Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Mamky Žumpa
<< 1 ... 1170 . 1171 . 1172 . 1173 . 1174 . 1175 . 1176 . 1177 . 1178 . 1179 . 1180 ... 1561 . 1562 . >>
Autor Zpráva
nemethova5
Člen
# Zasláno: 25 Čen 2012 12:27
- Nahlásit

Eldoguero
no to bude a hodne dlouho!
ne ja pujdu asi za nim on-line hned!a asi mu to vysvetlim,chovatelka se s baico zachovali opravdu jako profesionalky,klobouk dolu,ne kazdej chovatel je takovej,takze asi tak nejak!jsem rada,ze jsem tu opet zpet,i kdyz za tragickych okolnosti!

nemethova5
Člen
# Zasláno: 25 Čen 2012 12:29
- Nahlásit

davidkova renata
renato ty mi davas,moc pekny,ale pravdivyyyyy!

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 25 Čen 2012 12:31
- Nahlásit

nemethova5
jsem rada,ze jsem tu opet zpet
To my taky
,i kdyz za tragickych okolnosti!

Napadá mě, že je to snad osud
no to bude a hodne dlouho!
jo jo, o tom vůbec nepochybuju

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 25 Čen 2012 12:33
- Nahlásit

Eldoguero
jsem rada,ze jsem tu opet zpet
To my taky
,i kdyz za tragickych okolnosti!

Napadá mě, že je to snad osud

tak co jinýho by to mohlo bejt..
aspon sme danu trošku rozptýlili..
du děcka

danajasa
Člen
# Zasláno: 25 Čen 2012 12:33
- Nahlásit

EldogueroTo je pěkný esli ti teda nerve žily žes rozplakala mě a půl republiky kerá to tu nečte

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 25 Čen 2012 12:38
- Nahlásit

davidkova renata

proč sem dáváš takový věci
děsný je, jak moc pravdivý to je ...

nemethova5
Člen
# Zasláno: 25 Čen 2012 12:38
- Nahlásit

davidkova renata
Eldoguero
diky moc decka!diky vsem!

nemethova5
Člen
# Zasláno: 25 Čen 2012 12:41
- Nahlásit

Eldoguero
aby me zase desne rozbulela!!!!!!
davidkova renata
s dovolenim kopiruju!!!

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 25 Čen 2012 12:41
- Nahlásit

danajasa
to né já, to Renata

danajasa
Člen
# Zasláno: 25 Čen 2012 12:43 - Změnil/a: danajasa
- Nahlásit

Eldogueroto né já, to Renatajo jo příjmi mou vřelou omluvu neb sem měla víko zalité slzou už

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 25 Čen 2012 12:48
- Nahlásit

danajasa
jo příjmi mou vřelou omluvu neb sem měla víko zalité slzou už
v pohodě, já taky uronila slzu

Baico
Člen
# Zasláno: 25 Čen 2012 12:52
- Nahlásit

danajasa
Eldoguero
No tak přiznejme naprosto bez mučení, že jsem si t plákli všici. A je vcelku jedno, kdo jsem ten text vložil

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 25 Čen 2012 12:53
- Nahlásit

já se z toho pos ... to počasí si ze mě dělá srandu, před chvílí to vypadalo na konec světa, pak se trochu uklidnilo, vyjdu ven, zkontrolovat čokle (chrápou samozřejmě) a zjistit jak moc je kosa a co myslíte - hnusosousedka zas hlavu prostrčenou krz křoví a šmíruje
Lidi, co s ní? Ona je normální regulérní psycho, akorát si to neuvědomuje a její manžel je poloviční blázen (je na tom o krapítek líp než Otík - líp mluví ...) a ten, i kdyby mu to došlo, neudělá nic, páč ona by ho zmlátila ...
Okamžitě mi pošlete tisíce, nutně si potřebuju postavit kolem pozemku třímetrovou odhlučněnou zeď

nemethova5
Člen
# Zasláno: 25 Čen 2012 12:55
- Nahlásit

Eldoguero
ja reknu te svoji kamosce,ona je carodejnice,posli mi jeji foto,jako te sousedky,neboj to pujde samo!uz jsem ti to minule nabizela!

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 25 Čen 2012 12:56
- Nahlásit

Baico
No tak přiznejme naprosto bez mučení, že jsem si t plákli všici.
Bez mučení přiznávám vzpoměla jsem si na křížence Baryka, u kterýho si na každý tento den pamatuju, jako by to bylo včera a na holky Dáju a Ambru, u kterých jsme druhý den vynechali resp. čas mezi druhým a třetím dnem byl tak hrozně krátký ... Na Axíka - dědka našeho a tak vůbec
Je to hezký, ale znova to už číst nebudu

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 25 Čen 2012 13:01
- Nahlásit

nemethova5
Já vím, ale ona na chvíli dala pokoj, před měsícem začala prudit u sousedů a teď zase prudí všechny okolo. Průser je, že ona je opravdu blázen, nejsem psychiatr, ale když ji tak poslouchám jak mluví o dvoupatrových bazenech a o tom, že sousedi sekají trávu starým traktůrkem a co si jako myslí ... pak je zase chvíli relativně ok, tak mi přijde, že je snad schizouš
Na prd je, že jí nikdy nikdo k doktorovi nedostane.
Kdybyste ji slyšlely, jakým způsobem se "hádá" s lidma tak byste mi daly za pravdu si myslím
Dani, jsi na fb teď?

bonc
Člen
# Zasláno: 25 Čen 2012 13:18
- Nahlásit

Máme v útulku 13-ti letou argentinu

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 25 Čen 2012 13:28
- Nahlásit

bonc
Máme v útulku 13-ti letou argentinu
proč mi to děláš
V tomhle věku ... Jak je na tom zdravotně? Je s PP nebo bez?

danajasa
Člen
# Zasláno: 25 Čen 2012 13:45 - Změnil/a: danajasa
- Nahlásit

Eldoguerohnusosousedka zas hlavu prostrčenou krz křoví a šmírujeNormál zakřičím doobrýý déén panííxxx potřebujete něco?To máme ale pěkný počasí,že)) a nebo si teda pořid včely nejlépe africké bojové a prozřetelně je umísti k jejímu domu bude chvilku izolovaná tak třá se nad sebou zymyslí hluboce pak bé ráda že vůbec někoho vidí Ovšem dala bych je tam samosebo až těsně před vaším odjezdem na tábor rači hele http://www.agroseznam.cz/cz/agro-novinky/146-vcely -zabijaci.html

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 25 Čen 2012 14:01
- Nahlásit

danajasa
ormál zakřičím doobrýý déén panííxxx potřebujete něco
Já na ní vždycky houknu co chce, nebo vezmu psa na vodítku a se slovy:"Dej si pozor, zas je tu nějakej hajzl!" ho rozštěkám, ale ona je naprosto imunní, normoš se sebere a odejde a druhý den je tam znova. Onehdá ji přistihli sousedi, jak šmíruje u nás v křoví, seděla na bobku u jejich zahrady a čuměla na nás jak vylejzáme ráno rozespalý z baráku (měli jsme tu na návštěvě kámošku, tak asi čekala, nějaký prasárny bo co ), soused na ní zařval, ona se zvedla a odešla ...
Pak jí křápne a jde na někoho řvát, třá kvůli tomu, že má starej traktor, nebo že jí stojí na jejím kousku silnice, kterej ovšem nemá nijak označenej jako soukromej pozemek - lidi maj být asi telepati nebo třá donutila jiný svý sousedy přesadit o půl metru svoje tůje, páč jim prej přerůstaj větve k nim do ohrady a píchaj ovce do očí ... A to je jen slabej vzorek toho co dělá, víc sem psát nebudu, víš jak
si teda pořid včely nejlépe africké bojové
já se fčel bojím
to by bylo kontraproduktivní

Venta
Člen
# Zasláno: 25 Čen 2012 14:09
- Nahlásit

Brý den, co novýho tady?
My jsme už zvenku a maloděcko honí jezevčíka. Tak jsem zvědavá, kdo koho pokouše

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 25 Čen 2012 14:23
- Nahlásit

Venta
Brý den, co novýho tady
Dočti si poslední cca 2 - 3 stránky, to ti za to stojí
a maloděcko honí jezevčíka. Tak jsem zvědavá, kdo koho pokouše
Já to řikám furt, že děti sou děsně nebezpečný

Jdu tejrat psy, zdár

Venta
Člen
# Zasláno: 25 Čen 2012 14:26
- Nahlásit

Eldoguero
Dočti si poslední cca 2 - 3 stránky, to ti za to stojí
no zrovna jsem to teď lehce skoukla, to je fakt dobrý jindra se už asi neukáže

Já to řikám furt, že děti sou děsně nebezpečný
no to sou, mám skoro prokouslej prst. taky mizim, večer možná nakouknu

Gerda
Člen
# Zasláno: 25 Čen 2012 14:42
- Nahlásit

Brýtro blázni, vůbec vás nestíhám.

danajasa
Člen
# Zasláno: 25 Čen 2012 14:45
- Nahlásit

Dem taky na špacírek tak pište pomalu páč já pomalu čtu. Díky

Monty
Člen
# Zasláno: 25 Čen 2012 14:53
- Nahlásit

Gerda
já taky ne

bonc
Člen
# Zasláno: 25 Čen 2012 15:33
- Nahlásit

Eldoguero
Jak je na tom zdravotně? Je s PP nebo bez?
arg.doga,13 let,v út.od 22.6.2012
víc nevim, jen jsem nakoukla na stránky, musim to pořád kontrolovat esli se nevrátil Bárteček
tu je:

blbej je ten věk, jinak jak je to vemeno tak se to u nás umísťuje dobře, ale v tomhle věku nevim nevim kdo do toho pude

jindra 22
Člen
# Zasláno: 25 Čen 2012 16:23
- Nahlásit

Baico
Svět je dost malej, to asi Jindra nebude asi moc rád, že budu mít info i bez něj

Jásáte poněkud předčasně, slečno "Baico". Všeho dočasu. Respektive, do září... Zaměstnavatel mi nabídl "zlatý padák", a tak to v září v práci zapíchnu a odstěhuju se s hafíkem na chalupu do hor. Zaplaťbůh, stejně mu to ve zdejší panelákové prdeli moc nesvědčí.

Jinak nehroutím se, není důvod, ale koukám... svět je fakt malý. Diskutérku s nickem "nemethova5" z vidění znám léta. Chodili jsme kolem sebe, já obdivoval, jak má zmáknutýho němčoura, což není běžné, ji možná překvapovalo, že i seveřan umí chodit na vodítku a jakž-takž poslouchat.

Rád ji potkám a do očí pravdivě vylíčím celou story, bude-li mít zájem. Nerad lžu, jednak jsem na to dost líný, taky to nemám zapotřebí, protože když nejde o prachy, nebo o nevěru, není ke lži důvod. Řeknu jí všechno od začátku. Třeba bude koukat.

P.S. Zkreslující, tendenční a nepravdivé informace neustále zde kolující, jako částice v lineárním urychlovači v Ženevě dám na pravou míru. Jinak, ke spomínaným vetům, kde mi chtěli psa kastrovat a "kde se platí i za úsměv" už dávno nechodím, s běloušem jsem byl u nich jen na druhém očkování, psal jsem to zde, jenže se tato informace nehodí někomu do krámu. Chodím k panu doktorovi Horákovi, kterého mi "nemethova5" doporučila a se kterým jsem byl kdysi také spokojen. Léčil haskounovi panus a jsem s ním již domluven na operaci za rok. Nebudu radši popisovat, co mi na story ohledně chybějící kulky řekl...

Lucie Kratochvílová
Člen
# Zasláno: 25 Čen 2012 17:00
- Nahlásit

Tomu, kdo se chce zničit, doporučuju výlet na NS Drbákov-Bílé skály-Albertovy skály ))) Akorát si kupte boty na via ferraty, budou se hodit!

nemethova5
Člen
# Zasláno: 25 Čen 2012 17:14
- Nahlásit

jindra 22
zdravim!moc rada si o tom s vama povykladam,bude to asi nadlouho,pekne si k tomu sednem,rada bych uvedla vsechny veci,kolem kryptochismu na pravou miru a neni taky dobryx verit vse vetum,nejsou to bohove,coz uz vim davno,moc rada si vyslechnu co vam na to rekl mvdr.horak,pokud vy nechcete,nesmi do psa ani riznout,ve stredu kveceru mam volno muzem povykladat,skoda,ze jste driv nezasel za mnou,mam taky bezkulkace jak jim rikam,ale operace je nutna,pokud nechcete,aby pes mel nasledky jak muj uz byvaly hajan,je to fakt danouse jsem obdivovala,skvely pes,no co dodat,budu rada jak o tom vsem poklabosime,co vy na to?

<< 1 ... 1170 . 1171 . 1172 . 1173 . 1174 . 1175 . 1176 . 1177 . 1178 . 1179 . 1180 ... 1561 . 1562 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání