| Autor |
Zpráva |
Biluška
Člen |
# Zasláno: 10 Čen 2012 17:22
- Nahlásit
Gerda
Kam zas jedete?
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 10 Čen 2012 17:33
- Nahlásit
Biluška
No na toho Tukana k Eldům přece Spojeno s jezením a nějakym dalšim obžerstvim a tak. A potom k moříčku s Bajkofcema a Hancofcema, Pikslovi nemůžou, bo brzo poté vrhnou mladý, takže ani na tábor už nejedou. Tak jsem zakoupila velkou nafukovací postel, abych si spala jako pán Jen nevim, jeslti jí narvu do stanu....
|
Dines
Člen |
# Zasláno: 10 Čen 2012 17:41
- Nahlásit
Hele lidi, nesháníte někdo neplešatý plešomorčata?
Dines už se zase urodilo - tři krásný chlupatý kluci
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 10 Čen 2012 17:43
- Nahlásit
Dines
Tak vidiš, že to jde a můžou to bejt i docela pěkný zvířátka...dnes sem smíš dávát fotky ))))
|
Dines
Člen |
# Zasláno: 10 Čen 2012 17:45
- Nahlásit
Gerda
Oni mají i sestřičku
Ale teda nebudu prudit
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 10 Čen 2012 17:48
- Nahlásit
Dines
Je strašně srandovní, jak čumí tim velikym nosem )))))) Vždyť ty se musíš celej den mát, když na ně koukáš )))))
|
Dines
Člen |
# Zasláno: 10 Čen 2012 17:50
- Nahlásit
Gerda
Je strašně srandovní, jak čumí tim velikym nosem )))))) Vždyť ty se musíš celej den mát, když na ně koukáš )))))
No, narodili se ve čtvrtek a v pátek, sobotu a dnes jsem celý den v práci....tak se moc nesměju
Ale doufám že zítra a pozítří si jich užiju
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 10 Čen 2012 17:52
- Nahlásit
Dines
tohle je pěkný morčeeeee, to jooo! Vyplešatí nebo zůstane jako slušňák osrstěný?
|
Dines
Člen |
# Zasláno: 10 Čen 2012 17:53 - Změnil/a: Dines
- Nahlásit
Gerda
Vyplešatí nebo zůstane jako slušňák osrstěný?
Žádnej nudista - zůstane tak jak je, jen se mu narovnají chlupy
taknějak...
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 10 Čen 2012 17:55
- Nahlásit
Dines
ty voe co je???? si přišla k rozumu jo??
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 10 Čen 2012 17:57
- Nahlásit
Dines
narovnaj se mu chlupy a přijde o nohy? Šak nemá nožky ten hnědec...já nevim, furt musíš mít něco ekstra...snad radši ty lysce než bez noch....
|
Dines
Člen |
# Zasláno: 10 Čen 2012 18:00
- Nahlásit
Gerda
Šak nemá nožky ten hnědec...já nevim, furt musíš mít něco ekstra...snad radši ty lysce než bez noch....
Ty seš hrozne kibic
|
Dines
Člen |
# Zasláno: 10 Čen 2012 18:00
- Nahlásit
davidkova renata
ty voe co je????
morčata
si přišla k rozumu jo??
Ne, a jestli bude prudit, tak sem dám fotku jejich segry a táty
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 10 Čen 2012 18:01
- Nahlásit
Dines
to je ňákej jinej, ten eště nohy má...zřejmě před úpravou..výstavní...
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 10 Čen 2012 18:23
- Nahlásit
Gerda
tukan je příští víkend? Jako ten co teď bude? šestnáctýho? To je super, budu s maloděckem v Jablonci Tak to se možná stavím. Ještě nevím jak budem stíhat, pořád nezveřejnili časový rozpis
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 10 Čen 2012 18:24
- Nahlásit
Dines
tak sem dám fotku jejich segry a táty
Chraň tě ruka páně Já už ségru viděla na FB, tři noci jsem z toho nespala
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 10 Čen 2012 18:55
- Nahlásit
Biluška
To je super, budu s maloděckem v Jablonci
no tak vidiš, my tam budem asi od brzkýho ránka raníčka, páč krz nějaký výcviky nebo co, tak abychom se stihli krásně a v klidu nasnídánkovat.
Dines
jestli bude prudit, tak sem dám fotku jejich segry a táty
jestli jsou to plešce, tak snad radši ani ne....
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 10 Čen 2012 19:05
- Nahlásit
Gerda
já tam budu celý víkend, tak to třá aspoň na chvilku stihnu
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 10 Čen 2012 19:24
- Nahlásit
Čus kvjetinky!!
Jsem doma ze druhého cvičáku. Myslím, že po dnešku by Fanouš nejradši vzal ten obrovskej pohár za toho klubovýho žampiouna a majznul mě s ním po hlavě, aby mi konečně došlo, proč on se narodil a práce to rozhodně nebyla
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 10 Čen 2012 19:36
- Nahlásit
Baico
po dnešku by Fanouš nejradši vzal ten obrovskej pohár za toho klubovýho žampiouna a majznul mě s ním po hlavě, aby mi konečně došlo, proč on se narodil a práce to rozhodně nebyla
zase si ho šikanovala co?????
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 10 Čen 2012 19:44
- Nahlásit
jak jste se měli? my byli ráno na tři hodiny venku s JRT a australačkou, pak jsme šli k našim a tam byl od bráchy jork, pak jsme šli zase na procházku zase s JRT, Gordonsetřicí, kříženkou a pak jsme ještě potkali ještě australačku a labradorku.
Zítra máme mít trénink agi, ale nevím jestli výjde zase tady chčije, ale když ne, tak se nic neděje, děcka měli za poslední dny agi dost, ale zase na druhou stranu budou mít i delší dobu pauzu, protože to pondělní agi se má nahrazovat za páteční, které nebude
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 10 Čen 2012 19:47
- Nahlásit
Alexa
zase si ho šikanovala co?????
Copak já, ale ten figurant Teď se navečeřel a už naprosto natvrdo spí.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 10 Čen 2012 19:52
- Nahlásit
Baico
Bajkoooooo koupila jsem ten kompresůrek, ale až doma zjistila, že je to jen ten do auta, že neni na nabíjení v elektrice- vadí nám to?
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 10 Čen 2012 19:56
- Nahlásit
Gerda
vadí nám to?
Nevadí Nafoukáme ho autem, v tom problém nevidím.
|
hancaw
Člen |
# Zasláno: 10 Čen 2012 19:57
- Nahlásit
Čau jelymání!
co jste vytvářely za hodnoty přes vejkend? My byly dneska igelitit je něco novýho ?
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 10 Čen 2012 20:08
- Nahlásit
Baico
Jedině co vidim za problém - asi tu nafouklou matrac neprotlačim do auta, musim to nafukovat ve stanu...myslim ))) A ten káblik zas tak dlouhej neni...no uvidíme, no.
hancaw
čau blázne, už máme skoro sbaleno k moříčku
|
hancaw
Člen |
# Zasláno: 10 Čen 2012 20:22
- Nahlásit
Gerda trochu brzo ne?
Baico mám u tebe ještě tu postel nafukovací tak bych si jí asi rovnou vzala tam....
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 10 Čen 2012 20:28
- Nahlásit
hancaw
mám u tebe ještě tu postel nafukovací
No u mě nic není, mám jenom jednu svojí. Vůbec netuším, kam se ostatní postele poděly.
|
kinta
Člen |
# Zasláno: 10 Čen 2012 20:31
- Nahlásit
Ahooj! Dnes jsme měli odpočívací dopoledne a odpoledne měla Brambora svou první dlouhou cestu MHD. Zvládla to krásně, jen náhubek nechce. Ale ten jsme měli jen pro jistotu.
Pak ještě fandila Housátku při závodu (kterej vyhráli) a pokorzovala kolem pryglu. Opět je mrkef.
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 10 Čen 2012 20:41
- Nahlásit
Byla jsem si pomuchlat maly dodrbanky!!! Ti taaak kraaasne voniiiiiiii!!!!!!!!!!!!!!!!!
|