| Autor |
Zpráva |
fidalka
Člen |
# Zasláno: 29 Srp 2011 21:08
- Nahlásit
stetisek123
správné rozhodnutí
|
stetisek123
Člen |
# Zasláno: 29 Srp 2011 21:14
- Nahlásit
fidalka
|
fidalka
Člen |
# Zasláno: 29 Srp 2011 21:54 - Změnil/a: fidalka
- Nahlásit
stetisek123
Já chcu taky takový štěňátko je krásný
|
stetisek123
Člen |
# Zasláno: 31 Srp 2011 18:39
- Nahlásit
fidalka
Gdy se nám vrací Grinečková? Rikoslav je nadupanej jen vystartit...
|
fidalka
Člen |
# Zasláno: 31 Srp 2011 20:31
- Nahlásit
stetisek123
Netušim, ale něco mi řiká, že teď o víkendu
|
stetisek123
Člen |
# Zasláno: 1 Zář 2011 07:22
- Nahlásit
fidalka
acha, já myslila, že to má na tejden. No, chodím jen s Čelsinou, ale s ním to je jako venčit koně s kládou v hubě. Najde největší větev v lese a pak s hrozným dusotem lítá kolem
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 1 Zář 2011 10:36
- Nahlásit
stetisek123
fidalka
Grinečková je doma čau holky
tak jsme včera přijeli ale byla potřeba udělat takovejch věcí že jsem se sem vůbec nedostala (mimo jiné přivézt psy a jinou zvířenu zpět z dočasných domovů)
Psi nestrádali ani jeden, Trixina přibrala tak 300g a Grin měl smečku a ani nás na první pohled nepoznal a řval na nás, když jsme přijeli pak ovšem nastalo veliké vítání a odjel s námi ochotně, ale bylo na něm vidět že se měl dobře. Jenom moc nežral to ale moc dobře známe
Stetiskovi schvaluji výběr psa prostě je to srdeční záležitost a hotovo já jsem si včera u chovatelky pochovala taky
a už mi cukala ruka ale muš mi to zatrh !!
plus dobrý že funguje ten plot, zajímalo mě jak na to bude rikouš reagovat.
Jináč dovolená byla kráááásnááááááá, hned vás naseru
náměstí sv.Marka v benátkách
Florencie a můj muš
Pisa všichni tu věž zachraňovali, tak jsem si říkala že já jí pro změnu pomůžu dolů
u moře
a poslední den byly veeelký vlny
|
stetisek123
Člen |
# Zasláno: 1 Zář 2011 10:54
- Nahlásit
Mě nenase.. já moc na cestování nejsem,ale hezky i to v těch šatečkách slušelo. Bílý štěndo je medvídkovatý a krmení holubů bych ti zakázala...
ehm, Rikosalv na ohradník reaguje skvěle, prostě už k plotu vůbec nejde a to i když nemá ten obojek. je to fakty skvělá věcička
|
stetisek123
Člen |
# Zasláno: 1 Zář 2011 10:56
- Nahlásit
a tadyk je moje Beda Trávníčková:
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 1 Zář 2011 11:08
- Nahlásit
stetisek123
krmení holubů bych ti zakázala...
to bylo na náměstí sv Marka, tam to patří k folklóru
Rikosalv na ohradník reaguje skvěle, prostě už k plotu vůbec nejde a to i když nemá ten obojek. je to fakty skvělá věcička
no vidiš, tak to funguje jak má. Tohle mu může zachránit život, než aby někde hupsnul pod auťo.
Beda Trávníčková:
esyyyyyyyys!!
Doufám že ji budeš brát s sebou, i kdybychom se měly střídat v nošení je roťomilááááá
|
stetisek123
Člen |
# Zasláno: 1 Zář 2011 11:13
- Nahlásit
Grin
Doufám že ji budeš brát s sebou
jasně bude potřebovat maxi socializaci, páč tady u nás psa nepotkáš
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 1 Zář 2011 11:18
- Nahlásit
stetisek123
supeeer Gríňa ji zasocializuje jako nikdo už v tom má několikanásobnou praxi tady socializoval spousty šťěňátek
|
fidalka
Člen |
# Zasláno: 1 Zář 2011 11:25
- Nahlásit
Grin
Zdravím tě mě taky nenase... já totiž ve středu odlétám do Bulharska hlavně, že jste se měli všichni dobře, jak lidi, tak psi
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 1 Zář 2011 11:26
- Nahlásit
fidalka
a půjdem mezitím eště venčit?
fidalkastetisek123
Mohly bychom uspořádat nějakou hromadnou akci, třeba zejtra - mám do 11:30 volno
|
fidalka
Člen |
# Zasláno: 1 Zář 2011 11:36
- Nahlásit
Grin
Otec slaví v sobotu padesátiny a rozhodl se, že to, co se nestihlo za rok, se stihne za týden, aby to tu bylo hezký, takže já jsem až do neděle pasé..
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 1 Zář 2011 11:39
- Nahlásit
fidalka v pondělí máme veta, ale od 8 od rána, takže by to v pondělí šlo jdu pak do práce tak by pejsem alespoň byl unaven
|
stetisek123
Člen |
# Zasláno: 1 Zář 2011 11:44
- Nahlásit
Grin
já bych záfra mohla...
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 1 Zář 2011 11:49
- Nahlásit
stetisek123
super, tak vyrazíme? A kam pudem??
|
stetisek123
Člen |
# Zasláno: 1 Zář 2011 11:58
- Nahlásit
Tak nějak, abych mohla ve dvanáct vyzvednout děti.
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 1 Zář 2011 12:14
- Nahlásit
Grin
my budem v sobotu nějak po poledni na těch historickejch vozidlech
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 1 Zář 2011 13:05
- Nahlásit
kachna_
Jo tobě jsem chtěla taky psát Je možný že budeme muset se psama zajet k babičce ale sfoukla bych to dopoledne. Jenom nevim jak se vrátim dom.. když tady budou ty veterání.
Hale co kdybys mi napsala na maila mobil a já ti SMSnu v sobotu a nějak se prostě najdem?
stetisek123
Taky potřebuju bét dříf doma, musim jet ke druhý bábi na obídek
ty babičky sou děsný
Tak co třá 8:30, u nás, pudeme přes Borovičky třá zase k vodě, a do 11, víc ani ťuk? To bys stihla ne? A nebo estli Rikouš potřebuje šetřit nohu můžeme rovnou k řece, k lávce do radotína.
|
stetisek123
Člen |
# Zasláno: 1 Zář 2011 14:28
- Nahlásit
Grin
Ok, dobře. Nohy šetřit potřebuje,ale vysvětli mu to.....Ale zatím má chondro po Kačce
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 1 Zář 2011 15:46
- Nahlásit
stetisek123
uf teď jsem dávala dohromady všecky fotky, mazala, třídila... už to nemůžu ani vidět
Tak zejtra teda u nás??
btw byla jsi s nim u toho veta?
|
stetisek123
Člen |
# Zasláno: 1 Zář 2011 18:01
- Nahlásit
ok, zaftra.
nebyla, čekám, co chondro a jak sem psala, bude muset na narkozu kvůli kastraci, tak to asi spojim s tim
|
Venta
Člen |
# Zasláno: 1 Zář 2011 18:07
- Nahlásit
stetisek123
Ahoj, tak já do konce týdne nemůžu, jak jsme si psaly. Psi odjeli na chatu a já pojedu asi zítra za nimi. Ale v pondělí dopol. bych asi mohla .... jestli teda Riki může běhat, abysme ho nestrhali jako minule
|
stetisek123
Člen |
# Zasláno: 1 Zář 2011 20:33
- Nahlásit
Venta
v pindělí mám večer těžkej melouch, budu potřebovat síly. Některej jinej den by se ti nehodil? Šla bych moc ráda, ty máš pro mě skvělý tempo a Rikoslav je unavenej furt, i když jde jen se mnou tady na hoďku do lesa. Asi jak má ten kožich, počítám, že v zimě bude líp
|
Venta
Člen |
# Zasláno: 1 Zář 2011 20:36
- Nahlásit
stetisek123
Možná středa by klapla, nebo pátek. No ale neřikej, že já tě unavim Že Vendula zmůže Rikiho, to je jasný, ta má výdrž velkou, ale já chodim čím dál tím pomalejc
|
stetisek123
Člen |
# Zasláno: 1 Zář 2011 20:46
- Nahlásit
Venta
když já su takové pomalé člověk. Chodím vycházkovým tempem. Ale neunavíš, to ne, ale já mám záda na houby a když jsem dlouho na nohách (myšleno dýl jak 5 min), ta pak hekám celej den. Prostě se cejtím jako ty teď A v pondělí musím odnosit za půl hodiny 40 kýblů vody, tak to je pro mě náročný.Navíc už týden provádím nějaké posilovací prostocviky, co mi doporučila paní rehabilitační a ty záda jsou ještě horší, kroutím se jak housenka
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 1 Zář 2011 21:55
- Nahlásit
stetisek123
hele a f kolik zejtra??? v těch 8:30????
Venta
stetisek123
a nemohli bychom se přidat když byste šly dopoledne??? My bychom i přijeli kamkoli.. a potřebuju ulítat psa aby nezlobil když pak budu f práci...je to s nim teďka peklo malé
|
Venta
Člen |
# Zasláno: 1 Zář 2011 22:17
- Nahlásit
Grin
Jestli ti nevadí prudivej menší pes a pomalý tempo vycházky, tak proč ne
|