| Autor |
Zpráva |
Grin
Člen |
# Zasláno: 2 Říj 2011 16:12
- Nahlásit
stetisek123
to jsou mi věci... :/ nepřála bych ti to. Ale na ty hračky bacha, to je častej zdroj konfliktů... to znám od Trixiny
Grin se dnes prsil na jorka, dostal sprd, a pak když splasknul a nejmíň to čekal, tak blbej jork se do něj pustil a šel mu po krku. naštěstí grin nic. Jen si vrknul když jsem od něho jorka vyháněla, a to dostal taky záhlavec. Aby se neřeklo.
|
fidalka
Člen |
# Zasláno: 2 Říj 2011 17:39
- Nahlásit
Grin
stetisek123
Jak příští týden s venčením? Dopoledne můžu jenom v úterý..
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 2 Říj 2011 17:41
- Nahlásit
fidalka
Já mám zatím docela volno i odpo, kromě cvičáků.. takže můžem i jindy než dopo
|
fidalka
Člen |
# Zasláno: 2 Říj 2011 18:43
- Nahlásit
Grin
Přes poledne bych mohla ve čtvrtek nebo v pátek, mám jet ještě kamarádce za koněm, tak uvidim, kdy se mi bude chtít
|
stetisek123
Člen |
# Zasláno: 2 Říj 2011 19:01
- Nahlásit
Sem se koukla do análů a já můžu ÚT, ST,PÁ, zatím. Raději bych ty dopOlka, páč to nemám děti. Kdyby to byly odpoledne, tak můžu jen snad ČT
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 2 Říj 2011 19:13
- Nahlásit
stetisek123
dopol určo pudem, nějak to skloubíme
fidalka stetisek123
tak můžeme zatím stanovit ten čt odpo a út dopo a třá se to nějak vyvrbí. Oni se víc vylítaj ve třech, hlavně turbopes Tara tam hodně hraje roli Mohly bychom zopakovat piknik, kdyby nám teda nemrzly zadele.
|
Atusch
Člen |
# Zasláno: 2 Říj 2011 19:16
- Nahlásit
Jé můžu se k vám vetřít na venčení? I s tím mým pakem? On je hodnej, ale blboun Můžu mu dát i kýbl na hubu.
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 2 Říj 2011 19:21 - Změnil/a: Grin
- Nahlásit
Atusch
ježiš dšema deseti!!! ä nemáš volno v po večer??? Holky málokdy venčej večer, já mám příští tejden snad krom út a čt volno.
edit nebo klidně odpoledne, nebo klidně CD.. podle toho jak máš čas
|
stetisek123
Člen |
# Zasláno: 2 Říj 2011 19:24
- Nahlásit
Atusch
jasňačka, pokud jste očkovaný (my ještě nemám přeočk).
Dneska jsem Beďara dost prošla, až se bojím, aby to nemělo nějaký následky. Trochu sem jí nosila,ale ona nechtěla v náruči být. Prostě trénujeme na pořádnej vejšlap
|
fidalka
Člen |
# Zasláno: 2 Říj 2011 19:25
- Nahlásit
Grin
My večer venčíme, ale né u tebe no...
Atusch
Ahoj, dlouho jsme se neviděli, tak aspoň pokecáme, co je nového
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 2 Říj 2011 19:31
- Nahlásit
fidalka
Tak ja vim ze vencis :-D snad myslim se mnou né?! To je prace..
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 2 Říj 2011 19:34
- Nahlásit
stetisek123
Tak esi tapka nechala bych ji, ale jestli se o ni bojis pujcim ti jednu z trix. tasek, tam muze krasne spinkat za cesty, treba by se ji to libilo. Nechces?
|
stetisek123
Člen |
# Zasláno: 2 Říj 2011 20:13
- Nahlásit
Grin
ona prostě nemá čas bejt někde v náruči, bo tašce. Prostě nutně potřebuje čuchat to samý, co jinej pes a nutně potřebuje běhat a nutně potřebuje zrovna tenhle lupen do hubičky, prostě je to torpédo.
Nechat, nechat, už jsmem slyšela o případu svalový horečky u přetaženýho štěnda. To bych nechtěla,je to mimísek
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 2 Říj 2011 20:43
- Nahlásit
stetisek123
trubka...
jasně že s ní nemůžeš běhat maratón, ale tak předpokládám, že když jdeš na prochajdu že nejdeš tak daleko aby ona to neušla, je jasný že je zvědavá, kulička
Ale jestli myslíš že je to na ni moc tak choď častěji a kratší
|
Atusch
Člen |
# Zasláno: 2 Říj 2011 22:06
- Nahlásit
Grin
ježiš dšema deseti!!! ä nemáš volno v po večer???
Večer můžu klidně denně, není problém i potmě. Aspon si Bůch s Grinem na sebe zvyknou Ale hlavně asi Grin, neb Bůch BŠO děsně miluje ))
fidalka
Ahoj, dlouho jsme se neviděli,
Budu za blba, ale my se už viděly?
stetisek123
jasňačka, pokud jste očkovaný (my ještě nemám přeočk).
Jojo už jsou velký psi takže očkovaní samosebou jsou
ona prostě nemá čas bejt někde v náruči, bo tašce. Prostě nutně potřebuje čuchat to samý, co jinej pes a nutně potřebuje běhat a nutně potřebuje zrovna tenhle lupen do hubičky, prostě je to torpédo.
No tak to gratuluju, takhle to začalo u Bůcha, nechtěl nosit, nikdy nespal a je to rotavit ))
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 2 Říj 2011 22:53
- Nahlásit
Atusch
Tak super, pisnem si zajtra mail. Ps fidalka bydli kousek od tebe, jelitko :-D znate se z drivejska
|
stetisek123
Člen |
# Zasláno: 3 Říj 2011 07:27
- Nahlásit
Atusch
Jo, ty seš od Bůcha! tak tě už znám a znám i jeho geniální skok do dálky s uchopením překážky !
No tak to gratuluju, takhle to začalo u Bůcha, nechtěl nosit, nikdy nespal a je to rotavit
Tak teriér snad ani jinej projev nemá, ale záleží v jaký fázi dne je. Ona i celkem spí. Jen když je v náruči a zjistí, že kolem rotujou jiný psi, tak jí dojde, že není mezi nima
|
stetisek123
Člen |
# Zasláno: 3 Říj 2011 08:22
- Nahlásit
Grin
Je to Bajkonůr a Fanda? :
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 3 Říj 2011 08:42
- Nahlásit
stetisek123
Si si, to jsou oni
|
stetisek123
Člen |
# Zasláno: 3 Říj 2011 08:47
- Nahlásit
Grin
kámoška byla v Litoměřicích a zuřivě fotila.
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 3 Říj 2011 08:52
- Nahlásit
stetisek123
aha uf musim se vykopat s coklidem ven..:-S este bych spala.
|
Atusch
Člen |
# Zasláno: 3 Říj 2011 09:11
- Nahlásit
Grin
ok písnem si,- vím, že se tehdy řešilo, že Fidalka je odsud, ale já ji asi nikdy neviděla, tak jsem si to chtěla ujasnit.
stetisek123
Je to Bajkonůr a Fanda?
Jó jsou to oni a s Bůchem. Oni se tam moc líbili, děti si je chodili hladit a fotili si je jak atrakci Oni jsou krásní když jsou takhle dva spolu.
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 3 Říj 2011 10:09
- Nahlásit
Atusch
tak jak dneska? Nebo ty vyřešíme mailmo?
|
Atusch
Člen |
# Zasláno: 3 Říj 2011 10:14
- Nahlásit
Grin
No klidně můžem i tady. Jak jsi tedy na tom časově? Kdy se ti to hodí?
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 3 Říj 2011 10:18
- Nahlásit
Atusch
Mám dneska úplně celičký krásný den volno takže je to na tobě. Klidně jestli znáš něco hezkýho a klidnýho na Slivenci tak můžu dojet, Zbraslav mě už štve
|
stetisek123
Člen |
# Zasláno: 3 Říj 2011 10:23
- Nahlásit
Atusch
a víš, že sem si tipla, že je to Bůch! sem čikovná
|
Atusch
Člen |
# Zasláno: 3 Říj 2011 10:23 - Změnil/a: Atusch
- Nahlásit
Grin
No já zatím musím sedět na mailu, ale jinak to vypadá dneska docela slušně a po 14h bych mohla vyrazit taky.
Edit: Možná klidně i dřív, jen musím být na telefonu
Jinak ve Slivenci, buď jak jsme byli tehdá společně u lomu, že se můžou ještě vykoupat než bude hnusně, ovšem z toho Grin nevyšel uplně čistě, ale zase tam nejsou psi. A pak Chuchelák, nebo jde popojet do Prokopáku.
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 3 Říj 2011 10:35
- Nahlásit
Atusch
Jinak ve Slivenci, buď jak jsme byli tehdá společně u lomu, že se můžou ještě vykoupat než bude hnusně, ovšem z toho Grin nevyšel uplně čistě, ale zase tam nejsou psi. A pak Chuchelák, nebo jde popojet do Prokopáku.
Hele že nebude čistej mi nevadí, on si to určitě moc užije Ale nevadí mi ani jiná varianta, jestli nechceš mít čuně místo psa
|
Atusch
Člen |
# Zasláno: 3 Říj 2011 11:02
- Nahlásit
Grin
Mě to absolutně neva, jsem zvyklá a on je děsně spokojenej Takže kdy? kde?
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 3 Říj 2011 11:09
- Nahlásit
Atusch
Tak já to na Slivenci znám jen trochu, a takhle v mapě se už vůbec neoryjentuju, ale myslim že bych mohla nechat auto tady
50°0'28.141"N, 14°20'32.549"E
?? To je kousek od tebe ne a cestou k tomu lomu?? Nebo mi pošli někam souřadnice k tobě, mě to je jedno, ale abych nebloudila
A kdy si řekni, jak řikám, já můžu kdykolif a čim dříf tim líp, pes je zase otravnej páč uklízim a nefšímám si ho...
|