| Autor |
Zpráva |
Lucie od Arta
Člen |
# Zasláno: 13 Čen 2011 16:29
- Nahlásit
Grin
to asi ne )), malej by do toho šel, on si zkouší hrát s každým, jenže pak to dopadne tak, že se akorát vzteká, páč velkej kámoš do něj šťouchá, točí ho na zádíčka jak Josefa K a vůbec si dovoluje bejt rychlejší a zdrhat v trávě, která je pro mimipsa jak prales )))
|
stetisek123
Člen |
# Zasláno: 13 Čen 2011 16:53
- Nahlásit
Lucie od Arta
no já mám malou holku. Ale u ní je problém, že si hraje spíš jen s tím, kdo jí sedne. Navíc si občas hraje tak, že u toho běží a vrčí takže by se mohl bát
|
Lucie od Arta
Člen |
# Zasláno: 14 Čen 2011 08:54
- Nahlásit
stetisek123
bát se? On je jezvečík! To se nebojí ničeho. jak moc malou? Do velikosti kokra je to ok
|
fidalka
Člen |
# Zasláno: 14 Čen 2011 12:57
- Nahlásit
Grin
Bohužel, středeční dopoledne už mám zabité kováři a vetem.. a nakonec se budu učit i ve čtvrtek, protože nastala krizová situace a já tak místo přípravy na přijímačky celé dopoledne kydám
|
stetisek123
Člen |
# Zasláno: 14 Čen 2011 13:10
- Nahlásit
Lucie od Arta
skotská teriérka, ale ona si opravdu hraje jen s ji sympatickejma psema :-D
|
Lucie od Arta
Člen |
# Zasláno: 14 Čen 2011 13:27
- Nahlásit
stetisek123
skotíky má dva moje kamarádka , ty já ráda. On si zatím hraje se všema, kdyby ho občas někdo lehce sejmul, neuškodilo by mu to . Kokr si nehraje s nikým, není-li to hárající fena. Teda - s malým si doma hraje, ale venku dělá, že ho nezná ))
|
stetisek123
Člen |
# Zasláno: 14 Čen 2011 13:36
- Nahlásit
Lucie od Arta
Já mám taky dvě,ale ta jedna je už starší a má rakovinu, tak ta se sotva valí. Téhle je 5 let, koupila jsem ji jako absolutně nesocializované půlroční štěně, tak si občas právě hraje tak, že u toho vrčí a pak jí rupně ve bedně a snaží se ťafnout. Za chvíli už si zase hraje,ale vzhledem k jejímu divnému chování bych se bála, aby jsme milého josefčíka nezarazili v rozpuku. Velký psy neřeším, těm neublíží, Grin ji zažila, že se dokonce i po čase snažila si s velkejma taky hrát, ale jak říkám, nemá ujasněný, jak by se měla při hře chovat :-D
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 14 Čen 2011 21:03
- Nahlásit
stetisek123
SORRY SORRY ale zítra nestíhááááám!!!! tak zkusíme opravdu ten čtvrtek??????
|
stetisek123
Člen |
# Zasláno: 15 Čen 2011 08:50
- Nahlásit
ok, f kolik a kde?
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 15 Čen 2011 09:38
- Nahlásit
stetisek123
Mno nevím, tak krásy Zbraslavi jsi už viděla, tak buď u vás, a nebo můžeme zkusit ten les - tady
GPS: 49°56'57.776"N, 14°22'39.147"E
a jít směr Jíloviště. Ale nevím jak dlouho by nám to trvalo, asi bychom se teda vracely stejnou cestou zpět, až by byl čas.
|
younglady
Člen |
# Zasláno: 15 Čen 2011 13:54
- Nahlásit
Lucie od Arta
hele a co přes Bláňu kontaktovat bráchu Bobeše, chodí ke mně na cvičák, takže bude bydlet někde v okolí, určitě byste se dohodli, paničky jsou moc milé
|
Lucie od Arta
Člen |
# Zasláno: 15 Čen 2011 14:03
- Nahlásit
younglady
s paničkou Bobeše si píšu a návštěvu plánujeme - jenže bydlej za Prahou, jsem bez auta, dojedu omezeně, jak mám dva psy a málo času - takže sháním někoho z Nuslí, Krčáku (tam se vyskytujem často), Vršovic a takovejch lokalit. Tihle jsou ouplně jinde . ale víme o nich.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 15 Čen 2011 17:03
- Nahlásit
Lucie od Arta
Lucko, Praha 4 - 7měsíční grifonek a 7měsíční kříženka jezevčíka, strašlivý oranžový komando, umořili zatím jakýhokoli psa, kterýho jim někdo předhodil. Uměj zmastit i choďáka tak, že je rád, že už ho volaj domu )) V sídlišti Krč přímo
|
Lucie od Arta
Člen |
# Zasláno: 15 Čen 2011 17:14
- Nahlásit
Gerda
super - mají maila? v Krčáku jsme tak obden, velkej se tam vyběhá v křovíčkách a potoce a s malým lovíme oběti na hraní a pilujem poslušnost )))
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 15 Čen 2011 17:18
- Nahlásit
Lucie od Arta
a je pro tebe možný jít i přes den a akceptovat přítomnost malejch dětí? Potažmo dojít rovnou na sídliště za holkama, ať nemusej ty haranťata vláčet až do lesa? Ono jim to pak děsně trvá, byť smrádci už choděj.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 15 Čen 2011 17:19
- Nahlásit
PS Ještě Atuše má malosyrečka, 7měsíční silku...nebo nevim přesně, kolik mu je, ale je malej ještě. A ta může někdy i takhle přes den, a pokud bude mobilní, jistě by neměla po domluvě problém se někam dopidlit autem. Tu si chyť v žumpě.
|
Lucie od Arta
Člen |
# Zasláno: 15 Čen 2011 17:24
- Nahlásit
Gerda
dělám do půl šestý, než se dohrabu do lesa, je sedm , přes den blbý. Nějak to promyslím. psi s dětma problém nemaj, já jo (alergie bo co) a i se sídlištěm, tam se nevyběhá Benjour. Koukám, že mám nějaký sakra velký požadafky teda )))).
Atushi chytnu, diky za tipa, já měla dojem, že někdo někde má malopsy
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 15 Čen 2011 17:41
- Nahlásit
Lucie od Arta
ideální geniální venčení je u Atuše, tam nejsou vůbec žádný lidi. Neni problém, když se domluvíme, abych tě nabrala i s čoklama všema a vyrazili jsme společně k Atuši. Maryje ráda jezdí k tetě Atuši, má furt nějaký jídlo. Časově to mám jako ty,takže neni probléma. koneckonců můžu nabrat i grifonkovou, když bude mít hlídání. Do krčáku velmi nerada chodim krz návaly tam, to už raději to sídliště
|
stetisek123
Člen |
# Zasláno: 15 Čen 2011 17:50
- Nahlásit
Grin
celej den přemýšlím, kam a jak. Tady u nás mám okruh jen takovej menší, tak na hoďku. Polovina z toho je po vsi. Jinak taky chodím tam a tou samou cestou zpět. Takže jak chceš, mě je to jedno. Jestli ti nevadí, že furt chodíš po tom samým místě, tak klidněu tebe. Mně se tam líbilo. A klidně i stejnou trasu jako minule
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 15 Čen 2011 19:34
- Nahlásit
stetisek123
Oukej tak stejne jako minule jen naopak? A v kolik, zas 9? Nebo pozdeji?
|
stetisek123
Člen |
# Zasláno: 15 Čen 2011 20:07
- Nahlásit
Klidně v devět, jestli ti to vyhovuje
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 15 Čen 2011 20:35
- Nahlásit
stetisek123
Tak 9! Zitra papa
|
Lucie od Arta
Člen |
# Zasláno: 16 Čen 2011 10:26
- Nahlásit
Gerda
Atuse je kde? jak je to tam se silnicemi, tratěmi, myslivci(s těmi problém nemám, jen bych se musela předem dovolit). Kokr loví, nezdrhá daleko, dá se odvolat, ale náhoda je blbec a já ho v tom koneckonců podporuju, většinou, takže stoprocentní poslušnost to není, preferuju holt samostatné uvažování.
Hele, my v lese většinou potkáme nula lidu, nechodím dole po cestách, ale stráněma a nahoře po pěšinkách zvěře, jsou tam místa, kde to vypadá jak někde na Šumavě, sedíš tam dvě tři hodinky a blaho největší )))
Ono když nikdo nevyhoví mým nárokům:--)))), bude Viggo dál vraždit naše dva kokry a v parku jorkšírku a krysařici , na výlety nás běžně chodí cca deset psů, sice žádnej parťák, ale socializace dobrá
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 16 Čen 2011 11:47
- Nahlásit
Lucie od Arta
Kokr loví, nezdrhá daleko, dá se odvolat, ale náhoda je blbec a já ho v tom koneckonců podporuju
čoveče tak to asi s tebou na procházky nebude chtít moc nikdo )) Minimálně s mladejma, ještě nerozlovenejma psama. Samozřejmě že zvěř tam je, srny hlavně, jsou to pole, rovina, vidět je daleko.
|
Lucie od Arta
Člen |
# Zasláno: 16 Čen 2011 12:29
- Nahlásit
Gerda
bude )), další lovečáci, kteří potřebují rozlovit - potřebuju časem rozlovit i jozefčíka, sem jsem psala, kdyby náhodou byl někdo jako hooodně blízko a já o něm nevěděla . Jinak zájemce z řad majitelů loveckých psů máme, cvičím i pár odrostlých štěňat. My to máme trošku jinak, my jásáme, popoběhne-li psejček samostatně po stopě. Samozřejmě nic nestrhává, učíme jen vyběhnout a vracet se -ale naše nadšení z toho, když pes prvně hlásí zajíce....to asi běžnej psejčkař nepochopí
|
Atusch
Člen |
# Zasláno: 16 Čen 2011 12:37
- Nahlásit
Lucie od Arta
Atushi chytnu, diky za tipa, já měla dojem, že někdo někde má malopsy
Nikoho nechytat, jsem tady! Mám neunavitelného malopsa, 8 měsíčního Silky teriéra - má 4kg. Máločeho se bojí a je děsivě uřvanej.
Atuse je kde? jak je to tam se silnicemi, tratěmi, myslivci(s těmi problém nemám, jen bych se musela předem dovolit)
u nás je to ve Slivenci, chodíme k lomu kde se psíci mohou koupat, je tam kolem i nějaký les, občas vyběhne srnka, občas zajíc, ale velmi málo, myslivci asi budou někde někde - mají tam posed, a jeden vyhodil dědu, že chytaj nějaký zvíře a nemá ho plašit, takže asi tam existujou i myslivci. chodíme mezi polema po stezce, člověk v koncentraci jeden za týden. Velká silnice je oddělena protihlukovou a protizvěřovou bariérou, takže utíká zvěř jakoby do lesa a tam silnice nejsou.
ukázka zde http://maps.google.com/maps?f=q&source=s_q&hl=cs&g eocode=&q=Slivenec,+Praha+5,+%C4%8Cesk%C3%A1+repub lika&aq=0&sll=37.0625,-95.677068&sspn=53.87374,79. 013672&ie=UTF8&hq=&hnear=Slivenec,+Praha+5,+%C4%8C esk%C3%A1+republika&ll=50.004953,14.327116&spn=0.0 21597,0.038581&t=h&z=15
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 16 Čen 2011 12:42
- Nahlásit
Lucie od Arta
však jasné, u Atuše je to super, velký prostory na běhání a masakrování štěňátek.
|
stetisek123
Člen |
# Zasláno: 16 Čen 2011 14:17
- Nahlásit
Grin
Tak Rikoslav je vystříhanej. Trvalo mi to hodinu a zpočátku se pěkně bránil (muselo ho to tahat),ale pak rezignoval a lehnul na bok. Tak jsem to za hodinu sfoukla, přišel o půlku límce, na kejtách má vystříhaný fleky velkosti dospělý ruky. Bohužel toho má i plnej ocas,ale nechci z něj udělat krysu. Tam se snad nezapaří. Měl to plné osin, chudák,musel strašně trpět.
Jinak pro bombu jsem to trefila. Jen tak na zkoušku a dojela jsem tam, tak uvidím, co na ni řekne manža.
Jo a Riky kupodivu relaxuje! Byl teda ještě s tátou u rybníka, ale od té doby klid!
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 16 Čen 2011 14:42
- Nahlásit
stetisek123
škoda že to nevidim, hlavně ty kejtičky by mně zajímaly!!!
Je dobře že je řádně ulítanej, ono taky to horko a dusno... Grineček taky spal, dokud mi nepřišel táta na neočekávanou návštěvu a to pak začal řvát až se z toho rozeřval ten teriér vedle, tak na sebe ječeli z balkonu ale je roztomilej a jmenuje se Venoušek
Vybrala jsem mu ty kuličky ale nevim jestli včecky, no, ale nestěžuje si zatim
|
stetisek123
Člen |
# Zasláno: 16 Čen 2011 16:14
- Nahlásit
Vybrala jsem mu ty kuličky ale nevim jestli včecky,
ty černý mu tam nech!
|