| Autor |
Zpráva |
Luci89
Člen |
# Zasláno: 17 Čen 2012 20:43
- Nahlásit
Ahoj, zdravím, tak už jsme si přivezli malině z labskýho přívozu domů a teď pilně socializujeme. Chci se zeptat nechystá se nějaká prochajda nebo tak něco, že bychom ho trochu zaučili zvykat na psy?? Zatim o ně nejeví moc zájem tak bychom to rádi zkusili....
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 17 Čen 2012 20:58
- Nahlásit
Rovněž hlásím příjezd ze cvičáku druhého, Kamílek už obíhá makety z tý středový osy postupu, ale jedeme to na poziviní motivaci a tak já čekám a stojím s rukou nataženou k maketě a čekám. Kamílek ale ještě občas zkouší, že na mě bude strašně křičet, abych mu tu odměnu co mám za zády dala IHNED!!! a ne až za to oběhnutí a já stojím, chce se mi strašně smát jak je moc vzteklý a shnilý to oběhnout. Pak to pochopí že pokud chce klín, musí běžet a letí jak střela a za odměnu dostane zákus. Já srap stojím k přibíhajícímu Kakáčoj zády (páč bych mu s tím ze strachu že mě srazí cukla), vedle těla držím klín a v druhý ruce konec vodítka k tomu připřažený a čekám, až se přiřítí ta rozjetá lokomotiva Kakáč a vyrve mi to z ruky. No mockrát to byla taková mrda až jsem se lekla a ještě mě za sebou kousek vlekl za to vodítko v ruce, než jsme se začali tahat oba stojíc na všech nohách. Radost mi dělá chlapec.
Luci89 Vítáme Nastíkáááááááá
naplánujte si s náma příští neděli Zlosyň, bude figurant, budou psové, bude vychajda s koupáním psůch jinak sourozenci dneska tak strašlivě prohnali chovatelku, až jsme z toho dostávali záchvaty smíchu, zakusovali se do nohavic tak, že křičela bolestí, že to brali i s kožou pod tím naštěstí jim dneska chutnala převážně ona, že bude omodřinovanej jen jeden čék.
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 17 Čen 2012 21:13
- Nahlásit
To byl super vikend. Jsem se zastavila az ted.
Rano jsme byli na cvicaku a musim neco prasknout na danajasu - hned, co prisla, tak si zadala kafe. A pak to ma na tech cvicacich nejak vypadat.
Jdu spat, rano se se o pul pate vstava.
|
Luci89
Člen |
# Zasláno: 17 Čen 2012 21:28
- Nahlásit
Děkujeme To mě mrzí bychom jeli bohužel máme na neděli rodinnou akci.. ale prosím ozvěte se až budete něco plánovat nebo někde bude akce rádi přijedeme taky..
|
agáta12
Člen |
# Zasláno: 17 Čen 2012 21:56
- Nahlásit
pawLINka
My sme pořídili na cvičák dolčegustávovej kafevar.
Stoupla spotřeba vody , taky konáme víc porad , no už sme uvažovali , že ty čokle budem nechávat doma , aby nezdržovali konzumaci kofejnu
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 17 Čen 2012 22:05
- Nahlásit
Zdravím fšechny kopretinky i načuhující plevel.
Jsme doma z veleúspěšné výpravy, malodítě s golijí se umístilo na druhém místě Má děsnou radost, já taky, ale sem krapet mrtvé, to dlouhé řízení mě zabíjí. Navíc mě cestou zpět postihla žumpí kletba a hodinu jsem kroužila kolem Zloteho Štoku (to je f Polsku, gdyby něgdo nevěděl ) . Jdu si zaplavat, pak se možná ještě stavím, nebo usnu. Eště nevím
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 17 Čen 2012 22:08
- Nahlásit
BiluškaJsme doma z veleúspěšné výpravy, malodítě s golijí se umístilo na druhém místě Má děsnou radost, já taky
gratulejšššnnn
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 17 Čen 2012 23:24
- Nahlásit
Luci89
Ahoj malomaliňáciiii! Vítáme vás zde! Kterýho máte? Máme na vás nachystanou malošelmyji, můžou se zabíjet spolu, budou asi tak stejně velcí, malošelmyje vám pak můžou ukázat, do jaký štěněcí školičky choděj, jinak vás rádi uvidíme i na procházkách v praze a ještě lépe i mimo prahu. Krom vašich chovatelskejch figurantů máme i dva svoje, malomalině může pořád někoho hryzat, moc dobře vim, jak jsou zlolajný a jedí lidi, mě snědli do nohy, do krku, do ruky a všude, kde dosáhli. A to byli ještě malinký miminka. Jsou prostě strašný a doufáme, že budete mít mnoho a mnoho modřin a škrábanců )))))))
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 17 Čen 2012 23:34
- Nahlásit
Brou noc lidé.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 18 Čen 2012 06:44
- Nahlásit
Fstávejte a děte se prtínat, už je zase pindělí. A kdyby někdo neměl co na práci tak se může stavit, zaměstnám ho. Nutně potřebuju jednu až dvě schopné síly na administrativu, jednoho až pět zahradníků a svitu uklízeček
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 18 Čen 2012 07:39
- Nahlásit
bré ránko, co jste dělali o víkendu??? My byly přes oba dva dny u Ostravice, jinak se ty dny než u vody nešlo trávit, děcka byli ve svém živlu, hlavně Sophi, ale i Faith a Guli váleli se a byli špinaví jak hovádka
|
bonc
Člen |
# Zasláno: 18 Čen 2012 07:44
- Nahlásit
čuuuuuus bambuuuus! Jsme zpět z Vysočiny, úžasnej úžasnej úžasnej perfektní víkend, jsem tuuuuze hepy! Nejdříf jsem se zase hrozně opila a prej dělala ostudu ale nepamatuju si to tak se to nepočítá a vůbec mi zase nebylo špatně tagže jsem v pátek ráno vyrážela na trať úplně redy. Bylo to tam strašně krásný, nikdy jsem na Vysočině ještě nebyla, tak mě ta zvlněná krajina a rozkvetlý louky a krásný lesejky a zříceniny a nááádherný vesničky prostě dostávaly. Šla jsem většinu úmyslně sama, páč jsem to už strašně potřebovala a byl to takovej relax, až jsem z toho ještě teď úplně omámená. Nasávala jsem přírodu a ticho a vůně a zpívala si a.... prostě to bylo nepopsatelně krásný. Do toho Bonice strašně makala, ty tři tejdny odpočinku na ní byly hrozně znát. V sobotu v tom vedru už spousta psů dosti chcípalo, někteří museli i vzdáti ale my teplomilná hovada jsme si docela rochnily Hlavně trasa vedla hodně kolem vody, takže koupačky a voda pro psy pořád, prostě ideál. A Boneček Zvoneček byl fakt poctivec, na závěr, posledních asi 5km, byl terén alá horská dráha a ten pes se tvářil že vůbec neví že má za sebou 90km s jen hodně krátkou bivakpauzou (nejkratší co jsme kdy měly, jen 4h krze teplo) a vytáhla mě do všech těch kopců s takovou vervou, až mě to i u ní překvapilo. Ale zas se mi potvrdilo že už je na ní ten odpočinek znát a že udělam jenom dobře když si ho bude moct příští sezonu užít víc.
Jo a jaxme šly samy a rychle a míň spaly tak máme dokonce ňáký místo.. nevim teda jaký, sem to nějak neposlouchala Ale až budou na netu výsledky tak vám to i řeknu
Konec hlášení z trati
P.S.: nepučujte si furt ty psy jooo?
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 18 Čen 2012 08:38
- Nahlásit
Nazdár. Tak tu máme zase pindělí.
Jsem již 4 hodiny na nohou a už mě to dneska neba. Venku bude krásně a já budu do 5 v práci. Proč se nemůže do práce chodit jenom, když je hnusně?
Vyhrála jsem jednu soutěž, ale nevím jakou cenu. Takže kolem 11 se to dozvím, až dovezou balík.
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 18 Čen 2012 09:06
- Nahlásit
dobré ráno krasomily
to máme dneska krásnej den
jo a taky sem vám zapomněla fčera ještě říct že sem v lídlu koupúila krásný voňavý a dobrý jahody za 39,- káčé kilíčko
a taky bych potřála aby mi někdo vygruntoval autí páč po tom víkendu je docela hnusný
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 18 Čen 2012 09:40
- Nahlásit
nazdar degeni..proč je hyc ale nesvítí takže nemá cenu táhnout rybníčku ,proč je pindělí a musí se prtínat a proč je doma furt takovej bordel co nikdo ne a ne uklidit?!
jináč víkend u eldů naprosto luxusní ,sice budu mrtvá tejden,ale na pokraji smrti hladem,na pokraji smrti zimou,na pokraji smeti vyčerpáním..stálo to za to:up s tim hladem trošku kecám,strašně sem žrala samý prasárny furt )ale tak skvělej areál co maj voni si neumíte vůbec nikdo představit!
du poklízet a prát
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 18 Čen 2012 10:26
- Nahlásit
Jsem se opět zasmála. Do těch zvratků tam ale psát nehodlám.
Ovšem líbí se mi, že včera byla jistota, že se dotyčná splést prostě nemohla, bo se v tom vyzná, ale dnes je již omlouvána, že se teda asi spletla. Přičemž dotyčné asi došlo, že se přepočítala, tak radši zavčasu zdrhla.
No jo, zase mají někteří z ostudy kabát.
Jdu zase makat, zduř.
|
stetisek123
Člen |
# Zasláno: 18 Čen 2012 11:23
- Nahlásit
zdar soudruzi,
gdo zapnul ten hic? Ať se u mě hlásí bude vyloučen ze strany!
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 18 Čen 2012 11:29
- Nahlásit
stetisek123
Zdar literární Soudružko, vole
|
Jimmi
Člen |
# Zasláno: 18 Čen 2012 12:00
- Nahlásit
pawLINka
Do těch zvratků tam ale psát nehodlám.
to ani nemusíš, ty v těch zvratcích totiž stojíš,
taky jako nechápu o čí ostudě to píšeš
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 18 Čen 2012 12:01
- Nahlásit
stetisek123
gdo zapnul ten hic?
Já . Je bombastickej, viď? Sem právě dorazila z kanystrování (sme byli venku, pod stromama ve stínu, bylo to mocinky fajne), včil se fofrem naobědvám, dočtu u toho esej "jak se ztrapnit kvalitně a rychle" a valíme se saní k rybníčku.
|
Jimmi
Člen |
# Zasláno: 18 Čen 2012 12:01
- Nahlásit
stetisek123
copak Boženko, jak ti dupou králíci ???
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 18 Čen 2012 12:02
- Nahlásit
Zdárté právě sme si s pakoněm napustily soukromý bazének na dvorečku zejtra bude snad ohřátej neska sou na něm eště kry bo je voda ze studny.Tak eště umeju kačenky a ježečky a zétra máme na programu vodní hrátky samozřejmě s kávičkou aby to mělo nějaký efekt do budoucna
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 18 Čen 2012 12:07 - Změnil/a: pawLINka
- Nahlásit
Huž jste po o? Já jo. A po o to vždycky utíká už rychleji, takže snad nastane nějaká časová smyčka a já si už půjdu užívat sluníčka a hafonů a hlavně vodýýýý!
Včera muš již plavčil a voda prý byla neočekávaně teplá, tak to možná dneska taky prubnu.
Jimmi
taky jako nechápu
To mě ani nepřekvapuje.
Pá pá.
danajasa
Zdárté právě sme si s pakoněm napustily soukromý bazének na dvorečku
Jó, potrénuj s ním to přendávání věcí z někama někam. Třá z bazénku do košíku a obráceně.
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 18 Čen 2012 12:12 - Změnil/a: danajasa
- Nahlásit
pawLINkaTřá z bazénku do košíku a obráceně.Pani to je ženiální myšlenka mohla bych to nahrát jako že pere prádlo,přemáchne si ponožky a pak je pověsí na šnůru šíš to je výzva (ponožky páč je to v překladu-červená punčoška vlastně pakoní plémně)
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 18 Čen 2012 12:13
- Nahlásit
pawLINka
To mě ani nepřekvapuje.
Jestlipak sis vyžádala souhlas s odpovědí? Akorát teda nevim od koho.. Asi ode mě!
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 18 Čen 2012 12:14
- Nahlásit
danajasa
,přemáchne si ponožky a pak je pověsí na šnůru
Tak to abys nakoupila pořádnou zásobu kafe teda.
A jak jsi na tom příští neděli? Makáš nebo přijedeš bránit? Essi jo, tak vezmu tu věc, ale musíš mi to připomenout, aby to nedopadlo jak teď.
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 18 Čen 2012 12:15
- Nahlásit
Lucie Kratochvílová
estlipak sis vyžádala souhlas s odpovědí?
Ježiš, nevyžádala.
A to mě jako teď vyloučí ze stáda?
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 18 Čen 2012 12:17
- Nahlásit
pawLINka
A to mě jako teď vyloučí ze stáda?
Seš napřed! Já ani pořádně nevim, kdo přesně je to stádo???
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 18 Čen 2012 12:17 - Změnil/a: danajasa
- Nahlásit
Lucie KratochvílováJestlipak sis vyžádala souhlas s odpovědí?Počky šak máme svobodu projevu
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 18 Čen 2012 12:18
- Nahlásit
Lucie Kratochvílová
Já ani pořádně nevim, kdo přesně je to stádo???
No to je jasný, protože přece nejseš jako to jádro, essi mi teda rozumíš.
|