Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Mamky Žumpa
<< 1 ... 1161 . 1162 . 1163 . 1164 . 1165 . 1166 . 1167 . 1168 . 1169 . 1170 . 1171 ... 1561 . 1562 . >>
Autor Zpráva
Baico
Člen
# Zasláno: 22 Čen 2012 10:17
- Nahlásit

davidkova renata
měl bejt minule ne?
To jo, ale chctěl přijet místo toho teď. Ale prej má nemocnýho tátu
ale tedko ho potřebuju přibrousit a nemůžu najít brousek!
Vem ho v neděli k nám. Táta ti ho naborusí, máme brusku. Tý se kvalitou ostří nemůže nějakej obyč brousek rovnat.
Pak to můžme zkusit na Fanouše. Budeme s ním tak dlouho cukat, dokud nepostaví pořádně uši. Potřebuju m to upevnit, protože jestli bude ještě někdy na výstavě druhej, tak poletí do Afriky

bonc
Člen
# Zasláno: 22 Čen 2012 10:23
- Nahlásit

davidkova renata
nemoh to bejt normoš tuk,
Gerda
ne ne, určitě ne, byly to takový jednotlivý tyčinky, fakt to byly asi ty mouchovajíčka.. sem vyhodila ty ovajíčkovaný a zbytek zkrmila, hodlala sem pak stejně odčervit taxem si řikala že to přežijou ať je to co je to

Crysa
Člen
# Zasláno: 22 Čen 2012 10:27
- Nahlásit

agáta12Jistě jste již slyšeli Y o velkokynologických pomůckách na magnet .

slyšela paní, i maje doma maličkých magnetůch kurefské síly, ale nevím jak přidělati magnetisko na hračku naší oblíbenou tak, aby si pes na hračce magnet nezakous a hubu sobě neporval a zub si nevylomil. A jako kupovat někde balonek za ještě nehoráznější cenu než je běžná jen proto, že má na poutku nagnetek mi příjde divný. Navíc když pověsím balonek za megntetek v poutku od balonku, dostane se balon tak nízko, že pes kouká dolů. Teda Kamílek kouká dolů... maje majičkou svou maličkost a maje přerostlého Kakáčka chlapáčka..

BaicoTeďka mi psal Zlatovlásek, že tudle neděli ještě nebude
žjooováááááááá (((((

Tak jsem doma z rachoty, dneska bez cvičáku, než jsem vyrazila tam mi volali že votpat, jako cvičák neska votpat. Zasela jsem trávy sobě na zbylá vyholená místa, půjdu sekat trávu vzrostlou a po O asi pojedu mučit psy na druhej cvičák.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 22 Čen 2012 10:30
- Nahlásit

Baico
Vem ho v neděli k nám. Táta ti ho naborusí, máme brusku
ok ok...je fajn mít kámoše
tak poletí do Afriky
jo von eště nejel????? šiš si měkká já myslela že se už prohání se slonima něgde
bonc
vyhodila ty ovajíčkovaný a zbytek zkrmila
ježiš jasně! dyk tomu nic neni! ty vajíčka si odstranila ,nic se nevylíhlo,tak vo co de..dyk tam jen ležely,hlavně se z toho neposrat,venku ty hovada sou schopný sežrat neuvěřitelný humusy a taky s tim nic neuděláme..já teda jo páč mě se pes bojím se na něco venku jen podivat ale když vidim čim se cpou některý tak to je hustý

Baico
Člen
# Zasláno: 22 Čen 2012 10:31
- Nahlásit

Crysa
žjooováááááááá
A nevíš jestli bude alespoň Vojta ve Štětí? Aby mi princátko nezahálelo

Baico
Člen
# Zasláno: 22 Čen 2012 10:35
- Nahlásit

davidkova renata
jo von eště nejel?????
Čekám na případnou vyšší nabídku. Abych na tom nakonec nebyla škodná, chápeš?

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 22 Čen 2012 10:37
- Nahlásit

Baico
Abych na tom nakonec nebyla škodná, chápeš
no tak to bysme neradi,to je jasný..já můžu prodávat leda tak vostnáče

Alexa
Člen
# Zasláno: 22 Čen 2012 10:39
- Nahlásit

čus kvjetinky
za chvíli to vypukne, sem doooost zvědavá na Barušku jako nevěstu, i když nakonec možná pude za ženicha

Baico
Člen
# Zasláno: 22 Čen 2012 10:40
- Nahlásit

Crysa
Jsi v úterý doma? Jedu na Mělník na dvě kontroly, počítám, že kol poledního bych se mohla konečně zastavit pro ty grancle, který u tebe již téměř 14 dní drze skladuji.

Baico
Člen
# Zasláno: 22 Čen 2012 10:41
- Nahlásit

Alexa
sem doooost zvědavá na Barušku jako nevěstu, i když nakonec možná pude za ženicha
Jéžíš chudák Baruška, ve svým věku si nneí jistá, co vlastně je

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 22 Čen 2012 10:42
- Nahlásit

Alexa
za chvíli to vypukne
tak je pozdravuj a že přejem hodně štěstí a takový ty kydy obecný.dyk víš

Baico
Člen
# Zasláno: 22 Čen 2012 10:42
- Nahlásit

davidkova renata
já můžu prodávat leda tak vostnáče
Hele, ale s takovouhle reklamou by jsi mohla mít úspěch Pouvažuj o tom

Baico
Člen
# Zasláno: 22 Čen 2012 10:43
- Nahlásit

davidkova renata
tak je pozdravuj a že přejem hodně štěstí
My je známe, ty hlavní aktéry? To mi zase něco uniklo

Alexa
Člen
# Zasláno: 22 Čen 2012 10:44
- Nahlásit

Baico
éžíš chudák Baruška, ve svým věku si nneí jistá, co vlastně je

no to víš no asi bude lesba z donucení

Baico
Člen
# Zasláno: 22 Čen 2012 10:45
- Nahlásit

Alexa
no to víš no asi bude lesba z donucení
Tak to je ovšem v pořádku

agáta12
Člen
# Zasláno: 22 Čen 2012 10:50
- Nahlásit

Crysa
To teď taky řeším .
A mám takové placaté magnetky z Mlíkoš ze závodu . Zkusím je nacpat do nějakého balonku .
pak mám fakt pidi a ty dám do šňůrky a taky něco všít do poutek . Jen to bude asi boj s šicím strojem , páč je taky železný . Esi mi to vohne jehlu , tak to budu muset , taky držet mocně kurz jehlový .
Pár magnetů mám úplně nejsilnějších a ty vůbec nepotřebujou další magnetky , ale stačí jim matičky , plíšky a šidítka do nákupních košíků a starej klíč .

Lucie Kratochvílová

Nenapadlo mě , že by virtuální úklid mohl způsobit újmu , snad se na tý lodi uklidní

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 22 Čen 2012 10:57
- Nahlásit

Baico
ale s takovouhle reklamou by jsi mohla mít úspěch
vim vo tom samosebou...co prachů lidi utratěj za reklamu a já to mám zadara!
My je známe, ty hlavní aktéry
sou z jílu..ta holka s klukem ,takový silnější oba a maj stofárdííí,počki zkusim pohledat..
agáta12
, snad se na tý lodi uklidní
jen aby to nebyl tytanik..

pawLINka
Člen
# Zasláno: 22 Čen 2012 11:00
- Nahlásit

danajasa
Není horko, tak si vem brusle a můžem se i provětrat.

Baico
Člen
# Zasláno: 22 Čen 2012 11:05
- Nahlásit

davidkova renata
sou z jílu..ta holka s klukem ,takový silnější oba a maj stofárdííí
Tak to uš samosebou vím Tak, že téš přejem hodně štěstí

Crysa
Člen
# Zasláno: 22 Čen 2012 11:11
- Nahlásit

Alexaza chvíli to vypukne, sem doooost zvědavá na Barušku jako nevěstu
počkypočky, vdávám votchof a ani tudlentu, pozvánku nepošleš a koláčky nedáš vochutnat?

BaicoA nevíš jestli bude alespoň Vojta ve Štětí? Aby mi princátko nezahálelo

měl by bejt, neska se ho ještě zeptám, pojedu po O něco pocvičit.

ad úterý: v úterý po polední bych teoooreticky už měla bejt

Baico
Člen
# Zasláno: 22 Čen 2012 11:13
- Nahlásit

Crysa
v úterý po polední bych teoooreticky už měla bejt
Já ti prostě zavolám a buď budeš doma nebo ne

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 22 Čen 2012 11:55
- Nahlásit

