| Autor |
Zpráva |
Alexa
Člen |
# Zasláno: 15 Čen 2012 20:22
- Nahlásit
Biluška
http://krimi.eurozpravy.cz/51491-mrtvy-svagr-chte l -po-seniorce-90-tisic-korun-dala-mu-je/
ty woe už sme zas u mrtvýho prenatálního synovce
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 15 Čen 2012 20:57
- Nahlásit
Alexauž sme zas u mrtvýho prenatálního synovce Jj to je ten vod mrtvýho kostelníka z velkým černým psem?
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 15 Čen 2012 22:43
- Nahlásit
Alexa, Biluška no ještě že na konci toho odkazu je slovo JE, trochu se mě neudělalo dobře když jsem to prvně přečetla a ne až do konce, v marné snaze vás zas dočíst..
Tak jsu ze cvičáku, mučila jsem cvičením Kakáčka i Crysičku, páč mě zbylo od Kakáčka dost pamlsků (ano, správně, když se dost pes mlátí, pamlsků zbyde většina ), bane, dělali jsme dost za balonek s Kakáčkem až byl celý uřícený, páč pro balon se i běhá a o balon se tahá, tedy žádné pasivní polykání žrádla. Už toho umí zas o dost víc a skoro má pospojovaný i protilehlý makety. Kafe jsme popili, hranolek s tatarkou pojedli, díry do hlaf si vyhovořili.Takže třá už vím, že zítra tu budou i Nastíkovi, páč zítra už bude pan malinový Nastík doma. Háááá, to jsem vědma, co? závidíte?
Paxme ještě jeli za známym na kafe a pokec, tak zas všechno vím i co jsem předtím nevěděla.
Jdu padnout na hubu a slintat do bulánku do zítřejšího hlubokého dopoledne. Konec hlášení.
Brou národe.
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 15 Čen 2012 23:08
- Nahlásit
a my už jdeme asi spát, dneska jsme si udělali super procházku, byli jsme od 16:10 - 20:30 venku
Dobrou
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 16 Čen 2012 04:04
- Nahlásit
Vstááávaaaat! Sem prvníííííííííí ))))
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 16 Čen 2012 08:23
- Nahlásit
Gerda
no aby jse ve 4hodiny ráno nebyla
Bré ráno
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 16 Čen 2012 08:37
- Nahlásit
já tu nejsem, pokračuju ve sklizni latyfundyjí a zpracovávání červených bobulí. A přemýšlím essi už je voda na koupání, nebo ještě ne. Psi v tom mají jasno, ti se koupou uš dávno.
Letos se konečně nebojím toho hnusného sumce bo ho na podzim vylovili
Monty
Sem četla na fejsu,že ten feťák co vás napadl udělal něco Ronečkovi od Zdeňky, ale nevím co bo se mi to nezobrazuje celý. Co se mu stalo?
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 16 Čen 2012 08:45
- Nahlásit
Biluška
začal do něj kopat, teď trochu kulhá, protože už tak má nemocné klouby a ještě do toho toto...
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 16 Čen 2012 09:04
- Nahlásit
Monty
Tak to jo, jsem měla strach, že ho zabil, nebo tak něco. Se divím, že toho feťáka ještě žádný pes nepokousal, nebo mu někdo nedal přes hubu. To tam nevenčí psy žádní chlapi, nebo co?
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 16 Čen 2012 09:26
- Nahlásit
Biluška
na chlapy si nic nedovolí, napadá jen baby se psy
a už jsem slyšela, že už párkrát přes hubu dostal, očividně asi málo
|
stetisek123
Člen |
# Zasláno: 16 Čen 2012 11:51
- Nahlásit
Monty
by to chtělo chlapa s bojovým vemenem,aby zase bylo něco pro media..
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 16 Čen 2012 13:29
- Nahlásit
Montyno aby jse ve 4hodiny ráno nebyla
GerdaVstááávaaaat! Sem prvníííííííííí ))))
já věděla proč nikam tedle víkend nejedu, to by mě zabilo vstávat v tak nekřesťanskou hodinu
stetisek123by to chtělo chlapa s bojovým vemenem,aby zase bylo něco pro media..
stačil by nějakej nasranej lejtkař, třá dobře nasírací jezevčík.
Je tu dneska nějaký ticho, všichni odjeli, tak snad aspoň dobloudili tam kam měli v čase kterym měli.
Jdu sekat trávu a pak plovit psy. Pá zbytku co jste nikam neodjeli.. esli to někdo ještě vůbec je..
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 16 Čen 2012 13:35
- Nahlásit
Crysa
já tu sem v rámci polední pauzy. Uš nemůžu ty třešně ani vidět Pobavila jsem se tím hysterickým výlevem vedle a du zase zpátky na žebřík.
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 16 Čen 2012 14:34
- Nahlásit
u toho sekání dneska chcípnu, ještě že mám svůj hybernační domek kde je krááásně a můžu se tu chvíli zchladit.
BiluškaPobavila jsem se tím hysterickým výlevem vedle a du zase zpátky na žebřík.
jj, není nad to vzít zkreslenou informaci a hrdinsky založit forum, než řešit věci face to face a zeptat se jak to doopravdy bylo
Uš nemůžu ty třešně ani vidět věřím, proto nezavařuju.
a du zase zpátky na žebřík. a já dosekat výběh.
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 16 Čen 2012 14:44
- Nahlásit
Zdaar, jste opaleni? Ja jo.
Zas du, nazdar.
|
Maky a Trix
Člen |
# Zasláno: 16 Čen 2012 15:49
- Nahlásit
Ahoj
právě jsme s Trixounem přišli z procházky, byli jsme se na 25km projít, opálit a svlažit se. Potřebovala jsem něco odpočinkovýho, včera jsem to přehnala s běháním a bruslema. Každopádně je tu asi 50 stupňůch ve stínu a Trixa zemřel hned co se najedl
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 16 Čen 2012 16:50
- Nahlásit
Maky a Trix
já šla ráno před 7h cca 1km a byl tak nechutnej pařák, že su ráda, že nikde nemusím chodit, jinak bych umřela okamžitě asi takže klobouk dolů.
dneska by to chtělo někam k vodě... sakra, proč nejsu u vody a nemám plavky?
|
agáta12
Člen |
# Zasláno: 16 Čen 2012 17:19
- Nahlásit
Zdáár hysterky !
Je tu nějaká nuda , doufám ,že aspoň spadne žebřík , připálí se povidla ( ne to ne - musí zbejt na nějaké palačinky !!! internešlové ) , žumpistky povalí tukana a pokoří Krakov a uzmou solné doly a hory .
Pokud máte někdo zájem o jakékoli drby včetně vymyšlených , tak to bohužel nemůžu sloužit , páč i tajná a supernejtajemnější je zcela nudná . Nikdo nic neví . NUDA
Ale zejtra dem trénovat a budem tejrat pejsky .
Naše a obzvlášť ty cizí
Musím naložit všechny pomůcky včetně traverz
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 16 Čen 2012 17:31
- Nahlásit
agáta12
žebřík nespadl .Ofšem dočesané to není a hned tak nebude
Du se sbalit, zítra opět dobýváme stupně vítězů. Teda malodítě dobývá, mě už nechtějí pustit do soutěže juniorů
|
Maky a Trix
Člen |
# Zasláno: 16 Čen 2012 20:18
- Nahlásit
cernej caj
Hele, my šli lesem a kolem vody... většinou. Na hodinku jsme přecházeli nějakej kopec, tak to jsem se decentně bála, že čokla domu ponesu, protože už vypadal fakt zničeně, ale u vody se zase osvěžil a byl v pohodě. Já vždycky tyhle naše minivýletíky plánuju tak, aby se šlo maximum trasy lesem a podél potoka, přeci jen je pan Trix psék huňatý... Jako nebudu tvrdit, že to zvládnul v pohodě, v posledních pár dnech to byl docela teplotní šok zase, takže je stále umrtven po stolem
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 16 Čen 2012 20:23
- Nahlásit
Žumpo dneska byl hezký den sme vyčerpaný pse vyplavaný a tetička de na bigbeát ač tam bé za starou vetchou nikolif gumennou krávu,sem smířen s osuden pokusím se stárnout z grácíí a neznemožnit se hystoricky moc.Hézký večer a slunce v duši ale jen mírně at nemá duševno ůžeh
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 16 Čen 2012 21:54
- Nahlásit
Musím říct, že se fakt podivuju lidem, kteří v tomto nádherném počasí dokážou celý den sedět u netu. To už snad musí být nějaká úchylka, nebo co.
Jdu se svalit, zítra bude náročný den
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 16 Čen 2012 22:59
- Nahlásit
To byl zas den.. chjooo.. brou noc vespolek.
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 17 Čen 2012 10:19
- Nahlásit
Po ránu zalito, vysázeny kytičky, kafe dopito. Tak hurá na cvičák, z něj zas pro změnu na cvičák
Vypadá to na hezký den
|
agáta12
Člen |
# Zasláno: 17 Čen 2012 10:36
- Nahlásit
Jdeme taky tejrat pejsky .
Samo že obzvlášť ty cizí , protože ti naši jsou už dotejraný .
Umyla jsem kus kuchyně a zbytek nechám , aby se umyl sám .
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 17 Čen 2012 13:20
- Nahlásit
Tak z prvního cvičáku jsme doma, pověsím prádlo a pojedem dál, máme ještě mnoho práce a vlastně i let sbírání zkušeností před sebou, aby jsme byli alespoň z půlky takoví amateři ve výcviku jako agáta12...
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 17 Čen 2012 14:23
- Nahlásit
Crysa, aby jsme byli alespoň z půlky takoví amateři ve výcviku
Pani neska sem se v tom velmi utvrdila,neb pakůn se výceméně cvičil zhola sám s fíkem kafíčko samozřejmě bylo,pak dostal na budku od fešné barunky zdejší krasavice psí kerá je trošku netýkavka tak hoštípla do zadele,načež pakůn neprozřetelně odcválal ochcáti fíkův vůz coby protestní akci.Pes je mrkef jedu grilíkovat kuřecí kozy bé mi opět šoufl,léto je děsně náročný kus roku
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 17 Čen 2012 16:40
- Nahlásit
Nazdar lidé, už sme doma od Eldů, právě sem četla psychopartičku, ty vole, ještě že už se nikdy v životě neuvidíme, to byla maximální chyba ty lidi vůbec poznat osobně, to přece neni možný, aby byl někdo tak strašně ubohej a ještě ubožejší, lži hnus, nenávist, kdyby se tim dalo zatápět, už nikdo nepotřebuje na zimu ani polínko.
Měli jsme se děsně výborně, bylo příííšerný vedro, Aleksa pořád mluvila, vlastně nemluvila, jen když si s velitelem připíjela fernetem. Potom taky mnoho věcí sme dělali, ukazovala jsem eldorádu, jak děláme stopování, ale bohužel nám to vůbec nejde, musíme začít ještě jinak a vysvětlit Máně, aby fakt hledala nosem ))) Budeme tedy na táboře skupina stopařůch a učit se čuchat s Cryskou a Eldem.
Pak sem taky chtěla povozit Happu v knedlíčku, radostně se mnou běžel pro auto, tak sem řikala - Happu hopinky -, on nechtěla, tak sem si sedla do auta a řikám - Happu hopinky - a on hopinknul, al mě na klín, takže sme u volantu seděli dva, ale já nic neviděla a pak už sem taky nemohla moc dejchat, chtěla jsem se děsně smát, ale nešlo to, takže sme zas museli vystoupit, teda až když sem Happu vysvětlila, že mi asi nebude moct sedět na klíně, byl z toho smutný a tak sme nikam spolu nejeli.
Co děláte bejbánci?
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 17 Čen 2012 17:26
- Nahlásit
čus děcká už sem okopané a vlasy omyté (ano gerdi mám nacákáno v koupelce ) u eldorádu je děsně pěkně, úžasný plac i bezva lidi. V noci byla šílená buřina až mě vzbudila dneska sme zakously elmuše dokonce to bajunka chtěla zkusit do živýho, když mi chudák pomáhal s klecí do auta
určitě tam zas někdy musíme jeti
Gerda
Aleksa pořád mluvila,
tstststs já jo takový tichá nemluvná osoba
|
agáta12
Člen |
# Zasláno: 17 Čen 2012 18:52
- Nahlásit
Čus seveřani !
Alexa
Ty si dělala modelku ???
My sme taky doma .
Bohužel nemaje u cvičáku pískoven , udělali sme průzkum vesnických koupališť a objevili jedno s nehorázným vstupným 15 korun . A jen kousíček a ještě jsou hned vedle krásný louky na stopičky . Už se těšíme na příští trénink . Plavky ssebou !!
|