Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Mamky Žumpa
<< 1 ... 1161 . 1162 . 1163 . 1164 . 1165 . 1166 . 1167 . 1168 . 1169 . 1170 . 1171 ... 1561 . 1562 . >>
Autor Zpráva
Crysa
Člen
# Zasláno: 22 Čen 2012 22:24
- Nahlásit

Eldoguero
brou

Biluška
Člen
# Zasláno: 22 Čen 2012 22:25
- Nahlásit

Eldoguero
a zdár zítra
zítra ne. Zítra jedem a) kupovat barvu, budem malovat domeček . V některých pokojích uš mám můzu, v jiných eště ne, ale to přijde . b) jedem na koňozávody se podívat jak to vypadá když má někdo normálního koňa a ne Bramboráka Pozítří taky ne, to budu celý den pyš na psích akcích a taky musím okouknout Dartaňánka . No ale f pindělí už tu zase budu a můžu se zúčastnit dalšího skandálu pod heslem "když se nic neděje tak si něco vymyslíme"

Monty
Člen
# Zasláno: 22 Čen 2012 22:32
- Nahlásit

taky už jdeme spát, dobrou

Gerda
Člen
# Zasláno: 22 Čen 2012 23:04
- Nahlásit

Nazdar blázni, chytli sme venku děsnej vohňostroj hnedle u zdroje, v lese fachá letní kino, patřil k němu vohňostroj v areálu. Maryji kleplo. A předtim se radostně válela v trávě a projela slimákem!!! Takže už je vykoupaná. Hosti v hospodě si mysleli, že berňačky sou Mařkovo rodiče, že vona je jejich štěňátko )))

Crysa
Člen
# Zasláno: 22 Čen 2012 23:04
- Nahlásit

Tak už běží mrtvý stopařky, jdu prdět do peří. Zítra zas bém exhibovat na ukázkách, ať jsem vyspaná a neděsím zjevem malý děti. No dobře, tak ať TOLIKA neděsím
Brooou noc

http://www.youtube.com/watch?v=2Noilf9Ra00

Gerda
Člen
# Zasláno: 22 Čen 2012 23:07
- Nahlásit

Crysa
Zítra zas bém exhibovat na ukázkách
ooo tak to budou fenkové rádi! Dobrou!

Biluška
Člen
# Zasláno: 23 Čen 2012 07:07
- Nahlásit

mě prostě není souzený se vyspat ani o víkendu Dneska asi někoho zabiju

Monty
Člen
# Zasláno: 23 Čen 2012 08:19
- Nahlásit

dobré ráno

Gerda
Člen
# Zasláno: 23 Čen 2012 09:55
- Nahlásit

Dobré jitro vyzobané slunečnice a vybledlé mašle na onošeném saku ))) Dnes budem uklízet svůj malý stan, neboť si to již zaslouží, taky asi pojedu na zkoušku šatůch, co mi švadla šije, páč sem myslela, že by čék-žena měla mít alespoň jedny šaty. Mám aji sandálky, ale nenosim je, protože tenisky sou lepčí. Už peru, Markus spí, řikala, že dobrý, že eště počká a pak pudem ven. Ráno nás vzbudil hluk na stavbě a v noci hlídací pes na stavbě. Je to vrčák, furt štěká. Teď se dívám na autosalon při snídani, jedou tam cvičně dvěma trasama k moříčku, ale na jih, ne na sever. Už za chvíli bude překrásné období prázdné prahy, prvních 14 dní v červenci je nejlepčích, pojedem i městem jako páni.
Chtěla bych minikůpra....

hally001
Člen
# Zasláno: 23 Čen 2012 11:58
- Nahlásit

Ahoj , tak jsme s máničkou založili ekozahradu, ta spočívá v tom, že děláme příjemné a přirozené prostředí pro různé hmyzy...a oni nám žerou hmyzy, které nám žerou zeleninu....prostě tuhle necháme válet hromadu větví-bydlí tam ještěrky a hmyzy, tamhle necháme válet kopec posekaný trávy a...žijou tam žížaly a hmyzy....tutam se válí kopec hlíny a.....na první pohled se to může zdát jako zabordelená zahrada, ale....Jinak Blaženosvině si udělala bahniště a 3krát denně si vyžaduje sprchu ...Montyprase si sprchu nevyžaduje protože vodu nesnáší....ovce-Stíha a Depka pozorujeme z dálky a připadáme si jak v "nešijonál džeografik"...jsou to zvířata divoká..vypadají jako srny, akorát můj muž konstatoval, že kdybychom měli dva měsíce srny, tak už nám lezou po klíně a přivedou i jelena....

Alexa
Člen
# Zasláno: 23 Čen 2012 12:05
- Nahlásit

čus bus kopretiny odkvetlé

svatbu sem přežila i když měla takový zajímací vyústění. Bariuška šla nakonec navostro páč oblečky nedorazily, to je tak když čék spoléhá na jíný zas na druhou stranu aspoň nebyla v dyskomfortu stran pohlaví
a copa vy ste zase vyváděly, kohopak ste vodkad vyhodily, essi mě tak se neznám

Crysa
Člen
# Zasláno: 23 Čen 2012 12:51
- Nahlásit

Probíhán, nestíhám, jsem z ukázek doma, potom jsme stihli i stopy vlkošedé, oboum to šlo pěkně, v pravé poledne Babička Asíčka byla smutná, mazlilo jí míň jak dvacet dětí.. tak to doháněla u každýho dospělýho co potkala
Teď do sebe navalim obíd, dokoukám Vítejte doma a pojedem sekat trávu. Budu trávníkář. Možná i ze slunka budu škvarek..

si užite zbytek dne. Pá. Večer nevím esli přídu, budu mít náfštěf, takže se na vás asi vyprdnu.

Gerda
Člen
# Zasláno: 23 Čen 2012 14:42
- Nahlásit

Vyprdla sem se na úklid a na procházky a po děsný době si dělám filmovej den, čumim na filmy a teď jedu Dannyho Doga, předtim to byl korejskej Musa a pak to bude nějakej veselej Kurosávek můj oblíbenej, asi samurajská komedie Sanjuro Mezitim rosim květiny, piju si kávu a válim se na kanpíčku ))))) Ještě mám ležení na balgoně krz audioknihy, takže je to moc pěkné.

hally001
Člen
# Zasláno: 23 Čen 2012 15:44
- Nahlásit

Gerda-jééé já jsem měla te´d půjčenou audio knihu...12dílů....Zachráníš mě ráno...doporučuju, je to napínavý až do posledních minut

Biluška
Člen
# Zasláno: 23 Čen 2012 16:19
- Nahlásit

hally001
je to i jako normální knížka? Kdo to napsal?

All
Jdu malovat koupelnu . Nakoupila jsem barvy, sežvíkala jsem psychedelické houbičky, chvíli jsem meditovala a mám inspiraci

agáta12
Člen
# Zasláno: 23 Čen 2012 18:08
- Nahlásit

Biluška
Když jsem objevila cz-psa , zrovna jsi malovala koupelnu .
Nějaká časová smyčka ?
Jako zítra vstanu ....
Na Hromnice o den více ............
Jsem v astrálu a reánej život je v háji

Crysa
Člen
# Zasláno: 23 Čen 2012 20:04
- Nahlásit

Cvičák ještě neposekán, ale z většiny je sekačkou sežvýkáno, moje bílé nohy dokázaly opět!!!! odolat opálení i při několikahodinovém pobytu na slunku, prostě 5 hodin za sekačkou a venku nezanechalo krom špíny žádnou!! známku opálení.
Jdu žít mimo žumpu. Nazdar!

Konec hlášení.

Atika
Člen
# Zasláno: 23 Čen 2012 20:50
- Nahlásit

Biluška
Ahoj, je to normální knížka - teď nově vyšla a je fakt dobrá. Napsala to Fieldingová.

bonc
Člen
# Zasláno: 23 Čen 2012 21:11
- Nahlásit

čus květiny, už máte všecko hotovo? Posekáno, dokoukáno, vymalováno, uklizeno, odkousáno, odčucháno a bůhvícoještě všechno uděláno? U nás apokalypsa, též malujem, můj příspěvek čítá dvě topení na žluto. Jsou to moc hezká topení, jedno světlejší, druhý tmavší, moc jim to sekne spolu s tim co už je z dřívějška oranžový. Už mi zbejvaj v přízemku jen 2, paxe můžu realizovat v patře, tam mam zatim jen jedno zelený - mooooc krásný Odpolko sme byli 3 hoďky venku, nějak mě z toho bolej nóžiškýý.. Spočítala sem že todle je poslední víkend doma, že až do začátku srpna tu budu jen jeden jedinej a to ještě díky tomu že se teprva ve čtvrtek vrátíme z Rakous. Za tu dobu bysme měli nachodit asi 550km, to je docela raneček což? Až mě to zarazilo, takový číslo..

bonc
Člen
# Zasláno: 23 Čen 2012 21:31
- Nahlásit

Jo a zas mě dneska nasrali kreténi.. jak jinak. Nádhernýho krásnýho lososa dostali, eště sem jim ho osobně vybírala abysem zase nekoupila samý páteře, takový nádherný růžovoučký maso.. a co myslíte debilové???? Ani se toho nedotkly! Vůbec nevim proč, kdyby byl nějakej špatnej tak ho nežere kočka ale ta to svý spráskala jak nic a prase Bonice která spase i plesnivej pročervivělej chleba ho jenom voblízala a roztahala po zahradě Máme teď takovou pěkně vydizajnovanou zahradu, o kusy netknutýho lososa ozvláštněnou. No sem zvědavá co budou řikat zejtra až ho dostanou zas páč už je rozmraženej

Gerda
Člen
# Zasláno: 23 Čen 2012 21:39
- Nahlásit

Nazdar blázni, sme se vrátili z lézika, vydatně sme se prošli. Markusa už skoro plavala, neboť strašně žárlila na Džinku, která vodu milákuje, aby jí nebrala klacík, co byl blízko mělčiny, pročež dvakrát se rozžárlila až na hloubku a honem rychle se vracela, když zjistila, že hloubka je horší zlo než Džinka. Kabátec pro jistotu dvakrát do vody hopnul po hlavě, když dvakrát koumal tu stejnou cestičku, aby dvakrát zjistil, že ano, pokaždé do té vody spadne. Jerryček neplaval, neb se mu nechtělo.

hally001
Jenom půjčený jsi to měla? Taky bych to ráda slyšela....

bonc
Za tu dobu bysme měli nachodit asi 550km
Ty vado, to neujedu ani autem....

Biluška
Člen
# Zasláno: 23 Čen 2012 21:46
- Nahlásit

Hotovo. Vymalováno, obarveno, odbarveno to co být obarveno nemá, Biluška taky odbarvená... a unavená. Počkite, dám vám do tajný fotky . A to sem se držela dneska dost zpátky, mám tam akorát čtyři barvy

bonc
mě spousta psů lososy nežere vůbec, nebo jenom z donucení. Jim asi nechutnaj, nebo co

hancaw
Člen
# Zasláno: 23 Čen 2012 21:53
- Nahlásit

Biluška čaute paní! už zase tvoříš umění? Děsím se okamžiku kdy začne stanislaff malovat náš nový domek bo on taktéž rád barvičky. Konečně jsem nalezla kábl od foťáku i zaslala jsem vám pár fotek kabátka důkaz místo slibů

Gerda kabátek je neplavec a bude si proto rozumět s mařenkem a můžou pak spolu nadávat Džině - ze břehu

bonc
Člen
# Zasláno: 23 Čen 2012 21:55
- Nahlásit

Biluška
mě spousta psů lososy nežere vůbec
voni je ale žrali, už sežrali dvě kila, tendle je nejluxusnější, sem z něj měla úplně radost... njn čék míní Kreténi mění V mrazáku maj další 3 kila a já to žřát rozhodně nebudu, tagže...

hele nemaluješ ty ňák často??

Biluška
Člen
# Zasláno: 23 Čen 2012 22:00
- Nahlásit

bonc
hele nemaluješ ty ňák často??
Ne, sem malovala někdy před dvěma rokama asi.

Mám fantastickou vizi na obyvák, ale potřebuju hodně červené Obi dneska zklamalo, nemají požadované množství Si ji musím sehnat přes inronét a pak to rozjedu

Du pyš, přijdu aš zítra tak tu nedělejte blikule nigdo

Gerda
Člen
# Zasláno: 23 Čen 2012 22:11 - Změnil/a: Gerda
- Nahlásit

hancaw
Jak tam Kaboš zapad dvakrát ))))) je to děsně hrdinnej ověřovat situací ))) Je fakt výborná, statečná, drzá, všudezdejší, ale nemá prdelkůůůůůůůůůů )))))))))))))))

eidt: Prosim pani, kdybys doma našla zovirax, třeba jen nějakej zbytek, vzala bys mi ho prosím na zkoušku? Užívám lihu, ale asi to nezmizí....

Baico
Člen
# Zasláno: 23 Čen 2012 22:12
- Nahlásit

Čus bus cambus!!
Hlásím návrat do lůna Žumpy. Výletek byl krásný. Narozeniny oslaveny a mám asi 3 zájemce o Fandovo štěňata, protože dneska kluci vzudili dojem, že nejlepší k dětem je bílý ovčák
Zítra končíme kurzy, takže budu mít až do září opět volné neděle.

Gerda
Člen
# Zasláno: 23 Čen 2012 22:18
- Nahlásit

Baico
zítra na půl 11 sme tam a jdem plavit

hancaw
Člen
# Zasláno: 23 Čen 2012 22:22
- Nahlásit

Gerda aspoň že už tam nepadá i s hlavou je to velký bojovník jo vezmu ti ho mám fungl novej s nějakou novou protisvědicí přísadou

Monty
Člen
# Zasláno: 23 Čen 2012 22:26
- Nahlásit

jak jste se měly děvčata???
My suprovně, byli jsme u Ostravice s cestou tam i zpátky jsme tam byli přes 5 hodin.
Zítra na Prašivu nejdeme, protože je coursing, a pak odpoledne si zase zajdeme k Ostravici
Tak snad výlet výjde příští víkend, nebo pak ten prodloužený by jsme mohli něco spáchat
Jo a jedna slečna, co dělá kalendáře westíků a carníků má zájem o nějaké mé fotky na kalendář, mám hroznou radost
strašně se jí líbí Sophčina fotka
tato:

<< 1 ... 1161 . 1162 . 1163 . 1164 . 1165 . 1166 . 1167 . 1168 . 1169 . 1170 . 1171 ... 1561 . 1562 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání