Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Mamky Žumpa
<< 1 ... 1170 . 1171 . 1172 . 1173 . 1174 . 1175 . 1176 . 1177 . 1178 . 1179 . 1180 ... 1561 . 1562 . >>
Autor Zpráva
Eldoguero
Člen
# Zasláno: 26 Čen 2012 22:11
- Nahlásit

bonc
tak argentinec už bydlí, už je pryč
hurááá, doufám, že je doma nebo u někoho, kdo mu dopřeje pohodový důchod
Zato máme místo něj tříletou brazilskou filu Nechceš?
A do pr ... nechci, dík, doufám, že bude mít takovou kliku jako ten argentinec
ale ta díra zůstane prostě napořád
Hm, tak ti dík, už mám zase vlhký voko

Co děláte furt?

Monty
Člen
# Zasláno: 26 Čen 2012 22:20
- Nahlásit

Eldoguero
půjdu spát, dneska jsem trimovala děcka a moje ruce jsou KO
psala jsem ti zprávu

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 26 Čen 2012 22:26
- Nahlásit

Monty
dneska jsem trimovala děcka a moje ruce jsou KO
No tak to věřím, po trimování 3 psů bych měla rukyčky úplně mrkvé.
psala jsem ti zprávu
Na FB? Tak mi nejde otevřít Jdu to ještě zkoušet, když vím, že je od tebe teda

Monty
Člen
# Zasláno: 26 Čen 2012 22:28
- Nahlásit

Eldoguero
jo na FB, tak zkoušej, třeba dej aktualizovat, to někdy pomáhá

Monty
Člen
# Zasláno: 26 Čen 2012 22:34
- Nahlásit

ale ale co sem to našla? ani se Venta a Venda nepochlubily
Holky gratuluju k prvnímu místu

Monty
Člen
# Zasláno: 26 Čen 2012 22:42
- Nahlásit

a jak pěkně Venda slalomuje a skáče snad to taky někde dotáhneme

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 26 Čen 2012 22:50
- Nahlásit

Monty
Bestie, ani se nepochlubí
Takže moooc gratulujeme ke zviditelňování

Monty
Člen
# Zasláno: 26 Čen 2012 22:56
- Nahlásit

no nic, jdeme spát, protože zase zítra budu usínat v tramvaji, fakt jednou čekám, až dojedu na konečnou
dobrou

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 26 Čen 2012 23:15
- Nahlásit

Monty
fakt jednou čekám, až dojedu na konečnou
muš takhle jedno dojel na konečnou ... třikrát jezdil asi 2 hodiny dokola tramvají tak si z něj neber příklad

jindra 22
Člen
# Zasláno: 27 Čen 2012 00:01
- Nahlásit

davidkova renata
bud ti to vadí a cejtíš se poškozenej a chceš náhradu( v jakýkoli formě) anebo je ti to fuk a máš psa jako kámoše a tim pádem je zcestný to komentovat a vomílat furt dokola

Vadí mi její přístup, její chování, to, jak se k tomu postavila... šlo mi jen o slušnost, na kterou asi nemám nárok proto, že neplatím eurama... Jo, to tak vytáhnout ze šrajtofle 15OO éček, to by byl určo jiný přístup. Na nějakou náhradu pár šušní seru. Mou ztracenou důvěru to neobnoví, psovi kulku nevrátí. Psa mám jako kámoše, to jo, ale nezapomenu...

jindra 22
Člen
# Zasláno: 27 Čen 2012 00:22
- Nahlásit

nemethova5
urco pokecame a budu rada jak se to vyjasni,ono je to lepsi si o tom fakt pokecat nazivo,tak nekdy u kavy se budu tesit,se dozvite,nebudu predbihat.

Ono možná ve skutečnosti není moc co vyjasňovat. Jestli ze mě tady někteří vyrábějí lumpa, který nejspíš týrá psy a vyjadřují lítost nad tím, že se děcko po jejich psu dostalo do špatných rukou, tak s tím asi moc nenadělám. Může mě to tak maximálně mrzet, nebo štvát, to je všechno. Oni mě tak vidět chtějí, protože jsem se odvážil vztáhnout ruku na jejich božstvo.

Já vám můžu jen odvyprávět příběh. Paměť mi naštěstí slouží dobře. Jestli mu uvěříte, bude záležet na vás.

jindra 22
Člen
# Zasláno: 27 Čen 2012 00:26
- Nahlásit

nemethova5

Chtěl bych vám vyjádřit účast se smrtí hafíka. Nepřišlo to sice jako blesk z čistého nebe, ale i tak to bolí a dlouho ještě bolet bude. Přece jen člověk s věrným kámošem prožil kus svého života.

nemethova5
Člen
# Zasláno: 27 Čen 2012 00:42
- Nahlásit

jindra 22
njn,je to pro me dost smutny,odesel mi pes kteryho jsem fakt milovala,byl zlaticko,nejhodnejsi pes na svete,no bohuzel,vyrovnat se s tim nejak musimprave,ze to jako blesk z cisteho nebe prislo,v sobotu jeste chodil s aminem a kradl mu micek a v nedeli se uz nepostavil,byl v agonii,takze je to lepsi,ze jsem mu to utrpeni zkratila a mohl dustojne odejit,no nic,jdu se mrknout ven,jestli ta banda cernych si zas neco nechce privlastnit.
jo budu rada,kdyz mi k tomu neco reknete.

danajasa
Člen
# Zasláno: 27 Čen 2012 06:21
- Nahlásit

jindra 22šlo mi jen o slušnost, na kterou asi nemám nárok proto, že neplatím eurama... Jo, to tak vytáhnout ze šrajtofle 15OO éček, to by byl určo jiný přístup. Na nějakou náhradu pár šušní seru. Mou ztracenou důvěru to neobnoví, psovi kulku nevrátí.
Ty ty ty očklivý Jindřichu tos měl říct hned,že chceš vrátit všechny peníze a ještě doplácet za to že si toho psa necháš a eště kouli navrch,takže tak vypadá slušnost jo tak já su teda děsně neslušná bo zbírám toulavé zvířata a eště za ně platím z vlastní kapsy cizejm lidem na veterině abych si je mohla nechat,du to hned změnit.

jindra 22
Člen
# Zasláno: 27 Čen 2012 07:17
- Nahlásit

danajasa
Ty ty ty očklivý Jindřichu tos měl říct hned,že chceš vrátit všechny peníze a ještě doplácet za to že si toho psa necháš a eště kouli navrch,takže tak vypadá slušnost

Nechci být na dámu sprostý, proto raději no comment.

jindra 22
Člen
# Zasláno: 27 Čen 2012 07:24
- Nahlásit

danajasa
zbírám toulavé zvířata a eště za ně platím z vlastní kapsy cizejm lidem na veterině abych si je mohla nechat,du to hned změnit.

To je přece tvá volba. Možná se svým příštím psem, pokud se nějakého ve zdraví dožiji a tento není mým posledním,to udělám stejně. Vybodnu se na chovky a vezmu pejska z útulku.

jindra 22
Člen
# Zasláno: 27 Čen 2012 07:32
- Nahlásit

nemethova5
byl v agonii,takze je to lepsi,ze jsem mu to utrpeni zkratila a mohl dustojne odejit,

Tak to určitě, kdo má pejska rád, nenechá ho zbytečně trápit. Radši se pak trápí sám. Aspoň si užil života až do konce, to já bohužel o svým haskounovi říct nemůžu, mohl tu ještě pár let pobýt, kdyby... nesmím na to ani myslet a to je pryč od září.

Monty
Člen
# Zasláno: 27 Čen 2012 07:37
- Nahlásit

Eldoguero
muš takhle jedno dojel na konečnou ... třikrát jezdil asi 2 hodiny dokola tramvají tak si z něj neber příklad
nééééé, nechci takhle dopadnout

Dobré ránko

Baico
Člen
# Zasláno: 27 Čen 2012 07:39
- Nahlásit

danajasa
Ty ty ty očklivý Jindřichu tos měl říct hned,že chceš vrátit všechny peníze a ještě doplácet za to že si toho psa necháš
Asi jsi na to kápla

A jinak dobré ráno všem vítaným!!!

jindra 22
Člen
# Zasláno: 27 Čen 2012 07:51 - Změnil/a: jindra 22
- Nahlásit

Baico
Asi jsi na to kápla

Od samého začátku jsem říkal vám (v telefonickém hovoru), i paní chovatelce (mailem), že štěně vracet nebudu a žádné peníze po ní nechci. Jenže vám tato rovina nevyhovuje, vy byste mě ráda viděla v roli vyděrače a to vše jen proto, že jsem si dovolil sáhnout na vaše "božstvo". Abyste jednou nebyla v tomto směru zklamaná. Docela škodolibě bych vám to přál.

Alexa
Člen
# Zasláno: 27 Čen 2012 08:06 - Změnil/a: Alexa
- Nahlásit

dibré ráno holčiny!!!

právě sem se přepapala třešní, už mám bříško jako bubínek

Monty

olala co to tu vidím za fotšky, sem čekala kínrače a vona je to venta s vedulkou jak vyhrály závod. A jak jim to na tý bedně holkám sluší.

Venta
gratulace ke vzorné reprezentaci

Monty
Člen
# Zasláno: 27 Čen 2012 08:20
- Nahlásit

Alexa
olala co to tu vidím za fotšky, sem čekala kínrače a vona je to venta s vedulkou
i zázraky se dějí

A jak jim to na tý bedně holkám sluší.
ano, ano, kočky to jsou

Alexa
Člen
# Zasláno: 27 Čen 2012 08:22
- Nahlásit

Monty
a jak pěkně Venda skáče
sem zvědavá essi Venta naučí Barunu skákat bez dotyku přes metrofku jak slibovala

Monty
Člen
# Zasláno: 27 Čen 2012 08:25
- Nahlásit

Alexa
sem zvědavá essi Venta naučí Barunu skákat bez dotyku přes metrofku jak slibovala
a nám nic neslíbila

leyenda
Člen
# Zasláno: 27 Čen 2012 08:26
- Nahlásit

Dobre rano Vjetname
Gratulace Venticce. Pani, netrapte furt to zviratko

Venta
Člen
# Zasláno: 27 Čen 2012 08:27
- Nahlásit

Alexa
gratulace ke vzorné reprezentaci
děkuji, snažily jsme se

Alexa
Monty
To sem ale neslibovala ani Alexe ani Barunce. Nebo jo??? Prostě jí musíš zmlátit a jak hezky pomaže

Venta
Člen
# Zasláno: 27 Čen 2012 08:28
- Nahlásit

leyenda
díky
Pani, netrapte furt to zviratko
proč? nemá papíry, tak třeba tímhle jí zviditelním a uchovnim, ne?

Alexa
Člen
# Zasláno: 27 Čen 2012 08:33
- Nahlásit

Venta
To sem ale neslibovala ani Alexe ani Barunce. Nebo jo??
no to si teda slibovala, že jí to na táboře naučíš ale budeš mít těžkou práci páč teď jak sme byly v tom Štětí tak všechny skočky podbíhala sem na tebe zvědavá

Monty
Člen
# Zasláno: 27 Čen 2012 08:34
- Nahlásit

Venta
my chceme taky něco naučit, teď budeme mít dva měsíce pauzu, protože naše trenérka přes prázdniny netrénuje a hned první týden v září jedeme na agility tábor, tak ať tam nejsme za úplné debily

Lucie Kratochvílová
Člen
# Zasláno: 27 Čen 2012 08:35
- Nahlásit

Dobré ránko na pijánko, žumpo.

<< 1 ... 1170 . 1171 . 1172 . 1173 . 1174 . 1175 . 1176 . 1177 . 1178 . 1179 . 1180 ... 1561 . 1562 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání