Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Mamky Žumpa
<< 1 ... 1143 . 1144 . 1145 . 1146 . 1147 . 1148 . 1149 . 1150 . 1151 . 1152 . 1153 ... 1561 . 1562 . >>
Autor Zpráva
Alexa
Člen
# Zasláno: 18 Čen 2012 14:10
- Nahlásit

už je to tady děcka už sem vytáhla klimošku, to je kráááása

Biluška
Člen
# Zasláno: 18 Čen 2012 14:11
- Nahlásit

jdu se vnořit do rybníčku,povolenku podepsanou mám tak mě nehledejte

Monty
Člen
# Zasláno: 18 Čen 2012 14:22
- Nahlásit

Alexa
se někdo má

Monty
Člen
# Zasláno: 18 Čen 2012 14:24
- Nahlásit

ale já mám v kanclu příjemně, není mi vůbec horko, je to v létě strašně chladná místnost, v zimě, když se tady topí, tak je tady fajn, na jaře je tady zima a v létě je tady přijatelno

Zato doma budu mít skleník. do pokoje mi valí slunko od odpoledne do večera, ikdyž mám žaluzky, tak tam je v pařácích na chcípnutí

Monty
Člen
# Zasláno: 18 Čen 2012 14:26
- Nahlásit

http://www.novinky.cz/krimi/270752-mladik-skocil-d o-splavu-pro-mic-v-silnem-proudu-utonul.html
to se stalo včera, jak jsme byli u Ostravice, volal na nás cajt jestli jsme neviděli unášet tělo kolem a viděli jsme tam hasiče

Jimmi
Člen
# Zasláno: 18 Čen 2012 14:31
- Nahlásit

Hezky se stádo sbíhá

ještě tu nemáš všechny svoje kámošky Pavlínko, ještě ne

"...pomalu jdoucí dojnice, vemena se potácejí pod nafouklým břichem, ovádi útočí a bodají...a bože ten smrad"

který klasik to napsal no?

pawLINka
Člen
# Zasláno: 18 Čen 2012 15:34
- Nahlásit

Já mám v práci taky dobře. V zimě šílená kosa a v létě vlastně taky, ale to člověk jaksi oceňuje.

Dneska nám pan traktor poseče celý hřiště za barákem a ještě jeden kus pozemku. Zase budeme dvě a půl hodiny denně obracet senó!

Má to ale jednu výhodu - čék se u toho hezky opálí.

Alexa
Člen
# Zasláno: 18 Čen 2012 15:37
- Nahlásit

pawLINka
Dneska nám pan traktor poseče celý hřiště za barákem a ještě jeden kus pozemku. Zase budeme dvě a půl hodiny denně obracet senó!
no to by se mi děsně nechtělo, to rači budu dýl v práci

Monty
Člen
# Zasláno: 18 Čen 2012 15:41
- Nahlásit

pawLINka
a já pořád nevím co bude dneska - vy víte proč
Má to ale jednu výhodu - čék se u toho hezky opálí
na mě prodavačka dneska v pekárně, tady se byl někdo opalovat... a já ne, vůbec ne účelně, to stačí být se psy tak 5 - 6 hodin venku a hned chytnete, ikdyby jste nechtěla

pawLINka
Člen
# Zasláno: 18 Čen 2012 15:41
- Nahlásit

Alexa
A tak mě to docela baví občas. Čék spálí nějaký ty kalóryje, zaryje si pár třísek, získá pár puchýřů... No neber to.

Ale pak ta radost, když to dáváš zvířatům a představíš si ten pot a slzy, co tě to stálo...

stetisek123
Člen
# Zasláno: 18 Čen 2012 15:49
- Nahlásit

pawLINka
řekni panu trachtorovi, ať vám to i obrátí a shrabe a panu fukarovi, ať to naplive na půdu a di k rymníku

Baico
Člen
# Zasláno: 18 Čen 2012 15:51
- Nahlásit

Jo jinak jsem si v Polsku koupila velkou nafukovací postel. Vyšla mě na zhruba 180 Kč

Alexa
Člen
# Zasláno: 18 Čen 2012 15:54
- Nahlásit

Baico
o jinak jsem si v Polsku koupila velkou nafukovací postel. Vyšla mě na zhruba 180 Kč

jedno bo dvou??? essi dvou tak bych měla obáfku aby vydžala, Gerda furt z eldů poudala já vim že se mi ta postel vyfoukne, moc sme se jí smály

Lucie Kratochvílová
Člen
# Zasláno: 18 Čen 2012 15:56
- Nahlásit

Monty
tak 5 - 6 hodin venku a hned chytnete

Ňákou nemoc z takovýho venčení

pawLINka
Člen
# Zasláno: 18 Čen 2012 15:58
- Nahlásit

Tak jsem fakt vyhrála. Poprvé v životě jsem vyhrála v nějaké soutěži. I když to nebylo úplně to... no... Prostě jsem měla jistou výhodu.

Takže místo 4. - dárkový koš. Nějaký žrádlo a hlavně vííííno.

