Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Mamky Žumpa
<< 1 ... 1143 . 1144 . 1145 . 1146 . 1147 . 1148 . 1149 . 1150 . 1151 . 1152 . 1153 ... 1561 . 1562 . >>
Autor Zpráva
Venta
Člen
# Zasláno: 14 Čen 2012 13:09
- Nahlásit

danajasa
GULÁŠ?????Chdák malej sláva je tak pomíjivá
ty si blbá

pawLINka
Venku se udělalo světlo.
tady taky už, ale na procházce jsme promokly teda pěkně

Monty
Člen
# Zasláno: 14 Čen 2012 13:27
- Nahlásit

danajasa
ale co ten oběd 12-13.30 GULÁŠ?????Chdák malej sláva je tak pomíjivá
chudák, asi mu to nebudu říkat, asi by nejel

Monty
Člen
# Zasláno: 14 Čen 2012 13:28
- Nahlásit

pawLINka
jo u nás taky, asi na 10 minut vysvitlo sluníčko a už zase chčije

bonc
Člen
# Zasláno: 14 Čen 2012 13:54
- Nahlásit

páááá flundry, já frčíím žádný lumpačiny tady

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 14 Čen 2012 14:37
- Nahlásit

Du, zdár

pawLINka
Člen
# Zasláno: 14 Čen 2012 14:51
- Nahlásit

Modráááá!!!!! Je MODRÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Chápete to?????? Je fakt MODRÁ!!!!

pawLINka
Člen
# Zasláno: 14 Čen 2012 14:55
- Nahlásit

Du dom, nazdar.

Biluška
Člen
# Zasláno: 14 Čen 2012 15:01
- Nahlásit

pawLINka

Tady byla modrá přesně tři a půl fteřiny. Pak přišel velký černý mrak a uš zase leje

A přijela mi na hlídání Drákulína Užiju si zase svoje mimátko

Monty
Člen
# Zasláno: 14 Čen 2012 15:18
- Nahlásit

pawLINka
no já tu mordou nevidím vidím jen zataženo a déšť
dneska teda pro mě chlastačka a biftek nebude

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 14 Čen 2012 17:14
- Nahlásit

pawLINka

ses logla na blůčko jo?

co je novýho..nemám čas vůbec

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 14 Čen 2012 19:58
- Nahlásit

Nazdar, du večeřet, tak se koukejte přiznat, kdo jste co zas proved

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 14 Čen 2012 20:18
- Nahlásit

Eldoguero
Nazdar, du večeřet, tak se koukejte přiznat, kdo jste co zas proved
já právě dopitvala 23 čerstvě mrtvejch kuřat z jatek půůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůj to je strašná nechutárna!!!!!! ne že bych to někdy chápala,ale nechápu jak tam někdo může pracovat povalilo by mě v první minutě

Biluška
Člen
# Zasláno: 14 Čen 2012 20:30
- Nahlásit

Eldoguero
já právě obětovala večeři lišce páč je děsně loskošňácká když loví rohlík, potom s ním v hubě lítá po baráku a hledá kam by ho zahrabala a nakonec ho zastele do postele a děsně ho hlídá

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 14 Čen 2012 20:33
- Nahlásit

davidkova renata
hele mě to neva, ráda dělám s masem, mám ráda ten pocit čerstvý krve na rukách ale pšt, nikomu to neříkej, víš jak ...
Biluška
já právě obětovala večeři lišce páč je děsně loskošňácká když loví rohlík
nemáš večeřet rohlík, ale třá jabko i když náš lišák žere i jabka mám pocit, že se měl původně narodit jako prase ...

Biluška
Člen
# Zasláno: 14 Čen 2012 20:35
- Nahlásit

Eldoguero
Fíďa taky žere naprosto fšechno. Nebo jinak - loví naprosto fšechno, pak to většinou zahrabe pod polštář. Ale když vidí, že někdo něco jí tak to prostě musí mít

danajasa
Člen
# Zasláno: 14 Čen 2012 20:38
- Nahlásit

Biluška potom s ním v hubě lítá po baráku a hledá kam by ho zahrabala a nakonec ho zastele do postele a děsně ho hlídá Hmyzáková je asi kříženec lišky bo dělá némlich to samy akorát třá zaražený kus kosti v zádech v posteli mě tak nerozněžnuje jak suchej rohlík

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 14 Čen 2012 20:42
- Nahlásit

Eldoguero
víš jak ...
jistě)) ale zas by nebylo špatný dyby se to obecně vědělo spousta lidí by si rozmyslela tě srát))
mě to vadí,strašně to smrdí kref tam ani neni,ale ty kuřata vypadaj tak že si vůůůbec nechci představit jak umíraly
jinakl já zas ráda poslouchám dyš je nána žere a chroupou ty kosti to mi navozuje pocit že věci sou jak maj bejt..ale pššt víš jak

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 14 Čen 2012 20:52
- Nahlásit

Biluška
Jen ty granule pro psy, ty mu nějak nejedou, ne že by je nežral, ale čuchá k nim s takovým trochu odporem
davidkova renata
ale zas by nebylo špatný dyby se to obecně vědělo spousta lidí by si rozmyslela tě srát
To mi připomíná akci "zabití Ágnes" kdy i muš nás - mě, prase a nůž - nechal o samotě
Jo a pak teda taky jednu chlastačku, ze který má (pro mě v tu chvíli) naprosto neznámej muš v ruce ještě dnes díry od vidličky a v noze od nože, páč mi šáh na kost ... na prasečí kost, co jsem si na vteřinu odložila, bych se mohla napít lahodného moku nějakého
Ale jak řikám, pššššt
danajasa
dyk je roztomilá

