| Autor |
Zpráva |
Alexa
Člen |
# Zasláno: 8 Čen 2012 11:52
- Nahlásit
Eldoguero
Spíš si myslím, že to zmlácení by mohlo klapnout né
by tě mohla bolet ruka, zkus eo
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 8 Čen 2012 12:09
- Nahlásit
Zdůř, jak se máte?
Já se mám blaze, bo za hodinu a 20 minut přesně končím v práci.
Tento týden byl strašlivej!
Odpo půjdu bruslit s mušem, na procházku s čoklidama a večer pít. Asi budu hodně pít, protože musím promyslet ten veledůležitý krok.
Mám či nemám...????
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 8 Čen 2012 12:11
- Nahlásit
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 8 Čen 2012 12:15
- Nahlásit
DĚCKÁÁ KDO EŠTĚ NEKLIK KLIKNĚTE,UŽ DOTAHUJOU PRVNÍ MÍSTO!!!
http://www.potvor.cz/?pf=8313
na to slunko s lodolitem vy dementi!!
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 8 Čen 2012 12:17
- Nahlásit
pawLINka
tak jo jo??????
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 8 Čen 2012 12:19
- Nahlásit
Alexa
by tě mohla bolet ruka, zkus eo
Samozřejmě bych ji mlátila nějakým předmětem, to dá rozum anebo ten EO, třeba takhle?
pawLINka
picbůůům
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 8 Čen 2012 12:23
- Nahlásit
Eldoguero
třeba takhle?
no to je přesně vono, a copa je to za pejska?????
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 8 Čen 2012 12:25
- Nahlásit
Alexa
a copa je to za pejska?????
jéé to bude Trinitka vod saraksový nojo je to vona..škoda že jsem v mlíkoších nevyblejskla kejtlinu jak seděla na židli a mačkala čudl EO aby axa v odkládačce držela hubu a neštěkala..molhli sme je mít pěkně pohromadě
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 8 Čen 2012 12:27
- Nahlásit
davidkova renata
jéé to bude Trinitka vod saraksový
ajoooo mě přišel nějakej povědomej
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 8 Čen 2012 12:29
- Nahlásit
Alexa
opa je to za pejska
vim já, nějakej péf to je
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 8 Čen 2012 12:30
- Nahlásit
Alexa
ajoooo mě přišel nějakej povědomej
nojo ..a tak víš co já se z toho neposeru,půřestože to nepoužívám a vzhledem ke svý lakotě nebudu nikdy.-))),tak zas nejsem květinovej fanatik a dovedu si představit,že to někdo použije...
jo btw..víš ,že v Bille maj máslo f akci?
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 8 Čen 2012 12:38
- Nahlásit
davidkova renata
davidkova renata nojo je to vona..škoda že jsem v mlíkoších nevyblejskla kejtlinu jak seděla na židli a mačkala čudl EO aby axa v odkládačce držela hubu a neštěkala..molhli sme je mít pěkně pohromadě
ale tak vono je škoda že jsem tě nenatočila v Jílovým jak jsi krutě seřezala Nánu za to, že si vzala pamlsek
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 8 Čen 2012 12:42
- Nahlásit
pawLINka
MÁŠ
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 8 Čen 2012 12:44
- Nahlásit
Bém se točit navzájem a pak dávat sem, nebo ještě líp na FB nebo dokonce do televíze? Supéééér, tak až to vypukne, dejte mi vědět
davidkova renata
dovedu si představit,že to někdo použije...
Já si to představuju i vídám docela často a pokud to člověk používá, tak jak by měl nevidím jedinej problém.
Když si totiž člověk uvědomí, že eo je v podstatě jen cosi jako "neviditelný" vodítko, už to nezní tak hrozně.
Blbý je, když ho někdo používá na trestání, event. na to, aby psa jako něco neučil tedy jako nějaká převaděč spojitosti notabene tak, jak jsem třá onehdá viděla ve finále reagovat toho NO (víš, kterýho, jak už není) tak za to bych těm debilům sekala ruce
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 8 Čen 2012 12:44
- Nahlásit
davidkova renata
jo btw..víš ,že v Bille maj máslo f akci?
F Globuse sem dostala zadara pytel prasečích nožiček, heč heč heč . Procházela jim ekspiračka, ale mým psům je to jedno. Beztak si je jdou napřed zahrabat a sežerou je až tak po týdnu, až sou pořádně rozleželý
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 8 Čen 2012 12:47
- Nahlásit
davidkova renata
a tak víš co já se z toho neposeru,půřestože to nepoužívám a vzhledem ke svý lakotě nebudu nikdy.-))),tak zas nejsem květinovej fanatik a dovedu si představit,že to někdo použije...
a tak to já taky nejsem odpůrce tědlectěch pomůcek jako je eo a vostnáč a vobčas traverza, ale když je to použito jak má být
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 8 Čen 2012 12:49
- Nahlásit
Alexa
a tak to já taky nejsem odpůrce tědlectěch pomůcek jako je eo a vostnáč
Já začínám být těžkým odpůrcem haltin, zejména když ji vidím na italském chrtíkovi, nebo na trpasličím pudlovi (poslední dva případy). V Oryjentu to začíná být děsně módní záležitost
|
bonc
Člen |
# Zasláno: 8 Čen 2012 12:57
- Nahlásit
hele stejně ale nejvíc ze všeho sluší Boničce
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 8 Čen 2012 13:01
- Nahlásit
bonc
Myslím, že debilnímu Tomáškovi sluší víc.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 8 Čen 2012 13:02
- Nahlásit
úpa nejvíc to samozřejmě sluší Lilátku když dělá liščího bodygárda
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 8 Čen 2012 13:06
- Nahlásit
Škoda, že nemám fotku svejch psů s EO, kdybych ji měla 100% bych si ji sem taky dala
|
bonc
Člen |
# Zasláno: 8 Čen 2012 13:10
- Nahlásit
Biluška
si nemysli že máš mimozemšťana jenom ty!
|
hancaw
Člen |
# Zasláno: 8 Čen 2012 13:22
- Nahlásit
Biluška pche si mi doporučila zlomit si nohu ne? a jestli je to zase někde v řiti tak nejdu!
Cedulka mi nepomohla a pro teploměr nejdu - kupovala jsem teď novej kvůlivá Džíně a u toho nic podobnýho nebylo!
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 8 Čen 2012 13:22
- Nahlásit
bonc
no jo, ale tomu tvýmu něgdo ukousl půl huby
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 8 Čen 2012 13:27
- Nahlásit
hancaw
f uhříněfsi to je. To není žádná prdel, to je f práglu Si nestěžuj, já byla fčera v Třinci, to je přes celý Oryjent A ještě k tomu tam byla úplně poblbaná zetúčka, které nestačila přednáška a nestačilo jí co fšechno dělali psi tam, ale furt chtěla vidět eště "jak ti psi cvičí". Jsem se jí teda poněkud asertivně (vůbec jsem poslední dobou furt nasraná, asi sem přepracovaná) zeptala co konkrétně chce teda vidět a ona že "jako takový to sedni, lehni, k noze a tááááák". Tak jsme jí s Nýnou v herně, na cca půl metru čtverečním (fšude jinde bylo asi třista děcek) předvedli sedni,lehni a na půl metru zůstaň bo víc se tam už nevešlo. Pak byla konečně hepy. Se z těch píííííp jednou zblázním. Myslím, že se poohlídnu po nějaké jiné kariéře, slyšela jsem, že v Kofole hledají dělníky k plnící lince.
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 8 Čen 2012 13:46
- Nahlásit
BiluškaPak byla konečně hepy.Ti řikám furt půjčím ti pakoně béš ho vydávat mutanta č3 myslím,že s liškou a Lilátkem to bé nádherné spojení
|
hancaw
Člen |
# Zasláno: 8 Čen 2012 13:56 - Změnil/a: hancaw
- Nahlásit
Biluška a já byla minule skoro v Litoměřicích
sem onehdá předvedla sestavu z dogdancingu a další vjeci a pak mi ta ženština poudá : to náš Haryček umí i sedni a lehni a nosí mi balonek! to pak tak nějak ztrácíš motivaci.....
bonc ty jo Bonice si snědla kus hlavy
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 8 Čen 2012 15:27
- Nahlásit
Super, tak dnešní agi snad výjde, už pádím domů pro pakošky, pa večer
|
agáta12
Člen |
# Zasláno: 8 Čen 2012 15:34
- Nahlásit
Biluška
Takovým bychom mohli předvádět kontrolák
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 8 Čen 2012 16:31
- Nahlásit
agáta12
Takovým bychom mohli předvádět kontrolák
Nedávno mi volala jedna zetúčka z Prahy, že byli s vystoupením velmi nespokojení. Mě to dost šoklo bo tam byla holka, která pracuje už dlouho a všichni ji vždycky hrozně chválili. Tak se ptám co se jako stalo a zetúčka na to "vůbec dětem nepředvedla ten útok zlého psa". Já na to "to s nimi nenacvičovala klubíčko?"
- "jo, to dělali"
- "a byl přitom ten pes, čuchal k dětem a tak?"
- "jo, to jo"
- "a vysvětlovala přitom dětem, že nesmí utíkat a mávat kolem sebe rukama?"
- "jo, to jo"
- "no a tak co byste ještě chtěli?"
- "no aby jim ukázala ten útok zlého psa"
- "no vždyť jim vysvětlila jak se mají chovat když na ně zaútočí pes"
- "no to jo, ale neukázala jim toho útočícího psa. Vždyť ani neštěkal a nevrčel"
- "ježišmarjá a to byste chtěli, aby tam toho psa na ty děcka poštvala, nebo co?"
- "no měla jim dát takový ten oblek a měli si to vyzkoušet, né? Dyť to slibujete v tom letáku"
Mě normálně omývali Ta pipka si snad fakt myslela, že sebou vozíme ringo, navlečem do něho pětileté pézetka a pustíme na ně psa
|