Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Mamky Žumpa
<< 1 ... 1161 . 1162 . 1163 . 1164 . 1165 . 1166 . 1167 . 1168 . 1169 . 1170 . 1171 ... 1561 . 1562 . >>
Autor Zpráva
Crysa
Člen
# Zasláno: 22 Čen 2012 12:39 - Změnil/a: Crysa
- Nahlásit

Sestra umí potěšit mi neska ráno volá, že ten dárkovej certifikát pro šváru na zážitek volako nejde jako uplatnit. Mluvila asi nějakou cizí řečí, říkala spousty divných slof, rozumněla jsem spojkám a přeložkám a pak kusu věty "ty prachy jsou prostě v prdeli". Takže teď lezu po netu a nacházím Zlatá rybka snad na každym diskuzním foru a dovídám se, že rozhodně nejsme jediní. Chjo..

edit: proč zas první?

Baico
Člen
# Zasláno: 22 Čen 2012 12:39
- Nahlásit

davidkova renata
Eldoguero
hajzle
půj, že se nestydíš
Musím dostát své negativní pověsti. Dělá mi dost dobře, je je hodně lidem ze mě na blití. Možná milému kolegáčkovi předám pár kontaktů. Jistě by spolu našli společnou řeč

Venta
Člen
# Zasláno: 22 Čen 2012 12:46
- Nahlásit

davidkova renata
a zkusilas arogantní smích? jinak mám i model puppy samosebou
no jasně, ale to se mi vysmálo eště víc

Eldoguero
Až přijdeš na fungující metodu, jak tomu zabránit, poděl se se mnou
první děcko dostalo trochu přes ruku dycky, ale to bylo trochu větší, a to sem tam pomohlo. Todle musim odnést úplně jinam a vono se vrací stejně. No nic, du už pryč. mějte se ?

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 22 Čen 2012 12:52
- Nahlásit

Crysa
lity lity pani, sice vůbec nevím vo čem mluvíš,chápu jen tohle
"ty prachy jsou prostě v prdeli".
ale to samo o sobě stačí
Baico
Možná milému kolegáčkovi předám pár kontaktů.
Nech mu na stole odkaz na cz-psa
Venta
Ti nevim, zkusím jí teda bít, ale nevim essi to zafunguje, kdyžtak budu radu reklamovat

Crysa
Člen
# Zasláno: 22 Čen 2012 12:59
- Nahlásit

Eldoguerovůbec nevím vo čem mluvíš
koupily jsme s mamkou pro šváru k narozkám v lednu certifikát na zážitek... páč na auto má všechno, na holení měl po vánocích takovej peachovin že se může holit asi deset let 5x denně a žádný moc zájmy nemá. Teď teda třá už vím že jsme mu mohly koupit permici do posilky, ale..
Asi začnu ignorovat svátky a narozeniny lidí kolem, je to bezpečné a levné a chlapům to běžně prochází a nikdo se na ně už pro to ani nezlobí.

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 22 Čen 2012 13:05
- Nahlásit

Crysa
asi je toho teď všude po netu plno co
Asi začnu ignorovat svátky a narozeniny lidí kolem
Tý jo, to mě se daří už dost dlouho neúmyslně, často zapomenu i na vlastní Většinou mi to někdo připomene tak týden dopředu a já jsem pak z toho v diskomfortu

Monty
Člen
# Zasláno: 22 Čen 2012 13:11
- Nahlásit

tak jsem byla na pauze, koupila jsem Soph hračky a nějaké mňamky na její nedělní brzdejky, snad bude mít z toho radost, koupila jsem ji i plovoucí hračku do vody, z toho bude mít radost, když jsme u Ostravice, tak pořád čumí, abych ji házela kamínky do vody, tak bude si plavat za hračkou

pawLINka
Člen
# Zasláno: 22 Čen 2012 13:14
- Nahlásit

Tak já už jdu z práce pá.

Mějte se famfárově!

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 22 Čen 2012 13:22
- Nahlásit

Taky mastím pryč, třá si tu později přečtu i reakci na sebe
Zdáár lidi

Monty
Člen
# Zasláno: 22 Čen 2012 15:12
- Nahlásit

Tak jsem se dozvěděla, že v neděli jedeme na výlet na Prašivou a Kotař To bude super
A ještě na Sophiiny narozeniny, to bud pro ni ten nejlepší dárek
byla jsem tam asi naposledy, jak byl Monty štěně, takže takových 11 let zpátky. Pojedeme s Vanilkou, tou JRT a možná se k nám ještě někdo přidá
a za necelých 20 minut mi začíná víkend

Biluška
Člen
# Zasláno: 22 Čen 2012 17:35
- Nahlásit

Co furt píšete vy drásalice Uš sem konečně doma, ale sem hladová, unavená a uvařená. Počkám aš mi Mášenek udělá obídek a pak vás možná dočtu

Crysa
Člen
# Zasláno: 22 Čen 2012 19:22
- Nahlásit

Biluškasem hladová, unavená a uvařená. Počkám aš mi Mášenek udělá obídek a pak vás možná dočtu
to béš vo hladu do zejtřejšího poledne? Tak to seš fakt dobrá! já jdu žrát hnedle, sice ještě nevím co, ale něco v ledničce potkám.
A kdo si vymyslel to vedro, nechť si ho stahne zas pěkně xobě, bo se v tom nedá cvičit, čokli na mě čumej jak na debila, že v tomhle se leda vyvaluje pod stromem ve stínu. Ale nějak jsme dospěli k cíli a projeli zrychleně vše co bylo třeba.

Baico!!! v neděli se kouše po 16 hodině, esli chceš poslouchat předem a nebo stihnout víc jak jedno kafe, doraž dřív. Zítra bude posekáno, beru si odpolední směnu za sekačkou, dopolední už byla zabrána a tak budem kousat na luxusním trávníčku, tak můžeš princátko uklidnit, že se nebude brodit travou hodnou jen tak nějakýho vobyčejnýho vlkošeda

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 22 Čen 2012 19:32
- Nahlásit

Crysa
A kdo si vymyslel to vedro
jaký vedro????? dneska je úpe luskusně,žádnej vjetnam jako včera a předtim! krásně fouká a neni hyc..prostě ideál

Monty
Člen
# Zasláno: 22 Čen 2012 19:41
- Nahlásit

Crysa
A kdo si vymyslel to vedro, nechť si ho stahne zas pěkně xobě
u nás chcalo, ale i tak bylo dusno, přišli jsme mokří jak šťuři

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 22 Čen 2012 19:54
- Nahlásit

děcka odjebávám sa a připomínám Smrt stopařek na Barandovje..se počůrám ,pane Charvát

Biluška
Člen
# Zasláno: 22 Čen 2012 20:34
- Nahlásit

Crysa
to béš vo hladu do zejtřejšího poledne? Tak to seš fakt dobrá! já jdu žrát hnedle, sice ještě nevím co, ale něco v ledničce potkám.
Proč? Normálně jsem obědvala asi f šest večer. To je u nás celkem běžná obědvací doba. Chceš mi snad říct, že v jiných rodinách to mají jinak?

Venta
Člen
# Zasláno: 22 Čen 2012 20:46
- Nahlásit

Biluška
Chceš mi snad říct, že v jiných rodinách to mají jinak?
U nás se obědvá někdy i v 11. No a když je to v těch 11 snídaně, tak se pak obědvá třeba kolem 16hod. a to je pak současně i večeře.

davidkova renata
Žádný stopařky nejsou

Monty
Člen
# Zasláno: 22 Čen 2012 20:48
- Nahlásit

Venta
tak se pak obědvá třeba kolem 16hod. a to je pak současně i večeře.
tak se šetří

Venta
Člen
# Zasláno: 22 Čen 2012 20:49
- Nahlásit

Monty
tak se šetří
přesně! ani zrno nazmar

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 22 Čen 2012 20:52
- Nahlásit

davidkova renata
..se počůrám ,pane Charvát
Ty prase, ty ses pochcal!
dobrého večera přeji, řízla jsem se do prstíčku při krájení masínka pro pejsánky (do fakáčku ) a na druhý ruce jsem si cosi vrazila těsně vedle nechtu do prsteníčku, mám tudíš zalepený vobě rukyčky děckou náplastí, páč jinou nemám a vypadám jak kretének
Venta
Žádný stopařky nejsou
budou na Barrandově

Venta
Člen
# Zasláno: 22 Čen 2012 21:02
- Nahlásit

Eldoguero
řízla jsem se do prstíčku při krájení masínka pro pejsánky
Já sem se včera dozvěděla, že psům se nemá maso dávat, maj mít jenom granule a jestli něco z masa, tak vývar, nic jinýho. No a štěňátkům pacholíky. A taky se jim maj čistit zuby.

budou na Barrandově
aha, dík. no mezitim pudu asi už něco dělat, zatim si tu plánuju na mapách, kudy budu zase zítra bloudit

Baico
Člen
# Zasláno: 22 Čen 2012 21:03
- Nahlásit

Crysa
v neděli se kouše po 16 hodině
Dík za zprávu. Dorazím na třetí. Poslouchat budou kluci dopoledne ve Zlofsi.

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 22 Čen 2012 21:08
- Nahlásit

Sízra
Prý mi odpovídáš vedle ... tak to si sice nepřečtu a tudíž přesně nevím co mi píšeš, tak jen ve stručnosti. Jak vidíš, tak jsem doposud neměla důvod řešit to, žes mě vyhodila ani cokoliv jinýho, ač mi není důvod úplně jasný, nicméně se tomu moc nedivím a asi to byla jen otázka času, netřeba se nad tím pozastavovat. Komentovala jsem tvůj příspěvek zde jen a pouze pro ukázání jistých paradoxů, pro nic jiného.
Pokud jde o něco zásadního, tak to řeš zde, protože na příspěvek psaný zde jsem reagovala. Pokud ne, pak není co řešit a opakuji, ber to jen jako moje vyjádření k tvému podivování se nad těmahle akcema na FB Měj se hezky

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 22 Čen 2012 21:13
- Nahlásit

Venta
Já sem se včera dozvěděla, že psům se nemá maso dávat, maj mít jenom granule a jestli něco z masa, tak vývar, nic jinýho
Fakt jo? Nějaká nová zaručeně správná studie?
A taky se jim maj čistit zuby.
S tím souhlasím, nejlíp kostma venkovní si právě hezky čistí zoubky sami - jsou to šikovní samostatní pejskové
aha, dík. no mezitim pudu asi už něco dělat, zatim si tu plánuju na mapách, kudy budu zase zítra bloudit
Kam jedeš? Já jen, jestli mám stavět na kafe Jo, ale dopoledne budu na cvičáku, tak je kafe zaručeně nejlepší, tak se pokus dorazit co nejdřív
Baico
Poslouchat budou kluci
Co poslouchaj kluci? Metal, rap nebo něco jemnějšího?

Baico
Člen
# Zasláno: 22 Čen 2012 21:16
- Nahlásit

Eldoguero
Co poslouchaj kluci? Metal, rap nebo něco jemnějšího?
Moji psi jedině Koláře

Venta
Člen
# Zasláno: 22 Čen 2012 21:17
- Nahlásit

Eldoguero
S tím souhlasím, nejlíp kostma
NE! jen kartáčkem a nebo takovejma denta stick tyčinkama jedině prej.

Kam jedeš? Já jen, jestli mám stavět na kafe
někam za kladno, takže asi i stav, páč jedu sama a navigaci nemám jedu brzo, páč plánuju najít cíl a dostavit se na přejímku asi v 8

Biluška
Člen
# Zasláno: 22 Čen 2012 21:22
- Nahlásit

Venta
Já sem se včera dozvěděla, že psům se nemá maso dávat, maj mít jenom granule a jestli něco z masa, tak vývar, nic jinýho. No a štěňátkům pacholíky. A taky se jim maj čistit zuby.
Já se předvčírem dozvěděla, že fenka od jedné slečny má štěňata páč ji neuhlídali. Jsou to vořeši vořešákovití kříženci úpa fšeho. Tak jsem ji poprosila essi by ty čerstvě narozené štěňata mohli utratit, aby s nima neplnili útulky. Prý beze fšeho, pokaždé je utrácejí. Se jí ptám jak často je pokaždé. No tak dvakrát - třikrát do roka, podle toho jak porodí. Tak sem se poněkud jedovatě zeptala essi by teda laskavje nemohli čubu nechat vykastrovat gdyž ji nehlídají. Prý chtěli, byli s ní u veta a on jim řekl, že to nejde. To sem zuřila už docela dost a chtěla sem vědět proč to nejde. Nejde to proto, že čuba je "už kříženec". To sem teda nechápala. Tak to bylo upřesněno, že je to takový kříženec, že má zadní nohy delší než přední a proto není možno ji vykastrovat. Když viděla, že to se mnou šlehlo tak mě ještě dorazila informací, že je to fena-přebornice, celkem těch štěňat porodila už asi devadesát, ale to neva páč je táta je dycky utopí a nechá jenom jedno a to si dycky někdo veme. Jo a taky prý nemůžou za to, že čubu dycky někdo nakreje, ona za psama nechodí, to psi chodí za ní.

Mrtvolu tý holky mám v kufru auta, čekám až se setmí, kdybyste se někdo stavil pomoc mi s porcováním bylo by to fajn

agáta12
Člen
# Zasláno: 22 Čen 2012 21:23
- Nahlásit

Baico
Dneska bylo u mně to mimi od Blatné čehosi . Princátko bude mít těžkou konkurenci . Je nádhernej .
A navíc děsně žravej - ukous mi ruku a půl krámu a taky prej honí tuze hadr a nechce se dělit o aporty .
Asi místo po ovoci začnu čučet po bělobách

Biluška
Člen
# Zasláno: 22 Čen 2012 21:25
- Nahlásit

davidkova renata
Paní, ten přejetej pes jak sem ho onehdá řešila žije . Dokonce je nejspíš po nějaké operaci. Sem ho dneska viděla běhat u nich po zahradě a měl na krku děsně velkej satelit

Venta
Člen
# Zasláno: 22 Čen 2012 21:28
- Nahlásit

Biluška
že je to takový kříženec, že má zadní nohy delší než přední a proto není možno ji vykastrovat.
tak to sem ešt neslyšela, asi mám kolem sebe málo vzdělaných lidí

<< 1 ... 1161 . 1162 . 1163 . 1164 . 1165 . 1166 . 1167 . 1168 . 1169 . 1170 . 1171 ... 1561 . 1562 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání