| Autor |
Zpráva |
stetisek123
Člen |
# Zasláno: 7 Čen 2012 20:51
- Nahlásit
hancaw
jako že budou třít obojek o bernardýna
ne o celýho bernardýna.Ale jen o jeho rezavé fleky, ty má totiž po lyšce DD
|
hancaw
Člen |
# Zasláno: 7 Čen 2012 20:52
- Nahlásit
davídková renata zítra jede a vrací se příští neděli tak pak si chce vybrat
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 7 Čen 2012 20:54
- Nahlásit
hancaw
příští neděli tak pak si chce vybrat
ok,,vedle maj hezkou malou čubinu vypadá jak hovíkbonsaj.-))))
|
hancaw
Člen |
# Zasláno: 7 Čen 2012 21:13
- Nahlásit
davídková renata gde vedle?
štětísek123 třá se jim pak rozsvítí
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 7 Čen 2012 21:19
- Nahlásit
a chovatelce se videjko moc líbí, sdílí to na FB
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 7 Čen 2012 21:42
- Nahlásit
Monty
Monty pls je Makrela v cajku?? dlouho jsem od ní neslyšela
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 7 Čen 2012 21:57
- Nahlásit
Grin
jo je, má toho hodně
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 7 Čen 2012 21:59
- Nahlásit
Monty
ufff to je dobře, doufala jsem že je jen maxizasekaná workoholička jedna díky
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 8 Čen 2012 07:17
- Nahlásit
Dobré ráno, je páteček ale to počasí....
|
bonc
Člen |
# Zasláno: 8 Čen 2012 07:21
- Nahlásit
čuuuz jelymáni, vás to v noci všechny spláchlo že nedrásáte? Včerejšek byl dosti nabitý, povenčili jsme útulkáče, pak přes hodinu inlajnili, domu dorazili v půl osum a šla jsem ještě na necelou hoďku s čoklema (byli odpo s tátou, ale ten je vezme max na půl hoďky) no a v půl devátý jsem se jala rozporcovávat šestikilovej kus kravskej plic Byl mi odpoledne získán na jatkách za prosím 30,- káčé !! Trvalo mi hodinu nadělat z toho denní porce, v tu chvíli jsem dost záviděla majitelům velkopsů, dělat Ovečkinovi jeho 150-ti gramové porce bylo dost vyčerpávající Ale do hodiny hotofson, zamraženo, tagže sem si v půl desátý mohla uklidit zaprasenou kuchyň, dát večeři a jít konečně umřít Jsem nějaké vyčerpané, proto jsem si na zítřek naplánovala výlet na Klínovec - je to 38km tak nevim esli mam brát Ovečkina nebo ne, je to dosti terénní záležitost (tam kde vedla cesta je třá již několik let polom) a prvních 17 km se jde jen do kopce.. no ráno na něj pohlédnu a rozhodnu se jestli už nastala jeho hodinka
|
stetisek123
Člen |
# Zasláno: 8 Čen 2012 07:51
- Nahlásit
bonc
chudák pes. Doufám, že si s sebou vemeš batůžek, aby si mu ulevila. Trpím s ním. Ale pokud by mi někdo dal tak dva dny dokolíbám se tam taky DD
Jdu vyslat velkoPZ na ŠvP. Je zatažíno, má scať?
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 8 Čen 2012 07:56
- Nahlásit
stetisek123
a to jsi neviděla ovečkina na živo
|
hancaw
Člen |
# Zasláno: 8 Čen 2012 08:09
- Nahlásit
Čuste kvjeteny podivné
nenávidím fšechny jojošňůraře právě mi jeden s čímsijakovýmarem uříznul nohu pod kolenem
bonc achjo! Proč bydlíš tak daleko
|
bonc
Člen |
# Zasláno: 8 Čen 2012 08:09
- Nahlásit
stetisek123
Je zatažíno, má scať?
má scať až do čtvrtka. Teplo, ale chcáti (je úžasný když hlásej teploty 20 - 22, na západě výrazně méně... )
Doufám, že si s sebou vemeš batůžek, aby si mu ulevila
já už nad tim kolikrát přemejšlela, že mu snad udělam nějakou klokanku On děsně trpí když nemůže jet s náma, hrozně si zoufá, ale když ho vemu tak trpí taky Já mu vždycky řikam "neblázni, nevíš do čeho deš, já tě klidně vezmu ale pak to vyčítej jenom sobě" a von dycky "já chci jet taky!! Já chci jet taky!! Proooosíííííím já to zvláááádnůůůů" No a pak chce umřít
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 8 Čen 2012 08:11
- Nahlásit
Nejsem tu, dřu Dneska jsem měla suprový budíček za svítání v podobě sousedky, která mlátila na okno s tím, že mám před barákem přejetýho psa s otevřenou zlomeninou.Byl tam . Naštěstí nebyl můj, ale bylo moc fajné nad ránem shánět veterinu a majitele psa
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 8 Čen 2012 08:11
- Nahlásit
Dobré ráno Aby bylo ) hancawNos kapesní rybičku vždy připravenou a řež jako první,kdo je připraven není překvapen
|
bonc
Člen |
# Zasláno: 8 Čen 2012 08:13
- Nahlásit
hancaw
Proč bydlíš tak daleko
táži se na to svých předků častějš než je jim milé Si přectav že voni bydleli u Mělníka, v kraji to strdím a teplem oplývajícím, úrodný a krásný to kus země, a hlavně, ta poloha!! Ale neeee, voni se musej vodstěhovat ausgerechnet do Sudet! A pak eště do hor
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 8 Čen 2012 08:13
- Nahlásit
Biluška
a našli jste? a co psík?