Alexa
Člen
# Zasláno: 18 Čen 2012 16:02
- Nahlásit

pawLINka
Takže místo 4. - dárkový koš. Nějaký žrádlo a hlavně vííííno.

jooo gratulace, akorát teda nevim jak budeš držet dijetu

pawLINka
Člen
# Zasláno: 18 Čen 2012 16:05
- Nahlásit

Alexa
Ježiš, to je jednoduchý - muš si sní to žrádlo a já si dám víno.

Baico
Člen
# Zasláno: 18 Čen 2012 16:10
- Nahlásit

Alexa
jedno bo dvou???
Dvou. Nemyslím si. Je stejná jako ta, co jsem si koupila loni akurát jen širší.

bonc
Člen
# Zasláno: 18 Čen 2012 16:11
- Nahlásit

Přišel mi naprosto nechutnej účet za telefon Nechcu ho, nechcete ho něgdo? Má táááákovýýý smutný vooošiškáá

A vokamžitě přestaňte pomlouvat to luxusní počasí!!! Je úžasně nádherně a jen ať to vydrží co nejdýl, tak do října aspoň!

Biluška
Člen
# Zasláno: 18 Čen 2012 16:25
- Nahlásit

bonc
Přišel mi naprosto nechutnej účet za telefon Nechcu ho, nechcete ho něgdo? Má táááákovýýý smutný vooošiškáá
Nechci, mám doma jeho bráchu

Nejenom, že je naprosto luksusní počasíčko, ono je i luksusní koupáníčko Voda teplá jako kafe Ale už jsem musela domů, čeká mě ještě dřina na latyfundyjích, uš se na ty třešně fakt nemůžu ani podívat. A to musím dneska začít ještě i s rybízem. Bléééé.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 18 Čen 2012 17:41
- Nahlásit

čus dementi,,to je hyc je by jeden pat,su vyhřáté jak solární panel
Biluška
A to musím dneska začít ještě i s rybízem
no to začni a až ho zmarmeládíš,,.přihod mi ho laskavě k tej jahodovej marmošce cos mi slíbila v množství více než malém

Baico
Člen
# Zasláno: 18 Čen 2012 17:59 - Změnil/a: Baico
- Nahlásit

Jen zopakuji, neb to tady zaniklo, že jsme si z Polska dovezli jednoho resCACIBA, což byl v tom vedru docela výkon a nikdo to tu náležitě neocenil!!!!

Lucie Kratochvílová
Člen
# Zasláno: 18 Čen 2012 18:01
- Nahlásit

Baico
nikdo to tu náležitě neocenil!!!!

Pani, já jo, v tichosti s posvátnou úctou )))))))

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 18 Čen 2012 18:03
- Nahlásit

Baico
že jsme si z Polska dovezli jednoho resCACIBA, což byl v tom vedru docela výkon a nikdo to tu náležitě neocenil!!!!
žiš velkovomluva! tak samosebou můžeš si zpívat Můj pes má čtyry caciby))))))))))tak gratulujem hyjacintovi

Baico
Člen
# Zasláno: 18 Čen 2012 18:08
- Nahlásit

Lucie Kratochvílová
davidkova renata

To Fanóšovi vyřídím. Ale málem zůstal v Polsku. Nejdřív v Krakově na Rinko glownem si ho vyhlídla nějaká pani a asi čtvrt hodiny nás doprovázela a chtěla si ho vzít dom a pak jsme yli na návštěve u jednoho anciláckého odchovance, kde měli tříletou holčičku a ta si ho taky chtěla nechat, že prej ude mít Joky kamaráda. Koukali jsme u nich na fotbal a dopadlo to tak, že holčina na Fanoušovi usnula

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 18 Čen 2012 18:12
- Nahlásit

Baico
ho vyhlídla nějaká pani a asi čtvrt hodiny nás doprovázela a chtěla si ho vzít dom
no a kolik nabízela??? páč esi přijatelnou cenu,,určitě si ho měla prodat!víš jak..prtachy nesmrděj a mohla sis za to koupit třá další dva kusy..mladší

Baico
Člen
# Zasláno: 18 Čen 2012 18:14
- Nahlásit

davidkova renata
no a kolik nabízela???
Sakra, na to jsem se zappomněla zeptat. Jsem mohla vydělat. Nemám vůbec obchodního ducha.

Lucie Kratochvílová
Člen
# Zasláno: 18 Čen 2012 18:14
- Nahlásit

Baico

To je slatký! Já chci taky Fanoušátko No ale vůbec bych se nedivila, kdybys sis to s chovem rozmyslela, mě by to zničilo. Když tak až přijde čas, budu brát z Ancilie, musíš mi pak poradit.

Baico
Člen
# Zasláno: 18 Čen 2012 18:25
- Nahlásit

Lucie Kratochvílová
Já chci taky Fanoušátko
Hele tak za 3-4 roky mám v plánu si taky Fanoušátko nechat. Tak si můžeme pak vybírat spolu
budu brát z Ancilie, musíš mi pak poradit.
Hele o co, že tu ude za chvíli Jindra?

Biluška
Člen
# Zasláno: 18 Čen 2012 18:25
- Nahlásit

Baico
Velkogratulujem k velkoúspěchu

<< 1 ... 1143 . 1144 . 1145 . 1146 . 1147 . 1148 . 1149 . 1150 . 1151 . 1152 . 1153 ... 1561 . 1562 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání