| Autor |
Zpráva |
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 11 Čen 2012 13:51
- Nahlásit
Mám dneska děsně moc práce. Pro samou práci vůbec nemám čas na zábavu.
Jdu zase makať, zduř.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 11 Čen 2012 13:57
- Nahlásit
davidkova renata
jako nevim proč mě ty hovada nevzali zrovna dyš sem tak kráásně zhubla!!!!
sim tě, bylo to podplacený určitě Jinak by tě zaručeně vzali, byla si dokonalá
hlášení pro montyknírača, opakuji hlášení pro montyknírača
sem byla dneska u ťamanů tak sem okoukla toho bíloknírače jak sem ti onehdá říkala. Stojí necelý čtyři stofky, je v životní velikosti a je fakt jako živej. Úpa dokonalej
Hlášení pro ostatní
eště tam mají drsnosrstého jezevčíka, hladkosrstého jezevčíka, pudla (bílého, velikost něco mezi královákem a středním) a štěně ofčáčka německého. Sou úpa dokonalí, čék má normálně chuť je pohladit páč sou fakt jako živí. Uvažuju, že si asi koupím jesefčíka a budu ho občas přemísťovat po zahradě, abych Semetrice II dělala problémy při sčítání naší smečky
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 11 Čen 2012 14:02
- Nahlásit
Biluška
fakt je dokonalej, máš fotku??? asi zase ne, co?
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 11 Čen 2012 14:05
- Nahlásit
Monty
normálně když jdu s k ťamanům pro papuče tak DYCKY nosím foťák, ale dneska jsem ho samosebou nevzala . Z mobilu to pro změnu neumím dostat na net takže to ti taky nepomůžu. Stejně by mi bylo blbé v obchodě něco fotit, to by se těm ťamanům asi nelíbilo.
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 11 Čen 2012 14:32
- Nahlásit
Biluška
no, ale já nechci dát 4kila za něco, co se mi pak nebude líbit
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 11 Čen 2012 14:39
- Nahlásit
Monty
zkus oběhnout ťamany u vás, si myslím, že je tam budou mít taky. Nebo se na ně poptej, určitě je budou schopni sehnat. Aspoň u nás jakmile se zboží objeví u jednoho mají to rázem fšichni ostatní v okolí.
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 11 Čen 2012 14:50
- Nahlásit
Biluška
no to max. v Centru, ale těch už tady moc není, jinak nemám čas a slyším to poprvé, že u ťamíků by měli psy, takže tady v ově asi nebudou
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 11 Čen 2012 14:52
- Nahlásit
Monty
tak až tam pojedu pro toho jezevčíka tak si vezmu foťák a zeptám se essi ti můžu nafotit maloknírače.
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 11 Čen 2012 14:54
- Nahlásit
Biluška
kuji, jinak děcka by ti pak neporadily jak to dát na net tu fotku z mobilu? Ať tam nemusíš trapasit s foťákem?
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 11 Čen 2012 15:00
- Nahlásit
Monty
nemám technicky zdatné díťata. Mášen by to určitě uměl, ale mám pocit, že mi kdysi říkal, že na to nemám nějaký kabel, nebo co...možná už ho mám, ale nevím který...těch drátů je tu plný šuplík, vůbec se v tom nevyznám
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 11 Čen 2012 15:16
- Nahlásit
Nazdar jelita, jsem zpět z posledního Tukaního trénováního
Dnes jsme měli na cvičáku jak na liščí farmě, samej maliňák celkem 10 kousků, z nich ti co kousali ... kousali suprově.
Viktor chvíli aportoval, pak dělal hledání aportu, pak chvíli kousala do mě, bojí se figuranta v ringu má nějaký stydlivý období porát. A ve zbývajícím čase se ptala jak se jmenuje ten který pes ...
Já sebou žádnýho psa neměla a bylo to fakt divný
Za chvíli zase jdu něco dělat s těma našima.
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 11 Čen 2012 15:35
- Nahlásit
Biluška
tak v plném šuplíku drátů bych se taky nevyznala
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 11 Čen 2012 15:35
- Nahlásit
pomalu pádím pro děcka a pak na agi, sice je zataženo, ale snad nezačne chcát
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 11 Čen 2012 15:51
- Nahlásit
Monty
pomalu pádím pro děcka a pak na agi, sice je zataženo, ale snad nezačne chcát
Držíme palce, aby nezačalo
Já taky mastím, pro změnu zase kousat
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 11 Čen 2012 15:53
- Nahlásit
Monty
tady už začlo Pochopitelně dřív než jsem stihla pytlačit, takže budu muset v dešti
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 11 Čen 2012 16:11
- Nahlásit
Zdravím vás všechny po dovolené
Nadrásaly ste toho, vy krávy!
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 11 Čen 2012 17:11
- Nahlásit
čus dementi něco novýho krom umístěnýho józepčíka vod bonc???
Lucie Kratochvílová
Nadrásaly ste toho, vy krávy
lezeš sem jak do baletu a paxe divíš!!!
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 11 Čen 2012 17:14
- Nahlásit
Lucie Kratochvílová
Jak bylo? To už jste byli, Myslela jsem, že jedete až v létě...strašně to letí...
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 11 Čen 2012 17:14
- Nahlásit
davidkova renata
lezeš sem jak do baletu a paxe divíš!!!
Tak to teda máš recht A už zas du
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 11 Čen 2012 17:16
- Nahlásit
Gerda
Byli jsme zde http://www.novehrady-penzionhamr.cz/ A samože to bylo úžo!!! Vůbec se mi nechce pracovat a tak radši dočítám...
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 11 Čen 2012 18:34
- Nahlásit
Co děláte kanimůry? Flákáte se? Zajímá tu někoho, že se chci taky flákat, ale nestíhám to?
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 11 Čen 2012 18:46
- Nahlásit
Biluška
Zajímá tu někoho, že se chci taky flákat, ale nestíhám to?
ne ..eště něco nebo to je všechno nebo co?!
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 11 Čen 2012 18:54 - Změnil/a: davidkova renata
- Nahlásit
hele trupky
http://liberec.idnes.cz/osetrovatelem-v-zoo-libere c-d13-/liberec-zpravy.aspx?c=A120611_1790701_liber ec-zpravy_kol
mohli bysme se složit a zaplatit někomu s arachnofobyjí k narozkám den u pavouků )))
P.S. já narozky neslavim,to jen tak na okraj
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 11 Čen 2012 19:10
- Nahlásit
co děláte paka, sem dneska sežrala mersí který mi donesla hnusná dýlerka určitě to udělala naschvál ale bylo doooost dobrý
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 11 Čen 2012 19:38
- Nahlásit
Alexa
sem dneska sežrala mersí
Jako ympaktovýho psa? A to napíšeš klíďo takhle veřejně,jo?
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 11 Čen 2012 21:42
- Nahlásit
Bré večír,
mám o cca 20 cm delší ruce a dnes po dlouhé době jsem nefalšovaně jela po trávě, stojíc u toho na nohou jistý celočerný vrčák chtěl zabít muše, čímž málem zabil mě ten čokl má takovou sílu, že snad ani není možný, že je to jen vrčák
Afínek si dnes poprvé kousnula do dospěláckého rukávu, první zákus se jí úplně nepoved, což ji nas... tak, že všechny další byly super. Dělá mi radost holka jedna ještě ty stopy, kdyby byly lepší ...
Co jinak?
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 11 Čen 2012 22:19
- Nahlásit
čus, takže jsme nezmokli ani tady neprší
agi bylo super, dělali jsme áčko, kladinu, kruh, kruh jsme začali trénovat na intenzivce, holky ho v sobotu nepřeskočily (Guli je na kruh ještě malý) a dneska už jo, byli fakt šikovní škoda, že další máme až příští pátek a pak ještě 29.6. to bude poslední hodina, pak budeme mít 2 měsíce pauzu ale přihlásila jsem děcka na další intenzivky, takže dvě agi si o prázdninách dáme, plus ten náš tábor a pak jedeme v září na agi tábor na jednu intenzivku jsem se nemohla přihlásit, protože je 28.9. a to už něco máme
|
kinta
Člen |
# Zasláno: 11 Čen 2012 22:40
- Nahlásit
Pro mou bílou lásku k dnešnímu svátku.
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 11 Čen 2012 22:57
- Nahlásit
kinta
všechno nejlepší k svátku Brundíkovi, určitě tam spolu s Montíčkem řádí a dohlíží na nás
nic, jsem KO po tom agi maratonu, jdeme spát dobrou
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 11 Čen 2012 23:02
- Nahlásit
Bré noci vinšuji, jdem to zalomit a zítra hurá mučit pejskýýýý na cvičák a čuchání
|