| Autor |
Zpráva |
Alexa
Člen |
# Zasláno: 18 Čen 2012 14:10
- Nahlásit
už je to tady děcka už sem vytáhla klimošku, to je kráááása
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 18 Čen 2012 14:11
- Nahlásit
jdu se vnořit do rybníčku,povolenku podepsanou mám tak mě nehledejte
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 18 Čen 2012 14:22
- Nahlásit
Alexa
se někdo má
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 18 Čen 2012 14:24
- Nahlásit
ale já mám v kanclu příjemně, není mi vůbec horko, je to v létě strašně chladná místnost, v zimě, když se tady topí, tak je tady fajn, na jaře je tady zima a v létě je tady přijatelno
Zato doma budu mít skleník. do pokoje mi valí slunko od odpoledne do večera, ikdyž mám žaluzky, tak tam je v pařácích na chcípnutí
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 18 Čen 2012 14:26
- Nahlásit
http://www.novinky.cz/krimi/270752-mladik-skocil-d o-splavu-pro-mic-v-silnem-proudu-utonul.html
to se stalo včera, jak jsme byli u Ostravice, volal na nás cajt jestli jsme neviděli unášet tělo kolem a viděli jsme tam hasiče
|
Jimmi
Člen |
# Zasláno: 18 Čen 2012 14:31
- Nahlásit
Hezky se stádo sbíhá
ještě tu nemáš všechny svoje kámošky Pavlínko, ještě ne
"...pomalu jdoucí dojnice, vemena se potácejí pod nafouklým břichem, ovádi útočí a bodají...a bože ten smrad"
který klasik to napsal no?
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 18 Čen 2012 15:34
- Nahlásit
Já mám v práci taky dobře. V zimě šílená kosa a v létě vlastně taky, ale to člověk jaksi oceňuje.
Dneska nám pan traktor poseče celý hřiště za barákem a ještě jeden kus pozemku. Zase budeme dvě a půl hodiny denně obracet senó!
Má to ale jednu výhodu - čék se u toho hezky opálí.
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 18 Čen 2012 15:37
- Nahlásit
pawLINka
Dneska nám pan traktor poseče celý hřiště za barákem a ještě jeden kus pozemku. Zase budeme dvě a půl hodiny denně obracet senó!
no to by se mi děsně nechtělo, to rači budu dýl v práci
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 18 Čen 2012 15:41
- Nahlásit
pawLINka
a já pořád nevím co bude dneska - vy víte proč
Má to ale jednu výhodu - čék se u toho hezky opálí
na mě prodavačka dneska v pekárně, tady se byl někdo opalovat... a já ne, vůbec ne účelně, to stačí být se psy tak 5 - 6 hodin venku a hned chytnete, ikdyby jste nechtěla
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 18 Čen 2012 15:41
- Nahlásit
Alexa
A tak mě to docela baví občas. Čék spálí nějaký ty kalóryje, zaryje si pár třísek, získá pár puchýřů... No neber to.
Ale pak ta radost, když to dáváš zvířatům a představíš si ten pot a slzy, co tě to stálo...
|
stetisek123
Člen |
# Zasláno: 18 Čen 2012 15:49
- Nahlásit
pawLINka
řekni panu trachtorovi, ať vám to i obrátí a shrabe a panu fukarovi, ať to naplive na půdu a di k rymníku
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 18 Čen 2012 15:51
- Nahlásit
Jo jinak jsem si v Polsku koupila velkou nafukovací postel. Vyšla mě na zhruba 180 Kč
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 18 Čen 2012 15:54
- Nahlásit
Baico
o jinak jsem si v Polsku koupila velkou nafukovací postel. Vyšla mě na zhruba 180 Kč
jedno bo dvou??? essi dvou tak bych měla obáfku aby vydžala, Gerda furt z eldů poudala já vim že se mi ta postel vyfoukne, moc sme se jí smály
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 18 Čen 2012 15:56
- Nahlásit
Monty
tak 5 - 6 hodin venku a hned chytnete
Ňákou nemoc z takovýho venčení
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 18 Čen 2012 15:58
- Nahlásit
Tak jsem fakt vyhrála. Poprvé v životě jsem vyhrála v nějaké soutěži. I když to nebylo úplně to... no... Prostě jsem měla jistou výhodu.
Takže místo 4. - dárkový koš. Nějaký žrádlo a hlavně vííííno.
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 18 Čen 2012 16:02
- Nahlásit
pawLINka
Takže místo 4. - dárkový koš. Nějaký žrádlo a hlavně vííííno.
jooo gratulace, akorát teda nevim jak budeš držet dijetu
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 18 Čen 2012 16:05
- Nahlásit
Alexa
Ježiš, to je jednoduchý - muš si sní to žrádlo a já si dám víno.
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 18 Čen 2012 16:10
- Nahlásit
Alexa
jedno bo dvou???
Dvou. Nemyslím si. Je stejná jako ta, co jsem si koupila loni akurát jen širší.
|
bonc
Člen |
# Zasláno: 18 Čen 2012 16:11
- Nahlásit
Přišel mi naprosto nechutnej účet za telefon Nechcu ho, nechcete ho něgdo? Má táááákovýýý smutný vooošiškáá
A vokamžitě přestaňte pomlouvat to luxusní počasí!!! Je úžasně nádherně a jen ať to vydrží co nejdýl, tak do října aspoň!
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 18 Čen 2012 16:25
- Nahlásit
bonc
Přišel mi naprosto nechutnej účet za telefon Nechcu ho, nechcete ho něgdo? Má táááákovýýý smutný vooošiškáá
Nechci, mám doma jeho bráchu
Nejenom, že je naprosto luksusní počasíčko, ono je i luksusní koupáníčko Voda teplá jako kafe Ale už jsem musela domů, čeká mě ještě dřina na latyfundyjích, uš se na ty třešně fakt nemůžu ani podívat. A to musím dneska začít ještě i s rybízem. Bléééé.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 18 Čen 2012 17:41
- Nahlásit
čus dementi,,to je hyc je by jeden pat ,su vyhřáté jak solární panel
Biluška
A to musím dneska začít ještě i s rybízem
no to začni a až ho zmarmeládíš,,.přihod mi ho laskavě k tej jahodovej marmošce cos mi slíbila v množství více než malém
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 18 Čen 2012 17:59 - Změnil/a: Baico
- Nahlásit
Jen zopakuji, neb to tady zaniklo, že jsme si z Polska dovezli jednoho resCACIBA, což byl v tom vedru docela výkon a nikdo to tu náležitě neocenil!!!!
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 18 Čen 2012 18:01
- Nahlásit
Baico
nikdo to tu náležitě neocenil!!!!
Pani, já jo, v tichosti s posvátnou úctou )))))))
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 18 Čen 2012 18:03
- Nahlásit
Baico
že jsme si z Polska dovezli jednoho resCACIBA, což byl v tom vedru docela výkon a nikdo to tu náležitě neocenil!!!!
žiš velkovomluva! tak samosebou můžeš si zpívat Můj pes má čtyry caciby ))))))))))tak gratulujem hyjacintovi
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 18 Čen 2012 18:08
- Nahlásit
Lucie Kratochvílová
davidkova renata
To Fanóšovi vyřídím. Ale málem zůstal v Polsku. Nejdřív v Krakově na Rinko glownem si ho vyhlídla nějaká pani a asi čtvrt hodiny nás doprovázela a chtěla si ho vzít dom a pak jsme yli na návštěve u jednoho anciláckého odchovance, kde měli tříletou holčičku a ta si ho taky chtěla nechat, že prej ude mít Joky kamaráda. Koukali jsme u nich na fotbal a dopadlo to tak, že holčina na Fanoušovi usnula
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 18 Čen 2012 18:12
- Nahlásit
Baico
ho vyhlídla nějaká pani a asi čtvrt hodiny nás doprovázela a chtěla si ho vzít dom
no a kolik nabízela??? páč esi přijatelnou cenu,,určitě si ho měla prodat!víš jak..prtachy nesmrděj a mohla sis za to koupit třá další dva kusy..mladší
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 18 Čen 2012 18:14
- Nahlásit
davidkova renata
no a kolik nabízela???
Sakra, na to jsem se zappomněla zeptat. Jsem mohla vydělat. Nemám vůbec obchodního ducha.
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 18 Čen 2012 18:14
- Nahlásit
Baico
To je slatký! Já chci taky Fanoušátko No ale vůbec bych se nedivila, kdybys sis to s chovem rozmyslela, mě by to zničilo. Když tak až přijde čas, budu brát z Ancilie, musíš mi pak poradit.
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 18 Čen 2012 18:25
- Nahlásit
Lucie Kratochvílová
Já chci taky Fanoušátko
Hele tak za 3-4 roky mám v plánu si taky Fanoušátko nechat. Tak si můžeme pak vybírat spolu
budu brát z Ancilie, musíš mi pak poradit.
Hele o co, že tu ude za chvíli Jindra?
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 18 Čen 2012 18:25
- Nahlásit
Baico
Velkogratulujem k velkoúspěchu
|