| Autor |
Zpráva |
danajasa
Člen |
# Zasláno: 18 Čen 2012 12:28
- Nahlásit
pawLINkapřipomenoutno to bé problém u nás ted bydlí ten pán z německa a doce se roztahuje pořádnou zásobu kafe tedaMám velveta 2x a Jehlavanku 3x to musí klapnout
|
Jimmi
Člen |
# Zasláno: 18 Čen 2012 12:32
- Nahlásit
pawLINka
komu máváš? a proč? já přeci nikam nejdu
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 18 Čen 2012 12:40
- Nahlásit
Jimmi
komu máváš?
Tobě.
a proč?
Protože se s tebou už nehodlám bavit.
já přeci nikam nejdu
To je tvá volba, je mi upřímně úplně jedno, co TY děláš.
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 18 Čen 2012 12:41
- Nahlásit
Čus kvjeteno kynologyčna!!!
Kdyby Biluše bloudila trošku déle u toho štoku, kdě jest koplňa zlota, mohly jsme se tam potkat, neb jsem tam včera projížděla.
Jinak v sobotu pan Faraon obdržel na národce V2 a velká škoda, že Poláci neudělují resCAC. No a v neděli na mezinárodce zase V2 a k tomu resCACIBA.
Jinak jsem tím obrovským autem zajela až do města, do podzemních garáží přímo pod Vawelem, to jsou takové krakovské Hradčany To bych si v Praze rozhodně netrofla. Taky jsem se byla podívat v solném dole. Jen co upravím fotky, tak se vám pochlubím
|
Adiddaska
Člen |
# Zasláno: 18 Čen 2012 12:43
- Nahlásit
Sory, že vám sem lezu, normálně mě konflikty nijak extrémně neberou, ale jsem taky jenom člověk a někdy to na mě přijde a dnes mám škodolibý den.....
pawLINka
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 18 Čen 2012 12:46
- Nahlásit
BaicoTaky jsem se byla podívat v solném dole.Máš sůl a celý pytlíček?Abysme se mohli vzájemně posolit
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 18 Čen 2012 12:47
- Nahlásit
danajasa
Počky šak máme svobodu projevu
Právě že nemáme ((((( A ty vůbec drž hubu, ty a teď nevim, jak ti to Sízra psala, že jsi???
pawLINka
přece nejseš jako to jádro, essi mi teda rozumíš
Myslim, že ti vůbec nerozumim a asi jdu žít život mimo žumpu, essi mi teda rozumíš
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 18 Čen 2012 12:51
- Nahlásit
Lucie Kratochvílováže jsi? Cogito ergo sum no tak to zas jo to já občas i sem
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 18 Čen 2012 12:58
- Nahlásit
Baico
Kdyby Biluše bloudila trošku déle u toho štoku, kdě jest koplňa zlota, mohly jsme se tam potkat, neb jsem tam včera projížděla.
Biluše tam bloudila velmi, velmi dlouho, třá v nějakém Radechově sem byla třikrát
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 18 Čen 2012 12:59
- Nahlásit
Lucie Kratochvílová
a asi jdu žít život mimo žumpu,
podepsanou povolenku máš?
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 18 Čen 2012 13:03
- Nahlásit
Biluška
podepsanou povolenku máš?
Beru si indispoziční volno
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 18 Čen 2012 13:03
- Nahlásit
danajasa
Máš sůl a celý pytlíček?
Mám několik pytlíčků soli, ale do koupele
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 18 Čen 2012 13:14
- Nahlásit
Lucie Kratochvílová
Beru si indispoziční volno
Bez povolení jádra stáda nemáš nárok
Ale tak dobře, abys věděla, že máme srdce tak si di. Ale do večera ať seš zpátky
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 18 Čen 2012 13:20
- Nahlásit
Biluška
Ale do večera ať seš zpátky
Asi mám problém, když jsem do toho Polska jela bez dovolení a celé tři dny jsem žila uplně mimo žumpu?
Ajajajajajajaj
|
Jimmi
Člen |
# Zasláno: 18 Čen 2012 13:23
- Nahlásit
pawLINka
tak já čekám, jestli sesmolíš něco na téma "z ostudy kabát"
no evidentně jsi střelec jedný rány ne? tak nějak krafeš kolem sebe, sice nevíš proč, ale doufáš, že se strefíš, pak za tou zplácaninou napráskáš smajlíky, aby to bylo jako každému jasný, že je to vtipný
opisuješ od Boženky?
Spíš ti chybí odvaha něco pojmenovat.
hmmm..... něco jako další eskapáda Biluše s liščetem? třeba Bilu konečně vyšlechtí něco k použití, třeba na agi?? Nebo jako mazlíka do rodiny, vhodného k dětem a co když to nepůjde? Nevadí ještě jsou tady myslivci (nebo její muž) ha ha to je ale legrace.
Nebo z ostudy kabát?
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 18 Čen 2012 13:24
- Nahlásit
Baico
Asi mám problém, když jsem do toho Polska jela bez dovolení a celé tři dny jsem žila uplně mimo žumpu?
Ajajajajajajaj
jj, asi si f pérdeli. To bude minimálně třináct mamkanášů a pět zdrávasů. No jen počkej až se mamka vynoří z rybníka, ta ti to spočítá
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 18 Čen 2012 13:33
- Nahlásit
Hezky se stádo sbíhá.
Jsem si uďála nový kafe. Je to pěkně hnusný kafe, vám řeknu.
Vůbec nemá to aróma, co říkají v telce.
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 18 Čen 2012 13:35
- Nahlásit
Biluška
jj, asi si f pérdeli.
No jo no. Naštěstí se teď v nejbližší době chystám jen k tomu moři, ale to je Žumpo akce, takže to by mělo být o.k.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 18 Čen 2012 13:38
- Nahlásit
Baico
a jo, moře. Já na to úplně zapoměla. Jede se nakonec do toho Polska,nebo do Německa? Mi nějak unikl výsledek utkání
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 18 Čen 2012 13:38
- Nahlásit
pawLINka
já si kávu jdu dělat, se divím, že nespím, šla jsem pozdě spát, upravovala jsem fotky strašně dlouho
|
stetisek123
Člen |
# Zasláno: 18 Čen 2012 13:40
- Nahlásit
Biluška
okoukej to okamžitě zase vypnout, jinak se odtud nehnu! Já chci sníh! Zapněte ho někdo
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 18 Čen 2012 13:41
- Nahlásit
stetisek123
Já chci sníh! Zapněte ho někdo
Až v listopadu
Si vlez zatím do mražáku
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 18 Čen 2012 13:41
- Nahlásit
stetisek123
Já chci sníh!
??????
v létě??? hm, ak to fakt můžeš jen chtít
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 18 Čen 2012 13:42
- Nahlásit
Monty
Tak si hlavně nedělej Jihlavanku, bo to se nedá ani pozřít.
Já jsem nefotila už dlouho. Ani nevím proč... Včera jsem s sebou na cvičáku foťák měla, ale nakonec jsem ho ani nevytáhla. Budu to muset napravit.
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 18 Čen 2012 13:44
- Nahlásit
stetisek123Já chci sníh!Máš to špatně ted sou jahody A tech dvanást chlapů dostalo výpověd takže ted tam maj děsnej bordel bo si přividělávaj na fuškách u nás v práci
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 18 Čen 2012 13:46
- Nahlásit
pawLINkaTak si hlavně nedělej Jihlavanku, bo to se nedá ani pozřít. A to píšeš až ted jen tak dyž jí mám půl kyla doma???Du si teda zakoupit nákou smětánku mazánci at mi to nekazí chut výcviku u praní psích ponožek
|
stetisek123
Člen |
# Zasláno: 18 Čen 2012 13:48
- Nahlásit
Biluška
danajasa
Monty
Ste hnusný, budu muset vlézt do bazénu, jinak venku cípnu, což by mohlo někoho potěšit.
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 18 Čen 2012 13:49
- Nahlásit
danajasa
Ale ty piješ socáka, ten třá není tak hnusnej.
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 18 Čen 2012 14:05
- Nahlásit
pawLINka
jihlavanka je taky rozpustná?
udělám si velveta
a taky jsem dlouho nefetila jen ovíkendu, ale pořád jsem dost nespokojená
stetisek123
já jsem hnusná???
ty máš aspoň bazén, my v Ově tady máme jen baráky a tím je všude hnusně na chcípnutí, v lese je docela ještě jakož takož, ale tam se dneska asi nedostaneme
|
stetisek123
Člen |
# Zasláno: 18 Čen 2012 14:08
- Nahlásit
Monty
no, to tě lituju, bez našeho studenýho baráku a bazénu bych musela ležet akorát ve vaně
|