| Autor |
Zpráva |
Biluška
Člen |
# Zasláno: 13 Čen 2012 17:45
- Nahlásit
davidkova renata
furt ti řikáme nelez na ty cvičáky,ale ty seš jak prdlá taxi nes násletky!
neřvi po ní, dyť za to nemůže. Je přece jasný, že to byla zákeřná vosa, útočila zezadu Férová vosa bysejí postavila slušně zepředu, tahle byla nějaká srapácká . Ale nebyla úpa nejvíc srapácká, páč kdyby byla úpa nejvíc srapácká tak by nenašla vůbec odvahu se jí postavit, ale založila by si o ní forum na vosycézet a tam by ji pomlouvala
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 13 Čen 2012 17:54
- Nahlásit
Biluška
páč kdyby byla úpa nejvíc srapácká tak by nenašla vůbec odvahu se jí postavit, ale založila by si o ní forum na vosycézet a tam by ji pomlouvala
hele zkus zagůglit třá uš je ta fora založená esi mi rozumíš
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 13 Čen 2012 18:09
- Nahlásit
davidkova renata
hele zkus zagůglit třá uš je ta fora založená esi mi rozumíš
asi tomu dala nějaký tajný maskovací názef, bo gůgl nemůže ňyc najít
A já nemůžu psát, bo mi ta zrzavá čůza rozlila na klávesnici kofolu a mě se fčil lepí čudlíky
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 13 Čen 2012 18:14
- Nahlásit
Biluška
mě se fčil lepí čudlíky
já tam mám vod rána trošku tvaroch
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 13 Čen 2012 18:26
- Nahlásit
Monty
Děckáááááá, je to tady!!!!!
Jsme slavní
Jééé vy jste strašně krásně slavní, gratuluju ti strašně moc, tolik westikůch a tvoje děcka jsou úúúúplně nejvíc na plagátě! Krásný! To je asi tim, že máš děěěěsně moc nádherné westíííkíííííí!
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 13 Čen 2012 18:41
- Nahlásit
Gerda
je asi tim, že máš děěěěsně moc nádherné westíííkíííííí!
jendže vona má knírače
děcka si přectafte,že tady f oboře potkávám jednu skutečně vopravdickou kinološku..ano hádáte správě,má HASKYHO jako vim,že je to asi spíš vyjímka,ale krom toho že ten čokl je prostě nádhernej,tak je neustále na volno..furt prostě..vona vozí kočárek s harantem a u toho si eště čte kníšku,čokla si apsolutně nevšímá a tento se naprosto nevzdaluje,natoš aby utek!Navíc je přátelskej ke psům,jen se dycky jde kouknout a zkusí esi by nebyla nějaká hra třá..pak hned zas běží za paničkou..asi mu nikdo neřek že je hásky
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 13 Čen 2012 18:53
- Nahlásit
davidkova renata
jendže vona má knírače
aha...no jo ale proč je teda na plagátě vestim? Asi nějaká blamáž...
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 13 Čen 2012 19:11
- Nahlásit
Lidí my plavali neska šévrolet je dobrý auto prohnala sem ho mezi dvěma hasičskýma autama krz protrženou hráz,spocená až na zadku,že poplavu někam do Berlína drže se v křeči volantu a dal to trošku si vykloktal vejfuk,ale jinak statečně provysavačoval valící vodu měl ju až po bříško
|
hancaw
Člen |
# Zasláno: 13 Čen 2012 19:20
- Nahlásit
Čaute zvadlí saláti
co děláte? Něco novýho krom mamčiný vopíchaný zadele ?
Monty kráááásnej plagát!!!
Asik se dneska vopiju nebo co mám tu spoustu bílého rumu co mi říka pani je až z Kuby! Cestoval takovou dálku tak bych ho měla asi poctít ochutnávkou
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 13 Čen 2012 19:26
- Nahlásit
hancaw
krom mamčiný vopíchaný zadele
co mě do toho taháš???? to byla crysice!
|
hancaw
Člen |
# Zasláno: 13 Čen 2012 19:33
- Nahlásit
davídková sorry - oprava - Crysí opíchaný zadele
nechám ti panáka dobrého bílého rumu jo?
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 13 Čen 2012 19:35
- Nahlásit
hancaw
nechám ti panáka dobrého bílého rumu jo?
anebo mě můžeš vytáhnout na nějakej echtkopec Varle.-)))
|
hancaw
Člen |
# Zasláno: 13 Čen 2012 19:48
- Nahlásit
davídková renata tak si vyber - ale rychle rum se asi vypařuje nebo co
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 13 Čen 2012 19:53
- Nahlásit
hancaw
ale rychle rum se asi vypařuje nebo co
ok,je děsně těkavej budeš mi tedy coby šerpa sloužit po zbytek života..toho tvýho aby ses neradovala.-))
|
hancaw
Člen |
# Zasláno: 13 Čen 2012 20:02
- Nahlásit
davídková renata máš pravdu přecedo rum těká jak vzteklej ! No dobrá ale rakeff za sebou tedy vláčet nebudu
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 13 Čen 2012 20:18
- Nahlásit
hancaw No dobrá ale rakeff za sebou tedy vláčet nebudu
vem s sebou PePo a na tý jedný kostičce provedeš kremaci a následnej rozptyl, jakýpa tahání rakví
|
bonc
Člen |
# Zasláno: 13 Čen 2012 20:26
- Nahlásit
nesnášim vás, už sem vám to dneska řekla?
