Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Společné venčení
. 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . 7 . 8 . 9 . 10 ... 72 . 73 . >>
Autor Zpráva
stetisek123
Člen
# Zasláno: 28 Kvě 2011 18:11
- Nahlásit

Není tu náhodou někdo z D. Břežan, Zbraslavi, Písnice, Jesenice,....klidně i Jižňák, Libuš.... s nerozbitným psem? Potřebovala bych občas utahat choďáka Je hodnej, neagresivní, ale jak hrom do police

Grin
Člen
# Zasláno: 28 Kvě 2011 18:56
- Nahlásit

stetisek123
ahooj my jsme ze Zbraslavi, můj pesan je štěstiměsíční zlato se kterým psi vycházej bez výjimky (zatím ), je to BŠO, ale nerozbitnej teda jako úpa nejni
ofšem jako zase choďák neni tak velkej, ne? Kolik váží? nějakejch 25 kg? my už máme 30 kg

Baysha
Člen
# Zasláno: 28 Kvě 2011 19:55
- Nahlásit

Ahoj, já mám roční labradorku, zcela nekonfliktní a poměrně nerozbitnou Jsme sice z Horních Měcholup, ale klidně někdy dojedeme, Praha není zas tak velká

stetisek123
Člen
# Zasláno: 28 Kvě 2011 20:33
- Nahlásit

Jůůů, to jsem ráda, ani jsem to nečekala. Rikymu je rok a je "krapítek" přerostlej - má 33 kg. Jenže je to trouba, hraje si trochu habánsky. Teda alespoň na moje skoťandy. Věčně je přišlápne. A vony sou pak nerudný.
On totiž jako úplně neni můj, švagrová ho koupila synátorovi a on na něj prdí, takže sem si ho vzala pod patronát

hab a Archie
Člen
# Zasláno: 28 Kvě 2011 22:42
- Nahlásit

Ahojky ,mam rocni zlatou retrivrici a jsme z Uhrinevsijsme taky jaksi nerozbitni...

stetisek123
Člen
# Zasláno: 29 Kvě 2011 09:11 - Změnil/a: stetisek123
- Nahlásit

Tak jak to vidíte, společné rande nebo po jednom? Musím říct, že Měchochlupy moc neznám. V Uhříněvsi znám trasu jen kolem jelenů, chodili jsme tam takovej okruh a Zbraslav bych viděla tadyk do údolí? Nebo jsou nějaký lepčejší tipy?
Já vyrostla na Jižňáku, kde byly velké lítací plochy a hromady psů, tak to bylo OK, ale tady u nás venčím na volno jen já

Grin
Člen
# Zasláno: 29 Kvě 2011 09:27
- Nahlásit

stetisek123 Mě je to celkem jedno neb jsem mobilní a můžu kamkoli dojet autem.. ty bydlíš v Břežanech??? Tamm musej bejt super prochajdy, tak můžu někdy doplachtit tam... ale upozorňuju že mám dycky volno jen ob týden mám divnou práci

a společně nebo po jednom, to záleží jak se dohodneme šici časově jinak se smečce nebránim

stetisek123
Člen
# Zasláno: 29 Kvě 2011 09:42
- Nahlásit

Jo, z Břežan. Taky jsem mobilní. Volno mám porád jsem doma s tátou (je po mrtvici). Takže můžu i dopolko, odpolko, večír, ráno,..Prostě podřídím se tobě

hab a Archie
Člen
# Zasláno: 29 Kvě 2011 12:00
- Nahlásit

stetisek123
kolem jelenu?to je kde?u nas je tady taky kam chodit,jo my bohuzel mobilni nejsme

Grin
Člen
# Zasláno: 29 Kvě 2011 12:08
- Nahlásit

stetisek123

no supeeeeer!!! takže fakt i dopo??? Já mám tak debilní prac. dobu že dopo můžu každodenně, ale odpo + večer jen dycky jeden tejden celej a pak ten další celej vč. so + ne jsem v práci

hab a Archie
taky by se dalo dohodnout a někde vás nabrat kdyby bylo nejhůř

fidalka
Člen
# Zasláno: 29 Kvě 2011 12:35
- Nahlásit

Já jsem ze Slivence, takže taky kousek a jestli zítra udělám státnice, tak budu mít volno skoro pořád psa mám odolného

Grin
Člen
# Zasláno: 29 Kvě 2011 14:25
- Nahlásit

fidalka
držím palec státnice jsem dodělala cca před rokem a moc dobře si to pamatuju hrůza

stetisek123
Člen
# Zasláno: 29 Kvě 2011 17:29
- Nahlásit

hab a Archie
No, já to tam zas tak podrobně neznám, ale VÚŽV tam má ohradu s jelenama. Tak jsme měli takovej okruh okolo nich. Byl tam i rymník a pak se šlo kolem koní. Bylo to tak 8 km? Asi
Grin
Jasně, já jen občas pobíhám po drech, anebo dělám řidiče dětem, ale jinak jsem doma. takže stačí, když nadhodíš termín a já ti řeknu, jestli jsem free
fidalka
Držím palec!!!

hab a Archie
Člen
# Zasláno: 29 Kvě 2011 17:50
- Nahlásit

stetisek123
kolem toho vyzkumaku docela casto chodime ale jeleny jsme jeste nevidelisrny,zajice,bazanty a kone jo ale jeleny fakt ne

kdyby jste neco planovali tak dejte vedet,pokud bych mela volno tak bychom se pridali

fidalka
Člen
# Zasláno: 29 Kvě 2011 17:52
- Nahlásit

Díky všem Tolik palců, to musim udělat ) a pak hurá s psiskem ven, musim mu vynahradit tyhle poslední dny, kdy jsem se mu nevěnovala

stetisek123
Člen
# Zasláno: 29 Kvě 2011 18:29
- Nahlásit

hab a Archie
Jde se od hospody přes přechod pro chodce, pak takovou úzkou silničkou k potoku, ten se přejde po železným (?) můstku a jde se do lesa, polníma cestama až se příjde k asfaltce, ta tě dovede k rybníku a odkud, je to už kousek k jelením výběhům, pak kolem hráze rybníka pak po silnici k těm koním a vracíš se do Uhříněvsi po chodníku u silnice. Po pravý straně jsou kravíny výzkumáku

stetisek123
Člen
# Zasláno: 29 Kvě 2011 18:31
- Nahlásit

fidalka
ti to nezávidím. Mně stačila matura a nervy f kýblu, z vejšky jsem radši kvůlivá těm kýblům vodešla

Grin
Člen
# Zasláno: 29 Kvě 2011 19:01
- Nahlásit

stetisek123
stačí, když nadhodíš termín a já ti řeknu, jestli jsem free

mno tak yo Teďka teda jako na potvoru nemůžu, protože už mám nějaké povinnosti a v pátek jedu na 3 dny na šumavu äle hned příští tejden se můžem domluvit

hab a Archie
Člen
# Zasláno: 29 Kvě 2011 19:07
- Nahlásit

stetisek123
jo vsechno vim kde je ale jeleny fakt néééé:-D no asi si to budu muset v utery zase projit a poradne koukat:-D

stetisek123
Člen
# Zasláno: 29 Kvě 2011 19:07
- Nahlásit

Grin
OKI, budu čekat na impuls !

Grin
Člen
# Zasláno: 29 Kvě 2011 19:08
- Nahlásit

stetisek123

jj písnu ti tady do tohohle tématu

Grin
Člen
# Zasláno: 30 Kvě 2011 15:09
- Nahlásit

HUH hoj, takže mi zejtra něco odpadlo, TAK nechtělo by se ti zejtra?? Celkem asi kdykoliv ale nej by to bylo buď těsně po poledni anebo klidně ráno třeba v 10

Grin
Člen
# Zasláno: 30 Kvě 2011 15:42
- Nahlásit

stetisek123

jo a kdybys náááhodou věděla o nějakym koupacim stanovišti pro psy, bylo by to úplně bezva

stetisek123
Člen
# Zasláno: 30 Kvě 2011 15:53
- Nahlásit

u nás v rybníčku na návsi,ale teď je zelenej. .-D Letos by ho měli vybagrovat. Pak se dá koupat na Pytlíku, což je mezi Libří a Libní, ale už jsem tam pár let nebyla, tak nevím, jakej je tam přístup.
Kámoš má rybník v Jirčanech, to bych se musela zeptat,ale kdysi jsme tam vodili labradora na koupání

stetisek123
Člen
# Zasláno: 30 Kvě 2011 15:54
- Nahlásit

Grin
jinak zítřek je nejistej. Dopolko musím do Jílovýho a večer musím s mamkou do mrazáku (kryo komora! brrrrr)

kachna_
Člen
# Zasláno: 30 Kvě 2011 16:00
- Nahlásit

stetisek123
Grin
Zkoušely jste už jít ze Zbraslavi směrem na Měchenice po tom břehu Vltavy jak jsou Dolní Břežany?
A abych vás navnadila

Já bývám jen málokdy, mám v Lahovicích rodiče, ale kdyby to náhodou vyšlo a mamča zrovna neměla dovolenou, tak mám velmi nerozbitného špice.

Grin
Člen
# Zasláno: 30 Kvě 2011 16:14
- Nahlásit

kachna_

jjj chodíme, dokonce občas jezdim autem a nechávám ho až za mostem abych psy nestresila přechodem silnice 2. třídy

stetisek123
neva, nebudem to lámat přes koleno, aspoň se nebudu moct vymlouvat a uklidim

stetisek123
Člen
# Zasláno: 30 Kvě 2011 16:40
- Nahlásit

kachna_
já spíš chodím na druhou stranu, jak je cyklostezka,ale tou souběžnou cestou. Tuhle stranu neznám, ale věřím, že musí bejt supr. Jen ten náš rapl, když jsme tam byli na jaře, po tání ledofců, tak do té dravé Vltavy hópsnul! Sem ho zmerčila ve chvíli, kdy odstartoval, tak jsem hókla a on naštěstí nechal zadní běhy na břehu, tak se nějak přetočil a vrátil, ale bylo by to bejvalo o volání Bay watch
Grin
šiš, nechce se mi to brát na svědomí, že budeš dřít prach z televize.
Nejvolnější mám tendle tejden čtvrtek a pak hned ráno pátek

Grin
Člen
# Zasláno: 30 Kvě 2011 16:56
- Nahlásit

stetisek123
čtvrtek já právě ještě nevím jak to bude, to budu vědět až ve středu, ale v pátek nemůžu určo. Já když tak ve středu ještě písnu, jo?

stetisek123
Člen
# Zasláno: 30 Kvě 2011 17:10
- Nahlásit

Grin

oki

. 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . 7 . 8 . 9 . 10 ... 72 . 73 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání