| Autor |
Zpráva |
Baico
Člen |
# Zasláno: 7 Čen 2012 10:56
- Nahlásit
davidkova renata
jak narvat spoustu věcí do skříně
Tuto otázku si již pokládal tvůj vrstevník Neruda, tak zkus najít inspiraci u něj
http://tenkrat.webnode.cz/news/fejetony/
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 7 Čen 2012 11:19
- Nahlásit
Baico
tvůj vrstevník Neruda
ještě mne napadá využití Bronštejnovy metody..
|
stetisek123
Člen |
# Zasláno: 7 Čen 2012 11:36
- Nahlásit
Tu zase řešíte neřešitelný? Bych vám to vymyslela, ale prej nemám myslit, tak budu řadši hepíí
Jo a stafte se do fronte, páč zachráněná potkanka Hepinka je určo březí. Takže říkejte kolik jich mám komu přibalit k mikinám a čepičkám?
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 7 Čen 2012 11:47
- Nahlásit
stetisek123
Bych vám to vymyslela, ale prej nemám myslit
hm..to je škoda teda ale fakt je že dyš ti to radila Růžena z prasečáku taxe tim musíš řídit
potkanka Hepinka je určo březí. Takže říkejte kolik jich mám komu přibalit k mikinám a čepičkám?
voptám se nány ale myslim,že vemem všecky esi mi rozumíš )))))
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 7 Čen 2012 11:56
- Nahlásit
davidkova renata
ještě mne napadá využití Bronštejnovy metody..
Chtěl bych hen upozornit, že se jmenuji Miloslav Zajíc, nikoliv Miroslav. To se často plete
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 7 Čen 2012 12:02
- Nahlásit
davidkova renataCrysaty vycucávací pytle, když máš dokonce ten novej vysávač a nebo to narvat do pytlů velikejch a co do příštího jara nevyndáš, ani z pytle nevytahuj a předej na charitu. Již několikero pytlů jsem takto předala a žádná věc mi nechybí Tato metoda má ovšem háček,takto upravené oděvy se stávají mega těžkýma mě se prohnuly poličky páč tato čistá hmota vzducu zbavená ná co metr to sto kylo Aby se mamka nepropadla vo patro níž za pomoci hutně naprané metrákové skříně
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 7 Čen 2012 12:12
- Nahlásit
danajasaAby se mamka nepropadla vo patro níž za pomoci hutně naprané metrákové skříně
no co, tak bude bydlet chvíli vo patro níž u tělocvikáře a postupně bude na důchod bydlet i bezbarierově
Jen ať si vycucne pytle Navíc řešila objem, ne vahu
stetisek123páč zachráněná potkanka Hepinka je určo březí.
voni věděli proč to dávaj hadařům..
Brou noc
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 7 Čen 2012 12:25
- Nahlásit
Baico
Chtěl bych hen upozornit, že se jmenuji Miloslav Zajíc, nikoliv Miroslav. To se často plete
jistě jistě..
Crysa
renataCrysaty vycucávací pytle, když máš dokonce ten novej vysávač a nebo to narvat do pytlů velikejch a co do příštího jara nevyndáš, ani z pytle nevytahuj a předej na charitu. Již několikero pytlů jsem takto předala a žádná věc mi nechybí
no nevim..jaxe mi povede vycucnout třá skoroplnej pytel granulí,předešlej luks,nějaký kýble a ůklidový prostředky,cajky pro nánu,nějaký boty a tak
jinak nejsem levná strýtová atrakce,takže charita mě neba
danajasa
mega těžkýma mě se prohnuly poličky
asi ste vyzyjonář páč mě se právě ta polička tak trochu urvala dyš sem to tam pracně poskládala..vynervila sem svým hysterickým výlevem děcko co se dře jak ukrajinec a poslední zkoušku a muselo to jít zkusit spravit..sice se mu to jakž takž povedlo za pomoci vypadlého,najitého a následně zastamdacího šroupku,ale musim to celý přemr*at znova ,páč by se to urvalo asi zas ..du se zabít
|
bonc
Člen |
# Zasláno: 7 Čen 2012 12:28
- Nahlásit
davidkova renata
du se zabít
neslibuj co nedokončíš, někteří tě vezmou vážně a začnou slavit a pak jim poprdaj céfky až zjistěj žes to zas vo pár století vodložila
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 7 Čen 2012 12:58
- Nahlásit
bonc
neslibuj co nedokončíš, někteří tě vezmou vážně a začnou slavit a pak jim poprdaj céfky až zjistěj žes to zas vo pár století vodložila
klamu tělem právě ..úpa nehorší sou právě ty planý naděje a víra,že ted už to bude všecko dobrý..chvíli necháš protivníka f tomdle rozpoležení a pak jeb ho ..z psychologickýho hlediska je to moooc očkivej způsob prej
|
bonc
Člen |
# Zasláno: 7 Čen 2012 13:03
- Nahlásit
davidkova renata
chvíli necháš protivníka f tomdle rozpoležení a pak jeb ho..z psychologickýho hlediska je to moooc očkivej způsob prej
píšu si do deníčku svého ošklivého já
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 7 Čen 2012 13:09
- Nahlásit
bonc
si piš mi to poradil jeden zatraceně chytrej chlápek kerej tydle a jiný finitičky leta využíval ve svým zaměstnání
|
bonc
Člen |
# Zasláno: 7 Čen 2012 13:10
- Nahlásit
néééé tendle 10-ti měsíční prďola labladůdlovitej je u nás v útulku, určitě ho odpoledne vyfásnem...ešče nééé ešče je moc brzo!!
|
bonc
Člen |
# Zasláno: 7 Čen 2012 13:11
- Nahlásit
davidkova renata
jeden zatraceně chytrej chlápek kerej tydle a jiný finitičky leta využíval ve svým zaměstnání
šmarjá co dělal, prodával hrnce seniorům?
|
stetisek123
Člen |
# Zasláno: 7 Čen 2012 13:12
- Nahlásit
Crysa
hele, ty určo potřebuješ několik malokrys, že si jich pár vemeš a nebudš jako mamka a nezežereš je!?
davidkova renata
no, tak vona Růžena je zase chytrá to jo, o tom není pochyp, prej je nejchitřeší na svém pracovišti, esli mi jako rozumíš
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 7 Čen 2012 13:12
- Nahlásit
bonc
tak ale snad ho tam nenecháš!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! podivej jak kouká!!! ,my ti pro něj vymyslíme méno abysme ti taky nějak pomohli!! víš jak elmuš žádal žumpu vo pomoc a jak byl nakonec rád?
|
stetisek123
Člen |
# Zasláno: 7 Čen 2012 13:14
- Nahlásit
bonc
ty voči! To tam nemůžeš nechat, koukej skáknout koupit grancle pro štěndo a pelíšek a mistišky a oboješek. Zbytek dokoupíš zejtra
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 7 Čen 2012 13:14
- Nahlásit
bonc
šmarjá co dělal, prodával hrnce seniorům?
zas tak chytrej nebyl voe )))))
stetisek123
prej je nejchitřeší na svém pracovišti, esli mi jako rozumíš
já ti jako rozumym
|
bonc
Člen |
# Zasláno: 7 Čen 2012 13:16
- Nahlásit
davidkova renata
víš jak elmuš žádal žumpu vo pomoc a jak byl nakonec rád?
teď zas močim trošku vedle, nakopni mě (ale mírně!)
tak ale snad ho tam nenecháš!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
neser tě řikam, víš jakej todle bude boj??!!! aspoň do podzima to prostě nejde... dokud čék věděl že přes to vlak nejede a vlastně ani dalšího pfa nechtěl, tak to nebyl problém je každej tejden povenčit a zas vrazit zpátky za mříže..
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 7 Čen 2012 13:20
- Nahlásit
bonc
teď zas močim trošku vedle, nakopni mě (ale mírně!)
no jak chtěl méno na C pro čokla přece!nedávno..sem navrhovala Cik ale prej by to bylo blbý bo otec je Cak..nevim proč teda nemoch bejt Cikcak
aspoň do podzima to prostě nejde
jako do podzima ho tam nechat nemůžeš to snad uznáš! pes neni věc aby sis ho vodložila f útulku na dobu až se to tobě bude hodit!
|
bonc
Člen |
# Zasláno: 7 Čen 2012 13:26
- Nahlásit
davidkova renata
pes neni věc aby sis ho vodložila f útulku na dobu až se to tobě bude hodit!
uznávam že asi budu muset přehodnotit svý priority a přestat ty čokle vodkládat jaxe mi zlíbí...voni si mě mrchy stejně dycky najdou a ještě pak maj ty..vošíšta vykulený prosebný na mě!
no jak chtěl méno na C pro čokla
joo no joo - jako, to že se na méno tady fakt ptát nebudu, to je mi úúúplně jasný!
stetisek123
ty voči!
Takyneser! (mé oblíbené jméno na té) )
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 7 Čen 2012 13:30
- Nahlásit
bonc
Jak se koukáááá. Jak kdyby říkal - chci chodit móc kilometrůůůůůch!!!!
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 7 Čen 2012 13:35
- Nahlásit
pawLINka
kdyby říkal - chci chodit móc kilometrůůůůůch!!!!
přesně todle mě napadlo!!!!!hele já myslim,že je to osudový znamení shůry!todle boncofka nemůže ygnorovat! jinak nemá srce vůbec!
musim jít sice vůůůbec nechci chodit moc kilometrů ale nikoho to nezajímá tagže holt táhnu
zatim vymyslete méno pro boncofky novýho psa..btw. má kliku že tu dneska neni gerda ..což vidim jako další znamení )
|
stetisek123
Člen |
# Zasláno: 7 Čen 2012 13:39
- Nahlásit
hale, neserte, kromě Biluše vode mě nikdo ještě žádný zvýře nemáte a přeci je nedám do zveráku zežrat hadům
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 7 Čen 2012 13:40
- Nahlásit
davidkova renata
vymyslete méno pro boncofky novýho psa
Mohla by mu říkat třeba Trek, že jo?
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 7 Čen 2012 13:41
- Nahlásit
stetisek123
Ty máš počkány???? Jééééé, kde jsou ty časy...
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 7 Čen 2012 13:47
- Nahlásit
pawLINkaMohla by mu říkat třeba Trek, že jo? Už živě vidím bonc jak na treku křičí Trééékůů pocééém ale zas ve startovní listině by se vyjímal chéský
|
elmush
Člen |
# Zasláno: 7 Čen 2012 14:43
- Nahlásit
at zije net v zaměstnání...
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 7 Čen 2012 14:52
- Nahlásit
stetisek123hele, ty určo potřebuješ několik malokrys, že si jich pár vemeš a nebudš jako mamka a nezežereš je!?
v tomto domku bydlíme s Crysou jen mi dvě a na své výsostné teritorium již nikoho dalšího neberem Uži si krysy můžou je tvoji klucí rozdávat spolužákům za vysvědčení
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 7 Čen 2012 15:21
- Nahlásit
stetisek123
hale, neserte, kromě Biluše vode mě nikdo ještě žádný zvýře nemáte a přeci je nedám do zveráku zežrat hadům
Biluše má splněno, takže mě si klidně škrtni, potkana neberu
danajasa
Už živě vidím bonc jak na treku křičí Trééékůů pocééém ale zas ve startovní listině by se vyjímal chéský
Na treku musí být pes celou dobu uvázaný tagže volání se škrtá. Zůstává jen ta startovka a ta je cajk
|