Právě sem zjistila že mam strašnej problém napsat "pak se" a né paxe. Normálně mi to tam ta klábosnice nechce napsat Ale sou na světě eště lidi který by to nemuseli úplně pochopit
hancaw
budeš tahat mamku na kopec a chlastat u toho bílej rum????? KDY A KDE???? U toho nesmim chybět!!!! Zapřáhnem Bonici, potáhne mamku jako sáňky a my si ještě můžem přisednout, bude to pěkně pérovat, má prej po zimě dobrý polstrování
|
hancaw
Člen |
# Zasláno: 13 Čen 2012 20:31
- Nahlásit
bonc rum asik dojde bo se vypařuje ale mamka chce abych jí tahala do kopce až do konce svýho života ale klidně objednám ještě jeden rum a pak pojedem, připřáhnem Džínu a pofrčíme jako páni a ještě si u toho můžeme zapjet popjevek stylovej - Fifteen men on a dead man's chest
Yo ho ho and a bottle of rum teď už záleží jenom na mamce kdy se rozhodne ....
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 13 Čen 2012 20:47
- Nahlásit
Preju bodrou noc, jdu spat a snad se dneska vyspim a nebude houkat sirena a nebudou mi hasici litat kolem baraku jak vcera.
Zitra uz ne konecne ctvrtek. To uz je malej patek.
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 13 Čen 2012 20:51
- Nahlásit
hancawmamka chce abych jí tahala do kopce až do konce svýho životaTak ji vodtáhneš do ZOO a běš mít pokoj
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 13 Čen 2012 20:57
- Nahlásit
Čus bus!!
Byla jsem dneska na venčit v třešňovce. Mám říško jako bubínek
Jinak tady máte zase toho psa pokaženýho cvičákem
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 13 Čen 2012 21:00
- Nahlásit
danajasa
Tak ji vodtáhneš do ZOO a běš mít pokoj
Tenhle sqělý nápad už nám zase něgdo vyfoukl, vyváží tam důchodce ve velkém a rejžuje na tom prachy Kolikrát tu mám opakovat, že nemáme váhat
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 13 Čen 2012 21:17
- Nahlásit
davidkova renata
Gerda
hancaw
díky holky
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 13 Čen 2012 21:31
- Nahlásit
BiluškaKolikrát tu mám opakovat, že nemáme váhatNo tak vidíš a ještě pošetří za rakef a vozejk za ty prachy jedém všecí esi to pomáhá
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 13 Čen 2012 22:00
- Nahlásit
davidkova renata
tady f oboře potkávám jednu skutečně vopravdickou kinološku..ano hádáte správě,má HASKYHO
Doufám, že se jí již z dálky náležitě koříš
Gerda
Asi nějaká blamáž...
Prosim tě pořád vostuda, blamáž
|
hancaw
Člen |
# Zasláno: 13 Čen 2012 22:04
- Nahlásit
danajasa jako já beru ohledy aji na mrchožrouty - i oni jsou potřeba!
Biluška jééé to je ta společnost co zamkla důchodce na jakési předváděcí akci spojené s objedem a pak je nechtěli pustit dokavaď si nekoupí hrnce za 20.000 tak teď vozej do ZOO jo? Tak to musí bej taky dobrodružný.....
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 13 Čen 2012 22:05
- Nahlásit
hancaw nechtěli pustit dokavaď si nekoupí hrnce za 20.000 tak teď vozej do ZOO jo? Páč jim si vyskakovali voknama což si ve lví kleci netroufnou
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 13 Čen 2012 22:36
- Nahlásit
Brou noc frndice, jdu chrnět abych byla v práci k něčemu a ne k ničemu. Pěkně si kupte hrnce, pozdravujte hrochy a léfy a gorilové v ZOO a až povlečete matku foří do hor, tak to řádně dokumentujte, kterak jste jí vo asfalt prdel vobrousili a kam až jste jí dovlekli Řádně toto místo náhropkem osaďte, ať můžem později pořádat každoroční pouť na místo, kde byla naposledy viděna. Budem jí na hropku tančit hříšný tanec a každej rok jí přinesem melouny a taky peněženky ze Šeldrejku
Brou!
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 13 Čen 2012 22:40
- Nahlásit
Crysa
Budem jí na hropku tančit hříšný tanec a každej rok jí přinesem melouny a taky peněženky ze Šeldrejku
A na hropku jí napíšem "Roby zbouchnul Peny", jo?
hancaw
jééé to je ta společnost co zamkla důchodce na jakési předváděcí akci spojené s objedem a pak je nechtěli pustit dokavaď si nekoupí hrnce za 20.000 tak teď vozej do ZOO jo? Tak to musí bej taky dobrodružný.....
Sem ten letáček měla ve schránce . Chtěla sem jet, ale nevzali mě
špym a špym, sem unavené. Dneska neprší tudíž nebudu pořádat noční manévry a budu spát
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 13 Čen 2012 22:41
- Nahlásit
Crysa
Brou a bacha, nelehej si na záda
|