Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Společné venčení
<< 1 ... 18 . 19 . 20 . 21 . 22 . 23 . 24 . 25 . 26 . 27 . 28 ... 72 . 73 . >>
Autor Zpráva
stetisek123
Člen
# Zasláno: 21 Srp 2011 13:01
- Nahlásit

Grin
o bude OK, uvidíš. Ještě se tam otrká a bude pohodě

Grin
Člen
# Zasláno: 21 Srp 2011 14:10
- Nahlásit

stetisek123

tak už jsem v prácui, musela jsem si sem vzít Trixinu, abych nestrádala
Grin tam přijel a byl úplně v poho, od chovatelky si nechal všecko líbit i se ňuchňal a okusoval ji, pak přišel buldok, kterýho děsně milánkoval protože zrovna dohárala, jenom na ni řval gdyš se chtěla vetřít ke mně na klín.
Pak přišla jeho sestra, tak s tou řádilil jako blázni
pak přišla nelina, teta, co má teď štěňátka, tak ta ho kousla ale dostala do čumámku od chovatelky, ovšem byl z toho trochu v dyskomfortu
pak přišlo jedno štěňátko, desetidenní, a dělalo hrozně divný zvuky a grineček nevěděl co s tim
pak odešla panička a to byla hrůza a slyšela ho naříkat když nasedala do auta a prořvala kvůli tomu celou cestu, jenže Grineček byl za 10 minut v pohodě a ještě konečně přišla maminka a tak se ňuchali a očuchávali a pak přišla ještě jedna teta, a tak tam bylo úplně bílo a Grineček neměl čas na nic. A tak když panička za hodinu volala jak to jde, tak už byl klid a ještě ke všemu už stihnul shodit jednu kytku, takže chovatelka si právě stěhovala kytky do ložnice.

MMch., je strašně velkej proti svojí obří mamince!!! mám veeelkou radost

stetisek123
Člen
# Zasláno: 21 Srp 2011 14:23 - Změnil/a: stetisek123
- Nahlásit

Grin
tak vidíš...My maminky vždycky všechno vidíme bledě. Já dnes byla u kamarádky pro el. ohradník, aby Riky neutíkal. Jsem zvědavá,jak to dopadne, až to nainstalujeme

Grin
Člen
# Zasláno: 21 Srp 2011 14:30
- Nahlásit

stetisek123
hele a jak je na tom s tou´nohou byli jste někde na rtg??

ps ten el. ohradník mě zajímá jestli to fungá, to dej vědět

stetisek123
Člen
# Zasláno: 21 Srp 2011 14:58
- Nahlásit

No, teď snad začne dostávat Aptoflex po Kačce, chystám se tenhle týden ho objednat, ale nevím, jestli k tomu Skálovi, protože to je dost z ruky pro psa, co není zvyklej bejt ve městě, ještě nevím. 5íkám si, že by i na tý Zbraslavi mohl být aspoň středně zkušenej ortoped?
Ohradník je značkovej a prý fungoval skvěle (na bernskýho honiče), já zatím nemám dlouhý kontakty, ale chci to zkusit, kdyžtak je přikoupím

Grin
Člen
# Zasláno: 21 Srp 2011 15:05
- Nahlásit

stetisek123

JJ prostimtě oni jsou tam fakt vybavený, vezmi ho na prohídku tam akdyž se ti to nebude zdát tak si dycky můžeš dojet pro jinej názor..

stetisek123
Člen
# Zasláno: 21 Srp 2011 16:52
- Nahlásit

Grin

myslíš tu zbraslav?

Grin
Člen
# Zasláno: 21 Srp 2011 16:59
- Nahlásit

stetisek123
jj, než ho tahnout do města... jako hele myslim že obě doktorky jsou schopný, z doktorů nebrat Bicana, jinak Voldřich je sychr )i když je debil) a ten druhej nevim jak se menuje nám léčí myš, tak ten je takovej nevim... podle mě se snaží a má tu práci rád ale nějak mu to moc nejde ale je milej a vždycky dělá všechny potřebný vyšetření. narozdíl od Bicana.

stetisek123
Člen
# Zasláno: 21 Srp 2011 17:00
- Nahlásit

a má tam někdo specializaci na ortopedii?

stetisek123
Člen
# Zasláno: 21 Srp 2011 17:02
- Nahlásit

Já zase přemýšlím,jestli není lepší ho teď cpát chondroprotektivama a počkat s RTG, a tudíž i narkozou, až se bude kastrovat kvůli tomu kryptorchismu. Aby se neuspával dvakrát. Měl by se vykastrovat do 3 let věku, teď je mu asi 15 měsíců, tak bych třeba počkala na dva roky, aby už měl trošku dokončenej tělesnej vývoj.

Grin
Člen
# Zasláno: 21 Srp 2011 17:08
- Nahlásit

stetisek123

tak jsem tam volala a představ si že - to jsem vůbec nevěděla - voldřich má specializaci na ortopedii

stetisek123
Člen
# Zasláno: 21 Srp 2011 17:52
- Nahlásit

Grin
tak to je supr, zítra tam brnknu

Grin
Člen
# Zasláno: 21 Srp 2011 18:20
- Nahlásit

stetisek123
jppp aůe púrpsímtě on má prý dovolenou do příštího podnělí..ů.... takže budeš tak jako ta, muset počkat

Grin
Člen
# Zasláno: 21 Srp 2011 22:03
- Nahlásit

tak se holky mějte tady a v září čau

stetisek123
Člen
# Zasláno: 22 Srp 2011 09:15
- Nahlásit

tak i to hezky užij (i když ty už si to asi nepřečteš)

fidalka
Člen
# Zasláno: 22 Srp 2011 10:42
- Nahlásit

stetisek123
Určitě si to užije a co my?

stetisek123
Člen
# Zasláno: 22 Srp 2011 17:48
- Nahlásit

fidalka
Já beru Riikoslava jen plavat, zatím nevím, co má s těma haxnama

stetisek123
Člen
# Zasláno: 24 Srp 2011 15:11
- Nahlásit

tak ten pablb obecný si včera rozřízl polštářek, takže máme utrum i s plaváním, aspoň pár dní, aby se mu to zatáhlo. Navíc se mi včera hajzl vrhnul na ohromnýho vlčáka a vyprovokoval rvačku. Je to parchant pubertální a už na něj nemám sílu. styděla jsem se za to, jak mám nevychovanýho psa, co napadá jiný psy a já o nemám pod kontrolou. Potřeboval by na cvičák

fidalka
Člen
# Zasláno: 24 Srp 2011 16:40
- Nahlásit

stetisek123
Jéje, vy jste taky šikovní.. tak ono by stačilo, kdyby ho nějakej pes občas srovnal.. jo puberta je hroznej věk..

stetisek123
Člen
# Zasláno: 24 Srp 2011 16:45
- Nahlásit

fidalka
hm, nechceš mi dělat nějakýho hnusnýho zlýho a ohromnýho čokla co by ho pokousal?

fidalka
Člen
# Zasláno: 24 Srp 2011 17:08
- Nahlásit

stetisek123
Klidně hnusný, zlý, ohromný čokl... přesně tak vypadám

stetisek123
Člen
# Zasláno: 25 Srp 2011 20:55
- Nahlásit

Tak mi pro změnu zase dneska napadly dvě kříženky chrta (!) Chelsea. Nic velkýho, ale ona je od zmizení Kačky dost nejistá a te'd jsem jí musela odnést v náruči z toho místa. Nechtěla jít dál. A ta krá/a majitelka těch chrtic seděla p 10 m dál a pucovala si kočárek, jako by nic. Chrtky jsem musela seřvat já. Potřebuju panáka a Čelzina dva.

Grin
Člen
# Zasláno: 25 Srp 2011 22:22
- Nahlásit

Ahoj holky! V hotelu mame wifi tak jsem si rikala ze se na vas podivam.. Grin pry u chovatelky trochu zlobil (neposlouchal a rozkousal smetak :-D ) a tak ho propleskla a od ty doby seka latinu. Ja jsem poprvy v hotelu - predtim jsme prespavali v kempu - takze se konecne snad vyspim

stetisek123
Člen
# Zasláno: 26 Srp 2011 09:44
- Nahlásit

Grin
tak Grineček kouše smetáky!!! To abych už s tebou nikdy nevenčila
Tak si hezky dovoluj, už se ti to krátí!

fidalka
Člen
# Zasláno: 26 Srp 2011 10:28
- Nahlásit

Grin
Užívej si dovči, s Tárou je to už nesnesitelný, tak doufám, že se brzy společně všichni vyběhají

Grin
Člen
# Zasláno: 26 Srp 2011 17:36
- Nahlásit

stetisek123fidalka

Holky ja si dneska totalne spalila prdel:-D asi hodinu f kuse jsem snorchlovala v mori a ted se neposadim:-D. Zrejme mi moc couhala z vody-nj, tuk nadnasi
Vyrazime, hned jak se vratim, grin taky bude nadsenej. Ma tam sice partu ale neni to taruska ani rikous a stetisku nedrzkuj, sice kouseme smetaky ale aspon si nevyhazujem nohy:-D

stetisek123
Člen
# Zasláno: 26 Srp 2011 18:55
- Nahlásit

Grin
kde, že máš ten tuk

Grin
Člen
# Zasláno: 26 Srp 2011 20:00
- Nahlásit

stetisek123
Ti to ukazu nazorne az prijedu:-D

stetisek123
Člen
# Zasláno: 28 Srp 2011 11:42
- Nahlásit

Grin
Chtěla si písknout, jak je to s tím ohradníkem. Hale, včera jsme ho natáhli a Riky zpočátku i přes rány ten plot prostě přelezl. Tak jsem začala k tomu i trochu cvičit. Když přelejzal dostal vynadáno (což bez ohradníku dřív vůbec nepůsobilo, prostě touha odejít s nějakým členem rodiny byla silnější) a když se nechal od plotu odvolat, byla velká pochvala. Okamžitě to zabralo, stačilo to dvakrát! Od té doby se k plotu nepřiblíží. I když odchází jeho nejsilnější návnada v podobě mě a Čelsiny na prochajdu, zůstane stát 2 m od plotu a pak v klidu odejde. Prostě skvělá věc. Ale musím dodat že máme Num´Axes Canifugue, tedy kvalitní značku. Takže nevím, jak fungujou ty levné třeba z Aukra. Tady se dá nastavit intenzita výboje i vzdálenost varovací zóny ( napřed mu to dá zvukový signál, než dostane tu ránu)

stetisek123
Člen
# Zasláno: 29 Srp 2011 18:49
- Nahlásit

Holky nemlaťte mě, ale já to nevydržela a za měsíc si jedu pro skotský štěndo. Prostě je to srdeční záležitost a já nedokážu uděla krok stranou...

<< 1 ... 18 . 19 . 20 . 21 . 22 . 23 . 24 . 25 . 26 . 27 . 28 ... 72 . 73 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání