| Autor |
Zpráva |
Ywka
Člen |
# Zasláno: 30 Kvě 2011 20:04
- Nahlásit
Dobrý den, není tu náhodou někdo ze Žďáru a okolí popřípadě Jihlavy s klidým psem? Bereme si na výlety ročního labíka z útulku, a chtěli bychom ho naučit chování mezi psy, někteří pejsci, hlavně tmavší barvy se mu nelíbí
|
fidalka
Člen |
# Zasláno: 30 Kvě 2011 21:05
- Nahlásit
Tak jelikož jsem hrozně moc šikovná, tak teď mám pro případné zájemce o venčení skoro 4 měsíce volna
|
stetisek123
Člen |
# Zasláno: 31 Kvě 2011 08:25
- Nahlásit
fidalka
gratulaceeeeeeeeeeee!!!
|
Atusch
Člen |
# Zasláno: 31 Kvě 2011 17:55
- Nahlásit
stetisek123
Ahoj, jsme mobilní, jsme ze Slivence a mám 11 měsíčního velmi nerozbitného NO, začíná někdy prudit, pokud pes není splachovací a nenechá si to líbit jednoduše dám koš, a pak ještě 6 měsíčního Silky teriéra. Rádi se přidámi, ideálně podvečerní prochajdy v těchto vedrech.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 31 Kvě 2011 17:56
- Nahlásit
Atusch
Fidalka je ze slivence - asi jste sousedi
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 31 Kvě 2011 20:48
- Nahlásit
Atusch
pani my bysme se taky mohly domluvit, tenkrát v prokopáku jsme to řešily a nedořešily
|
Atusch
Člen |
# Zasláno: 1 Čen 2011 10:01
- Nahlásit
Grin
Fidalka nevím co má za pséka tak nevím jestli jsme sousedi, ale myslím, že bude uplně z druhé strany. To je schválnost
A my se domluvit určitě musíme, Áres potřebuje lítat hrozně, takže ideálně nějakou bezpsí a bezlidí trasu a můžem vyrazit, nebo i tady u nás, jak jsem říkala.
|
stetisek123
Člen |
# Zasláno: 1 Čen 2011 11:03
- Nahlásit
Škoda, že můj chlop neni psí. Momentálně jezdí na Slivenec do rachoty.
Jinak teď je ideální počasí. Já tu moc míst neznám, jak jsem psala, venčím pouze v Břežanském údolí, ale jsem pojízdá. Na druhou stranu ten náš blázen zatím s žádným psem dlouho nelítal a občas si myslím, že zahlídnu lehký kulhání, takže fakty netuším, kdy se budu muset obrátit a mazat s ním domů. Ale vzala bych jednu mojí malou feňuli, není moc společenská (přílišnáý kontakt ocení zaječením),ale zvykne si a pohyb potřebuje taky
|
fidalka
Člen |
# Zasláno: 1 Čen 2011 11:08
- Nahlásit
Atusch
Slivenec zase tak velkej neni mohli bychom se někdy sejít
ráda chodim k rozovodně, neni tam přelidněno jako v Chucheláku a spousta volnýho prostoru
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 1 Čen 2011 15:19
- Nahlásit
Ywka
Dobrý den, není tu náhodou někdo ze Žďáru a okolí popřípadě Jihlavy s klidým psem?
Jsme z Vilémova,tak nevím,jak moc je to pro vás z ruky.My jsme od příštího týdne na rok ,minimálně,nemobilní.
Bereme si na výlety ročního labíka z útulku, a chtěli bychom ho naučit chování mezi psy, někteří pejsci, hlavně tmavší barvy se mu nelíbí
Mám velkého černého greye,pohodové zvířátko,už je to starouš,ale i nějaký mlaďochy tu vyhrábnu.
Kdyžtak na mail pod členem
|
Atusch
Člen |
# Zasláno: 1 Čen 2011 19:28
- Nahlásit
fidalka
jo k rozvodně chodíme o víkendech. Je to tam moc fajné. A chuchelák po 8 večer také nemá chybu
|
fidalka
Člen |
# Zasláno: 1 Čen 2011 19:34
- Nahlásit
janika
Asi tam jsem vždycky ve špatnej čas
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 2 Čen 2011 12:27
- Nahlásit
Atusch
mno se ví, tady je teda lidí dost ale znám i místa kam nikdo nechodí.. Grineček začal teď taky běhat, ale pochybuju že bude bůchovi stačit .) ještě občas nedotočí zatáčku
|
Atusch
Člen |
# Zasláno: 5 Čen 2011 18:35
- Nahlásit
Grin
Bezva tak co tedy nějaký podvečer zajít na vycházku?
|
stetisek123
Člen |
# Zasláno: 5 Čen 2011 19:03
- Nahlásit
Já bych šla hned, bo to naše tele je děsný. Dneska ho vzal amok a lítal po zahradě, kličkoval mezi stoly, lehátky a lidmi, jak prdlej. Trubka jeden. Ale ráda bych mimo ten hic, to by nebylo dobrý.
Jak vidíte třeba zítřek večír?
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 8 Čen 2011 10:32
- Nahlásit
Atusch
Zajdeme, co třeba příští úterý??? Tenhle tejden jsem v práci tagže nemám večer čas
stetisek123
Ahoj, tak neměla bys čas zítra dopoledne??? Ještě ti pro jistotu pošlu maila
|
stetisek123
Člen |
# Zasláno: 8 Čen 2011 11:55
- Nahlásit
Atusch a Grin
Mohla bych s Váma?
Grin
odepsala jsem
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 8 Čen 2011 12:06
- Nahlásit
stetisek123
Se vi cim vic lidi tim lip. Akurat mi ted doslo ze mam v utery cvicak kua tak nekerej jinej den? Navrhnete (nemuzu v po)..
A stetisku- v patek muzu taky tak kam vyrazime?
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 8 Čen 2011 12:07
- Nahlásit
Atusch
Muzes i jindy nez v utery?
|
stetisek123
Člen |
# Zasláno: 8 Čen 2011 12:10
- Nahlásit
Já nevím, klidně přijedu dolů k řece, ale neznám to tam. Ty jo?
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 8 Čen 2011 14:17
- Nahlásit
stetisek123
NO jenom ten náš břeh znám, ale ten je nic moc. Klidně můžem jít někam v Břežanech, jestli tam je nějaká hezká cesta kde můžem pustit psy
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 8 Čen 2011 14:18
- Nahlásit
stetisek123
ono totiž přece jenom kousek od tý řeky je hlavní...
Jo a ještě mě napadlo co jít do lesa? Musela bys ale dojet na Baně (to je na Zbraslavi a od náměstí po hlavní furt nahoru)
|
fidalka
Člen |
# Zasláno: 8 Čen 2011 14:22
- Nahlásit
Nechtěl by někdo zítra dopolko k rozvodně u Slivence?
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 8 Čen 2011 14:41
- Nahlásit
fidalka
Kde to je?? Ukážeš mi to na mapě na Seznamu?
|
stetisek123
Člen |
# Zasláno: 8 Čen 2011 17:22
- Nahlásit
takjá dojedu k tobě, tady je to samý klíště. V létě do lesa nechodím
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 8 Čen 2011 17:28
- Nahlásit
stetisek123
No jestli dogestíš sem a nechceš les, tak ještě můžeme projít tady naši velkotrasu, ale upozorňuju tě, že klíšťat je tu asi míň v lese, než jinde
|
fidalka
Člen |
# Zasláno: 8 Čen 2011 18:57
- Nahlásit
Grin
Je to zde: 50°0'54.603"N, 14°19'48.786"E
|
stetisek123
Člen |
# Zasláno: 8 Čen 2011 19:04
- Nahlásit
Grin
klidně les, ráda poznám jiný místa. F kolik?
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 8 Čen 2011 19:05
- Nahlásit
JJ to je kousek, snad na okruhu nezabloudim.. Tak v kolik zítra??
|
fidalka
Člen |
# Zasláno: 8 Čen 2011 19:12
- Nahlásit
Grin
Já budu v 9:00 zde: 50°0'28.215"N, 14°20'31.380"E Musí se odbočit na Lochkov a před Slivencem odhnout na silnici mezi protihlukovými stěnami a na konci už budu když tak mi písni na mail fidalka zavináč seznam tečka cz a dala bych ti na mě kontakt.
|