Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Mamky Žumpa
<< 1 ... 1170 . 1171 . 1172 . 1173 . 1174 . 1175 . 1176 . 1177 . 1178 . 1179 . 1180 ... 1561 . 1562 . >>
Autor Zpráva
nemethova5
Člen
# Zasláno: 25 Čen 2012 17:18
- Nahlásit

jindra 22
a jinak add mvdr.horak,to me bude hodne zajimat,pac tohle bez odezvy,co on rekl ohledne chybejici kulky u me nebude asi,asi nebude moc rad,kdyz mu k tomu reknu svoje,porad ho beru jako profika kazdym coulem,no mozna zmenim nazor,asi.
a jinak koukam,jak je ten svet maly!!!!!

jindra 22
Člen
# Zasláno: 25 Čen 2012 17:37
- Nahlásit

nemethova5

Jo svět je malý. Co mi řekl Horák? Že si žádné iluze o chovatelské etice dávno nedělá. Já s ním souhlasil. Jde přece o prachy, anebo ne? Nebo jsou čistokrevní hafani zadara? Taky mluvil, že zbloudilá kulka musí nejpozději do tří let ven. Jinak jde o loterii se psím životem. Já nerad sázím, když jde o život. Byť "jen" psí.

jindra 22
Člen
# Zasláno: 25 Čen 2012 17:39
- Nahlásit

nemethova5

Furt nechápu, co měl říct. Jako že se chybějící kulka nemusí odstranit?

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 25 Čen 2012 17:44
- Nahlásit

nazdar škodíci
hele bé super víkend
http://www.novinky.cz/domaci/271468-cesko-zazije-t eplotni-skoky-vikend-bude-tropicky.html

Lucie Kratochvílová
Člen
# Zasláno: 25 Čen 2012 17:46
- Nahlásit

davidkova renata
hele bé super víkend

My chcem na výlet na Mokrsko, to bude pažák.

nemethova5
Člen
# Zasláno: 25 Čen 2012 17:48
- Nahlásit

jindra 22
tak v tomhle horak ma pravdu,ale zase na druhou stranku znam fakt chovatele,kteri by za sve psi i dychali a jsou to opravdu chovanim profici kazdym coulem,ne to ne,jsem myslela,ze rikal treba neco ze to musi jit hned ven,bych pockala do roku az pes bude dospelak,pokud by se vykastroval jeste jako stene,tak by byl porad jako infantilni stene,jak rikam,rada si o tom povykladam,horak neni spatny a ani zly,vedome neposkodi,je to sice samorost,ale pokud ja mu navrhnu ze chci levnejsi leky,je schopny se divat do toho breviare i hodiny,aby nasel levnejsi variantu,to zase vim,nebo kdyz si reknete o jine levnejsi leky,je schopny je predepsat,ja mam vyhodu,ze kdykoliv bych rekla marcelce nasi vycvikarce o leky je schopna mi je dovezt a myslim si ze vase pani taky.add prej jste potkali moji mati,chcete chodit na ten cvicak?mame tam bšo holcicku a u nas cvicak je fakt o necem jinem.

jindra 22
Člen
# Zasláno: 25 Čen 2012 17:48
- Nahlásit

nemethova5

Abych se přiznal, když jsem mu řekl, že pejskovi chybí kulka a že je čistokrevný s PP, prohlížel si jej s nedůvěrou. Chtěl vidět jeho PP.

Baico
Člen
# Zasláno: 25 Čen 2012 17:49
- Nahlásit

jindra 22
jak má zmáknutýho němčoura, což není běžné

Aha a že já mám stejným způsobem zmáknuté dva bělouše je podle vás šikana psů na cvičáku.
nemethova5
Víš ono nejde o to, co pan doktor Horák řekl o kryptorchismu z hlediska odborného, ale asi z hlediska etiky chovu. Jak jsem ti psala, pán se cítí býti podveden.

nemethova5
Člen
# Zasláno: 25 Čen 2012 17:50
- Nahlásit

davidkova renata
nooooo,tak to se budu pekne o vikendu opalovat v hermanicich,uz se tesim,na ten parak.uz jsem v praci,takze klidek pohoda.

jindra 22
Člen
# Zasláno: 25 Čen 2012 17:53
- Nahlásit

nemethova5
ze rikal treba neco ze to musi jit hned

Asi nečtete, co píšu. To říkali ti první. Horák říkal po roce. A zdravou kulku mu samozřejmě nechá. S tím, že jej nemám používat pro krytí. Ani nečistokrevné, protože podvraťáček z toho vzniknuvší by nemusel mít v šourku kulku žádnou... to by mě dost mrzelo, to mi svědomí nedovolí.

nemethova5
Člen
# Zasláno: 25 Čen 2012 17:54
- Nahlásit

jindra 22
tak to muze byt horakovy zcela jedno,jestli ma pp,nebo nema,pac o aminovy taky rekl,ze je skaredy a je to vubec NO?jsem mu rekla,jo s pp,vic jsem se s nim o tom nebavila,asi tak nejak,pac on choval bandogy a ovcouni je zcela jina dimenze,no asi si s panem doktorem taky rada pohovorim,takove veci se proste nerikaji,byt by mel svuj nazor,tim padem hodil vsechny chovatele do jednoho pytle!coz me se osobne taky nelibi!
Baico
nemuze byt pan jindra podveden,jak jsem rekla,i ty i chovatelka jste se zachovali profesionalne,ja nemela ani u jednoho kupni smlouvu,proc?na co?nechci chovat.ani vystavovat a amin je taky kryptak tak co.neresim to proste.

nemethova5
Člen
# Zasláno: 25 Čen 2012 17:55
- Nahlásit

jindra 22
ale jo ctu,ale tak to je logicke,ze nebudete dal s takovym psem mnozit,ja mela na amina plno zajemcu o kryti a vzdy jsem rekla,proc mam mnozit NO bez pp a jeste kryptaka,kdyz utulky jsou i plne psu s pp?

jindra 22
Člen
# Zasláno: 25 Čen 2012 18:00
- Nahlásit

Baico
ale asi z hlediska etiky chovu. Jak jsem ti psala, pán se cítí býti podveden.

Dávno jsem věděl, že etika je jen zbytečným balastem při vydělávání peněz, který snižuje prosperitu, zvyšuje náklady. V tomhle případě jsem naivně věřil, že tomu tak není vždy. Nyní říkám, JE!!

jindra 22
Člen
# Zasláno: 25 Čen 2012 18:03
- Nahlásit

nemethova5
ale tak to je logicke,ze nebudete dal s takovym psem mnozit,

Jenže Baico chce dál množit na otci mého psa. Není to stejné? Není to neetické? Riskovat další krypťáky? Proto jsem se ozval...

Baico
Člen
# Zasláno: 25 Čen 2012 18:07
- Nahlásit

jindra 22
V tomhle případě jsem naivně věřil, že tomu tak není vždy. Nyní říkám, JE!!
A já se naposledy ptám na důvod, podle kterého to tak bylo?

nemethova5
Člen
# Zasláno: 25 Čen 2012 18:08
- Nahlásit

jindra 22
a ja vam rikam,ze jsou chovatele a chovatele!

Baico
Člen
# Zasláno: 25 Čen 2012 18:12
- Nahlásit

nemethova5
a ja vam rikam,ze jsou chovatele a chovatele!

Pani, to nemá cenu. Znáš mě,psy mám jen pro prachy na hoonění si ega.

nemethova5
Člen
# Zasláno: 25 Čen 2012 18:15
- Nahlásit

jindra 22
a proc ne,kdyz je chovny a je zbonitovany,zadna vada neshledana,jak muzete vedet,ze tohle neprenasi matka stenete???tohle je opravdu dizkuse na dlouhe lokte!doporucila bych vam si promluvit s mvdr.laznickou,nebo inkou walterovou!
ja se ptam,proc by fanous nemohl kryt?
ADD amin je taky kryptak,nejak jsme se s chovatelkou nemohli domluvit,ja o voze ona o koze a proto rikam,jsem rada,ze se to vysvetlilo,vsechny sourozenci maji koule jen amin ne,delam z toho tragedii,NE!dokonce aminuv bracha je z chovny!
takze ja to neberu ze to je neeticke,to by se museli delat rozbory,jestli to prenasi pes nebo matka,neco takoveho mi hena posilala,je to ve stare zumpe,takze ja to za NEETICKE neberu,chovatelka se s vama chtela vyrovnat,vratit cast penez,coz je opravdu fer!maloktery chovatel tohle udela!

nemethova5
Člen
# Zasláno: 25 Čen 2012 18:18
- Nahlásit

Baico
no jasneeeeee,ty si tak honis triko,ze to je upa cool,ne neblazni,ja te beru v pohode,ale proste nechapu pana jindru,co ted zrovna chce?vratit psika a chovatelka mu vrati penize,nebo jinou satisfakci?
jindra 22
heledte znam chovatele,co by se s vama ani nebavili a rovnou vas poslali doprdele,tomu ja rikam,ze to je neeticke!

nemethova5
Člen
# Zasláno: 25 Čen 2012 18:38
- Nahlásit

jindra 22
myslim si,ze reprezentace belousu na cvicaku je spravna,znam par lidi z havirova,co maji belouse a patri mezi spicku,tedy elitu ve vycviku a ze by byli nejak tyrani,ani bych nerekla,ti psi to vyzadujou to cviceni,maji to v sobe,tak jak amin,ktery ma tak velky drajv,ze kdyz necvicime jen jeden blby den,tak je moc zoufalej!

nemethova5
Člen
# Zasláno: 25 Čen 2012 18:39
- Nahlásit

a jinak hawk!domluvila jsem,jdu se venovat milackovy na skype,tak kdyz nekdo neco budete chtit,jsem tam!dneska ani ten neurol potrebovat nebudu,doufejme.

Baico
Člen
# Zasláno: 25 Čen 2012 18:43
- Nahlásit

nemethova5
dneska ani ten neurol potrebovat nebudu,doufejme.

Držím palce, ať to dneska zvládneš bez chemie!

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 25 Čen 2012 18:46
- Nahlásit

nemethova5
dneska ani ten neurol potrebovat nebudu,doufejme.

super pani..tak běžte tejrat psa

pawLINka
Člen
# Zasláno: 25 Čen 2012 18:47
- Nahlásit

Jdu vas pozdravit.

Mame doma pacientka. Aaronek si vcera zlomil zub, tak mu ho museli vytrhnout. Ma v hube 2 stehy a je opecovavany jako kral a moc si to uziva.

Narkozu nastesti prezil v pohode. Mela jsem velky strach, protoze uz je to psi dedecek...

nemethova5
Člen
# Zasláno: 25 Čen 2012 18:48
- Nahlásit

Baico
jj dik,hele ono asi nejde otevrit stara zumpa,kde je to dopodrobna psany o tom kryptochismu?co mi posilala chovatelka a nasledne inka,ja s nim rada povykladam,kazdopadne ho beru za fajn cloveka,ktery je asi na tom stejne jak ja s henou jednou o voze podruhy o koze,mozna si nerozumite.bylo by moc dobre si to vysvetlit,ja mu rada reknu cokoliv ohledne tady toho,ale horak me teda nasral,tohle se proste nedela aby hazel chovatele do jednoho pytle!
add no neurol se dneska nekona,jeste bych byla radsi,aby muj milovany byl semnou.

leyenda
Člen
# Zasláno: 25 Čen 2012 18:49
- Nahlásit

Cus berusky
Uplne jsem se lekla, kam jsem to vlezla, nebyt Baico, asi bych zacala zmatkovat.
nemethova5
Pekne vitam zpatky, pani , dlouho jste tu nebyla.
davidkova renata
clovece, me ty tropy uz ani nejak netesi

jindra 22
Člen
# Zasláno: 25 Čen 2012 18:49
- Nahlásit

nemethova5
heledte znam chovatele,co by se s vama ani nebavili a rovnou vas poslali doprdele,tomu ja rikam,ze to je neeticke!

To by bylo ovšem od nich velmi nerozumné.

nemethova5
Člen
# Zasláno: 25 Čen 2012 18:50
- Nahlásit

pawLINka
tak to moc lity,lity,at je mu o hodne lip!

nemethova5
Člen
# Zasláno: 25 Čen 2012 18:52
- Nahlásit

jindra 22
jo?to by bylo,ale nekteri se s vama rozumne bavit nebudou,taky jsem takovy zazila,bohuzel,je dobre znat vsechno.ne jen tu dobrou stranku.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 25 Čen 2012 18:54
- Nahlásit

pawLINka
. Aaronek si vcera zlomil zub, tak mu ho museli vytrhnout. Ma v hube 2 stehy a je opecovavany jako kral a moc si to uziva.
ojééé a co bé dělat nebespečný bojový pycbum bež župu???to aby kuli vostudě rači nevylejzal vůbec
nemethova5
hele ono asi nejde otevrit stara zumpa
ale normálně de..stačí si to vyhodit ve vyhledavači..akorát nevim jak to najdeš,je tam 9tisíc stran))
leyenda
clovece, me ty tropy uz ani nejak netesi
dyš ty je tam máš furt ,no..

<< 1 ... 1170 . 1171 . 1172 . 1173 . 1174 . 1175 . 1176 . 1177 . 1178 . 1179 . 1180 ... 1561 . 1562 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání