| Autor |
Zpráva |
Grin
Člen |
# Zasláno: 16 Srp 2011 22:18
- Nahlásit
stetisek123fidalka
Zato grin, posravaci a jeste k tomu ma i ty kozni problemy. Ted jeste zjistim ze ma dysplazky a pudu si to hodit.. Asponze ty analni zlazky nic..zatim..
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 16 Srp 2011 22:48
- Nahlásit
Grin
Grineček má ten bolák od klíštěte, má to pěkně hnusný ..
to znám a je to humus. Hele co přidat do krmení nenasycený mastný kyseliny (řepkovej nebo myslim, že i lososovej olej). Nezávisle na sobě mi to poradilo víc lidí, když jsem řešila Batynku.
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 17 Srp 2011 07:18
- Nahlásit
kachna_
Mno on ma krmeni, ktery ten lososak samo obsahuje -platinum natural. Co na tech granulich je ale zatim zadna zmena.. Jen se mi zda ze se min drbe. Spis me napadlo potravinovy alergie, ale ty nejvetsi alergeny jsem zkousela a nejvic sral po hypoalerg. Britu..
Btw ten bolak se mu zanitil a ma v nem bakterie tzn. Antibiotika a cuba ktera ma slabou imunitu kvuli jatrum to od nej chytla tak ma taky atb. Veselo je doma moc..
|
stetisek123
Člen |
# Zasláno: 17 Srp 2011 13:03
- Nahlásit
Grin
Prosím tě, jak máš ten Furmoš, je přímo na něm napsaný, že je to Furminátor?
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 17 Srp 2011 15:58
- Nahlásit
stetisek123
no jo, je to tam, a kupovala jsem ho v orig balení. proč???
|
stetisek123
Člen |
# Zasláno: 17 Srp 2011 16:19
- Nahlásit
já ho mám bez označení. Kde to na něm je?
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 17 Srp 2011 16:22
- Nahlásit
stetisek123
tyjo to si te´d nevzpomenu, nejsem doma, ale myslim, že to je na tý žlutý "noze", za kterou to držíš... ale bylo to v orig. krabici a na ní to ozn. určo bylo teda..
|
stetisek123
Člen |
# Zasláno: 17 Srp 2011 18:01
- Nahlásit
Právě chci vědět, jestli mě ten obchodník natáhnul, abych si ho mohla vychutnat. Prosím, koukni se mi pak doma, jo, Díky
|
stetisek123
Člen |
# Zasláno: 17 Srp 2011 18:05
- Nahlásit
já mám takovejhle: http://foow.org/cz/furminator-l-reseni-problemu-li najici-srsti-i1678604178.html
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 17 Srp 2011 19:04
- Nahlásit
stetisek123
to je origoš, mám ho doma.. ale hele jestli ti na rikyho nefunguje tak je to možný, on totiž nemusí nutně fungovat na všechny a rikouš má chlupy dost dlouhý..
|
fidalka
Člen |
# Zasláno: 17 Srp 2011 19:50
- Nahlásit
stetisek123
Já ho mám označenej nad tim kovovym hrablem, mezi 2 šroubkama..ale jestli je origoš, tak to nevim, je to ten medium za 175 z aukra
|
stetisek123
Člen |
# Zasláno: 17 Srp 2011 20:01
- Nahlásit
Ale nemá nikde žádnej nápis. Co jsem koukala, tak na netu jsou fotky třech různejch. Jeden, jako můj, je bez nápisu. Pak je jeden s barevným a plastickým nápisem a třetí to má jen vyražený.
Copak na Rikyho, to jsem počítala, že nebude fungovat. Ale Kačka mi teď pouští dost chlupů na zádech (mimochodem už má zase smradlavej krvavej průjem - prý je to z Prednisonu), což by mělo být asi 3 cm hustá srst a nebere to. Ani kočky to moc nebere
|
stetisek123
Člen |
# Zasláno: 17 Srp 2011 20:02 - Změnil/a: stetisek123
- Nahlásit
fidalka
já ho taky právě mám z aukra. A přišel mi i bez obalu, jen tak s krytkou na zuby a bublinkový obálce
|
fidalka
Člen |
# Zasláno: 17 Srp 2011 20:51
- Nahlásit
stetisek123
Tak to je divný, já ho měla v obalu a nápis je plastickej. Kočku mi bere krásně a psa tak na 90%...
|
stetisek123
Člen |
# Zasláno: 17 Srp 2011 21:07
- Nahlásit
fidalka
No, právě, chtěla bych sprdnout prodejce, že mi nedal origoš, ale potřebovala bych napřed identifikovat, že to tak je. To, že nedodal obal bych tipla na to, že mu to někdo vrátil, nebo vyreklamoval. Chtěla jsem origoš, protože hustejch vyčesávacích hřebenů mám dost..
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 17 Srp 2011 21:42
- Nahlásit
stetisek123
tak simtě na něj te´d koukám a má označení mezi šroubkama na hlavě, jak říká fidalka... a je ražený do toho plastu. A přišel v obalu, a z aukra teda ale neni...
|
stetisek123
Člen |
# Zasláno: 18 Srp 2011 09:17
- Nahlásit
hm, radši se tu ještě poptám víc a pak vytáhnu do boje
|
fidalka
Člen |
# Zasláno: 18 Srp 2011 13:19
- Nahlásit
Grin
Tak jak zítra? U mě by to asi šlo
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 18 Srp 2011 14:14
- Nahlásit
fidalka
hele já fakt nemůžu... nestihla jsem to, bohužel. Ale na druhou stranu mpžná je to dobře, vet dneska otevřel Grinovi ten bolák a má to opravdu hnusný a ošklivý a krvavý a tak to asi bude lepší neokusovat... má to blbě, na krku, takže je jasný že by mu do toho taruška hned kusla.
|
stetisek123
Člen |
# Zasláno: 19 Srp 2011 10:01
- Nahlásit
Kačka umřela
|
fidalka
Člen |
# Zasláno: 19 Srp 2011 10:06
- Nahlásit
stetisek123
už jí je dobře...
Smrt je odpoutáním od všech bolestí a hranicí, kterou naše utrpení již nepřekročí. Smrt nás ukládá do toho klidu, kde jsme spočívali před svým narozením.
Lucius Annaeus Seneca
|
stetisek123
Člen |
# Zasláno: 19 Srp 2011 10:19 - Změnil/a: stetisek123
- Nahlásit
Coursing před 3 lety
s medailí:
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 19 Srp 2011 10:56
- Nahlásit
stetisek123
ahoj, to je mi moc líto to není ta, co s náma byl na procházece, že ne?
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 19 Srp 2011 10:59
- Nahlásit
stetisek123
jaká Kačka????? to je ta s tou nohou jak jsi chtěla jít ke skálovi?? nechytám se, nebyla sem na netu 4 dny,tak nevim nic..každopádně upřímnou soustrast,pani
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 19 Srp 2011 11:35
- Nahlásit
stetisek123
achjo achjo ... tak se drž...
davidkova renata
Stetisek "má" Rikyho - choďáka bez PP - pro toho chtěla ortopeda, a měla 2 skoťandy, jednu čelzinu (s ní byla zuzanarosakova na prochajdě) a druhou kačku, ta měla rakovinu lymf. uzlin...
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 19 Srp 2011 11:43
- Nahlásit
Grin
a druhou kačku, ta měla rakovinu lymf. uzlin...
ahá ,tak to neni asi moc k přežití
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 19 Srp 2011 11:56
- Nahlásit
davidkova renata
právě
|
stetisek123
Člen |
# Zasláno: 19 Srp 2011 13:15
- Nahlásit
Grin
díky z a vysvětlení.
Už má hrobeček. Včera večer začala těžce dýchat, myslela jsem že z horka, tak jsem jí namočila uši tlapičky a bříško, ale dýchala tak i ráno. Tak jsmemjí odvezla uspat.
Brečím jak želva, ale vím, že to bylo správný. Bylo jí skoro 12 a bojovala statečně dva roky s tou hnusnou diagnozou
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 19 Srp 2011 14:24
- Nahlásit
stetisek123
díky z a vysvětlení
jsem si říkala že ti ušetřim vysvětlování...
vím, že to bylo správný. Bylo jí skoro 12 a bojovala statečně dva roky s tou hnusnou diagnozou
To víš že jo! Prostě přišel čas. a že brečíš... no spíš by bylo něco špatně kdybys nebrečela... Myslim na tebe tady v práci, tak se drž a než se naděješ to nejhorší období budeš mít za sebou.
Stejně byla děsně statečná, takhle se vyšvihnout a s takovouhle nemocí vydržet tak dlouho...
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 21 Srp 2011 07:35
- Nahlásit
tak holky už je to tady, jedem odvézt Grinečeka za mamkou, tak držte palec ať se mu tam líbí hlavně, aby nedělal scény.
Napíšu pak jak jsme dopadli...
|