| Autor |
Zpráva |
danajasa
Člen |
# Zasláno: 10 Čen 2012 20:46
- Nahlásit
DinesŽádnej nudista - zůstane tak jak je, jen se mu narovnají chlupy
Hézký pani hézký a má i svý tričkáá
|
bonc
Člen |
# Zasláno: 10 Čen 2012 20:49
- Nahlásit
Čus okvětní lístky dávno odkvetlé )) Lumpačíte dneska? Mam zásadní dotaz:
Co znamená když mi auto hlásí na palubáku INSP??
hlásí to na tom místě co to minule vyřvávalo že chce vyměnit olej, že už přišel čas (resp. kilometry), takže žádnej rudej poplach, ale potřebovala bych zjistit co to chce teď. Bylo teď na technický, tak ho podezíram že je rozmachrovaný a chce ještě na inspektorát práce
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 10 Čen 2012 20:53
- Nahlásit
Nazdar jelimáni, přestaňte mě okamžitě pomlouvat, všechno vim
Dnes jsme měli předtukaní brigádu, takže je všechno podstatné hotovo, v týdnu doděláme ještě pár posledních věcí, které nemá smysl řešit dopředu (třá voda na hajzlíky a vytírání a tak).
Kdo dorazí, kdo bude přespávat, víte už něco?
|
zavrelka
Člen |
# Zasláno: 10 Čen 2012 20:58
- Nahlásit
bonc
nevím co máš za autí ale tohle hlásí služební auto když chce garančku po 15tis. km
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 10 Čen 2012 21:04
- Nahlásit
bonc
zavrelka
jj to hlásí prohlídku. Musíš do servisu, aspoň aby ti to přeprogramovali, měli ti to udělat při tom voleji
|
bonc
Člen |
# Zasláno: 10 Čen 2012 21:05
- Nahlásit
zavrelka
dík, to ať de teda ale do prdele Mam fabku, žádná garančka nebude, mělo jí slíbenou na jaře esli do tý doby nic nevymyslí. Vymyslelo si nový těsnění pod hlavou a vokolo toho hromadu nesmyslů za naprosto astronomickou částku, takže pro letošek má vybráno
|
bonc
Člen |
# Zasláno: 10 Čen 2012 21:08
- Nahlásit
Alexa
aspoň aby ti to přeprogramovali, měli ti to udělat při tom voleji
to to eště nehlásilo, vod voleje jsem právě najela tisícovku. Takže je to opravdu jenom prohlídka? Páč na to se fakt můžu vysrat, když na jaře řešili to těsnění tak to auto prolezli v podstatě sakumprásk páč nemohli najít proč se to vohřejvá. A teď je i po technický, nebude chodit k doktorům častějš jak zvěřena k vetovi, to teda ne
|
bonc
Člen |
# Zasláno: 10 Čen 2012 21:16
- Nahlásit
Dines
nestačim zírat, z tebe se stal konečně slušnej čék??? Tak tě pěkně vítam, zas na čas než se zas zvrhneš
Jináč jsme dneska byly s Bonicí konečně zkontrolovat ten Klínovec, nic se nezměnilo, je tam furt stejně hnusně Ostatně jako pokaždý. Mlha, zima, vítr, jen vyjímečně přímo nelilo jen podešťávalo. Ale jinak to byl velmi fajnej výlet, očekávala jsem že za těch 40km důkladně prochčijem a ono nic, jen ten lehkej deštík na hoře naší nejvyšší. Bonec zas aspoň na chvilku uspokojen, tahala zas jak o život, jen na druhou půli už musela dostat na dráp botu - ráchala se furt tak že náplast už neměla šanci na dráp držet, tož musela capat v botě. Změna obutí z předního náhonu na zadní jí uváděla do dizgomfortu asi 10 vteřin, než jsme se rozešly. Pak už na to nebyl čas, páč se zas muselo táhnout vpřed a vpřed a vpřed a patřičně to komentovat neustálym JDEM JDEM JDEM JDEM JDEM JDEM JDEM. Doma ještě chvilku lumpačila a teď už konečně spí... dost mi to připomíná hlášení Kinty o Barbuše, nemam já ale mít doma dospělého psa? V šesti letech už v podstatě seniora???
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 10 Čen 2012 21:18
- Nahlásit
bonc
jo je to prohlídka, tak si dojeď dtoho servisu kde ti to vopravovali ať ti to přeprogramujou
|
bonc
Člen |
# Zasláno: 10 Čen 2012 21:32
- Nahlásit
Alexa
dík, ok, zajedu tam asi až když tam zas budu muset, mam časově hroznej problém tam to auto dát.. V neděli s nim přijíždim dom, v pondělí jsem do večera v práci a ve čtvrtek ráno už ho zas potřebuju připravený k odjezdu Takže až nebudu vědít roupama coby tak ho necham přeprogramovat a bude mít po prdeli Do tý doby ať si klidně hlásí, když nehlásí žádný rozbití... stejně je to auto na mě nějak moc chytrý
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 10 Čen 2012 22:06
- Nahlásit
Jak chcete, du pyč
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 10 Čen 2012 22:31 - Změnil/a: Alexa
- Nahlásit
Alexáááááááááááááá
Barunkááááááááááááá
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 10 Čen 2012 22:34
- Nahlásit
děcká máme video z intenzivky
http://www.youtube.com/watch?v=K5MLvA_zpys
jsme tam nějak po třetí minutě, první běží Soph a druhá lenivka Faith, Guláš nenatočen
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 10 Čen 2012 22:54
- Nahlásit
nic, jdeme spát, dobrou
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 10 Čen 2012 23:12 - Změnil/a: Alexa
- Nahlásit
ani se mamka nepochlubila, že byla v talentu
http://www.stream.cz/video/688303-tahle-tanecnice- u-tyce-v-talentu-neprorazila?playfrom=67181&utm_so urce=Seznam&utm_medium=RSS&utm_campaign=Vyber&tab_ no=0&position=0
|
kinta
Člen |
# Zasláno: 11 Čen 2012 06:34
- Nahlásit
Dobré ránko, pipký!
Monty
Bezva video, je to skvělej sport, ale kdyby se při ňom psovod tak strašně nenalítal. My asi budeme zkoušet kůrzing, když na to přijde.
Alexa
Twl, ale šlo to mamce, co?
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 11 Čen 2012 06:48
- Nahlásit
Nazdárek alergenní květeno!
Když odečt dovolenou a volníčko, tak mi zbývá už jen 23,5 dní tady v práci. Možná začn stříhat metr
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 11 Čen 2012 07:55
- Nahlásit
bré ránko
kinta
jo to je, no právě, že aspoň něco dělám a coursing je taky fajn, to je pro mě takový odpočinek a pro děcka strašná zábava
http://www.youtube.com/watch?v=RGll8Lwsr5I
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 11 Čen 2012 07:57
- Nahlásit
Alexa
myslým, že jsi mrtvá děvče, má teda odvahu dost velkou
|
bonc
Člen |
# Zasláno: 11 Čen 2012 08:09
- Nahlásit
Bré ráno, ženy vilné, vlivné, vědoucí i ty ostatní! Dneska budu moooc dlouho v práci, dam si dvanáctku, achichouvej to se mi nechce.. asi budu muset dokonce pracovat.. bože to je úděl!
Včera mě velmi zklamal vetamixáckej losos, první balíček byl krásnej, dlouhý pruhy růžovoučkýho masa, radost pohledět. Druhej balíček jsou jenom páteře, nic jinýho. Až tak by to nevadilo, jenže Ovečkin je prostě nerozkouše. Tagže sem se s tim musela ještě večír srát a osekat mu aspoň ty kousky okolo, moc mu z toho teda nezbylo, tak dostal ještě nějaký ořezky co byli pro kočku. A dneska maj mít rybku zlatou zas, maj ten kilovej balíček na dva dny, tak to bude muset celý sežrat Bondul sám a Ovečkinovi abych zas dávala něco jinýho. Budu to muset v tom krámě víc prozkoumat, koukam že nejni losos jako losos, blbé je že to v tom zmrzlym stavu neni moc poznat.
|
bonc
Člen |
# Zasláno: 11 Čen 2012 08:20
- Nahlásit
Monty
knírači jsou strašně vtipný jak mastěj, v podstatě nemaj nohy a jenom jedou nad zemí jak hadi Jsou úžasný jak se snažej, nohy nemaje a přesto bojujou
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 11 Čen 2012 08:22
- Nahlásit
Bré deň,
dneska jsem do té práce ani nemohla dospat, tak jsem vzhůru už od 3,30.
Samozřejmě, že až jsem měla vstávat, tak se mi chtělo najednou strašlivě spát.
Už se dopuju kafíčtem ale.
Dneska bude móc dlouhý pracovní den.
Monty
Hezky vám to běhá. Hlavně Sofáš je děsně šikovná (nerozumím tomu, ale hezky se na ni dívá).
Musím si nechat natočit hafuláky na obranách. Hlavně Jessu, která jde s takovou razancí, že figuranta většinou shodí.
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 11 Čen 2012 08:40
- Nahlásit
bonc
dam si dvanáctku,
proč to děláš?
knírači jsou strašně vtipný jak mastěj, v podstatě nemaj nohy a jenom jedou nad zemí jak hadi Jsou úžasný jak se snažej, nohy nemaje a přesto bojujou
díky, doma jim to vzkážu, dneska nevím, nevím, jestli bude trénink, ale budou mít určo radost, že jsou nebnozí
pawLINka
Hezky vám to běhá
děkuji Jo Soph je strašně čikovná, Faith taky, ale je lenivka, nemá takový drajf jako Sopháček a Guliverek. Škoda, že tam není Guliver, ten je moc čikovný, nestíhám mu, ale kámoš mi dělá pro každého knírače videjko, tak je sem pak hodím
Musím si nechat natočit hafuláky na obranách.
toč, toč, to je pak super se na to dívat, když máš třá blbou náladu, video kde lezu do tunelu a přesvětčuju Faith na první hodině, až proleze tunelem mě fakt vždycky stoprocentně rozesměje
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 11 Čen 2012 09:39
- Nahlásit
nazdar debylové nemám na vás čas nep m je jiš sprovozněn prací luks tagže du mejt koberce
Alexa
twe jak mu aleksička roizhodila sandál klukovi jednomu rozevlátýmu zástěratýmu ))))))
a hele to je ten jak byl rozhodec tam nebo né?
jako nevim proč mě ty hovada nevzali zrovna dyš sem tak kráásně zhubla!!!!
|
bonc
Člen |
# Zasláno: 11 Čen 2012 10:35
- Nahlásit
Jedna dobrá zpráva pro zlepšení dne aneb zázraky se ještě dějí:
Stařičký pán jezevčík co jsem ho odchytávala uprostřed křižovatky mezi kamionama má novej domov!! Ve čtvrtek mi pán Útulek řikal že ví o lidech co jim právě umřel pes, osumdesátitelý manželé, nevěděl jestli ještě budou chtít psa... A milej zlatej Bebenek již není v nabídce útulku, takže už ho maj doma na gauči Jozefčík už je opravdu velmi velmi starý pán, takže se nebojim že by je oba přežil, ale ještě měl chuť do života a byl v pohodě pohyblivej, prostě jenom starej pán, kterej ale ožil hned jak v útulku nějaká fenka hárala Takže mu tímto přeju šťastné a dlouhé gaučování
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 11 Čen 2012 10:40
- Nahlásit
bonc
Stařičký pán jezevčík co jsem ho odchytávala uprostřed křižovatky mezi kamionama má novej domov!!
supeeeer
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 11 Čen 2012 11:57
- Nahlásit
bonc A milej zlatej Bebenek již není v nabídce útulku, takže už ho maj doma na gauči
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 11 Čen 2012 12:01
- Nahlásit
Crysa
Pani, zítřejší bruslařské odpoledne musíme odložit, protože jedu na výlet na Moravu a budu tam zítra i spát, tudíš se vrátím až ve středu.
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 11 Čen 2012 12:14
- Nahlásit
BaicoPani, zítřejší bruslařské odpoledne musíme odložit, protože jedu na výlet na Moravu a budu tam zítra i spát, tudíš se vrátím až ve středu.
dobře teda.. jediný co tě zachraňuje je to, že teď ve zprávách říkali, že bé zítra stejně strašně hnusně. Ale můžem jet i dneska, večer tu budou už i grancle. Doufám.
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 11 Čen 2012 12:25
- Nahlásit
Crysa
Ale můžem jet i dneska
Nemůžem, jsem slíbila, že vyluxuju služební auto, když s ním v poslední době beztak jezdím jen já.
|