| Autor |
Zpráva |
Atusch
Člen |
# Zasláno: 3 Říj 2011 11:33
- Nahlásit
Grin
Hele ok, sejdeme se jak jsi ukázala na mapě, jen doporučuju jet když pojedeš od Lochkova tak se dej mezi polema doleva (je to cesta co spojovala stavbu, obehnaná betonovou zdí a vyjedeš přímo tam. U nás to je rozkopaný kvuli kanalizaci. Takže ve 13:30 tam?
|
fidalka
Člen |
# Zasláno: 3 Říj 2011 11:35 - Změnil/a: fidalka
- Nahlásit
Grin
Atusch
Já bych se přidala můžu??
edit: A Gríňová, můžeš si nechat klidně auto zase u mě...
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 3 Říj 2011 11:49
- Nahlásit
Atusch
Tak platí, sejdem se tama a já si nechám auto u Fidalkojc ať je v bespečí a dovalíme s Fidalkou
fidalka
Seví, ale pes bude jako prase
a u tebe teda ve 13:15? To musíme stihnout i gdyš přijedu pozdě ne??
|
fidalka
Člen |
# Zasláno: 3 Říj 2011 11:55
- Nahlásit
Grin
Jasný, že stihneme a Gríňu zas vememe hadicí
|
Atusch
Člen |
# Zasláno: 3 Říj 2011 12:05
- Nahlásit
fidalka
ok, ty máš feňuli viď? A co jsem pochopila tak docela torpédo, jsem na to moc zvědavá, tak zatím a v půl druhý tam budu
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 3 Říj 2011 12:08
- Nahlásit
fidalka
no jo vlastně!!! spásná tvá hadice!!! ježiš to je boží!!! Tak ve čtvrt, čáááu
Atusch
co jsem pochopila tak docela torpédo
jako nejvíc ale nerotuje, běhá vpřed a vzad
zatím ahoj
|
fidalka
Člen |
# Zasláno: 3 Říj 2011 12:10
- Nahlásit
Atusch
Mám něco mezi psem a raketou
Grin
Jo hadice, to je vynález přesně pro Vás
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 3 Říj 2011 12:18
- Nahlásit
fidalka
raketa a rotavir... grineček vám nebude stačit...
|
fidalka
Člen |
# Zasláno: 3 Říj 2011 12:27
- Nahlásit
Grin
On jim nadběhne
|
stetisek123
Člen |
# Zasláno: 3 Říj 2011 13:26
- Nahlásit
Škoda, že nemůžu jít taky. Rikoslav by si to užil a to koupání, to je jeho blaho. Jenže já musím přivážet a odvážet děti do kroužků
|
fidalka
Člen |
# Zasláno: 3 Říj 2011 17:37
- Nahlásit
stetisek123
Půjdeš s náma zítra dopol Tára se konečně trochu uběhala a teď spinká
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 3 Říj 2011 17:40
- Nahlásit
stetisek123
jasně, pojď zejtra byla to prdel. Ale rikoušovi vezmi náčumec, jestli nemá, půjčím mu Grinův - aby si s Bůškem nezačali něco vysvětlovat než se poznají líp
PS: Kam pudem? Je to pro tebe na Slivenec moc daleko??
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 3 Říj 2011 18:29
- Nahlásit
stetisek123
kopíruju z žumpy, nemám sílu to psát 2x
jsme doma z výletu s Atuší a fidalkou a já jsem teda úplně mrtvá, bylo to ale moc fajn, bůžek měl radost že má Grinečka, Grineček se těšil že bude s Tarou a dostal bůška tak byl zezačátku znechucen, pak se ho bál ale pak už ho lákal ke hře, Taře se bůžek nelíbil ani trochu a tak ho kousla a cenila na něho ale jemu to nevadilo. Všem nám vyřval díru do hlavy a byl velmi zklamán že musí odjet dřív když tam měl takové kamarády.
Ale ještě předtím se všichni tři vyběhali, vykoupali a zaprasili a bůch objevil skvělou zábavu - tunel kde se hromadějí vlnky.
Viz vídejo:
http://img8.rajce.idnes.cz/d0801/5/5517/5517750_16 4dd49a65787c630c7e5947eaaa4f71/thumb/CIMG0001.jpg
a vůbec to bylo moc pěkné a bylo krásně
|
stetisek123
Člen |
# Zasláno: 3 Říj 2011 18:44
- Nahlásit
Mám tu po našem NO kovovej, snad mu bude, ae nikdy ho ještě neměl na čuni, tak nevím, co udělá. Aby neměl tanec sv. Víta :-D
Na Slivenec dojedu,ale musím být do 12 h doma a potřebuju nějak navést, bo sem tam byla jen jedou před x lety vyzvednout manžu na stavbě
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 3 Říj 2011 18:48
- Nahlásit
stetisek123 oukeeeej tak ještě počkáme na atuši a můžeme se dohodnout že když budem chtít bejt u Fidalky v 9, tak abys byla v 8:45 tady.. máš dálniční známku?
|
Atusch
Člen |
# Zasláno: 3 Říj 2011 19:32
- Nahlásit
Grin
stetisek123
fidalka
Procházka byla luxusní, jak píše Grin tak Bůch sem tam navíc dostával na hubu od Tary za to, že se jí snaží dvořit Grineček a tak, prostě komedie. Mrzí, mě že sem musela takhle blbě odjet, přijela jsem až teď. A zítřek to bohužel budu muset asi zrušit, neb se toho vyhrnulo nějak moc, a musím to udělat dopoledne neb pak musím na tu kontrolu vrhu. Tak asi kašlete na náhubky, projděte se kde to máte nejblíž a dohodnem se nějak slušně na jiný den, pokud budete moct! A Možná i líp když to bude navečer, že budem moct do toho lomu, i když ten potůček se Bůškovi fakt moc líbil
Grin
s dovolením si ukradnu pár foteček na FB, pokud mi dáš adresu tvýho rajčete, to video vůbec není takhle funkční.
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 3 Říj 2011 19:43 - Změnil/a: Grin
- Nahlásit
stetisek123
fidalka
Tak holky slyšely jste, můžem se teda srazit u nás pozdějc a nebo u fidalky... podle toho jak budeš mít, fidalko, auto?
Atusch
To víš že si ukradni co chceš, škoda že ti vídejo nefunguje. Jak potřebuješ tu adresu? Takhle stačí?
http://myshotaurus.rajce.idnes.cz/buch_tara_grin/
|
fidalka
Člen |
# Zasláno: 3 Říj 2011 19:47
- Nahlásit
Grin
Fidalka auto sice má, ale asi zítra vynecháme, neb potřebuji dospat spánkový deficit, když mám pak večer školu až do 9
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 3 Říj 2011 19:56
- Nahlásit
fidalka
no tak je to jasný
stetisek123
u mě v 9:30?
|
Atusch
Člen |
# Zasláno: 3 Říj 2011 20:10
- Nahlásit
Grin
Video funguje, ale ne v tom odkazu co si sem dala Jinak jede krásně, je tam vidět jak je ten pes ujetej
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 3 Říj 2011 20:18
- Nahlásit
Atusch
Video funguje, ale ne v tom odkazu co si sem dala
ahaaaa tak too joooo
BTW kterej den navečer by se ti hodil teda?? Jooo a půjdem procháskovat i po obranách třá někam? mohly bysme ne.?
|
Atusch
Člen |
# Zasláno: 3 Říj 2011 20:27
- Nahlásit
Grin
Já nevím co bude zejtra a ty se mě tu ptáš na sobotu
No a jinak navečer můžem kdykoliv, kór kolem té půl 9 to není problém témeř jakýkoliv den. Maximálně občas jedem na náštěvu, ale to fakt není denně Jestli chceš i tento týden tak si řekni, klidně třeba ve ČT. Jo aha už mi doteklo že si asi myslela navečer do toho lomu, no přepisovat už to nebudu. Ale i ten čtvrtek, nebo středa po 17 je supr.
|
stetisek123
Člen |
# Zasláno: 3 Říj 2011 20:29
- Nahlásit
Grin
Ok, zejtra f 9:30
jinak dálniční známku nemám
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 3 Říj 2011 20:35
- Nahlásit
Atusch
středa po 17 je supr.
jj to je, tak se můžeme předběžně smluviti
stetisek123
tak to bys nemohla na Slivenec, teda jo, ale musely bychom to složitě objet přes Barrandov
takže zejtra se budem těšit, určo přijdeme pozdě dáme piknik asi jenom ne? S malou to nebude na nějaký hyperprocházkování... vezmu Trix
|
Atusch
Člen |
# Zasláno: 3 Říj 2011 20:41
- Nahlásit
Grin
teda jo, ale musely bychom to složitě objet přes Barrandov
Ale houby, buď ze Zbraslavi pojedeš jako na centrum po Strakonický a uhneš buď na Radotín a pofrčíš přes Lochkov k nám, nebo pojedeš Strakonickou, uhneš na V. Chuchli a přes šraňky nahoru a budeš taky ve slivenci. Jakápak známka, jezdím takhle každý týden ))
jj to je, tak se můžeme předběžně smluviti
Předběžně s tím budu počítat. Jinak mě pěkně štve, že nemůžu zítra s váma. Jenže bych musela vstát asi moc brzy... A to pojedu zítra i na Zbraslav a do Radotína pracovně na skok. Chjo
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 3 Říj 2011 20:47
- Nahlásit
Atusch
Vlastně no jo sem debil přes Radotín... ach jo to je den..
pojedeš Strakonickou, uhneš na V. Chuchli a přes šraňky nahoru a budeš taky ve slivenci
Tam bych se ztratila
Jinak mě pěkně štve, že nemůžu zítra s váma.
Zajtra njde ani fidalka a tudíš my půjdem se Stetiskem na naši třešňofku a tam rozložíme deku a budeme se opalovat a psi si budou lítat dobrá prochajda, chiii
Jenže bych musela vstát asi moc brzy...
to by se mi taky nechtělo, naprosto to chápu..
|
Atusch
Člen |
# Zasláno: 3 Říj 2011 21:50
- Nahlásit
Grin
ozložíme deku a budeme se opalovat a psi si budou lítat
Závidím, takový vychajdy jsou bomba ))
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 4 Říj 2011 14:39
- Nahlásit
Tak jste mi nakonec daly košem všechny, ježibaby jsem musela jít sama
|
stetisek123
Člen |
# Zasláno: 4 Říj 2011 17:12
- Nahlásit
Grin
Promiň, fakty mi nebylo dobře. Původně jsem zamýšlela ti něco navrnout na zítra odpoledne, páč mi něco odpadlo,ale ještě teď jem taková rozklepaná, svaly na hadr, tak radši nebudu plánovat.
Psi se mi teď taky pomstili, sem si s nima teď sedla v parku a oni se mi furt rozutíkávali. Chelsea furt tahala Bédu za sebou do lopuchů, sem se bála, že jí tam už nenajdu. No je znát, že nemaj pohyb
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 4 Říj 2011 18:51
- Nahlásit
stetisek123
nějaká chřipka, co teď to děsně řádí, chlap má taky rýmišku a dělá že umře brzo
S Grinem jsem teď byla na dloouho, potkali jsme mooc pejsků a všichni byli hodní, a Grin se zamiloval do velký švýcarský salašnický
ALL
Co zejtra?? Atuše???
|