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 14 Čen 2012 20:55
- Nahlásit

davidkova renata
ty kuřata vypadaj tak že si vůůůbec nechci představit jak
jo to mi taky trošku vadí, proto si nejraději všechno zabíjím sama
chroupou ty kosti to mi navozuje pocit že věci sou jak maj bejt
rozumím ale mlčim

danajasa
Člen
# Zasláno: 14 Čen 2012 20:56
- Nahlásit

Eldoguerodyk je roztomiláHlavně v jednu ráno dyž de hledat skryté zásoby mě přes lebku

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 14 Čen 2012 20:57
- Nahlásit

Eldoguero
To mi připomíná akci "zabití Ágnes" kdy i muš nás - mě, prase a nůž - nechal o samotě
Jo a pak teda taky jednu chlastačku, ze který má (pro mě v tu chvíli) naprosto neznámej muš v ruce ještě dnes díry od vidličky a v noze od nože, páč mi šáh na kost ... na prasečí kost, co jsem si na vteřinu odložila, bych se mohla napít lahodného moku nějakého

no ty voe rači du já sem teda soft proti tobě já akorát netančim vod puberty cca páč sem jednou šla a mezitim mi někdo vypil mýho panáka což mi způsobilo doživotní trojma z tance

Biluška
Člen
# Zasláno: 14 Čen 2012 21:00
- Nahlásit

Eldoguero
Jen ty granule pro psy, ty mu nějak nejedou, ne že by je nežral, ale čuchá k nim s takovým trochu odporem
Fíďa je žrala první dva dny u nás. Pak ochutnala maso a od té doby si prý granule můžu strčit kam chci jenom ne k ní do misky

Baico
Člen
# Zasláno: 14 Čen 2012 21:00
- Nahlásit

Takže mám sbaleno i svačinu mám nachystanou na zítřejší cestu nach Poland. Kromě toho, že se budem zase vystavovat, tak máme naplanovánou i návštěvu solného dolu ve Věličce a procházku centrem Krakova, který je prej dost hezký. Návrat plánuju na neděli, pokud ovšem nezabloudím. Nepředpokládám, že by Poláci měli silnice stejně dobře značené jako Rakušáci a opět jedu dodávkou.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 14 Čen 2012 21:02
- Nahlásit

du se svalyt megery,pustim si helejaxi tlustá a bé mi fajn bo sem si dotáhla jednu dirku..na pásku vy dementi

danajasa
Člen
# Zasláno: 14 Čen 2012 21:08 - Změnil/a: danajasa
- Nahlásit

davidkova renata bo sem si dotáhla jednu dirku..na pásku Grr já už nepoužívám žádný pásky brzo budu krást dědkovi kšandy neboli šle Tak du taky na ty tlustý sou to kamarádky odedneška co sem stoupla na váhu

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 14 Čen 2012 21:12
- Nahlásit

danajasa
v jednu ráno dyž de hledat skryté zásoby mě přes lebku
no jo no, daň za roztomilost
davidkova renata
já akorát netančim vod puberty cca páč sem jednou šla a mezitim mi někdo vypil mýho panáka což mi způsobilo doživotní trojma z tance
to chápu naprosto, příšerná hrozivá představa měla bych taky, ale z tance se mnou má trojma většinou protistrana
já sem teda soft proti tobě
nee, co je divnýho na tom, že ... ale né, to už by bylo na kolemjdoucí trochu moc
Biluška
Fíďa je žrala první dva dny u nás. Pak ochutnala maso a od té doby si prý granule můžu strčit kam chci jenom ne k ní do
On je sežere, ale přijde k nim desektrát, řve na mě, jeslti to jako myslím vážně, pak kňučí (horší než pes) a pak se většinou ustrnu a hodím mu aspoň kousek masa
Asi jim to moc nevoní
Baico
Nepředpokládám, že by Poláci měli silnice stejně dobře značené jako Rakušáci
Tak to nepředpokládáš dobře a navíc silnice v pohraničí stojí za to, doporučuju dodržovat rychlost a pravidla jejich provozu ... obzvlášť s cizincema se moc neserou.

Baico
Člen
# Zasláno: 14 Čen 2012 21:15
- Nahlásit

Eldoguero
navíc silnice v pohraničí stojí za to
No podle mapy bych se z D1 měla připojit rovnou na jejich dálnici a dojet až do Krakova. Tak snad to neude zas tak strašný.

Alexa
Člen
# Zasláno: 14 Čen 2012 21:19
- Nahlásit

čus megery
sem se právě vrátila z tejrání pejsků s kafem, zase sme je pořádně vošikanovali, hlavně Barunku a už docela umí vodcházet na kontrolák s náznakem vočního kontaktu

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 14 Čen 2012 21:24
- Nahlásit

Baico
dálnice by měla být v pohodě

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 14 Čen 2012 21:27
- Nahlásit

Alexa
chudáci psi takový tejrání, tsss

<< 1 ... 1143 . 1144 . 1145 . 1146 . 1147 . 1148 . 1149 . 1150 . 1151 . 1152 . 1153 ... 1561 . 1562 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání