Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Mamky Žumpa
<< 1 ... 1134 . 1135 . 1136 . 1137 . 1138 . 1139 . 1140 . 1141 . 1142 . 1143 . 1144 ... 1561 . 1562 . >>
Autor Zpráva
Crysa
Člen
# Zasláno: 9 Čen 2012 14:22
- Nahlásit

BiluškaA taky vám chci říct, že liška se mnou nemluví a chce se nutně odstěhovat. Hledá někoho gdo by si ji vzal a u koho by se nemusela koupat ani gdyž děsně smrdí . Od chvíle co jsem ji pustila z vany se na mě ani nepodívala

to je taky nápad vzít si zvíře co nemá celej život na práci nic jinýho než žrát slepice a smrdět

Gerdaprávě jsme se vrátili z Českého ráje, bylo to tam strašně moc krásný
tam je to moc úpa nejvíc krásný

Gerda
Člen
# Zasláno: 9 Čen 2012 14:33
- Nahlásit

Crysa
Škoda že můžu stáhnout fotky až v pindělíčku, mocinek krásný to bylo, Máňa mě docela překvapila, že byla unavená až v chalupě dole pak. Bylo děsný dusno, horko, přímý slunko celej den na ty skály a vona tam furt fretkovala jeskyněma různejma, sme to měli rozdělený - některý pejski šli na skálu, některý jeli kánojkama )) a štěnce se patlali kolem řeky v bahně ))) Příště můžem dát Drábský světničky, to se bude těm italům líbit. Ale to by mohl jít jenom Kamílek...takže nic. Přectaf si, že ty fuksie kvetou jako blázni, máma má takový květy, že je to neuvěřitelný, se divim, že sem si tý fuksie nefšímla dřív, taková pěkná kytka!

Biluška
Člen
# Zasláno: 9 Čen 2012 14:48
- Nahlásit

Crysa
Pche. Je to velmi zábavné žvíže, umí stojky, přemety a tak. Asi ji prodám do cirkusu. Až na ní teda nebudu moc množit a přestane mě bavit samosebou. Včil eště ne, eště mě ba

Alexa
Člen
# Zasláno: 9 Čen 2012 17:14
- Nahlásit

čus paka
sme měli neprf brigošku a pak sme se předváděli a dooooost se to povedlo, dokonce sme měli profi natáčeče, tak až bééé vodkaz tak vám ho sem hodim abyste se mohli taky pokochat jak se nám ti čokle pjekně předváděj a přectafte si že čím větší bouchačkou se střílí tím líp alexa kouše, a dokonce tam byli i pomáhači a chrániči, a nechtěli nám pučit autí na kousání tak sme si holt museli vzít jardovo

Atusch

mocinky moc gratuluju k mega úspěchu

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 9 Čen 2012 17:53
- Nahlásit

čus dementi su tu ale zas pudu abyste si nemysleli
atušééééééééé
gratulujem Velkému zlu k úspěchu,né že bysme to nečekali,dyk je žumpopéf,koukej k němu bejt uctivější laskavě!
Alexa
pak sme se předváděli
komu zas???
přectafte si že čím větší bouchačkou se střílí tím líp alexa kouše

tak pojed s aleksou tukat!

Alexa
Člen
# Zasláno: 9 Čen 2012 18:52
- Nahlásit

davidkova renata
komu zas???
no lidem přece a dětem a moooc tleskali

Monty
Člen
# Zasláno: 9 Čen 2012 18:53
- Nahlásit

čus blbouni, co jste dělali?
My jsme po intenzivce, byla suprová a myslím, že mám i docela šikovné děti

Gerda
Člen
# Zasláno: 9 Čen 2012 20:04
- Nahlásit

Nazdar blázni, už su zas spjět, byla sem na nákupě, zapomněla sem na hajzlpapír, což není dobré...přitom byl na prvním místě seznamu...ale místo toho sem si koupila graťasy dvoje, jedny mi sou děsně velký, ale to vůbec neva, lepčí než malý, druhý přesně akurát a dvě trička s dlouhym rukoděvem, ty mi sou malý, ale poctivě je natahuju přes hrudisko. Eště furt peru. A potřebuju boty. Takže kdybyste nevěděli, čím mi udělat radosť, tak botama. Hanwagama, samozřejmě. Hledala jsem nové auto, pročež jsem s potěšením zjistila, že to půjde docela dobře, už mám čéka, co mi ho vybre, ale bez potěšení nevím, co s knedlíčkem, jestli má jít rovnou do šrotu, nebo jestli ještě ne. Ale spíš myslim, že asik jo. Cestou z ráje sme potkali brášku, model 75 - děcka, to je vám tak krásný auto!!!!

Bůchovi sou strašný nádherňácíííííí!!!

Baico
Člen
# Zasláno: 9 Čen 2012 20:49
- Nahlásit

Čus jelita!!
Dnes jsme si s máti udělaly nakupovací den, nejdřív do Stodůlek do toho obchoďáku s červenou židlí, takže mám do nově vymalované kotelny krásnou novou komodu na botičky a psí cajky. A taky jsem si pořídila přenášedlo na guláče. Vozit je na plechu je dost nepraktický. Pak jsem ze Stodůlek, naprosto bez bloudění, přejela do Letňan do Tesca. Já na rozdíl od Gerdy jsem na panapr nezapomněla. Teď jsme dogrilovali a ségry kocour mi teď šikanuje veverky.

Gerda
Člen
# Zasláno: 9 Čen 2012 20:54
- Nahlásit

Baico
hmmm, velkej den jste měli! Tim přenášedlem si můžm odvézt i večeři k moříčku? Přestáváš bloudit, něco se děje....

Baico
Člen
# Zasláno: 9 Čen 2012 21:04
- Nahlásit

Gerda
Tim přenášedlem si můžm odvézt i večeři k moříčku?

No to asi ne, je to tác s poklopem. Je to spíš na moučníky. Ale moučník si tím určitě k moříčku dovezeme.
Přestáváš bloudit, něco se děje....
Je to divný. Ale příští víkend mě čeká ten Krakov a to bude asi masakr.

pawLINka
Člen
# Zasláno: 9 Čen 2012 21:07
- Nahlásit

Zdur, dnes vecer jsem doma. Mazec.

Dnes byl moooc hezky den, dopoledne s kurzisty na cvicaku (kafe jsme si s musem dali hned po prichodu samozrejme), a pak jsme byli na zemedelske vystave, kde jsme meli zvirata na ukazce drobnochovu. Asi stopadesatkrat jsem dneska zmokla.

Byl to prima den a tesim se i na zitra. Na pozitra se samo netesim, bo to se de zas do hokny.

Monty
Člen
# Zasláno: 9 Čen 2012 21:10
- Nahlásit

pawLINka
stopadesatkrat jsem dneska zmokla.

já nějak hnusně moc ani ne, ráno jsme byli venku, ještě nechcalo, pak začlo docela dost, pak jsme šli na chvíli ven, to nechcalo, pak jsme byli u našich, tak docela chcalo a intenzivka nám vyšla, to spadlo jen pár kapek, ještě aby v pondělí nepršelo (a zítra by taky nemuselo, když je ten víkend) ale to už bych chtěla si moc a už přespříliš s mojí teorií, že by pršet mělo jen v noci

Biluška
Člen
# Zasláno: 9 Čen 2012 21:17
- Nahlásit

Holky, konečně jsou opět na scéně ty suprové šampony. Bližší info na superextratajné.

bonc
Člen
# Zasláno: 9 Čen 2012 21:29
- Nahlásit

Čao květiny okrasné! Zase ste se vystavovaly a předváděly? A nejste už s tim trapný? A eště se u toho necháte fotit a točit a pak to zase vystavujete? Zamyslete se nad sebou ženy, zamyslete..

Já jsem měla velmi akční domácí den, furt sem něco uklízela, prala, venčila, a zase uklízela, prala, krmila a tak furt dokolečka. Výsledek je že mam relativně uklizenej barák, po všech těch víkendech co sem tu nebyla a zase nebudu jsem se hoodně vobětovala Akorát to neni vůbec vidět Teď konečně sedim s nohama nahoře a přemejšlim esli máme jíti zejtra zkontrolovat ten Klínovec, esli nám ho někdo neukrad - má zase lejt, tak se asi rozhodnu až ráno podle voblohy. A Bonice si včera nějak zatrhla dráp, aj i kapku krve na něm měla. A dneska stačilo jen kousek asfaltu a zas to měla takový živý, tak to budu muset zejtra radši oblepit, popř. na asfalt snad radši i botku nasadit. Abych zas neměla rozbitýho pfa.

Gerda
Člen
# Zasláno: 9 Čen 2012 21:52
- Nahlásit

Baico
na moučnííky! Mňááám! Vezmem si ho plnej moučníkůch Nesmíme zapomenout velký baterky, jako svítilny, a budeme řešit to nafukovátko na ty postele stanový? Hubou to nedáme ty bláho...zítra se skoknu podívat do jysku, jestli ho tam nemaj levnej nějakej. Po Krakově domluv s tatíkem tu Zeleninovou kontrolu radši. Budeš si brát spacák nebo peřiny? Máňa si bere spacák a karimamku řikala. Už je v poctatě sbalená ))) Ještě jí ten spacák vyperu. A hřebeny vezmem, pročešem pséčky, po tý slaný vodě budou mít srstičky přenádherný. Veverčáci budou úplně bělostný.

Baico
Člen
# Zasláno: 9 Čen 2012 21:58
- Nahlásit

Gerda
Po Krakově domluv s tatíkem tu Zeleninovou kontrolu radši.
Táta říkal, že to nebude nutný, jen zkontroluju jestli mám dost oleja a ten popřípadě doleja sama. Sem ještě sahají mé technické možnosti. Mám 3 měsíce po technický, kdy před technickou prošla Zelenina revizní prohlídkou, takže by měla být cajk.
budeme řešit to nafukovátko na ty postele stanový?
No bylo by to dobrý, popřípadě vzít to nožní, sice se ušlapeme, ale můžeme u toho alespoň kecat.
Jen nevím, kam to vlastně přesně jedeme. Nevíš, kde najdu ten odkaz na ten kemp?

kinta
Člen
# Zasláno: 9 Čen 2012 22:13
- Nahlásit

Čau, děcká! Měli sme dnes tůze krásnej den! Venčili jsem s Cane Corso, Brambora ho strašlivácky šikanovala, pak se prospala, šla ven s pinčem a při večerním čůrání, na který krs únavu ani nechtěla jít, si eště zabila jednoho stofárda. Teď mám zcela úplně do mrtva mrtvého psa.
A to se, Bobe, co? To se vyplatí!

Baico
Člen
# Zasláno: 9 Čen 2012 22:14
- Nahlásit

Jdu se svalit, zítra mám zas naáročný den, ráno kurzistí a odpolko kousání, prostě den plnej šikany
Takže dobrou!!

Gerda
Člen
# Zasláno: 9 Čen 2012 22:14
- Nahlásit

Baico
Mám 3 měsíce po technický, kdy před technickou prošla Zelenina revizní prohlídkou, takže by měla být cajk.
jasnééé, ak to je vleiká pohodička samozřejmě, nejlepší možná varianta.
Na fukarzejtra dojdu kouknout a hned bych ho vzala. Odkaz na kemp ti dám na superhypertajnou a jinak mám celej prospekt

Gerda
Člen
# Zasláno: 9 Čen 2012 22:16
- Nahlásit

kinta
Brambora je nejlepčejší zabyják ze fšééééch! Jen houšť, ať si vraždí dylynka malá )))

Biluška
Člen
# Zasláno: 9 Čen 2012 22:17
- Nahlásit

špym a špym a ňyc nesyším . Bo ráno brzo fstávám skrz pití kafe

Gerda
Člen
# Zasláno: 9 Čen 2012 22:25
- Nahlásit

taky táhnu, sbohem lidé.

kinta
Člen
# Zasláno: 9 Čen 2012 22:35
- Nahlásit

Dobrou noc, lidé dobří!

Monty
Člen
# Zasláno: 9 Čen 2012 22:50
- Nahlásit

Jsme s děckama úplně KO, ale krásně KO
jdeme spát, dobrou

Atusch
Člen
# Zasláno: 9 Čen 2012 22:51
- Nahlásit

Alexa
davidkova renata
Gerda

Bůšek děkuje, už se zmáchal v páchnoucí Rokytce, je to prasátko, ale krásné

Crysa
Člen
# Zasláno: 10 Čen 2012 00:27
- Nahlásit

Vy už zase spíte, jo? Já si byla žít mimo žumpu, to jako abyste věděly, že jako nežiju jen tadyk. Nožněmalinový děcko mělo pěknou oslavu, ale vytahla jsem celou krabku cigár a ještě nějaký davajky.. oooo jak mě děsivě bolí hlava :zvracejícísmajlík: takže odebírám svoje tělo na lože, svlíkaje cestou hadry natahnuté kouřem z ohně, na kterém se upeklo a sežralo pět kuřat.
Užite si dnešek, já budu asi dopo nepoužitelná, ač střízlivá spáti jdu, detox bude do voběda dobře.
Brou noc a brý ránko, páč je již dnes.

Biluška
Člen
# Zasláno: 10 Čen 2012 06:41
- Nahlásit

Crysa
myslím, že život mimo žumpu bysme měli zakázat. Praxe ukazuje, že kdokoliv vyrazí ven vrací se opilý, zhulený a bez peněz Evidentně je to škodlivé . Du taky pyš, vrátím se až odpo

Monty
Člen
# Zasláno: 10 Čen 2012 06:51
- Nahlásit

bré ránko svítí sluníčko

pawLINka
Člen
# Zasláno: 10 Čen 2012 07:09
- Nahlásit

U nas mlhavo a jen 14 stupnu, ale jak spadne mlha, tak by mohlo byt hezky. Ja jsem jiz davno na nohach, jsme na burze a prodavame kralici, slepice, undulky a zpevaky. Kolem 10 uz budeme pro zmenu na cvicaku a budeme branit. Nejvic se tesim na to kafe!

Tak mejte hezky den, slicne devy.

<< 1 ... 1134 . 1135 . 1136 . 1137 . 1138 . 1139 . 1140 . 1141 . 1142 . 1143 . 1144 ... 1561 . 1562 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání