| Autor |
Zpráva |
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 6 Zář 2011 12:20
- Nahlásit
Grin
ale pojedu do Mrdic
dobrá volba ))
|
stetisek123
Člen |
# Zasláno: 6 Zář 2011 13:56
- Nahlásit
davidkova renata
já se tam možná ukážu,ale jelikož se mi plány mění každou hodinu, tak nechci nic slibovat
|
Venta
Člen |
# Zasláno: 6 Zář 2011 14:29
- Nahlásit
stetisek123
davidkova renata
já se tam možná ukážu,ale jelikož se mi plány mění každou hodinu, tak nechci nic slibovat
Nápodobně POkud to půjde, chystáme se tam s kamarádkou taky vyrazit.
|
stetisek123
Člen |
# Zasláno: 7 Zář 2011 18:45
- Nahlásit
tak Rikoslavovi byly ohmatány zohábány a prokrouceny přední packy a kuličky. Výsledek je ten, že nic nevíme, páč ho to nebolelo. Prý to můžou bejt ulomený kousky chrupavek buď v lokti nebo rameni. Víc že by prý řekl RTG. Ten spolu s kastrací nesestouplejch kulek vyjde na 5 litrů, takže já od toho dávám ruce pryč, to už fakty nezaplatím. Sotva zaplatím svoje nový štěndo a pak budu muset začít hodně ušit na Vánoce
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 7 Zář 2011 18:56
- Nahlásit
stetisek123
achjo achjo... zkus donutit majitele no...
btw Grin od včera zase kulhá na přední nohu!!! podle mě si něco natáh když lítal s Tarou... musim s nim k vetoj.
|
stetisek123
Člen |
# Zasláno: 7 Zář 2011 19:09
- Nahlásit
Grin
zkus donutit majitele no
to asi nebude lehký
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 7 Zář 2011 19:12
- Nahlásit
stetisek123
to je hrozný tohleto, bych takový lidi fakt kopla do řitě .. co si kurňa pořizujou psa, když na něj pak dlabou???!!!
|
stetisek123
Člen |
# Zasláno: 7 Zář 2011 19:26
- Nahlásit
Grin
víš, pro ně je to už jen bouďák, Nebýt toho, že jsem sehnala ten ohradník, byl by taky u boudy uvázaný. Psa koupili za 3 litry, aby ušetřili, že papíry nepotřebujou. tak si myslíš, že daj pět jen za to, aby se dověděli, že třeba budou ještě cálovat operaci?
Pro ně jsou důležitější věci. Třeba oběma dětem teď koupili boty každému za 18 stovek. To já skočím do outletů a kluci maj boty za 5 kilo
Přitom ten pes tak rád běhá!
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 7 Zář 2011 22:09
- Nahlásit
stetisek123
pro ně je to už jen bouďák
no já vim.. právě..
Pro ně jsou důležitější věci. Třeba oběma dětem teď koupili boty každému za 18 stovek
Fakt to nechápu... v takovejch chvílích jsem s Psíčkem a mám chuť chov psa licencovat...
BTW Grin nekluhá kvůli naraženejm kloubům ani nataženejm svalům - zaplaťpábůh utrhl si teda kus polštářku, to je sice na hovno ale neni to třeba DLK žejo... přišla jsem na to až teď- ráno jsem objednaná k vetoj. Pes má zatim ponožku.. hezkou, černočervenou
|
stetisek123
Člen |
# Zasláno: 8 Zář 2011 07:18
- Nahlásit
Grin
au, au. To se musí furt čistit hypermanganem. Pokud se to chytne včas, tak to i šijou
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 8 Zář 2011 09:56
- Nahlásit
stetisek123
Myslim ze na siti to neni. Je to moc otevreny. Predtim jsem mu ty packy prohlizela a nevidela jsem to- nevim jakto. Asi to mel jen rizly- nevim. Otevrelo se to az vcera.. Chjo to je furt neco.. Navic samo strasne bolestivy zraneni.. Nevis jak dlouho se to hoji?
|
stetisek123
Člen |
# Zasláno: 8 Zář 2011 14:38
- Nahlásit
Hojí se to dost blbě. Po každý procházce mýt v desinfekci nebo jestli si nechá ponožku
|
stetisek123
Člen |
# Zasláno: 8 Zář 2011 14:56
- Nahlásit
Tak se pokochejte se mnou: http://stetinka1.rajce.idnes.cz/navsteva_za_Bedou
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 8 Zář 2011 15:09
- Nahlásit
stetisek123
Jj ponožku si nechá úplně vpoho, on si nechá všecko. Od mala jsem ho oblíkala do kravin... pro tyhle případy
Sme byli u veta a prej je to malý, že by ani neměl kulhat a on se tváří že nemá nohu ale dní musí mít ponožku...
Ináč fotky uplně úúúža hele ale čumim jak blázen, ti tvoji psi - jako skoťáci - se dělaj i v bílym??? já se v těch malejch prostě nevyznám...
|
stetisek123
Člen |
# Zasláno: 8 Zář 2011 16:06
- Nahlásit
Grin
to není bílý, ale pšeničný! Je to vzácnější barva, taky dražší. jště před pár lety nebyl v republice nai jeden, pak se to sem začalo dováže a uchovňovat na výjimky, páč to bylo jinak zparchantělý
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 8 Zář 2011 16:09
- Nahlásit
stetisek123
a proč nemáš jedno černý a jedno pšeničný ? třá by Čelzině nebylo tak smutno gdyby jste byli 3..
|
stetisek123
Člen |
# Zasláno: 8 Zář 2011 16:15
- Nahlásit
Pšeničný nemaj a navíc je jejich cena dvojnásobná. Počkám si až se zlevněj
|
stetisek123
Člen |
# Zasláno: 8 Zář 2011 16:17
- Nahlásit
Jinak já bych jich měla klidně vosum,ale manža by mě vystěhoval
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 8 Zář 2011 17:10
- Nahlásit
Pšeničný nemaj a navíc je jejich cena dvojnásobná. Počkám si až se zlevněj
teda buhví jestli zlevněj..´ takovýhle fajnový barvy...
Jinak já bych jich měla klidně vosum,ale manža by mě vystěhoval
nj to jsme na tom podobně.. ik dyž mám s grinem teda oibčas jako až dost
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 8 Zář 2011 17:31
- Nahlásit
Grin
v pondělí mám čas (pokud Michal pojede do práce), jestli chceš.
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 8 Zář 2011 18:01
- Nahlásit
kachna_
v pondělí ráno mám sraz děsně brzo a budu to potřebovat dospat a grineček má nemocnou nohu takže to je druhej důvod proč v to pondělí radši ne nakonec
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 8 Zář 2011 18:15 - Změnil/a: kachna_
- Nahlásit
Grin
ok, ozvu se, až bude další příležitost
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 8 Zář 2011 18:27
- Nahlásit
kachna_
určo! Dík moc!!
|
stetisek123
Člen |
# Zasláno: 11 Zář 2011 16:16
- Nahlásit
Co nějaká prochajda tenhle tejden?
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 11 Zář 2011 16:54
- Nahlásit
stetisek123
Grin má teda tu zraněnou pacinu, ale myslim, že jestli se mi podaří mu udržet ponožku na noze, tak to bude dobrý.. hlavně nesmí na štěrka na tvrdej povrch, tak jestli pudeme tak abychom šly někam na trávu..
V pondělí asi nebudu moct, táta mi něco chce.. a jinak snad jo..
|
stetisek123
Člen |
# Zasláno: 12 Zář 2011 07:24
- Nahlásit
Hale, jak chceš, já na tu jeho nožku zapomněla. Já nemůžu v úterý a v pátek
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 12 Zář 2011 08:15
- Nahlásit
stetisek123
Tak se pojd dohodnout na stredu a ja mu zkusim zatim sehnat botu
|
stetisek123
Člen |
# Zasláno: 12 Zář 2011 08:20
- Nahlásit
ok
|
stetisek123
Člen |
# Zasláno: 12 Zář 2011 09:29
- Nahlásit
a co Venta, nešla by taky, teda jesli je ještě pohromadě a nerozkutálela se nám? Já teda mám celkem respekt k těm otravám
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 12 Zář 2011 15:07
- Nahlásit
stetisek123
ty otravy jsou strašný... nedovedu si to vůbec představit to je fakt hnus co jsou lidi schopný udělat..
PS: Botu nigde nemaj Nemáš v okolí nějakej vybavenej zveráč?? Nemohla by ses mi zeptat?? Já jsem jich oběhla asi 15...
|