Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Mamky Žumpa
<< 1 ... 1161 . 1162 . 1163 . 1164 . 1165 . 1166 . 1167 . 1168 . 1169 . 1170 . 1171 ... 1561 . 1562 . >>
Autor Zpráva
Biluška
Člen
# Zasláno: 21 Čen 2012 15:21
- Nahlásit

agáta12
problém je ,že když se s takovým přimagnetíš a deš kolem futra , tak odcházíš i s futrem a vším železným vůkol
Aha, tak to nechci. Zadní branka drží na čestný slovo, nerada bych, aby za mnou odletěla přes půl zahrady

Gerda
Člen
# Zasláno: 21 Čen 2012 15:21
- Nahlásit

agáta12
Jsem teda totálně dodčená, že patřím mezi ty slušné , páč sem majl ignorovala
v tom přípatku bych vás ráda vyzdvihla nyní za vaši laksnosť!!!!!! Nicméně už pomalu připravuj zářijové setkání, přijedem ))))) A s magnetama si nehraj, nebo přijdeš o ruce, až zas příště budeš předimenzovávat ňůtny.

A propos - viděli jste v neděli Hombre? Akorát sem přijela domki na scénku, kde Póla sabijou! Heeej, Hombréééé, naval prachy, nebo voddělám tu ženckou!

Biluška
Člen
# Zasláno: 21 Čen 2012 15:38
- Nahlásit

rybníčéééééék, konečně rybníčéééék. Mizím dámy

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 21 Čen 2012 17:28
- Nahlásit

nazdar ňjútnové..to sou věci to sou věci.čék aby měl snat tedleten matfis dyš chce íípit nebo co
makýýý
šiš gratuluju,budete se nám strašně hodit,furt budem někoho voperovat,uš se těšim jaxe vyblbnem na táboře
Gerda
Heeej, Hombréééé, naval prachy, nebo voddělám tu ženckou!
to by mě bylo dost fuk esi mi rozumíš

Sízra Milanová
Člen
# Zasláno: 21 Čen 2012 17:51 - Změnil/a: Sízra Milanová
- Nahlásit

all

No tak to je gol, sem nevěděla že jsme spáchali atentát na Heidricha tim tématem ale asi něco takovýho bo to odnesli i rodiní příslušníci, chudák muž se o to vůbec nezajímal a nemontoval a už je taky vyhozenej z přátel...jeho provinění je že semnou chodí... stal se druhym Ispidichem

edit: navrhuju plošný vypálení Horoměřic a možná i dalších částí prahy...

Alexa
Člen
# Zasláno: 21 Čen 2012 18:12
- Nahlásit

agáta12
Hele tam maj magnety , že uzvednou i bagr , problém je ,že když se s takovým přimagnetíš a deš kolem futra , tak odcházíš i s futrem a vším železným vůkol .

hele a když se budou vodpuzovat tak tě vyšoupnou z dveří třá

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 21 Čen 2012 18:14
- Nahlásit

Alexa
hele já to hlavně nechápu s těma magnetkama rozhodně nejsem íípopej typ..si to může dát na sucháč né?

Alexa
Člen
# Zasláno: 21 Čen 2012 18:15
- Nahlásit

davidkova renata
hele já to hlavně nechápu s těma magnetkama rozhodně nejsem íípopej typ..si to může dát na sucháč né?
no ale to by asi musel bejt nějakej echt gold sucháč essi mi jako rozumíš voni ty sucháče moc nevydržej

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 21 Čen 2012 18:17
- Nahlásit

Alexa
nějakej echt gold sucháč essi mi jako rozumíš
tak jako já ti rozumim.-)) ale teoretycky by to šlo né?

agáta12
Člen
# Zasláno: 21 Čen 2012 18:20
- Nahlásit

davidkova renata
Jasně my staré struktury , co umíme vzít nit a jehlu a sucháč .
Ale ten magnet můžeš dát každou chvíli jinam .
Na rameno , na záda , na prdel..... a když máš kovovýho robertka , ale to sme už jinde .

Alexa
V tom je problém železo jen přitahuje . to by musela bejt futra taky magnetová .

Ale když jsem se je snažila oddělit tak sem tu fyziku o nich trochu pochopila . Je to jako když nás pudou milióny ...

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 21 Čen 2012 18:24
- Nahlásit

agáta12
Je to jako když nás pudou milióny ...

jo táák,tak to řeknu hned,toš to uš sem doma))

agáta12
Člen
# Zasláno: 21 Čen 2012 18:25
- Nahlásit

davidkova renata
pani ste bubá , na co vy hned nemyslíte , ale co se divim

pawLINka
Člen
# Zasláno: 21 Čen 2012 18:33
- Nahlásit

Nazdar, dneska se psama jen vegetime na zahrade a byli jsme jen na male prochazce. Njak se asi zmenil tlak a me desne boli hlava.

Zitra je uz konecne patek. A bude grilparty s opravdickyma kamaradama. Ja totiz ziju i mimo zumpu. I kdyz to uz tady tvrdilo lidi, a pak sedi patecni vecer i cely vikend u pocitace, ze jo?

Jdu nachystat maso a zkontrolovat maly ptacatka v budkach.

Gerda
Člen
# Zasláno: 21 Čen 2012 19:40
- Nahlásit

Hele děcka, to je super, Hancaw bude mít pro mamku tu šelmyji, zítra si pro ní jede, tak v neděli jí asi vezme s sebou rovnou do zlofse, to je velmi dobré, že bude u hanciw_mamky! Budou se prát s Kabátcem!

Biluška
Člen
# Zasláno: 21 Čen 2012 19:42
- Nahlásit

Gerda
Kabátcova ségra Káně se zítra taky stěhuje do Prahy . Byste ji mohli vzít pod ochranná křídla

Gerda
Člen
# Zasláno: 21 Čen 2012 19:46
- Nahlásit

Biluška
a kam? Budeme mít to malomalině, mohli by se mlátit spolu...

Lucie Kratochvílová
Člen
# Zasláno: 21 Čen 2012 20:00
- Nahlásit

Víte o tom, že některý lidi už spáchali i sebevraždu, když je někdo vyhodil na fakbuku z přátel?

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 21 Čen 2012 20:13
- Nahlásit

Biluška
Kabátcova ségra Káně se zítra taky stěhuje do Prahy . Byste ji mohli vzít pod ochranná křídla
kam?? jasně že jo)
Lucie Kratochvílová
Víte o tom, že některý lidi už spáchali i sebevraždu, když je někdo vyhodil na fakbuku z přátel?

jako myslíš že můžem doufat???

danajasa
Člen
# Zasláno: 21 Čen 2012 20:15
- Nahlásit

Lucie Kratochvílová když je někdo vyhodil na fakbuku z přátel?No tak ale aspon nečuměli přes jiný někam vokad už je vykopli,jak u nás v hospodě vyhodí ho dveřma a von příde voknem

Venta
Člen
# Zasláno: 21 Čen 2012 20:16
- Nahlásit

Dobrý večer, co nového zde?
Agáta bude dělat přivolání na magnety? to bych mohla zkusit taky, páč Toník začíná špatně slyšet, kromě toho, že má všechno na háku

Venta
Člen
# Zasláno: 21 Čen 2012 20:18
- Nahlásit

danajasa
ak u nás v hospodě vyhodí ho dveřma a von příde voknem
a není to náhodou naopak? oknem ven a dveřma dovnitř?

danajasa
Člen
# Zasláno: 21 Čen 2012 20:20
- Nahlásit

Ventaa není to náhodou naopak? oknem ven a dveřma dovnitř?Záleží esli máš už zaplacený pak se to samozřemě obrací někdy i větrákem

Alexa
Člen
# Zasláno: 21 Čen 2012 20:21
- Nahlásit

Venta
Agáta bude dělat přivolání na magnety? to bych mohla zkusit taky, páč Toník začíná špatně slyšet, kromě toho, že má všechno na háku
ty brďo vidíš jeden magnet čokloj na vobojek a druhej do ruky, taková neviditelná stopka

pawLINka
Člen
# Zasláno: 21 Čen 2012 20:35
- Nahlásit

To mate tezky, pro nekoho je pratelstvi na fejsbuku desne dulezita vec.
Je nutny sledovat cizi profily totiz.

Jdem spat, brou.

Venta
Člen
# Zasláno: 21 Čen 2012 20:39
- Nahlásit

Alexa
y brďo vidíš jeden magnet čokloj na vobojek a druhej do ruky, taková neviditelná stopka
no právě, další pozitivní metoda a kdyžtak čokla zkopu až potom, co mi přistane u nohy, na který bude ten magnet

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 21 Čen 2012 20:46
- Nahlásit

Venta
kdyžtak čokla zkopu až potom, co mi přistane u nohy, na který bude ten magnet
ty taky kopeš čokly?tak vydrž,,třá se dočkáš i vlastního tématu
děcka du se svalyt,uš mě nebavíte

Venta
Člen
# Zasláno: 21 Čen 2012 20:52
- Nahlásit

davidkova renata
ty taky kopeš čokly?
no, ale jen někdy a tajně dobrou

Lucie Kratochvílová
Člen
# Zasláno: 21 Čen 2012 20:59
- Nahlásit

Biluška
Člen
# Zasláno: 21 Čen 2012 21:16
- Nahlásit

davidkova renata
Gerda
kam?? jasně že jo)
Hodkovičky

Alexa
Člen
# Zasláno: 21 Čen 2012 21:29
- Nahlásit

hele děcka už je léééééééééééééééééto, jo víte že je dneska letní slunovrat , jak to vim, páč Baruška začla konečně línat, samože v nejnevhodnější dobu, gdyž de zejtra za tu nevěstu

<< 1 ... 1161 . 1162 . 1163 . 1164 . 1165 . 1166 . 1167 . 1168 . 1169 . 1170 . 1171 ... 1561 . 1562 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání