| Autor |
Zpráva |
stetisek123
Člen |
# Zasláno: 10 Čec 2011 19:54
- Nahlásit
Grin
Ona už má roupy i Čelsina, furt mě otravuje, abych se jí věnovala. Je plná kuliček z těch kopřiv, ale nevydržím u ní sedět, abych ji vyčesala. vtahuju jí to vleže prstama
Koukala jsem a doktora tam mám až ve středu ,taky by mohl opíchávat i v pondělí
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 10 Čec 2011 21:41
- Nahlásit
stetisek123
šmarjá, ty seš kaskadér teda! a já ti zrovna chtěla psát, jestli bys nemohla ve středu venčit, jedu do Německa, tak to asik nedáš teda tak jdi k doktorovi, záda nejsou žádná sranda! Ať je to brzo lepší
|
stetisek123
Člen |
# Zasláno: 11 Čec 2011 10:12
- Nahlásit
zuzanarosakova
zuzko, možná jo, objevila jsem tu nějakej pozůstalej dryják, co uvolňuje svaly a je to lepší. Takže zatím nevím, jak bude ve středu. Dneska ráno jsëm se probudila a celkem dobrý,ale pak sem se rozhýbala a už se pajdám, tak uvidím. Každopádně je mi líp
|
fidalka
Člen |
# Zasláno: 17 Čec 2011 22:03
- Nahlásit
stetisek123Grin
Tak jak se Vám děvčata daří? Co tenhle týden podnikneme? já asi můžu od středy dál.
P.S. Grinečková, víš, jak jsme se bavili o tom hlídání? Tak bych tě možná na konci srpna na jeden víkend využila, takže očekávám jako protislužbu někdy Grina u nás v jezírku
|
fidalka
Člen |
# Zasláno: 17 Čec 2011 22:11
- Nahlásit
Atusch
Nejmenuješ se náhodou Eliška M. ? To se totiž známe
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 17 Čec 2011 22:13
- Nahlásit
fidalka
Ahoj na konci srpna? Tak to je veleprusvih, my jedem do ciziny od 22.8. Do 3.9. ! Pred i po klidne hlidat muzu..
Jinak se mame fajn, grinda se na vas uz tesi. Stetiskovi umrely zada tak jsme ani nikde nebyly .. V pristim tydnu muzu dopo kazdy den krom jednoho a zejtra se dozvim keryho
|
fidalka
Člen |
# Zasláno: 17 Čec 2011 22:20
- Nahlásit
Grin
No bylo by to z 19. na 20., takže klidně potom můžu převzat hlídání já Ta moje je nevylítaná, takže se už na Vás taky moc těší tak předběžně to vidim na středu dopoledne nejdřívější termín
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 18 Čec 2011 09:43
- Nahlásit
fidalka
Z pátka na sobotu?? To by klííďo šlo Sice budu odpo v práci, ale dopoledne s nima budu venku od rána, tak pak budou spát jako zabití Grinečka nám bude hlídat chovatelka, naštěstí má čas, takže Grineček bude na letním bytě s mamčou a třema bílejma tetkama plus jedním buldokem
Jinak ta středa zatím nevím, domlouvala jsem se s tátou právě na středu, ale ještě nevolal jestli jo nebo ne. Dám vědět ASAP
|
stetisek123
Člen |
# Zasláno: 18 Čec 2011 11:20
- Nahlásit
Moje záda už jsou provozuschopná! Ale jen pokud nebudu mít Rikoslava dlouho na vodítku. To mi nedělá dobře, to jeho tahounství (asi ho budu pučovat musherům)
|
fidalka
Člen |
# Zasláno: 18 Čec 2011 11:29
- Nahlásit
Grin
Ještě uvidim, on by jí u nás pohlídal děda, ale trochu se bojim spojení její hyperaktivity a pána s osmi křížky za sebou, ale tak jestli budeš mít dopo volno a vylítala by se, tak už by to mohlo jít
stetisek123
Tak mi ho někdy půjč na dogtrekking :-D
|
stetisek123
Člen |
# Zasláno: 18 Čec 2011 11:43
- Nahlásit
fidalka
ještě ho nemám zrengenovanýho. Nevím, co ty jeho haksny
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 18 Čec 2011 12:38
- Nahlásit
fidalka
Tak ve středu dopoledne můžu, yupí co podniknem????
stetisek123
půjdeš taky??
|
stetisek123
Člen |
# Zasláno: 18 Čec 2011 18:03
- Nahlásit
Grin
jestli ta tůra bude milosrdnější než minule, tak jo
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 18 Čec 2011 18:58
- Nahlásit
stetisek123
prosimtebe hlavně nebude takový vedro takže to bude supeeeeeer!!! Záleží na Fidalce zda bude mít auťo a tak
|
fidalka
Člen |
# Zasláno: 18 Čec 2011 19:06
- Nahlásit
stetisek123
Vy jste byli na nějaký tůře? A kde? Auto asi mít budu, ale dneska je mi nějak zle, tak to snad bude do středy dobrý
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 18 Čec 2011 19:19
- Nahlásit
fidalka
prosimtě ona se pořád vzpamatovává z tý "tůry" s tebou, od tý doby jsme byly jen jednou a to na cvhliku po rovince u vody
|
fidalka
Člen |
# Zasláno: 18 Čec 2011 20:17
- Nahlásit
Grin
Aháááá ok, příště jenom kousíček
|
stetisek123
Člen |
# Zasláno: 18 Čec 2011 21:08 - Změnil/a: stetisek123
- Nahlásit
Hale, děfčata, musíte myslet na moje starý tělo, sádlem zdrbaný. Takový krpály v tom tempu nejsou pro mě. Buď krpál, nebo dostihy, jinak běžte beze mně. Rikolav s tím svým dogtrekingem mi jště dodělal záda a já chudinka zhubla aspoň deset deka!!!
|
fidalka
Člen |
# Zasláno: 18 Čec 2011 22:23
- Nahlásit
stetisek123
Já chci dolu aspoň 20, asi si tu trasu zaběhnu jsem tě poprvé viděla tam, tak jsem netušila ok, příště rychleji a dál
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 19 Čec 2011 09:35
- Nahlásit
fidalka
stetisek123
ste blbý
tak teda kamže to půjdeme???
|
stetisek123
Člen |
# Zasláno: 19 Čec 2011 09:40
- Nahlásit
Mi Rikoslav právě tak nas...že jsem mu řekla, že má utrum. Úplně přestal poslouchat, hajzl jeden pubertální. Dostane stopovačku, parchant
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 19 Čec 2011 12:01
- Nahlásit
stetisek123
taky to tak dělám když mě Grin nasere ...
|
fidalka
Člen |
# Zasláno: 19 Čec 2011 12:08 - Změnil/a: fidalka
- Nahlásit
Grin
Já psa nechávám svému osudu a odcházím v dáli... a jak si mě už pěkně hlídá ale zítra děfčata musíte beze mě mám chřipku
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 19 Čec 2011 14:43
- Nahlásit
fidalka
škodaaa... tak se brzo uzdrav .. a příští tejden už buď v pořádku
stetisek123
Tak kam teda? Nevim jak zejtra bude ale nechceš teda zkusit ten les???
|
stetisek123
Člen |
# Zasláno: 19 Čec 2011 15:03 - Změnil/a: stetisek123
- Nahlásit
Grin
klíďo, i když nevím, jestli toho parchanta nenechám za trest doma. Normálně mi utek přes silnici za nějakým molosem. Chudák to byl nějakej sralbotka, co před ním začal zdrhat s vocasem mezi nohama a prolítli těsně před autem. Zabít ho, hajzl jeden.
Musím dodat, že jsem šla jen na malinkou procházku s tou mou babčou a jeho chtěla nechat doma, a samozřejmě přeskočil plot... ZABIJU HO! Parchant a já mu sháním furmoše a morkový kosti a von na mě tohle! Jestli zejtra bude zlobit, tak si kamarád začne hrabat mělkej hrob
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 19 Čec 2011 15:25
- Nahlásit
stetisek123
mno jéje, to vypadá že by ho konečně mohla dohonit puberta Doma ho nenechávěj, ať se ten můj parchant řádně unaví a pak doma nedělá bordel... fčera tam byl celkem obstojnej binec protože Trixina hárá a já je každýho zavřela do jednoho pokoje. Grineček to nesl špatně a vztek si vybil na botách. Dnes mám s sebou Trix v práci... takže doufám, že to už bude lepší Zejtra půjdu jen s Grinem, Trixinu venčnu rychle ráno a pak ji nechám doma, myslim, že na Rikyho by to možná bylo moc
|
stetisek123
Člen |
# Zasláno: 19 Čec 2011 17:53
- Nahlásit
Grin
Já netušim, zatím jsme žádnou háravku nikda nepotkali. Tak nevím, jak to má v hlavě srovnaný. ale je mi jí líto, berušky jedný. V devět u tebe?
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 19 Čec 2011 19:14
- Nahlásit
stetisek123
platí, nech psa v autě, popojedem dál.
ahoj
|
fidalka
Člen |
# Zasláno: 19 Čec 2011 20:36
- Nahlásit
Grin
Příští týden jsem s Tárou na vodě, ale pak už mám skoro celý srpen volno
|
stetisek123
Člen |
# Zasláno: 19 Čec 2011 20:37
- Nahlásit
fidalka
Příští týden jsem s Tárou na vodě, ale pak už mám skoro celý srpen volno
A sákryš, fidalka bude votpočinutá z lodě, to budou mety a tůry!
|