Sízra Milanová
Původně jsem nechtěla, ale vzhledem k tomuhle
No tak to je gol, sem nevěděla že jsme spáchali atentát na Heidricha tim tématem ale asi něco takovýho bo to odnesli i rodiní příslušníci, chudák muž se o to vůbec nezajímal a nemontoval a už je taky vyhozenej z přátel...jeho provinění je že semnou chodí...
a dalším komentům stran vyhazování z přátel, tuhle reakci dost nepobírám.
Kdysi při aféře jébat, který se mimochodem můj muš vůbec nezůčastnil a ani o ničem nevěděl, já se jí zůčastnila jen tak, že jsem četla a komentovala jeden - opakuji jeden příspěvěk a to vlčáčkové - jsme byli svorně vyhozeni spolu se všemi zůčastněnými
Proběhla další akce a hele, ty sama, která se pohoršuje, nechápe, nebo jak jinak to napsat to, že jí někteří vyhodí z FB vyhodíš mě, nevím sice, že bychom si kdy něco udělaly, ale budiž, je to tvoje volba.
Nehodlám to řešit, nejsem tím nijak dotčena ani pohoršena ber to pouze jako mojí reakci na tvoje komenty a podivování se nad tím, že někdo někoho vyhodí z přátel na FB

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 22 Čen 2012 12:08
- Nahlásit

No a co zde nového, krom muších larev v boncově mrožáku, Barunky nevěsty a toho, že se Renata stala dealerkou ostnáčů?

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 22 Čen 2012 12:10
- Nahlásit

Eldoguero
Barunky nevěsty
barunky ženicha přece

danajasa
Člen
# Zasláno: 22 Čen 2012 12:10
- Nahlásit

EldogueroMy máme bazének sokromý na dvorkůůů

Baico
Člen
# Zasláno: 22 Čen 2012 12:13
- Nahlásit

Eldoguero
No a co zde nového
Asi půjdu sedět Na posedních 14 mého pracovního poměru mi šéfová nastěhuje do kanclu toho mého oblíbeného kolegu. Včera si to tu byl obhlédnout, prolezl skříně, kouknul se na výhled z okna. A byl dost zaskočen, že mu zde nenechám svou vlastní rychlovarnou konvici.
Taky už se na něj začal přepisovat inventář. Chudák naše sekretářka si kvůli tomu myslela, že končím už k poslednímu červnu.

Venta
Člen
# Zasláno: 22 Čen 2012 12:24
- Nahlásit

Eldoguero
No a co zde nového, krom muších larev v boncově mrožáku, Barunky nevěsty a toho, že se Renata stala dealerkou ostnáčů?
dobrý den, co nového ani nevim. jen možná koupim ten ostnáč od dýlerky. Maloděcko se doplazilo do psího pelechu, vyhodilo psa, sedlo si tam a začalo vyhrabávat hlínu z květináče, co je vedle pelechu. Ani zákazový povely nefungujou :-o

Alexa
Barunka se teda vdává a nebo žení?

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 22 Čen 2012 12:27
- Nahlásit

Baico
, že mu zde nenechám svou vlastní rychlovarnou konvici
hajzle
Venta
Maloděcko se doplazilo do psího pelechu, vyhodilo psa, sedlo si tam a začalo vyhrabávat hlínu z květináče, co je vedle pelechu. Ani zákazový povely nefungujou :-o
a zkusilas arogantní smích? jinak mám i model puppy samosebou
děcka oldjebávám sa odtial,zatial....

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 22 Čen 2012 12:35
- Nahlásit

davidkova renata
barunky ženicha přece
šiš, zase nějaká voperace, vo který nevim
danajasa
y máme bazének sokromý na dvorkůůů
To nebudu říkat Viktorovi, páč by vám ho záviděla obzvlášť essi je přírodní, tedy bahnité
Baico
byl dost zaskočen, že mu zde nenechám svou vlastní rychlovarnou konvici
půj, že se nestydíš
Venta
možná koupim ten ostnáč od dýlerky. Maloděcko se doplazilo do psího pelechu, vyhodilo psa, sedlo si tam a začalo vyhrabávat hlínu z květináče, co je vedle pelechu. Ani zákazový povely nefungujou
A to není špatnej nápad, mě takhle malodítě zničilo asi 5 kytek, několik jich vyhrabalo z hlíny - jako dost se divím, že nepřežily bez hlíny a zbytek jednoduše oštípala. Až přijdeš na fungující metodu, jak tomu zabránit, poděl se se mnou

pawLINka
Člen
# Zasláno: 22 Čen 2012 12:36
- Nahlásit

davidkova renata
a zkusilas arogantní smích?
Ty seš demééént.

<< 1 ... 1161 . 1162 . 1163 . 1164 . 1165 . 1166 . 1167 . 1168 . 1169 . 1170 . 1171 ... 1561 . 1562 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání