!

kinta
Člen
# Zasláno: 20 Čen 2012 08:22
- Nahlásit

Ahoj, pipky, dneska mám divné ráno. Vstaly jsme s Bramborou v půl šesté a po čuringu jsme opět zalehly. Teď jsme tedy vstaly podruhé, venku se Baru prolítala s raslicí Bejby (co nesedí f koutě) a já pokonverzovala s Bejby pánečkem. Byla jsem v pýžu, essi to někoho zajímá. Teď sedím na balgóně a snídám a budu kouřit své první ranní cígo a nic se mi nechcéééé!!!

Sízra Milanová
Člen
# Zasláno: 20 Čen 2012 08:25
- Nahlásit

cernaperlovka

jediný co sedí je ta velká prdel...ovšem i s ní mám alfa samce,díky za pozornost všem i mrdkám jako jste vy

Lucie Kratochvílová
Člen
# Zasláno: 20 Čen 2012 08:42
- Nahlásit

Dobré ráno na pijáno, žumpo

Alexa
Člen
# Zasláno: 20 Čen 2012 09:01
- Nahlásit

dobré ráno děckáááá
by mě mocinky zajímalo gde sou ty tropi co slibovali máme dneska se zase předvádět a vypadá to že zmoknem
pawLINka
co kozikozokozi???

danajasa
Člen
# Zasláno: 20 Čen 2012 09:05
- Nahlásit

AlexaDojed do orientů tady je krásnejch 28c ve stínu naopak čekám na déšt jak na smilování páč sem odsouzená k nošení beduínského kostímku téměř

Baico
Člen
# Zasláno: 20 Čen 2012 09:07
- Nahlásit

Čus amatéří, přihlížeči a pochlebovači
Včera jsem Faroušovi konečně vyřídila ten glejt, že je ještě krásnější než prve

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 20 Čen 2012 09:08
- Nahlásit

Alexa
by mě mocinky zajímalo gde sou ty tropi co slibovali
tak to by mě zajímalo taky zas tu lilo a tuty se to vybere až pudu do práce..jako fčera
kinta
nic se mi nechcéééé!!!
nic nedělej já taky nebudu ..a just né
cernaperlovka
Poslušně hlásím, že jsem nikdy nebyla clenem žumpy
no kdyby sis to rozmyslela,víš kde nás najdeš

Sízra Milanová
Člen
# Zasláno: 20 Čen 2012 09:18
- Nahlásit

davidkova renata
no kdyby sis to rozmyslela,víš kde nás najdeš

tak teď si se hodně ztrapnila..chápu že některý věci nemůžeš překousnout, ale narozdíl od tvých přisluhovaček jsem ti tu nikdy nenadávala, ani natahala špínu na tebe...jsi opravdu ubohoučká,ani teď mi nestojíš za osobní trapáckej útok, kterym se mě postřednictvím tvého "týmu" snažíš nonstop bombardovat...opět ti musit poblahopřát na jaký levl ses dostala...gratulace, klobouk dole, aspoň že už teda nemáš přístup k mému psovi, kdo ví co bys byla schopná mu teď udělat..

Baico
Člen
# Zasláno: 20 Čen 2012 09:25
- Nahlásit

Ještě čekám i tady nějakou pěknou kolekci fotek

Lucie Kratochvílová
Člen
# Zasláno: 20 Čen 2012 09:35
- Nahlásit

Baico
Ještě čekám i tady nějakou pěknou kolekci fotek

Myslíš chlupatý plešomorčata? Tak ty by přijít mohly, to jo )))

Baico
Člen
# Zasláno: 20 Čen 2012 09:43
- Nahlásit

Lucie Kratochvílová
Myslíš chlupatý plešomorčata?
Nebo bílý knírače, ty už tu taky dlouho nebyli

Lucie Kratochvílová
Člen
# Zasláno: 20 Čen 2012 09:47
- Nahlásit

Baico
Nebo bílý knírače, ty už tu taky dlouho nebyli

Přesně Monťáková by něco mohla navalit, když má teďko ty dobrý dny )))))

Baico
Člen
# Zasláno: 20 Čen 2012 09:58
- Nahlásit

Lucie Kratochvílová
Monťáková by něco mohla navalit, když má teďko ty dobrý dny
Tak tady je alespoň Lancelot alias Luma na své první výstavě v Rumunsku. Vůbec mě nepřekvapuje, že jde ve stopách svého otce. Protože získal 2x VN1 a 2x Best baby s naprosto úžsnými posudky. Tak dofejme, že mu to vydrží

Baico
Člen
# Zasláno: 20 Čen 2012 10:58
- Nahlásit

Chci se zeptat. Můžu v sobotu na oslavu prvních narozenin dcery mé kamarádky? ptám se proto, neb to jsou naprosto nežumpí lidi, ale moji spolužáci z mé milované alma mater.

Monty
Člen
# Zasláno: 20 Čen 2012 11:43
- Nahlásit

chcete bílé knírače???? už nejsou bílí

Guliver Faith Soph

danajasa
Člen
# Zasláno: 20 Čen 2012 12:03
- Nahlásit

Montyuž nejsou bílí Tak ale ten podklad tam je (nemáš jim pouštět na noc 101dalmatínů pak chtěj být podobný a nejde jim to)

Lucie Kratochvílová
Člen
# Zasláno: 20 Čen 2012 12:06
- Nahlásit

Baico

Jako alfa samice ti milostivě uděluji svolení.

Baico
Člen
# Zasláno: 20 Čen 2012 12:10
- Nahlásit

Lucie Kratochvílová
Jako alfa samice ti milostivě uděluji svolení.
O.K. tak já svoji účast potvrdím. To se mi ulevilo

Lucie Kratochvílová
Člen
# Zasláno: 20 Čen 2012 12:12
- Nahlásit

Baico
O.K. tak já svoji účast potvrdím. To se mi ulevilo

Nemáš vůbec zač a ať se to moc často neopakuje...

Monty
Člen
# Zasláno: 20 Čen 2012 12:55
- Nahlásit

danajasa
já jim dám 101 dalmatínů budu jim pouštět reklamy typu savo a podobně

Lucie Kratochvílová
Člen
# Zasláno: 20 Čen 2012 13:06
- Nahlásit

Monty
já jim dám 101 dalmatínů budu jim pouštět reklamy typu savo a podobně

Biluška
Člen
# Zasláno: 20 Čen 2012 13:44
- Nahlásit

ježiš co furt drásáte? Kdo to má dočítat f takovém vedru

Chci vám říct jak jsem jela dneska do Bohumína, to se zase pobavíte Sedla na mě žumpí kletba a držela se přímo neskutečně. F Ostravě jsou rozkopané svinovské mosty a musí se to objíždět po Rudné. Jenže já trefím do Bohumína jenom přes Svinov No tak jsem najela na tu Rudnou....pak jsem někde sjela...pak jsem zase někde najela...pak jsem byla v Přívoze, v Hrabůvce, v Porubě....pak jsem zdálky zahlídla dálnici, ale nedostala jsem se k ní....už jsem byla docela fsteklá bo bylo asi čtvrt na deset a já o půl měla být v tom Bohumíně...zkrátím to, dojela jsem do Vítkovických železáren. Doslova. Vjela jsem jim až na dvůr, tam jsem se otočila, vyjela zase ven (vrátná nestihla ani vylézt z budky, ale asi jí to bylo fuck, evidentně byla ve vypí..é hokně ). Pak jsem celkem zoufale volala Mášenkovi na centrálu a říkala jsem "nevím kde jsem, ale mám být v Bohumíně, okamžitě mě tam nějak naveď". Když zjistil, že jsem v železárnách a že jsem tam přijela po kolejích, nikoliv po silnici tak říkal "prosím tě zastav, nikam nejezdi, nic nedělej, já tě najdu".
Já na to "stojím, ale až se rozsvítí zelená tak asi budu muset odjet" .
On zase "zastav a čekej, já tě najdu".
Já na to "nemůžu zastavit, když tady zastavím tak zablokuju provoz v celý Ostravě".
Mášen - "zastav"
Mášenkův kolega v kanceláři - "proboha ať nezastavuje"
Já - "nemůžu zastavit, spěchám"
Mášen - "tak mi popisuj co vidíš, já tě najdu"
Tak jsem popisovala, že jedu kolem hospody U žabáka, kolem kopycentra, kolem černého pudla uvázaného před obchodem... a Mášenek čím dál zoufaleji říkal "nevím kde seš, no prostě nevím kde seš. Seš vůbec v Ostravě?" Nakonec mě teda našel, přijel pro mě a dovedl mě až na dálnici . Pak už jsem trefila celkem bez problémů, jenom v Bohumíně jsem jednou blbě odbočila. Zato cestou zpátky jsem napřed zase nemohla najít tu blbou dálnici, bo je tam nějaká objížďka. Když jsem se konečně dostala na dálnici a viděla jsem směrofku na Ostravu tak jsem byla moc šťastná, dala jsem cihlu na plyn a vyrazila jsem domů. Dost mě rozvrkočilo když jsem najednou začala míjet polské nápisy . Dotazem u domorodce jsem zjistila, že jsem skutečně f Polsku. Na otázku jak jsem se sem kurňa dostala mi nebyl schopen odpovědět Prosím vás, nemohl by si už vzít tu kletbu zase někdo jiný?

Alexa
Člen
# Zasláno: 20 Čen 2012 14:40
- Nahlásit

již sem spjet z nakupování, koupila sem moc čany květináče a měli tam celou smečku čoklů, a žádný bílý!!!!!!
celou dobu bylo děsný vedro a teď je to samozřejmě zamračený kolem dokoloa sem teda na tu slávu zvědavá

danajasa
Člen
# Zasláno: 20 Čen 2012 15:03
- Nahlásit

Alexazamračený kolem dokoloa
Běž víš kam tady je 34c na teploměru škvaří se mi špeky v tuku

agáta12
Člen
# Zasláno: 20 Čen 2012 15:24
- Nahlásit

Biluška

Úžasňák vzkazuje : Pořiď si navigaci !

Ale za mě , není nad kontakt s domorodci . S navigací to je nuda !

Biluška
Člen
# Zasláno: 20 Čen 2012 15:39
- Nahlásit

agáta12
mám. ale je to děsná čůza, schválně mě vodí jinam než potřebuju a vůbec mi dělá naschvály. Takže ji nevozím

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 20 Čen 2012 17:30
- Nahlásit

čus domorotcíííí
uš sem domki,je celkem hyc,sem ale stejně usla u rybníčka..nechápu proč sou f tomdle hycu klíštata,dycky dyš je takový vedro tak nebejvalyy,nána zas měla další 2 kusy

Biluška
Člen
# Zasláno: 20 Čen 2012 18:56
- Nahlásit

Dneska u rybníčku bylo naprosto nejvíc luksusně

Alexa
Člen
# Zasláno: 20 Čen 2012 20:04
- Nahlásit

tak opět jedno předvadění se za náma a opět nás musím pochválit, samozřejmě že se nejvíc líbila blbosti, kerý si ti čoklové vymejšlej navíc třá barunka má donýst pohozenou petflašku a místo flašky šla zrevidovat okolostojící tašky, nebo nesla krabici a nesla jí tak že přes ní neviděla anebo když po doprovdu už jako byl konec a fík se mě šel něco zeptat tak sem se na něj votočila a alexa se do něj zakousla, to mělo velkej úspěch

<< 1 ... 1152 . 1153 . 1154 . 1155 . 1156 . 1157 . 1158 . 1159 . 1160 . 1161 . 1162 ... 1561 . 1562 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání