Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Mamky Žumpa
<< 1 ... 1152 . 1153 . 1154 . 1155 . 1156 . 1157 . 1158 . 1159 . 1160 . 1161 . 1162 ... 1561 . 1562 . >>
Autor Zpráva
agáta12
Člen
# Zasláno: 19 Čen 2012 09:50
- Nahlásit

pawLINka
jen v kalhotkách a kozy venku
už dlouho nebylo žádné pohoršování

A že máš sedmičky ? Si nějaká Dolly ?

Monty
Člen
# Zasláno: 19 Čen 2012 09:54
- Nahlásit

mám strašnou radost!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Dneska už mě asi nic nerozhází

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 19 Čen 2012 09:57
- Nahlásit

čus megery jako proč tu prchá????? prej tropyko..hm to určitě
pawLINka
Stačí chytnout vůdkyni stáda,
neber si mě do huby laskavě jo?!

twe dneska mi potěšila neonka)) jednak má ten Krhounek samý jedničky t tomdle semestru(asi bé potstrčenej bo po mě bejt nemůže a po tatkoj už vůbec) ) a dvanak se dře jak magor od rána do večera na poslední zkoušku z jakési historyje což v historii složilo asi 10 lidí celkem tak mu řikám že jako nemusí mít přece jedničku,stačí dyš proleze a von mě zazdil hláškou,že prej si myslí,že jo dyš má na to takový podmínky..já že jaký jako a von že vostatní musej třá k tomu eště makat bo je rodiče nepodporujou....to bych do něj neřekla že mu to doklapne v tomdle věku...traverzink byl evidentně proveden skvěle a nese uš svoje ovoce
.tagže mi svitla slabounká naděje,že mě třá nestrčí pak do LDNky ale třá do nějakýho slušnějšího síbrtáku a dyš popustim uzdu fantazyji eště vo kousek víc,třá mi nechá i nějakej malej obnůsek z mýho důchodu

stetisek123
Člen
# Zasláno: 19 Čen 2012 10:05
- Nahlásit

davidkova renata
ty jo, a to si ho jen traverzovala? Žádnej stahovák?

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 19 Čen 2012 10:08
- Nahlásit

stetisek123
ty jo, a to si ho jen traverzovala? Žádnej stahovák
eště byly kanadský pamlsky samosebou a ignorace ve smečce..je to dobré děcko

Lucie Kratochvílová
Člen
# Zasláno: 19 Čen 2012 10:09
- Nahlásit

stetisek123
ty jo, a to si ho jen traverzovala? Žádnej stahovák?

Ne ne, to byl fakt ronou vostnáč

stetisek123
Člen
# Zasláno: 19 Čen 2012 10:19
- Nahlásit

davidkova renata
si maxisamyce! Můžu ti pučit na procházku děti? Jsou hodný, jen vyjížděj po ostatních dětech a utíkaj, když nejsou na vodítku

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 19 Čen 2012 10:38
- Nahlásit

stetisek123
Můžu ti pučit na procházku děti
bohužel..já děti nesnášim takže z toho nic nebude.-))
btw zrovna čumim na bejbybúm už asi po pátý.-)) kýtnová mi příde genyjální, těšim se na tu scénku jak jí úpa jebne u tý studny ta je výborná

bonc
Člen
# Zasláno: 19 Čen 2012 10:55
- Nahlásit

Proč je tady taková zkurwená zima když sem se konečně vyletnila?!!!

Monty
Člen
# Zasláno: 19 Čen 2012 11:01
- Nahlásit

bonc
zima????

Monty
Člen
# Zasláno: 19 Čen 2012 11:05
- Nahlásit

davidkova renata
máš moc chytré dítě je vůbec tvoje?

bonc
Člen
# Zasláno: 19 Čen 2012 11:06
- Nahlásit

Monty
jo zima! zataženo a fouká a to tvrdili jak bude ještě líp jak včera, tagže sem se zas po dlouhý době vodvážila vytáhnout sukni a tílko. Tagle je to vždycky

bonc
Člen
# Zasláno: 19 Čen 2012 11:11
- Nahlásit

davidkova renata
no tak to je jasný že nemůže bejt tvůj, vůbec v sobě nemá gen Sviněvychcaná, je 100% podstrčenej Chudáci ty co maj pravou neonku...
,třá mi nechá i nějakej malej obnůsek z mýho důchodu
z čeho že?? Ty tomu naivnímu snu furt ještě věříš??
čumim na bejbybúm
coto toto? neznam

Monty
Člen
# Zasláno: 19 Čen 2012 11:25
- Nahlásit

bonc
já šla ráno v tílku a kraťasech a je bylo mi horko, jak sviňa, určo tady máme hafo přes třicet, za chvíli jdu na pauzu a myslím, že dostanu facku venku

Pumpa
Člen
# Zasláno: 19 Čen 2012 11:53
- Nahlásit

Zdar ženy... překvapuje mě, jak jindy docela inteligenti se vedle baví už dva dny vo hovnu...
přestávám se oryjentovat kdo je zde a kdo vedle, kdo práská a podobně... jsem pozadu....

jinak tady hnus, teplo ale nesvítí a asik bude chcát, což se nám nehodí, protože odpo cvičákujeme s dětimama...

pawLINka
Člen
# Zasláno: 19 Čen 2012 11:55
- Nahlásit

agáta12
Sedmičky teda fákt nemám.

davidkova renata
Stačí chytnout vůdkyni stáda,
neber si mě do huby laskavě jo?!

Dementéééé.
Jsem zapomněla, že je na jistý věci embargo. Třá na vlastní názor.

Já už jsem po O a určitě to rychle uteče a za chvílu pojedu domů. Asi zdrhnu o něco dřív...

Obrátíme seno a půjdeme se s mušem a hafanama koupat na Štěrkáč. Moc se těším.
Teda essi dostanu povolenku žít taky chvíli život mimo žumpu.

Baico
Člen
# Zasláno: 19 Čen 2012 12:07
- Nahlásit

pawLINka
Teda essi dostanu povolenku žít taky chvíli život mimo žumpu.
Hele za sebe tě řikám, aby jsi to nedělala. Jsem si odjela na dva dny do Polska a průser to byl. Už si to nikdy bez dovolení nedovolím

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 19 Čen 2012 12:16
- Nahlásit

Pumpa
a asik bude chcát
tady právě chčije a ted řikali ve zprávách že v noci nastala náhlá změna předpovědi..tssss,to bych umělqa taky todlecto

Maky a Trix
Člen
# Zasláno: 19 Čen 2012 12:19
- Nahlásit

Ahoj dámy, byla jsem ráno na očkování proti vzteklině a teď mi pomalu odumírá pracka. Nejdřív to bolelo jen v místě vpichu, teď už bolí jakejkoliv pohyb v rameni a začíná bolet loket. Je to paráda.

Alexa
Člen
# Zasláno: 19 Čen 2012 12:19
- Nahlásit

nazdař blázni staří
tak mi můžete gratulovat mám za sebou opět ÚSPĚŠNOU kontrolu!!!!!!

davidkova renata
jednak má ten Krhounek samý jedničky t tomdle semestru(asi bé potstrčenej bo po mě bejt nemůže a po tatkoj už vůbec) ) a dvanak se dře jak magor od rána do večera na poslední zkoušku z jakési historyje což v historii složilo asi 10 lidí celkem tak mu řikám že jako nemusí mít přece jedničku,stačí dyš proleze a von mě zazdil hláškou,že prej si myslí,že jo dyš má na to takový podmínky..já že jaký jako a von že vostatní musej třá k tomu eště makat bo je rodiče nepodporujou....to bych do něj neřekla že m
velkogratulace k veleúspěšnému děcku

pawLINka
velkogratulace ke kozám

davidkova renata
jak jí úpa jebne u tý studny ta je výborná
nemyslíš tu zasypanou studnu u eldů ?????

Crysa
Člen
# Zasláno: 19 Čen 2012 12:31
- Nahlásit

Brý den celý den, už jsme doma, nic nestíhám, je krásně pod mrakem a mrholí, nemusím zalévat tu vyprahlinu kol domku, ale můžu jen krmi sobě ulovit, mám hlat jak vlk a budu moct jít spinkááát

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 19 Čen 2012 12:32
- Nahlásit

Maky a Trix
byla jsem ráno na očkování proti vzteklině a teď mi pomalu odumírá pracka. Nejdřív to bolelo jen v místě vpichu, teď už bolí jakejkoliv pohyb v rameni a začíná bolet loket
žiš tys měla fsteklinu?????? a nic si neřekla????? twe víš jak dlouhej seznam mám k pokousání?! tos mě teda hodnwě zklamala
Alexa
nemyslíš tu zasypanou studnu u eldů ?????
tak u tý by jeblo asi každýmu

musim ven ale chčiije,taxe mi nechce

Maky a Trix
Člen
# Zasláno: 19 Čen 2012 12:43
- Nahlásit

davidkova renata
kdybych měla vzteklinu, tak ti to velice pravděpodobně už neřeknu
ale neboj, i přes to očkování je šance, že si ju dovezu, doufám, že mě pak budete chodit zapalovat svíčky! A rozmyslete se, kdo si vezme Trixe, nechávám s ním v Brně i svojí kreditku s pinem, kdyby něco.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 19 Čen 2012 12:46
- Nahlásit

Maky a Trix
ale neboj, i přes to očkování je šance, že si ju dovezu
ok..budu doufat
jinak sem si tudle pustila na jútrupce právě ty případy v konečný fázi..nebylo to špatný čéče akorát si vem nějakej cinták at si neusviníš tryko
beru kredytku,trykse vrátim do riity , bestak mu tam bylo nejlíp

Maky a Trix
Člen
# Zasláno: 19 Čen 2012 12:47
- Nahlásit

davidkova renata
jojo, tam mu bude velice dobře, bude moct tvořit spoustu krásných štěňátek!

danajasa
Člen
# Zasláno: 19 Čen 2012 12:57 - Změnil/a: danajasa
- Nahlásit

Maky a Trixjojo, tam mu bude velice dobře, bude moct tvořit spoustu krásných štěňátek!Tak esli máš na kreditce dost na první rok,tak já pak budu rejžovat na biverjorkšír álá šiperka a budu mět majlant pošli trikse k nám může skotačit z hmyzáčkem v bazénku prozatím http://youtu.be/5-Hrp93S2LU

Gerda
Člen
# Zasláno: 19 Čen 2012 13:11
- Nahlásit

Čus blázni, mám děsně práce, vůbec vás nestíhám. Ještě furt se stěhujeme.

Biluška
Člen
# Zasláno: 19 Čen 2012 13:27
- Nahlásit

Sem zpátky od rybníčka vy mé krásné pampelišky

Bohužel jsem musela opustit můj starý rybníček se sumečkem (uš tam není, na podzim ho vylovili) bo je celý zarostlý řasama. Blééé. Ale po troše hledání jsem našla nový, eště luksusnější Je teda trochu dál než byl tamten, ale furt je v dosahu pěší chůze takže cajk. Se naobědvám, prolítnu nějakou práci, aby se neřeklo a pudu se zas rybnit než sem dojde ta hnusná fronta ze západu

davidkova renata
F klidu, děcko se pouze snaží ukolébat tvou pozornost, aby z tebe vyrazilo co nejvíc prachů. K stáru pochopitelně skončíš f chudobinci jako fšichni ostatní rodiče

pawLINka
Člen
# Zasláno: 19 Čen 2012 13:38
- Nahlásit

Ježiš, běžte s deštěm do prdele! Suším to seno!!!

danajasa
Člen
# Zasláno: 19 Čen 2012 13:46
- Nahlásit

BiluškaF klidu, děcko se pouze snaží ukolébat tvou pozornost, aby z tebe vyrazilo co nejvíc prachů.Tak v tomto státě je vyživovací povinost rodičů do 26let dítěte nikoliv do18jak se někteří domnívají

<< 1 ... 1152 . 1153 . 1154 . 1155 . 1156 . 1157 . 1158 . 1159 . 1160 . 1161 . 1162 ... 1561 . 1562 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání