| Autor |
Zpráva |
kinta
Člen |
# Zasláno: 11 Čen 2012 23:05
- Nahlásit
Monty
určitě tam spolu s Montíčkem řádí
Jj, silná bílá dvojka za Duhovým mostem.....
Bílí psi jsou stejně nejlepší! A po nich hned Brambora!
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 12 Čen 2012 06:18
- Nahlásit
Zduř, vstáváte? Já už půl hodiny makám.
Jsem si musela přivstat, bo nestíhám nestačím a v 9 musím někde něco odevzdat a ještě odprezentovat. Tak jdu pokračovat...
Za odměnu dneska ale skončím brzo (snad se mi to povede). Chtěla bych tak v 1 vypadnout.
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 12 Čen 2012 07:33
- Nahlásit
bré ránko, nic se mi nechce, nic neobvyklého myslím
|
bonc
Člen |
# Zasláno: 12 Čen 2012 08:56
- Nahlásit
Dobrej den vinšuju, moji drazí až nejdražší
Máme tu nový den a s ním další kvízovou otázku: potřebuje péf na výlet do Rakous pas?? Bonice svůj vlastní, ale Ovečkin nikolivěk a nechce se mi za tři dny v rajchu dávat dalších 250,- za pas pro Ovec kterej ho jinak nevyužije..
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 12 Čen 2012 08:57
- Nahlásit
bonc
teoreticky potřebuje, prakticky pochybuju, že to bé něgdo kontrolovat.
|
bonc
Člen |
# Zasláno: 12 Čen 2012 09:04
- Nahlásit
Biluška
si právě řikam to samý, na treku musim ukázat vočkovák, ale kdo ho bude chtít jen tak někde v horách vidět? Ale zas rakušáci sou dostatečný paka aby tě zastavili na silnici..
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 12 Čen 2012 09:16
- Nahlásit
bonc
Pokud narazíš na někoho kdo bude chtít kontrolovat pas tak bude chtít zaručeně kontrolovat i čip a to uš budeš f pérdeli úplně. Já bych to riskla. Při nejhorším můžeš tvrdit, že toho psa jsi právě našla a páč se k němu nikdo nehlásí tak ho vezeš do nejbližšího útulku
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 12 Čen 2012 09:23
- Nahlásit
děckááááá
moje děti budou známé na Slovensku!!!!
Jedeme na ten westí sraz v srpnu a oni budou na plakátě!!! Mám radost
|
bonc
Člen |
# Zasláno: 12 Čen 2012 09:31
- Nahlásit
Biluška
Při nejhorším můžeš tvrdit, že toho psa jsi právě našla a páč se k němu nikdo nehlásí tak ho vezeš do nejbližšího útulku
nebudu tvrdit vůbec nic, páč po 14-ti letech němčiny nepromluvim ani slovo Takže stejně ani nebudu vědět co po mě chtěj, budu dělat vietnamce
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 12 Čen 2012 09:35
- Nahlásit
bonc
velmi elegantní a jednoduché řešení
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 12 Čen 2012 09:37
- Nahlásit
bonc
nebudu tvrdit vůbec nic, páč po 14-ti letech němčiny nepromluvim ani slovo
měla jsem NJ sice jen 4 roky a neumím nic, možní jen Ich bin, toť vše
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 12 Čen 2012 09:56
- Nahlásit
Dobré jitro flundry z lidu!
Už mse s markusem v práci docela dlouho, nechce se mi nic dělat, páč je takovej pofidérní den. Ke včerejšímu svátku přeju taky broučkám bílejm krásné duhové řádění pospolitózní!
Monty
Jedeme na ten westí sraz v srpnu a oni budou na plakátě!!! Mám radost
jééé to mám radost taky! Máš na to doooost krásný fotky, jsem zvědavá, jakou vybereš teda.
bonc
to bych asi radši dala 250 než možnost, že se z rakous budu vracet a dám do benálu mnohem víc...
Navíc ten pet pas pak používáš jako očkovák, takže by ho Ovec využil do zbytku života krz vakcinace.
Hele je možný, aby bobtail přes víkend vyrostl docela o dost? Příde nám tu všem, že bobtajlí mimino strašně moc roste, na fotkách z čtvrtka večera je eště menší než Mařka, dnes už je velká stejně skoro...ona fakt roste jako blázen starý...
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 12 Čen 2012 10:03
- Nahlásit
Gerda
Už mse s markusem v práci docela dlouho, nechce se mi nic dělat, páč je takovej pofidérní den
máš taky KOPR? já dneska šílený a to mám dost práce
jééé to mám radost taky! Máš na to doooost krásný fotky, jsem zvědavá, jakou vybereš teda.
to naštěstí pořadatelka srazu vyřešila za nás, vybrala ji ona
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 12 Čen 2012 10:11
- Nahlásit
dobré ranko slunečnice vyzobaný
tak již sem vobjendaná k novýmu dochtoroj a tam už nendu
taky se mi nechce nic dělat, ale už se těšim na čtvrtek deme si zakousat na oblíbenýho fíka
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 12 Čen 2012 10:11
- Nahlásit
čus dementi proč nestíhám,proč je hnusně,proč mi všecko sere a tak vůbec?!
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 12 Čen 2012 10:19 - Změnil/a: Monty
- Nahlásit
Alexa
a my budeme mít ve čtvtrek žranici, budeme slavit svátek od tatíka a narozky od bráchova PZ, jdeme na zahrádku a budeme žrát tatarák (budu ho mít prvně) bude mi zase šoatně už to vidím zase jsou bezohlední a je to přes týden a kdo má pak vstávat do práce??? No já
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 12 Čen 2012 10:26
- Nahlásit
Monty
měla jsem NJ sice jen 4 roky a neumím nic, možní jen Ich bin, toť vše
Su lepší . Po roce nuceného nasazení v rajchu umím říct "vyr mysn šprechn langzam, ich frštehe nicht"
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 12 Čen 2012 10:29
- Nahlásit
Biluška
eeeeeee? co to znamená??? ten konec je možná, že ničemu nerozumíš
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 12 Čen 2012 10:44
- Nahlásit
Gerda
Příde nám tu všem, že bobtajlí mimino strašně moc roste
Bobtná
Dobrý ráno na pijáno všem
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 12 Čen 2012 10:47
- Nahlásit
Lucie Kratochvílová
Bobtná
Gerda
Příde nám tu všem, že bobtajlí mimino strašně moc roste
jo, ti velcí rostou fakt před očima, vždycky se chlamu jak se třea někdo ptá: "to jsou všechny fenky?"
já: "jen ten malý je kluk"
- "jaký malý???? Který je malý???"
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 12 Čen 2012 10:53
- Nahlásit
Zdur, jdu na obed. Po O si dam kafe a pujdu pomalu dom.
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 12 Čen 2012 10:56
- Nahlásit
pawLINka
to se máte paní
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 12 Čen 2012 11:43
- Nahlásit
Monty
znamená to "mluvte pomalu, nerozumím vám"
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 12 Čen 2012 11:50
- Nahlásit
kinta
dodatečně všechno nejlepší panu Brunhildovi
Bílí psi jsou stejně nejlepší
Jistěěěěě
Zdravím všechny přítomné i nepřítomné dobré lidi, všichni ostatní, polibte Velkému panu Dozákovi řiť
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 12 Čen 2012 11:56
- Nahlásit
Biluška
mluvte pomalu, nerozumím vám"
já ti teda nechci brát iluze, ale znamená to: Musíme mluvit pomalu, nerozumím
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 12 Čen 2012 12:02
- Nahlásit
kachna_
já ti teda nechci brát iluze, ale znamená to: Musíme mluvit pomalu, nerozumím
to máš fuk, vždycky pochopili co jim chci říct - a to, že mají jít otravovat někoho jiného
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 12 Čen 2012 12:09
- Nahlásit
Zduřte nádhery. Jíííííš jsme doma z jednoho cvičáku, odpo jeden na druhý teď do sebe tlačim voběd. Bolí mě bříško, celou noc mě to budilo, křeče jan na ymfakrt a otevřená pusinka nepomohla, ale nějak jsem to rozchodila. Asi jsem su způsobila bříškokřečobol fazolovejma luskama co jsem si orestla k véče na pánvičce s masem a asik málo..
Zas du, tak čus.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 12 Čen 2012 12:29
- Nahlásit
vas ist den lós????
eldoguero
si tu? hele pamatuješ na točivýho NO? tak eště žije,celkem to i de a předstaf si,že to chtělo zaměstnat mu hlavu ..jako twn pes jepka byla je a bude,vo tom netřeba mluvit,ale timdle se to drží v mezích přijatelnosti..furt ho musej nějak zaměstnávat,takže sou už úpa zchvácený ..nicméně dokážeš pochopit že ani jeden!!! z těch dementních vetů(a tobyli i u těch ke kterejm bych se celkem byla ochotna uchýlit kdyby nedejbože něco.. se vůůůbec ani nezeptal jakej má režim a td???? hned "léčili" a "zkoumali" a "vyšetřovali"..konečná částka je nějak kolem 20 000,tak proč ne žejo ..za větu My nevíme co mu je páč mu vlastně nic neni to je myslim akorát
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 12 Čen 2012 12:34
- Nahlásit
Crysa
Asi jsem su způsobila bříškokřečobol fazolovejma luskama co jsem si orestla k véče na pánvičce s masem a asik málo..
To je možný, voni sou trochu jedovatý, když sou málo uvařený
Vařím psékům masínko, mám to tak ještě na hodinu, přemejšlim, essi si mám dát eště jedno kafe. Co vy na to jako svazačky?
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 12 Čen 2012 12:39
- Nahlásit
Eldoguero
essi si mám dát eště jedno kafe
určitě!!! víš jak je to s pitím kafe
du ven a dřít megery
|