Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Mamky Žumpa
<< 1 ... 1170 . 1171 . 1172 . 1173 . 1174 . 1175 . 1176 . 1177 . 1178 . 1179 . 1180 ... 1561 . 1562 . >>
Autor Zpráva
Maky a Trix
Člen
# Zasláno: 26 Čen 2012 13:41
- Nahlásit

Gerda
já bych se ráda vyjádřila, ale prostě bych potřebovala vědět alespoň orientačně kolik by to mohlo vyjít. do stovky, do stopade, do dvoukil. Takhle mě to stačí a pak se vyjádřím. Zajímá mě jen to dámský tričko, to hezký asi to první, tipuju

Biluška
Člen
# Zasláno: 26 Čen 2012 13:47
- Nahlásit

Eldoguero
A nenafoukalo ji do uší, aby neměla zánět zvukovodu chuděra
Nenafoukalo, sem jela děsně pomalu. Rychle se s ní jet ani nedalo, gdyž se otáčela tak rozhoupala celý auto A točila se furt, koza blbá

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 26 Čen 2012 13:59
- Nahlásit

Biluška
Měla jsi ji dát do kelenky, jak říká Viktor

bonc
Člen
# Zasláno: 26 Čen 2012 14:13
- Nahlásit

Včera sem si udělala velkou radost Jaxi čék vobčas udělá sám sobě radost že si pořídí něco hezkýho... taxem si koupila vobojek na velkopéf . Jen tak si du po tesku, stavim se ze zvyku ve zveráku, páč je to dost slušnej oddíl na teskozverák (maj aji manmaťácký botičky a postroje a tak) a VON tam na mě kouká! Pan krasoň co ho mam na Bonici, ten jsem kupovala úplnou náhodou na treku, a hle von tady na mě čeká uprostřed teska.. a úplně nejlepší je že je za KILO!!! To ho činí ještě krásnějším

Jenom nevim proč z něj neměli taky takovou radost naši, nějak sem je tim uvedla do dizgomfortu Nakonec z nich vypadlo že si to stejně ještě rozmyslim... to uvedlo zas od dizgomfortu mě, to mě tak málo znaj?! Můžou říct že sem šílená, praštěná, líná, neambiciózní, blbá, tlustá, divná atd. ale že si něco rozmyslim?? Bože, koho to ty drahný leta vychovávali místo mě?? No uvedla sem to na pravou míru, že si maj přestat okamžitě dělat planý naděje a rači ať vymyslej jak prorvu 50-ti centimetrovejma vrátkama do kotce boudu ))

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 26 Čen 2012 14:20
- Nahlásit

tý vole, nebylo mě líp, když jsem krmila granuleme

bonc
rači ať vymyslej jak prorvu 50-ti centimetrovejma vrátkama do kotce boudu
Nijak, boudu postavíte v kotci

Biluška
Člen
# Zasláno: 26 Čen 2012 14:27
- Nahlásit

Eldoguero
Měla jsi ji dát do kelenky, jak říká Viktor
To mě taky napadlo, ale nemám tak velkou kelenku

bonc
Člen
# Zasláno: 26 Čen 2012 14:40
- Nahlásit

Eldoguero
tý vole, nebylo mě líp, když jsem krmila granuleme
hele už delší dobu tě pozoruju... co ty to všecko vaříš? Pořád něco vaříš..

Nijak, boudu postavíte v kotci
to byl původní plán. Paxem si přectavila nadšení otce pro stavbu budky pohybující se velmi hluboko pod bodem mrazu, tak asi kolem absolutní nuly, a řekla si že si jí rači koupim. Shlédla sem nabídku trhu a hlavně ceny a usoudila že nadšení otce pro stavbu budky se vlastně jen lehký mrazík kterej se s šálou a čepicí dá zkousnout No a včera sem voběvila pár inzerátů na starší boudy budky kolem 3 tisíc a to si řikam že by za ty žaludeční vředy, nervy v háji a omrzliny možná i stálo

Maky a Trix
Člen
# Zasláno: 26 Čen 2012 14:46
- Nahlásit

Och, děcka, udělala jsem si radost a koupila jsem si běžeckou sukýnku. Jsem nadšená, akorát mi k ní nebudou ladit běhací tílka... červená a oranžový? Za tohle se budu smažit v modním pekle... těšila jsem se, že si jí vezmu hned na závod, ale vzhledem k tomu, že mě čeká orienťák, tak asi není vhodný běhat chroštím v krásný sukýnce.

bonc
Člen
# Zasláno: 26 Čen 2012 15:08
- Nahlásit

Maky a Trix
udělala jsem si radost a koupila jsem si běžeckou sukýnku.
v sukni se dá běhat?
Já mam inlajnovskou sukýnku, teda spíš měla, páč jsem si minulej tejden na tu krááásně světle zelenou sukýnku vylila celou sklenici výborný ledový čokolády Čokoláda byla úžasná, hustá, s pravou domácí šlehačkou, žádnej řídkej blemc.... no a dle toho samozřejmě nejde dolu

Monty
Člen
# Zasláno: 26 Čen 2012 15:15
- Nahlásit

bonc
v sukni se dá běhat?
jo, v tenisové jde

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 26 Čen 2012 15:21
- Nahlásit

Biluška
nemám tak velkou kelenku
a nenacpala bys ji do trojky?
bonc
co ty to všecko vaříš? Pořád něco vaříš..
Všechno ne, ale většinu, musím nemám mrožák, bo mi chcípnul ještě dřív než mobil a lednička a pračka
mám jen takovej malej, do kterýho se mi toho vejde hrozně málo, takže musím většinu uvařit, ono to vařený vydrží podstatně dýl - potřebuju 2 - 3 dny do další masový várky
což v létě není možný nechat syrový venku
No a včera sem voběvila pár inzerátů na starší boudy budky kolem 3 tisíc a to si řikam že by za ty žaludeční vředy, nervy v háji a omrzliny možná i stálo
No jo, ale v tom případě nevím, jak jí dostanete do kotce, leda střechou essi to nemáte jště zastřešený, ale moc si to nedokážu představit

bonc
Člen
# Zasláno: 26 Čen 2012 15:29
- Nahlásit

Eldoguero
ptala sem se tě už včéra na ten foun, ptám se teda znova, určitě doma nějakej funkční bude, mam teda pohledat a poslat sovou? Večer si přídu pro vodpověd

leda střechou essi to nemáte jště zastřešen
tatík si teď na SVÉM DŘEVNÍKU (rozuměj úžasnej betelnej betonovokovovej kotec po předchozích majitelých baráku) udělal krááásnou novou, samozřejmě nesundavací střechu.. Počkam až jí donatře a pak mu teprva poděkuju, vono mu to totiž eště nedošlo že tam nebude dřevo Na promyšlení ježka do klece mam ještě dost času, vono se to časem nějak samo vyřeší, určitě..

Du, mam padla, čus flundry

Biluška
Člen
# Zasláno: 26 Čen 2012 15:50
- Nahlásit

Eldoguero
a nenacpala bys ji do trojky?
ani do desítky bych ji nenacpala . Si uvědom, že naše Čůzule je velikosti středního poníka

danajasa
Člen
# Zasláno: 26 Čen 2012 16:08
- Nahlásit

Biluškaani do desítky bych ji nenacpala Houby dyž de do Matýska nacpat pakůn proč by na Bilušku nešla nacpat kozaMaximálně si kup todle to kolo

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 26 Čen 2012 16:27
- Nahlásit

bonc
ptala sem se tě už včéra na ten foun, ptám se teda znova, určitě doma nějakej funkční bude, mam teda pohledat a poslat sovou?
Aha, tak to jsem nějak nepostřehla. Dám vědět zítra, čekám ještě s čím přijde muš domů. jinak děkuju
Počkam až jí donatře a pak mu teprva poděkuju, vono mu to totiž eště nedošlo že tam nebude dřevo
tak teď už snad jen popřát hodně štěstí
Jestli bude rozkládací ta bouda, tak to třeba půjde.
Biluška
ani do desítky bych ji nenacpala
No vona trojka je tak na šeltii

A du už pryč, nazdar.

Maky a Trix
Člen
# Zasláno: 26 Čen 2012 16:32
- Nahlásit

bonc
jasně, jsou přímo běžecký. A dá se jak říká Monty i v těch tenisových... prostě jakákoliv dostatečně neomezující pohyb sukně se spodními kraťásky z funkčního materiálu.

Pumpa
Člen
# Zasláno: 26 Čen 2012 18:13
- Nahlásit

ahoj ženy.... je tu někde Gerdice? Sem se chtěla zeptat esivá plánujete ňáký hadry na ten tábor nebo tak?

Gerda
Člen
# Zasláno: 26 Čen 2012 18:28
- Nahlásit

mamko????
http://www.novinky.cz/koktejl/271453-seniorka-vypa dla-pri-nadavani-z-balkonu-v-osmem-patre.html

Pumpa
již zde, mejla ti pošlu, vše je v plánu, napiš mi átres.

Pumpa
Člen
# Zasláno: 26 Čen 2012 18:30
- Nahlásit

Gerda

Sydja@centrum.cz

leyenda
Člen
# Zasláno: 26 Čen 2012 18:42
- Nahlásit

Cau divky
Mam novy cestovni kote Suri, pohlavi je zatim nezname, staci, ze je mourek, tudiz na vas nemam cas, protoze musim delat neustale prisne obliceje na cerneho psa, ktery z nejakeho neznameho duvodu diskriminuje pruhovany kocky. Konec hlaseni.

Alexa
Člen
# Zasláno: 26 Čen 2012 19:12
- Nahlásit

leyenda
už sem se chtěla zeptat včera ty už máš heslo?????

nemethova5
Člen
# Zasláno: 26 Čen 2012 19:13
- Nahlásit

ahoj lidi!
jsem opet v praci!tak tu jen prochazim kolem,pac mam jeste praci.dneska to bez neurolu taky slo celkem zvladnout.
Gerda
ahoj pani polsete mi prosim na meho meila svoje cislo uctu,at vam poslu prvni splatku,dekuji!
no jinak jsem tak silene vycinkana,ze veterinare nechci videt aspon rok!doufam,ze si amin neco nevymamlasi,treba si skoroamputuje koleno jak tenkrat,no banka porad hraje mrtveho brouka,zadneho vysledku jsem se jeste nedockala!

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 26 Čen 2012 19:29
- Nahlásit

čus dementi,co řešíte??
nemethova5
dneska to bez neurolu taky slo celkem zvladnout.

nemethova5
Člen
# Zasláno: 26 Čen 2012 19:43
- Nahlásit

davidkova renata
ja ted resim,jak se budu cpat sunkoflekama,kdyz jsem se doma nestihla najist,jinak amin hajana stale hleda a hleda!zrovna dneska rano lital kolem baraku a hledal ho,amin byl zvyklej,ze nas haja cekal.tak me to zase rano rozbulelo!!!!!

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 26 Čen 2012 19:47
- Nahlásit

nemethova5
ja ted resim,jak se budu cpat sunkoflekama
tak je to lepčí než se cpát neurolem
hele to bylo jasný že ho amin bude hledat,asi to ještě chvíli potrvá..todle nám teda vůbec neusnadnujou

Alexa
Člen
# Zasláno: 26 Čen 2012 19:48
- Nahlásit

Děckááááááá teď sem zjistila že vod vosmi dávaj džeryholíííí

nemethova5
amin byl zvyklej,ze nas haja cekal.tak me to zase rano rozbulelo!!!!!
je to naprd pani a ještě nějakou dobu bude

leyenda
Člen
# Zasláno: 26 Čen 2012 20:20
- Nahlásit

Alexa
jo, uz mam heslo

bonc
Člen
# Zasláno: 26 Čen 2012 21:30
- Nahlásit

Eldo
tak argentinec už bydlí, už je pryč pobyl jen 4 dny tak doufam že se snad vrátil domu... Zato máme místo něj tříletou brazilskou filu Nechceš? Ale ta se moc nevohřeje (aspoň doufam, nechcu bít k smrti uvláčen nevychovanou asociální filou )

bonc
Člen
# Zasláno: 26 Čen 2012 21:38
- Nahlásit

nemethova5
tak me to zase rano rozbulelo!!!!!
bulim s tebou, vůbec nevim proč jsem lezla tady a k tomu i na dt foru do tématu na todle téma.. a řvu zas, nikdy už to nebude dobrý, jen časem míň bolestný, míň řezavý, míň častý návaly neúnosný bolesti.... ale ta díra zůstane prostě napořád No, to sem ti moc nepomohla co? Ale zas to na mě dopadlo, k díře po všech těch zvířatech co už nejsou se přidávaj hrůzný představy a obavy o ty žijící, ta strašná jistota že to jednou taky přijde, představa který prostě nemůžeš, nemůžeš věřit...

A du pryč, to je zas psycho todleto!!

stetisek123
Člen
# Zasláno: 26 Čen 2012 22:07
- Nahlásit

nemethova5
mně Chelsea po odchodu Kačky postupně úplně rezignovala, ztratila radost a chuť z procházek. A když sem jí musela začít krmit z ruky, objednala sem štěně

<< 1 ... 1170 . 1171 . 1172 . 1173 . 1174 . 1175 . 1176 . 1177 . 1178 . 1179 . 1180 ... 1561 . 1562 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání