| Autor |
Zpráva |
Grin
Člen |
# Zasláno: 21 Čen 2011 08:48
- Nahlásit
fidalka
jj zrovna tady nad tím medituju
|
fidalka
Člen |
# Zasláno: 21 Čen 2011 08:55 - Změnil/a: fidalka
- Nahlásit
Grin
Jsem špinavější než ten pes, jak se mi to jenom povedlo
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 21 Čen 2011 15:11
- Nahlásit
fidalka
já už jsem špinavá byla, takže neřeším
Jinak Grineček si asi narazil nožku na nártu, má tam bouličku, takže kloub to snad nebude
|
fidalka
Člen |
# Zasláno: 21 Čen 2011 15:15
- Nahlásit
Grin
Podle toho jak na závěr ještě skákal, to na nic moc vážného nevypadalo Tarušku to ale nějak dneska zmohlo, šla si dát dvacet ke mně do postele (k mojí velké radosti)
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 21 Čen 2011 15:41
- Nahlásit
fidalka
doufám, že ještě špinavá Grineček byl zmožen velmi, hned se smotnul do pelíšku a ani se nezajímal o kuře, který jsem vařila.
|
fidalka
Člen |
# Zasláno: 21 Čen 2011 16:17
- Nahlásit
Grin
Špinavá, ale suchá kam vyrazíme zítra?
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 21 Čen 2011 16:21
- Nahlásit
fidalka
A budeš mít auťo? že bys zase na oplátku přijela k nám? (To víš, šetřím benzín )
|
fidalka
Člen |
# Zasláno: 21 Čen 2011 16:30
- Nahlásit
Zeptám se až se vrátí jeho majitel ale kdyžtak bych mohla přijet i mhd zítra má být hezky, tak co někam k vodě?
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 21 Čen 2011 16:44
- Nahlásit
fidalka
U nás vodu máme, chi chi, ve Vltavě můžou řádit do aleluuuja. MHD to budeš mít na děsně dlouho, ne? Já zíátra zas musim do práce takže budem muset končit s prochujdou tak ve 12..
|
fidalka
Člen |
# Zasláno: 21 Čen 2011 17:03
- Nahlásit
Grin
Auto mám takže kam mám dojeti? Zbraslav vcelku asi i znám, takže mi udej souřadnice
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 21 Čen 2011 17:32
- Nahlásit
fidalka
GUUUT!! Tak v kolik??
Jo a můžeš parknout tady N 49° 58.1005', E 14° 23.2147' a odtud půjdeme okruh co chodíme se stetiskem
|
fidalka
Člen |
# Zasláno: 21 Čen 2011 17:34 - Změnil/a: fidalka
- Nahlásit
Grin
Tak zase těch 9:30? Doufám, že na okruhu neni moc stromů, očividně dělá Grinečkovi problém sledovat Táru a stromy najednou
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 21 Čen 2011 17:39
- Nahlásit
fidalka
Muhehee nebuď drzá, on to stíhá sledovat, ale NECHCE!!
no to mi ale připomíná: Ještě ti napíšu asi v noci teřba okolo 10 jestli vůbec to podniknem, protože jestli ho ta noha ještě bude bolet tak by to pro něj asi nebylo dobrý. Snad bude ale f cajku...
Jinak 9:30 je oukeeeeej!!!
|
fidalka
Člen |
# Zasláno: 21 Čen 2011 17:43
- Nahlásit
Grin
Neboj, dřív Tára nestíhala sledovat ani sama sebe, a tak pravidelně narážela do veřejného osvětlení, zahradního grilu, kolemjdoucích.. Já myslim, že to bude v pořádku, taková hééérečka snad neni
|
stetisek123
Člen |
# Zasláno: 21 Čen 2011 17:59
- Nahlásit
fidalka
šiš, ty mi zlikviduješ Grinečka a náš Rikoslav pak zvostane na vocet?!
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 21 Čen 2011 18:13
- Nahlásit
fidalka
no je děsnej, jak jsme vystoupili z auta, tak předstíral, že nemá nohu
stetisek123
No tak holt Rikoslav bude muset řádit s tarou ale myslim že to nebude tak horky a tenhle čtvrtek to konečně vyjde a sejdem se ve třech!!
|
fidalka
Člen |
# Zasláno: 21 Čen 2011 18:29
- Nahlásit
stetisek123
Já nic nelikviduju, vše se likviduje samo :-D
Grin
Zatim to vypadá, že to vyjde, možná budu bez auta, ale tak někam bych mohla dojet, třeba Radotín mám 10 minut
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 21 Čen 2011 18:35
- Nahlásit
fidalka
a radotín ybchom mohly dát - já bych si zajela jen k lávce, a prošly bychom se tam.. jenom to tam moc neznám, jen podél vody a to je blbý - tam je moc cyklistů.. ale dopo by to asi nebylo tak žhavý-
|
fidalka
Člen |
# Zasláno: 21 Čen 2011 19:08
- Nahlásit
Grin
Dá se jít třeba do Klapice, nebo podél řeky, ale po 2. straně než je cyklostezka taky je hezké Slavičí údolí, ale to až bude sucho, je tam jenom polňačka viz zde: http://mapy.cz/#x=14.367670&y=49.988395&z=13&l=2&c =c-t
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 21 Čen 2011 19:11
- Nahlásit
fidalka
To by bylo super, tak jo, douofám že budeš mít ve čtvrtek čas!!! A my se se Stetiskem srazíme u nás a já ji tam dovedu
|
fidalka
Člen |
# Zasláno: 21 Čen 2011 19:17 - Změnil/a: fidalka
- Nahlásit
Grin
A někdy bychom mohli i ke Stetiskovi, tam je pěkné Ohrobecké údolí áááá takovejch pěknejch míst všude, ještě že jsme z toho nejhezčího konce Prahy
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 21 Čen 2011 19:20
- Nahlásit
fidalka
No vidíš, já to tady zas tak moc neznám, protože jsem hlavně jezdila na kole, a ty turistický trasy nevim.. tak my se se stetiskem ale moc rády přiučíme!!!!
|
fidalka
Člen |
# Zasláno: 21 Čen 2011 19:22
- Nahlásit
Grin
Já jsem naopak spíš na tu turistiku, na kole zdržuju přítele a to nedělá dobrotu
|
stetisek123
Člen |
# Zasláno: 21 Čen 2011 20:05
- Nahlásit
Já nejsem na nic Teda k Tůůůristům jsem patřila,ale to jsem ještě byla mladá a krásná
Jinak já furt právě chodím podobný kolečka, takže to tadyk ani moc jinde neznám. Dyk jsem tu teprvá 10 let
ale teď už tu znám ten okruch, co mi manža ukázal
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 21 Čen 2011 21:05
- Nahlásit
fidalka
chi, na kole přítel zdržuje mně
stetisek123
nějak se začít musí!!!
fidalka
Jinak Grineček je úplně f pohodě, už nekulhá ani maličko, sice to má trošku nateklá´ý ale úplně mainko, to do zítra zmizne. Takže zejtřek PLATÍ!!!
|
fidalka
Člen |
# Zasláno: 21 Čen 2011 23:11
- Nahlásit
Grin
Já bych na kole ráda, ale potřebovala bych někoho trpělivého k sobě a samotnou mě to moc neba ok, tak zítra a na čtvrtek už mám vymyšlenou trasu půlka v lese a půlka podél řeky
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 22 Čen 2011 00:16
- Nahlásit
fidalka
BEzva! Zitra ahoj!
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 22 Čen 2011 14:22
- Nahlásit
fidalka
Na Grina jsem se vyprdla a nechala jsem ho špinavýho jsem si říkala že nemá smysl ho čistit když se zejtra zase zassssss....
|
fidalka
Člen |
# Zasláno: 22 Čen 2011 14:44 - Změnil/a: fidalka
- Nahlásit
Grin
Hééérečka a prase v jednom, kde jsi takovýho psa vzala já jí trochu vzala podvozek,ale asi jí vemu celou, jelikož ve chvíli, kdy ji chci najít, tak mi stačí jen zavětřit a jdu na jistotu
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 22 Čen 2011 14:51
- Nahlásit
fidalka
no jo... to byla zase scéna, co? A přitom je mu houbelec. Doma tentokrát ani nekulhal. Ale člověk by si z toho řevu myslel, že si tu nohu vykloubil a utrh!!!
|