| Autor |
Zpráva |
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 12 Čen 2012 12:43
- Nahlásit
Tak v 1 mizím fakt domůůů.
Akurát se tu udělalo extra hnusně, pršavo a zamračeno. Chtěla jsem jít s danajasou hned o půl 2 ven.
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 12 Čen 2012 12:46
- Nahlásit
davidkova renata
si tu?
sem
pamatuješ na točivýho NO
pamatuju
tak eště žije
celkem to i de
předstaf si,že to chtělo zaměstnat mu hlavu
není možná, máš snad na mysli tu škodlivou věc, jak vono se to ... joo, výcvik se tomu řiká ...
jako twn pes jepka byla je a bude,vo tom netřeba mluvit,ale timdle se to drží v mezích přijatelnosti
Tak to je asi nejdůležitější pro obě strany.
nicméně dokážeš pochopit že ani jeden!!! z těch dementních vetů(a tobyli i u těch ke kterejm bych se celkem byla ochotna uchýlit kdyby nedejbože něco.. se vůůůbec ani nezeptal jakej má režim a td???? hned "léčili" a "zkoumali" a "vyšetřovali"..konečná částka je nějak kolem 20 000,tak proč ne žejo
Nedokážu, nechápu to, reps. bohužel chápu ono nejjednodušší řešení holt nebejvá tak finančně zajímavý pro ně
je to na poblití ovšem
Hele, já si furt z toho dělám srandu, ale třá naši "vesnický" veterináři se lidí vždycky ptaj jak ten kterej pes žije, jaký má vybytí, i mě se ptaj v jaký zátěži pes je, jestli je venku, doma, jestli cvičí nebo jen chodí na procházky ... Onehdá jak měl Happu ten problém s okem, tak ho nejen dobře diagnostikovali, ale navíc se do druhýho dne snažili a zjistili nejnovější léčbu, kterou mi doporučili, ale zároveň naprosto na rovinu řekli, že oni na to nestačí, ale že mi klidně někoho doporučí.
Kdyby se takhle chovali všichni ...
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 12 Čen 2012 12:48
- Nahlásit
davidkova renata
určitě!!! víš jak je to s pitím kafe
No jo vlastně
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 12 Čen 2012 12:48
- Nahlásit
Eldoguero
ale třá naši "vesnický" veterináři se lidí vždycky ptaj jak ten kterej pes žije, jaký má vybytí, i mě se ptaj v jaký zátěži pes je, jestli je venku, doma, jestli cvičí nebo jen chodí na procházky .
fakt???? a já myslela že sou 100let za vopicema ..t+ě řikám sou to hovada..maky promine,ale ta je stejnýho názoru tagže cajk
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 12 Čen 2012 12:58
- Nahlásit
Biluška"vyr mysn šprechn langzam, ich frštehe nicht"Tak já bych ti nicht brala jako,že nerozumíš nic Esi tě to potěší též mám matůru z jn a onehdá sem nákýmu zákazníku plynule odpovědíla na místo toho že v budově již nikdo néni něco jako kajne lojte hyr nycht tak sem mu celkem srozumitelně zdělila že v budově straší respektíve slovo host sem zkomolila coby ta hostující návštěva kerou hledali sem svižně převedla na goust ist hyr varten nach hause hotel plus náký předložky kerý už nevím
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 12 Čen 2012 13:01
- Nahlásit
davidkova renata
a já myslela že sou 100let za vopicema
V hodně věcech jsou, ale v tomhle jsou až neskutečně pokrokový. Zarazilo mě to už když jsme k nim šli poprvé, páč od většiny tenhle dotaz nikdy nezazněl a ani nezazní
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 12 Čen 2012 13:05
- Nahlásit
Eldoguero ale v tomhle jsou až neskutečně pokrokovýMě tady taky takle vyslíchali dyž sem plakala,že mám hubenýho psa a nechce mi přibrat ani deko,tak zkoumali esli je míra pohybu přímo uměřená dávce kyla masa a třičvrtě kyla granulí na den
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 12 Čen 2012 13:26
- Nahlásit
davidkova renata
za větu My nevíme co mu je páč mu vlastně nic neni to je myslim akorát
Jako vůbec to neni ftipný, ale
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 12 Čen 2012 13:27
- Nahlásit
danajasa
zkoumali esli je míra pohybu přímo uměřená dávce kyla masa a třičvrtě kyla granulí na
a je?
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 12 Čen 2012 13:36
- Nahlásit
Eldoguero
a je?
není, pro psa je to děsně moc . Pro pakoňa tak nějak akorát
danajasa
a onehdá sem nákýmu zákazníku plynule odpovědíla na místo toho že v budově již nikdo néni něco jako kajne lojte hyr nycht tak sem mu celkem srozumitelně zdělila že v budově straš
Moje máti začala chodit na němčinu tak nějak po revoluci když jsme začali fstupovat do Evropy. Asi po roce, když byla asi na dvacáté stránce učebnice der dí das u nás na ulici zastavili nějací němci a ptali se na cestu do Karlovy Studánky. Než jsem jim to stihla vysvětlit tak mě máti zarazila a nadšeně pravila "jájájájájá jim to řeknu, to umííííííím" . Vzápětí začali lítat linksy,rechty a gerádeauzy, němčouři odfičeli a máti celá šťastná mi říká "to jsem jim to hezky vysvětlila,co?" . Já na to " no řeklas jim to hezky, to jo....ale místo do Studánky jsi je poslala do Meziny..."
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 12 Čen 2012 13:47
- Nahlásit
Biluška
není, pro psa je to děsně moc
no jo, pro psa, ale co pro pakoně
Pro pakoňa tak nějak akorát
právě
Dneska je to vaření nějak nekonečný, mám toho teda hodně, tak na dva, tři dny, ale už mě to neba. Venku se začíná zatahovat, doufám, že z tohodle mraku pršet nebude
|
agáta12
Člen |
# Zasláno: 12 Čen 2012 15:33
- Nahlásit
Hele , na mě s dojčinou nemáte .
Taky jsem byla v 7. lekci pro ženy v domácnosti .
Byl rok 1992 - válka v Bosně v plné parádě ...
Přišli 3 a chtěli vagzál .
A já : ...erste kríg rechts , cvajte kríg auch rechts ... a oni začali dost vyděšeně couvat . Ale já se nedala a .... und noch ajnen kríg und dort links.
Byla jsem pyšná jak hezky jsem to řekla .
Jen malá chybička, zapomněla jsem že křižovatka je krojcung .
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 12 Čen 2012 15:52
- Nahlásit
čus květeno!
Hlásím se vám z Velkých Bílovic. Pro dnešek už mám dokontolováno, další kolo až zítra ráno. Koupila jsem si ovocnej gambáč a naprosto barbarsky popíjím v jedné z nejznámnějších vinařských obcí pivo
Je nšco novýho?
|
agáta12
Člen |
# Zasláno: 12 Čen 2012 15:53
- Nahlásit
Tak jsem si střihla 60ku s dvěma překážkama .
Zaobírala jsem se rybičkama a protože je hezky, mám v krámečku otevřený dveře.
Koukám a mezi dveřmi maník tmavovlasej, jehož jméno se nesmí vyslovit a najednou se zašustilo a začal zdrhat .
A já taky , měl náskok 10 metrů a kýbl vody .
No, zdrh mi , ale vím ksicht .
Jo a ukrad 100 gramů žrádla pro karásky za 18,- Káčé
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 12 Čen 2012 15:56
- Nahlásit
konečně za pár minut domů
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 12 Čen 2012 16:29
- Nahlásit
Monty
Já taky
|
twingas
Člen |
# Zasláno: 12 Čen 2012 16:40
- Nahlásit
Ahoj lidi, jsem zpátky! Státnice hotový a už mi zase po týdnu začíná naskakovat mozek a spojuji se s okolním světem :-D
Krásný den všem!
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 12 Čen 2012 16:45
- Nahlásit
twingas
Jménem výboru pro občanské záležitosti a gratulace ti skládám poklonu celé žumpy a vítám tě zpátky ve virtuální realitě
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 12 Čen 2012 16:48
- Nahlásit
Nevíte někdo proč je mamka v nemocnici?
http://www.novinky.cz/koktejl/270250-ctvrttunovou- slovenku-prevazeli-do-nemocnice-hasici.html
|
twingas
Člen |
# Zasláno: 12 Čen 2012 16:50
- Nahlásit
Biluška
děkuji za přivítání výboru pro občanské záležitosti a gratulace :-D
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 12 Čen 2012 17:17
- Nahlásit
agáta12
erste kríg rechts , cvajte kríg auch rechts
OK tak vedeš
twingas
twe číslo pjet žije!!!
samosebou velkogratulace ke státnici,,žumpa potřebuje tedleten moskovej trust
Biluška
Nevíte někdo proč je mamka v nemocnici?
ty degeni řikali něco vo anoreksyji..
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 12 Čen 2012 18:17
- Nahlásit
Zdarté sme ovenčené malopes se třikrát zakopala jednou tak dobře,že byla metr vodemě a já sem ju hystericky volala a vona se mi smála ze zákopu Paw má supr kozla dyž chce třešně chodí po zadních a je věčí jak já asi by mě přepral,ale je děsně hodný takový kozímazel a podlachmala sem si imitaci pštrosa s krycím názvem čerstvě vylíhlá morka EldogueroBiluškanení, pro psa je to děsně moc
no jo, pro psa, ale co pro pakoně
Pro pakoňa tak nějak akorát
právě On je průtokový ohřívač žrádla jinak to není možný tahle kombinace
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 12 Čen 2012 20:22
- Nahlásit
tedleten moskovej trus
No jo, už jsem tady
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 12 Čen 2012 20:28
- Nahlásit
Jsem mrkva, jdu spat.
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 12 Čen 2012 20:58
- Nahlásit
Tak už jsou fotečkx z předváděčky, jak pan Bajkonůr zakousl polovinu dětí ze základky v Dolanech
Tadle holčina byla na jako figurant naprosto ideálně oblečená
A na své si přišel i Fanouš, byl uhlazen do bezvědomí
Zbytek fotek je tady: http://zkozlosyn.rajce.idnes.cz/Ukazka_vycviku_Dol any_9.6.2012/
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 12 Čen 2012 21:11
- Nahlásit
Baico Štětísek případně další zemědělci.
Napadá vás s čím se dá zaměnit tolice srpovitá ?
http://www.naturfoto.cz/tolice-srpovita-fotografie -6406.html
Jako s čím by si ji mohl laik splést. Ať dělám co dělám tak mě podobná kytka nenapadá
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 12 Čen 2012 21:15
- Nahlásit
Taxme z5 z druhého cvičáku, byli jsme přítomni kontrole vrhu maliňátek, tak jsou prostě boží a maj to i na papíře Doma prý zůstane asi ten hlavatej velkouchej.
Paxme taky s Kakáčem trénovali, tak počtvrtý dělal makety a už je běhá skoro z půlky placu, k maketě teda tempem né moc valným, ale už pochopil že ten balon dřív nebude než že to obejde (to že ideál je oběhnutí ještě doladíme ) a od makety pro balonek mu lítaj drny od nohouch. Před odjezdem dom jsme si to dali v dešti ješt jednou tam a zpátky oběhnout jednu po druhý a jsem spokojená. Jen Kamílek zůstal pak ležet uprostřed placu s balonkem v hubě a že domůůů ještě nééééééééé!!!
Tak nevím co je špatně, asi ho málo biju bo co.
Zas du. Asi jíst. Nebo spát? Asi se najím před spaním čůs
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 12 Čen 2012 21:18
- Nahlásit
BiluškaNapadá vás s čím se dá zaměnit tolice srpovitá ?
podle obrázku ještě klidně s tímtok
http://www.google.cz/search?q=%C5%A1t%C3%ADrovn%C3 %ADk&hl=cs&prmd=imvns&source=lnms&tbm=isch&ei=5ZXX T4OcCoTg4QSZo_XMAw&sa=X&oi=mode_link&ct=mode&cd=2& ved=0CE8Q_AUoAQ&biw=1680&bih=931
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 12 Čen 2012 21:19
- Nahlásit
Biluška
Napadá vás s čím se dá zaměnit tolice srpovitá ?
Štírovník růžkatý.
Tolice dětelová
Vojtěška srpovitá
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 12 Čen 2012 21:22
- Nahlásit
Tak štírovník růžkatý by to snad být mohl... se z těch blbých učitelek fakt už jednou zblázním.
Jo a začínáme plavat, doufám, že nám neodplave proud, potřebuju ještě dodělat faktury Jdu přeparkovat Míňu na kopec a ukotvit agi tunely, aby mi neodplavaly
|