| Autor |
Zpráva |
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 8 Čen 2012 18:11
- Nahlásit
čus saudkové co je novýho?tady tak nějak asi prší nebo co
joooa novinka!!opje ttu máme ty zas*aný hnusný sovičky tagže se cca od 9 večer do 5 ráno vozývá z vobou stran PÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝP ale pučim si pěkně poplašnák a jak ta sfině udělá pýýýýýp tak já udělám PYC ..uvidíme kdo z koho
Biluška
no měla jim dát takový ten oblek a měli si to vyzkoušet, né? Dyť to slibujete v tom letáku"
tak mi to příště dohod,vobleku ani netřeba ,ukázalo se f praksi,že náně je to úpa fuk a sejme objekt tak jak je..DDZ snad už srostlo..
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 8 Čen 2012 18:26
- Nahlásit
Biluška
Ta pipka si snad fakt myslela, že sebou vozíme ringo, navlečem do něho pětileté pézetka a pustíme na ně psa
Ahá, tak proto dneska byla ta pánučitelka na našich ukázkách tak spokojená. Pan Bajkonůr jim totiž dneska zakouslo 3/4 žactva ve škole
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 8 Čen 2012 18:36
- Nahlásit
Baico
A jo, možná to byla škola, do které normálně dochází pan Bajkonůr zakusovat žactvo
davidkova renata
OK, na příští přednášku pojedeš ty. Projedu seznamy a najdu ti ty nejhorší zetúčky f oblasti
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 8 Čen 2012 18:43
- Nahlásit
Biluška
A jo, možná to byla škola, do které normálně dochází pan Bajkonůr zakusovat žactvo
Tak příště řekni, že ten kousací canisterapeut kousal děti jinde
On je tak pokaženej tím cvičákem, že je mu upá jedno do koho si kousne
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 8 Čen 2012 18:44
- Nahlásit
Biluška
OK, na příští přednášku pojedeš ty
ok..pošli pro nás taxána
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 8 Čen 2012 18:49
- Nahlásit
davidkova renata
no to je jasný, že taková celebrýta nepojede sockou přece
Pošlu lymuzýnu s řidičem a s majáčkem.
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 8 Čen 2012 20:40
- Nahlásit
co děláte blbouni?
my byli na agi, bylo dusno, ale hlavní je, že nechcalo, zítra snad půjdeme na intenzivku odpoledne,, pokud výjde počasí a v pondělí máme další trénink, protože příští pátek nebude, takže pokud nebude chcát, tak budeme mít agi maraton
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 8 Čen 2012 20:43
- Nahlásit
Monty
co děláte blbouni?
dobře se bavíme )))
my na agi nejdem,děsně se u toho čék nabjehá
du blbouni brou noc moc
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 8 Čen 2012 20:59
- Nahlásit
davidkova renata
no to mi povídej - já 3 x
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 8 Čen 2012 21:18
- Nahlásit
Nazdar jelimíni
Koho zase zakusujete porát?
Co novýho?
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 8 Čen 2012 21:23
- Nahlásit
Monty
sem taky dneska agilitila . Se fšema štěňatama, to znamená taky třikrát . Se jeden nalítá, co?
|
hancaw
Člen |
# Zasláno: 8 Čen 2012 22:06
- Nahlásit
Biluška, Monty taktéž jsme dnes igelitily a jsem rád že mám jednu velkou a jednu malou - že neběhaj hned po sobě
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 8 Čen 2012 22:14
- Nahlásit
Hele, ještě mě tak napadlo v souvislosti s tou odpolední hysterií, že se netřeba rozčilovat kvůli fotce, kterou fotil někdo jinej nebo né?
Jinými slovy, když někdo vyblejskne mýho psa a někam pak dá jeho fotku, tak se přece nemůžu ohánět autorskejma právama a kdoví jakejma hovadinama ještě
Ale to jen tak na okraj
|
agáta12
Člen |
# Zasláno: 8 Čen 2012 22:28
- Nahlásit
Eldoguero
Chtělo by to nějakou identifikáciu toho vořecha .
Máte u něj ověřený tetovací číslo ? číslo zápisu ? číslo čipu ? výrobní číslo obojku ?
To by moh taky říct každej , že ten pes je jeho ....
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 8 Čen 2012 22:33
- Nahlásit
agáta12
To by moh taky říct každej , že ten pes je jeho ....
a navíc ...
K tomu známe autora fotky ještě, aha
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 8 Čen 2012 22:53
- Nahlásit
Když tu blbnete s těma fotkama, tak sem taky něco frknu
Vystavující se Lotík
Vystavující se Fanda
A vystavující se Bajkonůrův bratr
A tudle hydru se pokoušeli uchovnit. Import z Austrálie, ale naštěstí se zjistilo, že to nemá FCI papíry, takže se to nepovedlo.
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 8 Čen 2012 22:56
- Nahlásit
Jsme cestou z hospody trochu zmokli. Jdu haji, rano mam kurzistiii.
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 8 Čen 2012 23:21
- Nahlásit
hancaw
jo to máš dobré
my naštěstí tam pár smallíků máme, ale nějak nechápou, že by bylo dobré, si to nějak rozdělit, abych šla první já, pak někde uprostřed a nakonec dneska jsem myslím dvakrát po sobě bežela se druhým a pak hned se třetím... ale Faith si dneska běžela zase svůj letní styl ale zato Guli se strašně zrychluje
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 8 Čen 2012 23:32
- Nahlásit
jdeme spát, dobrou prší, snad nám zítra výjde ta intenzivka máme to na půl druhé
|
kinta
Člen |
# Zasláno: 9 Čen 2012 07:12 - Změnil/a: kinta
- Nahlásit
Nazdar, jelymáni, co děláte? U nás chčí. Louži i bobek jsme zvládli venku, po příchodu domů Brambora zavraždila prasátko a v nestřeženém okamžiku vytahala z kýble sazenice paprik. Zabila je též. Při uklízení jejich ostatků zabila mne. Zbaběle strkám Bramboru Housátku do postele a prchám na nákup.
Rozhodla jsem se, že zruším záclonu v obýváku, chci žít v holobytě.
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 9 Čen 2012 07:40
- Nahlásit
kinta
nestraš s chcaním, u nás chcalo večer, teď ne a doufám, že to minimálně do 18hod. vydrží
jinak dobré ránko
v devět jdeme ven do lesa s makrelou a makrelopsem
|
kinta
Člen |
# Zasláno: 9 Čen 2012 07:42
- Nahlásit
Monty
nestraš s chcaním
Tak u Vás už se vychcalo, ne? Bude hezky. Taky bych ráda, Housátko má závody, tak bychom se za ním jely podívat.
I když .... Brambora je též zabila, tak nevím
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 9 Čen 2012 08:34 - Změnil/a: Monty
- Nahlásit
kinta
no nevím, je nějak zataženo
edit: tak už prší
|
kinta
Člen |
# Zasláno: 9 Čen 2012 09:13
- Nahlásit
Monty
tak už prší
Tady taky.
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 9 Čen 2012 09:27
- Nahlásit
Brý tro,
tak tady teda neprší
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 9 Čen 2012 10:09
- Nahlásit
čus dementi,probíhím nestíhám..zde nechčí ..zatim..a je celkem i teplo,du pááá
Eldoguero
Jinými slovy, když někdo vyblejskne mýho psa a někam pak dá jeho fotku pak dá jeho fotku, tak se přece nemůžu ohánět autorskejma právama a kdoví jakejma hovadinama ještě
jako myslíš dyš někdo vyblejskne tvýho psa svým fotákem?
tak může,no..ale vypadá trošku jako blbec ,což je samosebou každýho věc a volba.
du..
|
Dines
Člen |
# Zasláno: 9 Čen 2012 10:50
- Nahlásit
Já z toho prostě nemůůůžu
http://www.youtube.com/watch?v=E2rU-NPg6v0&feature =related
Aneb něco pro lepší náladu!
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 9 Čen 2012 12:09
- Nahlásit
DinesJá z toho prostě nemůůůžu
taky pěkný, ale asi se mi líbili víc ti mužnější co byli u nás v tý soutěži, ti měli nafukovací balonky a prdel to byla taky řádná
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 9 Čen 2012 12:17
- Nahlásit
Nazdar kraslice sličné, právě jsme se vrátili z Českého ráje, bylo to tam strašně moc krásný, Markus je úplně zdechnut, fakt si teda zasportovala, lozila po skaliskách jako kamzičisko, strašn moc hrozný kopce tam jsou, než se dostanete ke skaliskám, na který chcete vyhópat. Cestou tam jsme zabloudili jenom jednou, cesotu zpět taky jenom jednou a ještě v praze )) Prosimvás, kdyby někdy Bonc řikala, že jedem do Českýho ráje, tak můžem, ale ne s ní. Zabilo by nás to, s tim počítejte. A taky už nesmíme do toho hotelu, co sme byli, neboť nás tam již nikdy v životě nepustí.
Dnes asi nechám Markuse odpočinout, půjdem někam zítra?
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 9 Čen 2012 13:07
- Nahlásit
jsem vám jenom chtěla říct, že tady neprší, ale že je mi to stejně fuck bo dřu u počítadla Musím dodělat ten milion restů co tu mám
A taky vám chci říct, že liška se mnou nemluví a chce se nutně odstěhovat. Hledá někoho gdo by si ji vzal a u koho by se nemusela koupat ani gdyž děsně smrdí . Od chvíle co jsem ji pustila z vany se na mě ani nepodívala . Asi je nasraná, že se jí tentokrát nepodařilo mě kousnout
|