| Autor |
Zpráva |
Baico
Člen |
# Zasláno: 12 Čen 2012 21:26
- Nahlásit
Biluška
Jo a začínáme plavat,
No v Bílovicích taky slušně prší, ale tady to snad není v záplavové oblasti.
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 12 Čen 2012 21:35
- Nahlásit
Kdo chybí?? ať se přihlásí kdo chybí!!!!
http://www.novinky.cz/koktejl/270226-pejskar-s-vod itkem-na-krku-si-kurioznim-zpusobem-privodil-smrt. html
pro jistotu se přepočítáme.
PRVNÍ
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 12 Čen 2012 21:42
- Nahlásit
Crysa
Druhá
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 12 Čen 2012 21:43
- Nahlásit
Crysa
třetí
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 12 Čen 2012 21:44
- Nahlásit
Baico
takový kousek od nás a nestavíš se
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 12 Čen 2012 21:48
- Nahlásit
Monty
takový kousek od nás a nestavíš se
Jsem tu služeně.
Teď mi tu mlátěj kapky do srřešního okna tak nahlas, že vůbec neslyším na plno puštěnou televizi. Už y to mohlo přestat.
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 12 Čen 2012 21:54
- Nahlásit
Baico
my máme jít ve čtvrtek na zahrádku slavit svátek a narozky, tak doufám, že nebudeme sedět na loďce
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 12 Čen 2012 22:10
- Nahlásit
Nazdar pipky, právě sme se vrátili z léza, gde sme byli s hancowejma, pročež sme vopravdu pěkně zmokli. Musim vám říct, že Kabátek je ekstrémně slatkýýý, ale to jdu říct do šelmyjí.
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 12 Čen 2012 22:14
- Nahlásit
PÁTÁ Montyže nebudeme sedět na loďce
Paníí já sem nejhezčí chlastačku zažila na raftu při otvírání řeky M nezoufej naopak jásej
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 12 Čen 2012 22:16
- Nahlásit
ŠESTÁ !!!!!!
myslíte že mi dorazí dělící přepážka do klece do pátku??????
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 12 Čen 2012 22:22
- Nahlásit
danajasa
a kde tu loďku vezmeme nevíš??? A musí být velká, abych se tam vlezka já a knírači, tatík, mamča, brácha, jeho přátelkyně a jeich PZ, možná i jejich jork a stoustu žrádla a pití božer, mě zase bude v pátek blbě blbě ani možná ne, ani ne, ale bude to utrpení, bude se mi chtít spát
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 12 Čen 2012 22:26
- Nahlásit
SEDMÁ
Dobrou blázni.
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 12 Čen 2012 22:29
- Nahlásit
ty jo děcka teď sem přepla telku na primu na sběratele kostí a hraje tam ten co hrál v mumii impotenta (nebo je mu aspoň děsně podobnej) a vůbec se k němu ten hlas nehodí
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 12 Čen 2012 22:39
- Nahlásit
nic, jdeme v vplout do snů dobrou
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 12 Čen 2012 22:44
- Nahlásit
OSMÁ
je ještě někdo vzhůru
Agáta
neumím nemecky nyc, akorát že nejsme žádný tydlencty untrvasrmani, takže nevím kam jsi je vlastně poslala
|
kinta
Člen |
# Zasláno: 12 Čen 2012 22:50 - Změnil/a: kinta
- Nahlásit
Devátá!
Héj, jazykospytci, na mě, myslím, nemáte. Jednou po mně chtěl maník v obchodě polo velikosti Seven a postavově byl tak na pětku. Tak jsem vyplodila ekskluzívní otpověť:
Sevn? Sevn ist grós fór jů!
Ofšem....porozumněl a to je důležité!
Dobrou noc, princezny cvičákůch!
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 12 Čen 2012 22:50
- Nahlásit
Eldoguero
je ještě někdo vzhůru
já jo, ale asi tak za deset minut už nebudu.
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 12 Čen 2012 22:55
- Nahlásit
Biluškajá jo, ale asi tak za deset minut už nebudu.Já jo čekám z kýblema kde nechal tesař díru
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 12 Čen 2012 23:11
- Nahlásit
Biluška
šiš, takže teď už spíš, jsem ti chtěla popřát dobrou, ale teď už je to asi jedno
danajasa
čekám z kýblema kde nechal tesař díru
cože?
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 12 Čen 2012 23:27
- Nahlásit
du si lehnout asi ... aha, tak nejdu, moje půlka postele a třetina mušovi části postele jest okupována bílými dozy
když spí jsou tak roztomilí, že se mi je ani nechce budit, ale co se dá dělat, na gauči kvůli nim spát nebudu
dobrou, špim ...
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 13 Čen 2012 07:06
- Nahlásit
o bože, to zas byla noc
Kotce se nebezpečně blížily vodní hladině tak jsem je musela evakuovat. Doma tak nastala poněkud prekérní situace. Arman se nesměl vůbec dozvědět, že v domě žije liška, natož se k ní přiblížit. Hotelový zlaťák Bond se nesměl dozvědět, že v domě je háravka Getka, natož se k ní přiblížit. Harry se už ze zvyku nesmí přibližovat vůbec k nikomu. Hotelová lvíčka Dášenka se přibližovat sice může, nicméně nechce, neboť všema psama z hlouby duše pohrdá. Na frontě Puma- Geta - Orina to stále jiskří a tudíž se žádná ze zúčastněných nesmí dostat do těsné blízkosti kterékoliv z dalších dvou.... Řeknu vám, logisticky ošéfovat danou situaci byl dost problém. Jako neřešitelný se ukázal ve chvíli, kdy mi došlo, že půl smečky (v čele s háravkou Getkou) si umí otvírat dveře Takže jsem v noci táhla z půdy celou mou sbírku výstavních klecí, stavěla z nich paneláčky a řešila kdo se mi do které klece vejde a gdo ne. Prekérní situace. Vyspat jsem se díky tomu jaksi nestihla Zase Du dřít, nedrásejte.
|
bonc
Člen |
# Zasláno: 13 Čen 2012 07:08
- Nahlásit
DESÁTÁ!!
Dobré ráno otrhané kopretiny, za Máměrádnemáměrád padlé, v hnilobném rozkladu tlející, snažíc se z popela svých dnů jak bájný fénix povstanout. Vězte však, že jste jen bytosti prosté, jen pouhý lidský červ na planetě Zemi nicneznamenající.... tož zvedněte pérdele a padejte dřít
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 13 Čen 2012 07:32
- Nahlásit
bré ráno děvy, už zase chčije
|
bonc
Člen |
# Zasláno: 13 Čen 2012 07:42
- Nahlásit
koukam že ste všici nějaký spláchnutý, divná to věc, u nás vůbec nepršelo a teď dokonce slunká.. už se asi blíží ten dlouho očekávanej konec světa, v Prahé a na Moravě leje a u nás svítí
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 13 Čen 2012 07:57
- Nahlásit
bonc
prý má být víkend luxusní, jasno, tak to jsem zvědavá, snad jim to výjde
|
bonc
Člen |
# Zasláno: 13 Čen 2012 08:07
- Nahlásit
Monty
prý má být víkend luxusní, jasno, tak to jsem zvědavá, snad jim to výjde
MUSÍ!! Jedem trekovati, moooc se těšim na luxusní počasí, tvrděj že bude ještě ve čtvrtek chcáti a v pátek už bude krásně a 22 a v sobotu 26. To by byl úplnej ideál, jen mě právě znervozňuje že teď mělo furt chcáti a nechčije, tak aby se jim ty dny nějako nepopletly... No i když buhví jak bude na Vysočině, zapomínam že my jsme jinej podnebnej pás
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 13 Čen 2012 08:18
- Nahlásit
bonc
Jedem trekovati,
Fakt???? tomu nemůže věřit vy jo???
tvrděj že bude ještě ve čtvrtek chcáti a v pátek už bude krásně
no mě sere trochu i ten čtvrtek ale o víkendu bych chtěla něco podniknout, nějaký výletík a dlouho jsem nefotila, tak bych chtěka pěkné počasí
chudák kámoška, ta je na agi táboře a každý den ji tam určitě leje, je kousek od Opavy ve Větřkovicích...
No i když buhví jak bude na Vysočině, zapomínam že my jsme jinej podnebnej pás
a kde jedete trekovati?
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 13 Čen 2012 09:04
- Nahlásit
Jedenáctá.
Dobrý ráno na pijáno všem
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 13 Čen 2012 09:10 - Změnil/a: pawLINka
- Nahlásit
Zduř, ještě jsem vás dneska nestihla ani pozdravit.
U nás byla v noci velkobuřina. Já ani muš jsme nespali. Pak začla houkat siréna, a pak jeli hasiči za naši zahradu. Asi někam k čističce. Hladina Rusavy je dóst nahóře teda...
Dneska budu dlouho makat.
Ale už přežiju jen zbytek tohoto týdne, pak celý příští týden, a pak mám volno volníčko. Pak teda půjdu na 2 dny do práce, ale pak mám zase hned volno celý týden.
Už se hrozně těším, protože jsem si letos vybrala jen 5 dní dovolené a to po 1 dni vždycky.
Jo a hlásím: JEDENÁCTÁ!!!
Edit: DVANÁCTÁÁÁ!
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 13 Čen 2012 09:28
- Nahlásit
pawLINka
Už se hrozně těším, protože jsem si letos vybrala jen 5 dní dovolené
to já taky + 3 dny staré, ale měla jsem t v kuse, ti jsem měla na Guliho, od té doby jsem dovču neměla, už šílím, ještě dva měsíce musím vydržet, ale aspoň je v červenci ten prodloužený víkend a po dovče v srpnu příjdu do práce na dva týdny a pak mám zase týden volno těch zbylých 5 dní si chci nechat pro zich, pokud se nic nestane, tak si je nechám převézt do dalšího roku a pak budu mít 25 dní volníčka
to ty máš asi normálně 25 dní co?
a tady jsem před chvíli vzpomínala na jedno volníčko
Moje tři paka, to video si asi budu pouštět, jak budu mít bubou náladu, já je fakt minulu ty moje ratardové střeštěnce, oni jsou celá já
http://www.youtube.com/watch?v=DitflTXwycI&feature =channel&list=UL
|