| Autor |
Zpráva |
Alexa
Člen |
# Zasláno: 23 Čen 2012 22:42
- Nahlásit
děckáááááááááááááááá pan tau se vrátil
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 23 Čen 2012 23:46
- Nahlásit
jdeme spát, dobrou
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 24 Čen 2012 07:55
- Nahlásit
Bré ránko
Dnes má moje holčička Soph druhé narozeniny!!!
Za chvíli půjdeme na coursing a odpoledne k Ostravici - počasí přeje, takže si Soph dnešní narozeninový den užije, už měli dortík, který jim moc chutnal a dneska u Ostravice otestujeme novou hračku
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 24 Čen 2012 10:27
- Nahlásit
dobré ráno žumpo
to zas máme krásný den a taky bude velká oslava
Monty
Sofince bílé kníračová přeju všechno nej a hodně let s vaší bezva smečkou
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 24 Čen 2012 12:28
- Nahlásit
Alexa
Sofince bílé kníračová přeju všechno nej a hodně let s vaší bezva smečkou
moc děkujeme, tak jsme po coursingu, všichni si to užili, i Guli, je super, že to vyšlo zrovna na Sophiiny narozky a mám nějaké střevní potíže, takže mi můžou líbat nohy, jakou obětavou páničku mají, všichni říkali, že jsem zelená, jdu upravovat fotky a za 2 hodiny vyrážíme k Ostravici
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 24 Čen 2012 14:44
- Nahlásit
Čauky!!
Jsem tu jen na otočku mezi dvěma cvičákama
Monty
Pinsesně Sofince přejeme krásný narozeninový den. Veverčáci posílají hudlana a tady je pár dárků
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 24 Čen 2012 16:34
- Nahlásit
Nazdar blázni!
Monty
SOFINCE FŠÉÉÉÉÉCKO NEJLEPČEJŠÍ K DRUHÝM NAROZKÁM, HODNĚ VŠEHO KRÁSNÉHO, AŤ JE POŘÁD KRÁSNÁ A KURSINKOVÁ A VELITELKA VAŠEHO TÁBORA JAKO DOSUD.
Sme zasejc se moc pěkně měli, pejskííí do knédla všechny našťouchali a v Zloves se vydali. Dnes byla změna, a to dobrá, vzli sme celou smečku do Dřínova, kde nebyl vůůůbec nikdo a měli jsme celej nádrž pro sebe. Crysa-pes pluje jako parníček, jest neúnavným plafcem a vydrží. Nand přeplaval celou nádrž, ale štěkala u toho, prostě nikdy už nebude u ničeho ticho, při svém hlučném a rázném skoku do vody smetla Maryji, která se velice opatrně brodila na mělčině, takže tato se zlobila samozřejmě a hrozifše hlasem odebrala se zpět na břeh i s omokřenou hlavou. Pak různě všichni plavli, Džin hópal do živlu rozpoutnýho střemhlaf, Fanda zase jako malá buznička, ladně se vnořoval, Kabátec byl zřejmě celou dobu pod vodou, neb nebyl vidět, Bajkonůr hypnotizoval tetu Crysku, Maryje se zlobila na každýho, kdo jí pocákal, když se právě opatrně brodila, Sasínka využila každé příležitosti, když se někdo sklonil pro klacek či kamínek, aby se ho jala přemluvit na mazličku a drbačku, jinak se také opatrně brodila, neb je to taky dost dáma. Pak sme jim řekli, že jsou debilní a že jdem už. Tak sme šli. V léze pak všichni zabili Fandu, protože to chtěl. Maryje nesmí zabíjet Fandu, protože je maličká a smetli by jí z cesty a zas by se musela zlobit. Nakonec Fandu dostihli a jali se ho všichni sápat na kusy. Tak Bajko řikala - nesápejte ho, eště de cvičit, zabíte ho jenom trošku. A Fanda chtěl být sápán, tak zase běžel. Pak sme pili kafe a pejski si chodili a žebronili něco. Kabátec se rozhodl, že je čas pořádně si očuchat Maryji a dát jí najevo přátelství. Vzhledem k tomu, že Džína už celou cestu seděla na Mařce, byla Maryje již smířena s jistými projevy náklonnosti, nechala se tedy umluvit, že pouze odhalí dásně a tím se pokusí nebohé drzé štěně nechat v uctivé vzdálenosti. Bohužel, byla optřátelena. Pak sme pili čaj. Všichni krom Nandy uschli. Pak sme jeli domů. Všichni, krom Nandy, byli úplně suší a způsobilí vlézt do svých bytů. Teď peru a snažim se přesvědčit se, že vyluksuju.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 24 Čen 2012 17:05
- Nahlásit
nazdar degeni uš su taky tuná.. nebudu popisovat vejkent ,mám na to lidi..gerdice to popsala podrobně..akorát dodám,že holá nána snad už proschla ale jistě to nevim
Sofynka
přejeme všecko nej k jubyleu
du si mejt lepku atak vůbec
jo s děcka ..smutná věc ..psala nemethová,odpoledne m nechala uspat Hajánka
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 24 Čen 2012 18:35
- Nahlásit
Ach jo...smutná věc, upřímnou soustrast, nemétkovic smečko....
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 24 Čen 2012 18:47
- Nahlásit
upřímnou soustrast nemétko
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 24 Čen 2012 19:49
- Nahlásit
Crysoposátka se hlásí, jsme navráceni ze cvičáku dnes v pořadí druhého, kafovali jsme jak o život zas, kousali do fíka, někteří Fandové i mnohokolově, páč porát neměl dost ten vlčák jeden bílá akresívní. Kousal i Kakáč skákaje u toho přes ploty, po vzoru VelkoGuse malinového, jež rovněž ploty skákal za fíkem a pak i s rukávem zpět. Jen Baico neskákal přes ploty, ale dokázal víc jak všichni ostatní, donutil fíka skákat tam a zpět. Fotek pro stalkery zas bude mnoho, Baicovka mi totiž párkrát i foťák svěřila. Tedy abych byla přesnější, zbalila jsem ho ze stolu, zapla ON a cvakala až mě byly paměťový karty malý. Po kousání ještě mláďata běhala kol maket, Kakáč pěkně v tempu z půlky placu, Fanda na jeho první lekci předčil Kakáče a končil s tím, že vyslán z několika metrůch makety oběhl a u poslední vyštěkal odměnu. Moudrý bílý pes to je. Pak Fanda socializoval malině a asi aby malině bylo rovněž tak moudré a krásné jako Fanda, bylo zasypáno Bolfopudrem. Pak jsme jeli zas dom.
Konec hlášení našeho odpoledního a děkujeme Gerdě ze zpravodajskou činnost dopolední
Jdu jíst a vařit si motivačky do práce na zítra.. chjoooooooo...
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 24 Čen 2012 20:06 - Změnil/a: davidkova renata
- Nahlásit
Crysa
jsme navráceni ze cvičáku dnes v pořadí druhého
tě řikám že ti z těch kafí prdne hercna ..ale uvědom si že my ti to řikali
hele nějak tam nevidim biluši páč jinak by ty prachy vyhrála vona logicky s tim zjevem lolytkou.-))
http://www.novinky.cz/koktejl/271329-nejosklivejsi -pes-roku-2012-vypada-jako-potkan-s-bilymi-vousky. html
a jinak sou to amatéři,zde něco daleko horšího dle mě
[imgs]https://fbcdn-photos-a.akamaihd.net/hphotos- ak-ash3/598814_229604880493820_1580538486_s[/imgs]
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 24 Čen 2012 20:15
- Nahlásit
Biluše hlásí návrat. Byl to krásný den Albertí Su celá splavená, du do vany.
davidkova renata
Lolitka je pochopitelně nejkrásnější a fčil s tím olezlým okem je ještě hezčí . Škoda, že se taková soutěž nepořádá i f Evropě, by ji Lolitka zaručeně vyhrála
|
jindra 22
Člen |
# Zasláno: 24 Čen 2012 20:18
- Nahlásit
Baico
...mám asi 3 zájemce o Fandovo štěňata...
Fandovo štěňata, pokud vím, jsou již tři měsíce u svých nových majitelů, takže rozumím tomu dobře, že na Fandovi plánujete další chov? Být vámi, dobře bych si to rozmyslel...
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 24 Čen 2012 20:34 - Změnil/a: Baico
- Nahlásit
Ááááá stalker je tady a to jsem se nedala ani žádný fotky. Udivuje mě, že člověk, co tvrdí, že se mnou nechce mít vůbec nic společnýho tak pečlivě sleduje mé plány.
jindra 22
Buďte tak laskav a přestaňte mne obtěžovat názory, na které nikdo není zvědavý. Děkuji.
Již stahuji fotky, abych vám ukázala Fandu sabijáka
A moc děkujeme tetě Cryse -člověku za první intenzivku s maketami. Dlužíme jí pytlík masa
|
bonc
Člen |
# Zasláno: 24 Čen 2012 20:46
- Nahlásit
čus blbouní, jenom probíham tak vás du pozdravit. Ale de mi to tuze pomalu, páč mí jednu ruku blokuje mokrej, totálně vytuhlej péf a mě se ho nechce budit když konečně tak krásně spinká.. byly sme dneska brusliti, na sprint za brusličkama bylo docela teplo na péf, tak je teď krásně mrtef Losos přes noc ze zahrady zmizel, typuju že Bonici v noci přece jenom dostihl hlad páč dneska už ho zhltala bez rozmýšlení. Ovečkin opatrně užral maličko čistého nejkrásnějšího masa a usoudil že je syt.. esli mě z toho čokla jednoun nehrábne tak to bude div
Sofii pouze gratulace veliká, dary zítra, na ty potřebuju i tu druhou ruku
Du si vydrhnout řepu, pááá
|
jindra 22
Člen |
# Zasláno: 24 Čen 2012 20:56
- Nahlásit
Baico
Buďte tak laskav a přestaňte mne obtěžovat názory, na které nikdo není zvědavý. Děkuji.
Pokud byste byla rozumná, mé názory na možnost uplatnění vašeho psa pro další chov by vás velice zajímaly. Ale jak se říká, kdo chce kam, pomozme mu tam. Věřte mi, že budu velice bedlivě sledovat další chovné uplatnění rodičů svého psa... Celé příští roky. Ohlídám si to, nebojte.
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 24 Čen 2012 21:04
- Nahlásit
Jdu do vany a padnout k tý Houstónový. Koukám že je tady více strážců, někteří i samozvaní, jdu na toho Osobního strážce.
Mějte se tu (skoro) všichni blaze a někdy zas na viděnou. Brou noc.
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 24 Čen 2012 21:10
- Nahlásit
ahojte decka!
sice jsem tu dlouho nebyla,az po dnesku jsem se odhodlala sem vstoupit,uz asi vite tu smutnou udalost,jsem bez psiho partaka a je to moc pro me tezky,renatkovy dekuji za zpravu,co sem dala a gerdicce se moc omlouvam,vsak vi za co!jinak vas vsechny lidicky moc zdravim!mam vas rada.
P.S:gabinko,sophince prejeme taky vsechno nej,doufam,ze jste si to dneska pekne uzily.
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 24 Čen 2012 21:17
- Nahlásit
I když se vám to nebude chtít věřit, tak tohle je opravdu Fanda
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 24 Čen 2012 21:44
- Nahlásit
Monty
největší malé bílé kníračce přeje šňapí smečka fšechno nejlepší. Dárky nenesem, páč uš fšechno má, ale tady má nějaké kytí, aby to měla v pelíšku čanané
nemethova5
Upřímnou soustrast Dani
Du se taky svalyt a usnout u osobního strážce.
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 24 Čen 2012 22:07
- Nahlásit
Nazdar jelimáni, jsme zpět z velkého výletu, nezmokli jsme už jsme tu
Viděli jsme malé Kokýnkýýý teda spíš Chilliňátka, ale Koko v jejich - naší společnosti pobývala mnohem více, než jejich vlastní matka A chcete něco říct? Jsou naprosto nááádherný fakt super, Koko - gratuluju k dalšímu super vrhu!
Viktor byl vzbuzen, by se na malostafata podíval, sice ještě rozespalá, přesto ihned popadla jedno malostafí miminko do rukyček a vypadalo to, že s ním někam odejde. Pak objevila Sajgona a dávala mu pusinky potom házela Kokyně balonek a trochu ji cvičila a nakonec se jí podařil mistrovský kousek - ukradla Chillině kolečko
Kokopsi jsou prostě skvělí
Monty
Gratulace krásné bílé Sophince
nemethova5
upřímnou soustrast, drž se ...
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 24 Čen 2012 22:10
- Nahlásit
nemethova5
Dani, upřímnou soustrast...ach jo!!
Eldoguero
a je to tady, Viktor bude mít svýho stofárda.
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 24 Čen 2012 22:18
- Nahlásit
Gerda
Viktor bude mít svýho stofárda.
Nee, naštěstí má všechno zamluvené krom jednoho (pravda nádhernýho ) pejska, ale mi jsme na stafí holčičky, takže v pohodě.
Viktor byla chudák málem sežrána, páč ty mrňata jsou neskutečně drajvový
Jo a já byla sežrána docela, několik sabyjákůch se mi pověsilo na nohavici a nakonec mi byla odděleno chodidlo od nohy
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 24 Čen 2012 22:22
- Nahlásit
Eldoguero
Jo a já byla sežrána docela,
Tak já skoro, neb jedno malomalině mě dneska málem překouslo achilovku
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 24 Čen 2012 22:33
- Nahlásit
Baico
jedno malomalině mě dneska málem překouslo achilovku
další sabyják
mě v jednu chvíli drželi 4 lidožrouti za kalhotu a jak ty mrchy dobírali do těch malejch hub tu látku, tak mě postupně ukousali nohu vod těla ... docela
asi je to nějaký nakažlivý todlencto štěňákový kousání
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 24 Čen 2012 22:44
- Nahlásit
Eldoguero
mě v jednu chvíli drželi 4 lidožrouti za kalhotu
Tak na mě je dneska pouštěli naštěstí po jednom. Ale Fanouš mě dnes na obranách zranil. Vrhnul se po Vojtovi takvou silou a rychlostí, že mi vodítkem spálil ruku. Asi se fakt moc dobře vyspal
A pro naše obdivovatele, aby nemuseli moc hledat:
http://baico.rajce.idnes.cz/Cvicak_Steti_24.6._201 2
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 24 Čen 2012 22:57
- Nahlásit
Baico
Fanouš mě dnes na obranách zranil
stává se z něj sabyják uvědomuješ si vůbec, žes toho psa už totálně zkazila
hezký fotky super!
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 24 Čen 2012 23:01
- Nahlásit
Jdu si lehnout k tv, zítra se chci podívat do lesa jestli už rostou u nás houby, prý už někde rostou, tak třá bude smaženice letos první mňáááám nebo aspoň poblívka
Dobrou
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 24 Čen 2012 23:03
- Nahlásit
Eldoguero
Dobrou
A popřej za mě Elmušovi k svátku Skoro jsem to nestihla.Jsem celej den přemejšlela, jakýho znám Honzu a až když jsem tě tu zahlídla, tak jsem si vzpomněla
|