| Autor |
Zpráva |
stetisek123
Člen |
# Zasláno: 10 Srp 2011 17:43
- Nahlásit
sem našla fotky v mobilu!
|
stetisek123
Člen |
# Zasláno: 10 Srp 2011 17:46
- Nahlásit
Grin
bude se mi po něm strašně stejskat..
To voe! a mě se tady chcechtala, že s emi stejská po dětech!!!
Se mnou v pátek nepudeš, Grinečková? Rikoslav je jedna velká energie a Chelsea už si dlouho na nikoho nezavrčela
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 10 Srp 2011 20:14 - Změnil/a: Grin
- Nahlásit
stetisek123
no hale to víšže pudu a třeba se uvolní i fidalka Grin to asi bude potřebovat, já teda děsně nestíhám takže budu asi celá z toho mimo trochu rozvrkočena
jenže to nejde nejít aspoň teda nepudeme na dlouho a půjdem nějakou čurinku, jsem totiž nastydlá a dost teda.
ale prostě pes ven musí
PS fotky supr, a vůbec jsem se nepoznala
edit: a mně se smála no jasně, protože to je něco jinýho
|
stetisek123
Člen |
# Zasláno: 10 Srp 2011 20:30
- Nahlásit
No, jestli seš chcíploň, mohla bych ti vzít Gríňu sama?
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 10 Srp 2011 23:05
- Nahlásit
stetisek123
Kdepak ono mi to jen prospeje kdyz si protahnu kosti.. Ale jsi hodna a mozna az mi jednou bude vic nez rymicka, tak toho vyuziju
|
fidalka
Člen |
# Zasláno: 11 Srp 2011 15:00
- Nahlásit
Grin
stetisek123
Tak zítra to bohužel nevyjde, ale v neděli u mě spí kamarádka a asi by nebyl problém, aby si s sebou vzala ke mně svojí čubu a tak by se mohlo dát ještě jedno venčení v pondělí :- )
případně Grinečková by si ke mně mohla ráno Grina šoupnout a k večeru si ho vyběhanýho vzít, jestli má moc práce a víc venčení by nezvládla, protože pátek je docela nutnej
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 11 Srp 2011 15:46
- Nahlásit
fidalka
No hele tak v nedeli bych k tobe zajela, nebylo by to na celej den ale stavili bychom se se vylitat grinoprda tam na celej den nechat ani nemusim, je jeste furt mrtev z kempu
Stetisek:
A my zejtra kdy a kde?
|
fidalka
Člen |
# Zasláno: 11 Srp 2011 15:47
- Nahlásit
Grin
V neděli se vracim ze Slap a ještě se stavuju za koněm, takže bych to s Váma už asi neskloubila... ale stav se v pondělí
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 11 Srp 2011 15:53
- Nahlásit
fidalka
Je sorry prehlidla jsem v pondeli - to by slo, dopoledne. Odpo jsem f praci. Ale jeste uvidim, jestli budu stihat.
|
fidalka
Člen |
# Zasláno: 11 Srp 2011 15:56
- Nahlásit
Grin
Ok, tak se ještě domluvíme
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 11 Srp 2011 20:37
- Nahlásit
stetisek123
hale tak zpět, zejtra nemůžeme, mám problém se psem, má bolák ze štípance a dostal antibiotika a nějakej dryják antiparazitní, tak nemůže 48 hod do styku s pesanama... takže nif zejtra teda
příští tejden zajdem
|
stetisek123
Člen |
# Zasláno: 11 Srp 2011 20:57
- Nahlásit
Ok, tak ho za mě pofoukej
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 11 Srp 2011 21:07
- Nahlásit
stetisek123
no to víš, hrdina, na veterině byl úplně přimrazenej.. ale zase neštěkal, ze to ho musím pochválit. Byl šikovnej.
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 14 Srp 2011 13:46
- Nahlásit
fidalka
ty jo já nevim, ale asi to zejtra nedám.. možná bych přijela ale až třeba v 11, a za hoďku a půl bych zase padala... a muselo by se to fakt vypočítat, v jednu mi jede bus do práce..
|
stetisek123
Člen |
# Zasláno: 14 Srp 2011 16:18
- Nahlásit
Rikoslavovi předevčírem na prochajdě vylítla pravá přední z kloubu. Tak si nejsem jistá, jestli to naše venčení a společné lítání je pro něj Ok. Když mu zaplatím RTG, tak je to slepá ulička, páč na to abych mu ještě platila operace nemám.Ale přeci mu nebudu doživotně bránit v pohybu prochajdama na vodítku...
|
fidalka
Člen |
# Zasláno: 14 Srp 2011 17:13
- Nahlásit
stetisek123
Grin
To je výmluv porád...
|
stetisek123
Člen |
# Zasláno: 14 Srp 2011 18:52
- Nahlásit
Grin
prosím tě, ten Voldřich dělá i ortopedii? Nevíš?
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 14 Srp 2011 19:01
- Nahlásit
stetisek123
Cožeeeee??? chudinka malej, jak se mu to povedlo??
Prosímtě Voldřich se na orto nespecializuje, ale asi ti dokáže trochu poradit co a jak s tim... ovšem musíš překousnout že s tebou bude mluvit jako s blbcem, oni ti nejlepší doktoři většinou lidi moc neberou.. a nebo zkus přímo napsat téma a lidi ti nějakýho ortopeda vyzkoušenýho poraděj... minimálně na konzultaci určo
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 14 Srp 2011 19:05
- Nahlásit
stetisek123
ortoped je prej docela slušnej Skala,Na Hrádku,Praha 4 nebo Duchek,Praha 5
|
stetisek123
Člen |
# Zasláno: 14 Srp 2011 19:08
- Nahlásit
Honil se ze psem kolem plotu a najednou začal kvílel a skácel se k zemi s nohou u těla
Ortopeda si snad najdu, ale když už byl nahlášenej na Zbraslavi, tak se mi ani nechce s ním někde jinde lítat. Potřebuju šetřit na nové štěndo a ne platit za cizího psa, ale nemám to svědomí nechat ho trpět.
|
fidalka
Člen |
# Zasláno: 14 Srp 2011 19:08
- Nahlásit
Asi nemá cenu se zkoušet ptát, jestli by někdo nešel v úterý na menší výlet Slivenec - Choteč - Třebotov - Vonoklasy - Černošice - Radotín, cca 25 km...
|
stetisek123
Člen |
# Zasláno: 14 Srp 2011 19:10
- Nahlásit
davidkova renata
jo u toho jsem byla s babičinou čivavou. Ten mě taky napad. Tu čivavu ani nerentgenoval, hned věděl o co jde, jen jsme vešli do ordinace, ani sem nepromluvila, poznal to na ní (luxace pately)
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 14 Srp 2011 19:21
- Nahlásit
stetisek123
hele co vim od kámošek tak třá ten Skala zas nejni tak moc zlatokop..to Duchek je dražší určitě
|
stetisek123
Člen |
# Zasláno: 14 Srp 2011 20:02
- Nahlásit
davidkova renata
máš recht asi ho tam objednám a milej Rikoušek poprvé uvidí město...
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 15 Srp 2011 09:32
- Nahlásit
fidalka
tak dneska nepřijedem, musim nova na veterinu, tentokrát kvůli Trixině, má a kůži takový stroupky, podle mě je to od těch jater
Jinak Asi nemá cenu se zkoušet ptát, jestli by někdo nešel v úterý na menší výlet Slivenec - Choteč - Třebotov - Vonoklasy - Černošice - Radotín, cca 25 km...
holka až to naplánuješ na tejden, kdy nejsem od 13 do 20 v práci, tak půjdu, ale pochybuju, že bych 25 km dopoledne stihla ujít...
stetisek123
hele a to ti to páníčkové nedaj ty prachy, nebo ti aspoň nepřispějou??? To je teda pěkný svinstvo to ti řeknu.,.. jako jedna věc je neděla mu rentgeny preventivně, ale nechat ho trpět to je věc druhá...
|
fidalka
Člen |
# Zasláno: 15 Srp 2011 11:10
- Nahlásit
Grin
Tenhle týden jsi v práci být neměla? Nebo se pletu? Já něco naplánuju, ale vypadá to, že až na konci září, možná až říjen
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 15 Srp 2011 12:09 - Změnil/a: Grin
- Nahlásit
fidalka
právě že jo minulý týden jsem nebyla, ale pracovala jsem na druhé práci (mám 2 a jednu dělám nárazově z domova)
a v neděli Grin odjíždí za chovatelkou a my odjíždíme v pondělí na dovču. tam jsem do 2.9., a od 5.9. jsem až do 18.9. v kuse (vč. víkendů) odpo v práci. tak kdybys něco vymyslela třeba na celej den na 4.9., tak jo, a nebo až ten týden po 18. 9.
edit jo a pak budu mít zase tejden volno a tejden práci, jak to bylo do teď
|
fidalka
Člen |
# Zasláno: 15 Srp 2011 12:17
- Nahlásit
Grin
Otec má 3.9. oslavu padesátin, takže 4.9. bude asi velký úklid. Já pak jedu 7. - 17.9. do Bulharska a ke konci září mě čeká hlídání na statku, takže budu mít volno jen 19. - 21. a 26. - 28. Ale určitě něco dohromady dát musíme, nebo tu s ní nevydržim
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 15 Srp 2011 12:31
- Nahlásit
fidalka
no nápodobně, se vrátí od chovatelky a palk bude 14 dní chodit jenom dopoledne? kch. Už ho vidim... Už teď je úplně v prdce, dneska jsem musela vytáhnout kolo a šli jsme na hodinu na kolo, protože byl úplně k nesnesení.
|
stetisek123
Člen |
# Zasláno: 15 Srp 2011 14:14
- Nahlásit
Grin
to víš že ne, oni ho jako štěně měli furt v posteli a hýčkali ho, ale jak je přestal bavit, tak je to pro ně bouďák. Jeho majitelka byla dokone se mnou když mu ta noha vypadla, ale ani jí nenapadlo, že by se to mělo řešit.
Když byl malej tak dost pajdal na přední nohy, to je ještě zajímal, tak jsem jí řekla, že musí k ortopedovi. No, dojela jen k vetovi, bez specializace a ten jí jen tak, od pohledu a prohmatu řekl, že má zánět kloubu a dal jí atb. To se mi nezdálo, ale od té doby se to s ním vleče. Měla bych tenhle týden brát, tak se objednám s ním. Aspoň budu vědět, jak moc je na tom špatně a kdyžtak bude mít holt klidovej režim jen na zahradě, bez lítání. Ale fakt nemám na to mu platit operaci a chondro.
Těch 25 km bych se prošla,ale svým tempem a v klidu
|