| Autor |
Zpráva |
AkkyHákky
Člen |
# Zasláno: 5 Čen 2012 22:59 - Změnil/a: AkkyHákky
- Nahlásit
Ahoj zlatíčka, prosím ty co mě neznaj ať mě tu nečtou
ahoj dámy, dnes je divný den, je mi zle, Akky moc nekousala, mámě je taky blbě a dotoho člověk příde sem a tady musí číst lidi který uměj akorát prudit a pak všude tvrděj jak žumpu nečtou pak vlezu na fejs a tam to bengo který je na pěst, to fám pak povim osobně se zas pobavíte nad chlapem bo klukem asi klukem spíš.
du spát zase, sem jak přejetá kombajnem
Dobrou
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 5 Čen 2012 23:11
- Nahlásit
Kam jako fšechny jdete když jsem právě přišla
Jdu teda taky zase spát Jsem to dneska odpo zalomila a usla jsem hned na dvě hodiny heč
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 6 Čen 2012 06:16
- Nahlásit
Venku sluni sviticko!!!!!
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 6 Čen 2012 06:23
- Nahlásit
dobre rano, hezky si uzijte to slunicko, co sviti u Pawlinky
|
bonc
Člen |
# Zasláno: 6 Čen 2012 07:31
- Nahlásit
Zdravím Tě, lide kinologický vezdejší! Pozvedni svou tvář z prachu, upři zrak k výšinám, ať zříš jakých darů nám dnes uchystala Matka Příroda sama. V šedém šatu oblečená, vánkem oditá, chystá se Tě obdarovat darem nejcennějším - živou vodou nad níž není, jejíž hodnota je neuchopitelná, tak rozmanitá, dechberoucí až to prostým rozumem pochopit nemůžeš. Dává laním v lese pít, rozkvétá luční kvítí, ba i tomu poslednímu vrabčákovi koupel poskytne... taková je všemocná voda, voda z průzračných křišťálových kapek na Tvých lících se třpytící!
(překlad: čus flundry, je tam zas hnusně)
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 6 Čen 2012 07:37
- Nahlásit
bré jitro, dneska to vypadá, že konečně nebude pršet ani jsem dneska neměla tendenci usínat v tramvaji a po práci jdeme na bezplatnou kontrolu zoubků, minule jsme byli v novinách teď asi nebudem, protože tam určitě budou novináři hned na začátku, je to od 14hod a my tam dorazíme kolem 18hodiny
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 6 Čen 2012 07:37
- Nahlásit
bonc
překlad: čus flundry, je tam zas hnusně)
Dementééééé.
Jinak u nás je zatím modrá obloha a sluníčkově (i když kosa).
http://pocasi.seznam.cz/kromeriz#dnes
A má to dneska vydržet. Huž jsem domluvena s mušem, že odpo přijede na kole za mnou do práce a přiveze mi brusle, takže domki budu sportovat. Konečně zase brusle, už mám absťák po těch deštivých dnech.
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 6 Čen 2012 07:38
- Nahlásit
Jo a byla jsem si včera poňuchlat malý border teriérky. Oni táááááááák vonííííííííííííí!!!!! Už mají 4 týdny, tak jsou to malí velcí psi, co vrčí a štěkají.
|
bonc
Člen |
# Zasláno: 6 Čen 2012 07:44 - Změnil/a: bonc
- Nahlásit
pawLINka
Oni táááááááák vonííííííííííííí!!!!!
to je snad úplně nejlepší štěněcí vlastnost Měli by z toho dělat nějakej parfém co by se dal nacákat na dospělý čokle, třá když zrovna páchnou liščím hovnem
Konečně zase brusle, už mám absťák po těch deštivých dnech.
jsem byla v neděli bruslat v lese déšť nedéšť - bylo to teda krapet o držku, páč na středu asfaltky je takovej ten mechovej potah - za sucha nevadí, ale teď byl silně slizkej a kluzkej A asfaltka neni zas tak široká aby ti na bruslení stačila půlka - takže o "vachrlatý" situace nebyla nouze
Koukalas na ten molotovův koktejl?
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 6 Čen 2012 07:52
- Nahlásit
bonc
Já se snažím jezdit co nejvíc za sucha skrz ty nové brusle. Se děsně bojím, abych si je nezničila.
Na ten koktejl jsem se dívala, musím to ještě přeposlat kámošce, se kterou mám brát napůl případně ten immunovet a uvidím.
Ale beztak to dopadne tak, že nakonec nevemu nic, bo ničemu nevěřím.
|
bonc
Člen |
# Zasláno: 6 Čen 2012 07:59
- Nahlásit
pawLINka
já právě vůbec nevěřim těm komerčním věcem, má to v sobě hromadu věcí který vůbec nepotřebuješ jenom to ve složení dobře vypadá a platíš za to a za obrázek na krabici. Ale s těma věcma od Farnamu mam u koní fakt dobrou zkušenost, co jsem kdy vzala tak mělo účinek - přijde mi že to co dělaj má hlavu a patu. A dělaj to o dost levnějš, jen je nevýhoda že to jinak než po netu nekoupíš - je to dovoz přímo z jůesej
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 6 Čen 2012 08:03
- Nahlásit
Jsem se rozhodla, že asi budu investovat do muše a koupím mu stejné brusle jak mám já (akorát panské, to je jasný), bo nemám s kým jezdit. Na jeho starých mi nestačí a nikdo se mnou prostě nechce jezdit. A tak dostane asi dárek.
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 6 Čen 2012 08:04
- Nahlásit
bonc
OK, tak to teda znova jdu poštudovat a přepošlu i kámošce..
|
bonc
Člen |
# Zasláno: 6 Čen 2012 08:16
- Nahlásit
"Můj" Bárt je zas udanej, tak jestli vám zbejvaj nějaký volný palce (třá na nohou, ty se drželi Asíně a už snad nemusej) tak mu je držte, ať mu to tentokrát vyjde a nevrátí se po šestý zpátky do útulku....
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 6 Čen 2012 08:20
- Nahlásit
bodré ráno padlí andělé
essi pak ste koukaly na Venuši??????
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 6 Čen 2012 08:49
- Nahlásit
Alexa
essi pak ste koukaly na Venuši??????
Vjestoňyckou? Tak tu si může pamatovat leda tak matka fóry.
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 6 Čen 2012 08:50
- Nahlásit
poslouchali jste teď někdo Evropu 2?
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 6 Čen 2012 08:53
- Nahlásit
Alexa
essi pak ste koukaly na Venuši
ne, ale dostanu filmecek a fotecky z Australie
Monty
poslouchali jste teď někdo Evropu 2?
ne
tady je to dneska jak u vyslechu, jestli chcete jeste nekdo neco vedet, tak delejte a ptejte se, musim pryc
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 6 Čen 2012 08:54
- Nahlásit
pawLINka
Vjestoňyckou? Tak tu si může pamatovat leda tak matka fóry.
na tudle ty ygnorante
http://www.novinky.cz/zahranicni/269641-lide-pozor ovali-prechod-venuse-pres-slunce.html
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 6 Čen 2012 09:17
- Nahlásit
pawLINka bo nemám s kým jezdit. Copak já za to můžu,že ničíš teorie o rychlosti světla a časoprostoru,jedeš jak Hraběnka Strádová vod vericha_ŮŮŮž tu je a ůůž tu néni a ůůůž tu je ůůž tu néni Vjestoňyckou? Tak tu si může pamatovat leda tak matka fóry.Počítej s tím,že až příde tak tě vypne,nebo pošle do exilu k modrejm,což je hoší než turecký vězení
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 6 Čen 2012 10:08
- Nahlásit
ste dementi debilní nejvíc bonc bo u jejího překladu na mne přišla ynkontynence a taky pawlinka je evidentně špatnej čék ,což ale jasně potvrzuje její výběr psa ))))))))))))
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 6 Čen 2012 10:09
- Nahlásit
Nazdar Venuše
Potvrzuje se moje počítačová neschopnost, pokouším se tvořit novej web a mám drobný problém, nemůžu se dostat do administrace
Netuším co dělám špatně, ale je mi jasný, že něco jo, nevyznáte se někdo ve webnode?
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 6 Čen 2012 10:21
- Nahlásit
Eldoguero
nemůžu se dostat do administrace
zkus jiný dveře..měli by to tam mít napsaný teda..
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 6 Čen 2012 10:29
- Nahlásit
davidkova renata
zkus jiný dveře
ty kreténi to všechno zamkli
zkoušela jsem i nápovědu, změnu hesla, normoš mě to přihlásí, ale, když chci do administrace, tak mě to místo hození do stránek odhlásí
hajzli nefděčný to sou, asi je nahlásím
|
bonc
Člen |
# Zasláno: 6 Čen 2012 10:32
- Nahlásit
Eldoguero
nevyznáte se někdo ve webnode?
teď si mě velmi mnoho pobavila, si trošku pleteš fory ne? Ptát se na takový sprostý slova v místech gde je za pc máka považovanej každej gdo se dokáže opakovaně podívat na svůj vlastní profil....
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 6 Čen 2012 10:42
- Nahlásit
bonc
gde je za pc máka považovanej každej gdo se dokáže opakovaně podívat na svůj vlastní profil....
ooo jak ti rozumim ))
ale sem i jenj mák než počítačovej..třá včera přešel ten luks..teda né pješky,ho přivezlo PPLko vy dementi ,po počátečních potížích sem ho vybalila z tý krabice a ted je umístěn v rohu a čekám až příde nějaká chytřejší kámoška a řekne mi jaxe s tim má zacházet ))))))))))))..zatim nikdo nejde ((
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 6 Čen 2012 10:50
- Nahlásit
bonc
Ptát se na takový sprostý slova v místech gde je za pc máka považovanej každej gdo se dokáže opakovaně podívat na svůj vlastní profil....
no jo dyť já vim, jen sem to zkusila .p
šak jsem na tom stejně né
|
bonc
Člen |
# Zasláno: 6 Čen 2012 10:58
- Nahlásit
Eldoguero
šak jsem na tom stejně né
tě podezíram že se snažíš vymykat, už začínáš používat ty divný slova, za chvíli budeš dokonce vědět co znamenaj a pak....?!
davidkova renata
po počátečních potížích sem ho vybalila z tý krabice a ted je umístěn v rohu a čekám až příde nějaká chytřejší kámoška a řekne mi jaxe s tim má zacházet
se nepodceňuj, myslim že i chytřejší kamarádce dá zabrat vymyslet jak tam ten koberec dovnitř narvete. Máš prášek na praní do luxu?
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 6 Čen 2012 11:26
- Nahlásit
bonc
s webnodem neporadím, nemám, neznám
děcka, dneska je to v práci pohodička a jazz, doufám, že se to nezmění jsem ráda, protože po těc dvou blázno bláznoucích dnech bych se už zcovkla
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 6 Čen 2012 11:31
- Nahlásit
bonc
už začínáš používat ty divný slova, za chvíli budeš dokonce vědět co znamenaj
no, ale to už budu šedivá nebo nad hrobem
Monty
určitě už bude klid
co bylo s tou Evropou2
|