|
bonc
Člen |
# Zasláno: 8 Čen 2012 08:16
- Nahlásit
hancaw
právě mi jeden s čímsijakovýmarem uříznul nohu pod kolenem
že ty chceš zas za tim hezkym doktorem a schválně nabíháš na nebohé výmary
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 8 Čen 2012 08:18
- Nahlásit
boncAle neeee, voni se musej vodstěhovat ausgerechnet do Sudet! A pak eště do hor Nestěžuj si můj bejvalej si vzal Eskimačku mohlas dopadnout i hůř
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 8 Čen 2012 08:22
- Nahlásit
Monty
našli, přijeli si pro něho. Pes teda nevím, vypadalo to dost blbě. Jako operovat to určitě půjde, ale netuchám essi budou ochotni vrážet takové prachy do operace, essi ho radši neodnesou k Lojzovi Nebo nehodí do garáže ať sroste sám
|
hancaw
Člen |
# Zasláno: 8 Čen 2012 08:24
- Nahlásit
danajasa bych pižlala dlouho! Majitel byl dosti klust aji f oblasti krku
bonc áš divný předky i když ti moji nejsou o moc lepčí z oblasti Aragónu do Čech kde MRZNE!!!!!
mám sedřenou holeň a on byl přes zlomeniny - mi neprojde
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 8 Čen 2012 08:26
- Nahlásit
hancaw
mám sedřenou holeň a on byl přes zlomeniny - mi neprojde
šiš tak si něco zlom, ne? To je nějaký problém?
|
bonc
Člen |
# Zasláno: 8 Čen 2012 08:35
- Nahlásit
danajasa
Nestěžuj si můj bejvalej si vzal Eskimačku mohlas dopadnout i hůř
jako že bych si vzala eskymáka a vodstěhovala se s nim do ygů??? Vim že nigdy neřikej nigdy ale myslim že zrovna todle je moje jediná životní jistota že NIGDY!!!!! NIGDY!!!! bych se nevodstěhovala nikam gde je věčí kosa než u nás! Sem vochotná jít jenom za teplem - tak jako můry přitahuje světlo, Boncofka jest přitahována teplem
úplně stačí že budoucí péf bude bydlet v yglů, zrovna včera sem nad tim přemejšlela, že asi nejsem vochotná chodit ráno v 6 v zimě v -20 vodhazovat psu vchod do boudy. Se bude muset rychle naučit vykopej si průchod sám. Vůbec sem na něj zvědavá jak to bude zvládat, páč vod listopadu do dubna jest naše zahrada skovaná pod minimálně půl metrem sněchu, v místech vedle prokopanejch cestiček hromady kliďánko dosahujou i metru a půl... no asi dostane lopatičku a kyblíček a chceš životní prostor? odházej si
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 8 Čen 2012 08:53
- Nahlásit
bonc Se bude muset rychle naučit vykopej si průchod sám. Tak abys neměla pak norníka z nouze cnost kerého do jara neuvidíš páč bé žít vlastním životem v tunelech si sám sobě vyhloubených
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 8 Čen 2012 09:06
- Nahlásit
Biluška
bobek, tak snad má rozumné majitelé a postarají se o něj
|
hancaw
Člen |
# Zasláno: 8 Čen 2012 09:22
- Nahlásit
Biluška tak dobře ale na příští týden si teda sháněj záskok za mě bo se zlomeninou nekam nendu a STÁLE!!!! čekám na odpověď
danajasa ještě že jsi ho pustila k vodě eee teda k iglú
bonc naprosto ti rozumim představa sahání na hnusnou studenou bílou vjec zvanou sních mi deprimuje hluboce!
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 8 Čen 2012 09:24
- Nahlásit
dobré ráno slunečnice ranním sluncem zalité
hancaw
bych pižlala dlouho! Majitel byl dosti klust aji f oblasti krku
bych si dovolila typnout že danajasa myslela přeříznout jojošňůrku
Biluška
ach jo chudák pes, Tonda po tý otevřený zlomenině bral megadávky atb, páč dochtor řikal, že tam je obrovský riziko infekce a když se dostane infekce do kosti tak je to konečná
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 8 Čen 2012 09:32
- Nahlásit
proboha co se tu děje? nic nestíhám,cíí vejcuc a zasejc mažu..
joooo a koupila sem za 5kč!! luxusní skelety pro nánu..12 kilo cca bába za mnou byla nasraná,ale to je mi zcela fuk bo nanynka je samosebou přednější než kdokolif jinej
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 8 Čen 2012 09:35
- Nahlásit
děckááá sim vás!!!!
potřebuju pro dažaví 30 kliků( dá se jen jednou) aby cosi vyhrály kralupy,,můžete klíkat???
http://www.potvor.cz/?pf=8313
je to to slunce s lodolitem...dělejte vy flundry vim kolik tam je ted taxi to za chvíli zkontroluju!
|