Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Společné venčení
<< 1 ... 36 . 37 . 38 . 39 . 40 . 41 . 42 . 43 . 44 . 45 . 46 ... 72 . 73 . >>
Autor Zpráva
stetisek123
Člen
# Zasláno: 24 Říj 2011 19:54
- Nahlásit

Monty
no, to je jen krapet, to bys mohla dojet

davidkova renata
hale, úplně možná zejtra možná. kdyby se mi chlap vrátil dřív z potulky

Monty
Člen
# Zasláno: 24 Říj 2011 19:57
- Nahlásit

stetisek123
no až bude příští rok nějaký žumpa mýting, tak určitě dorazíme, možná i jednou na nějaký výlet

stetisek123
Člen
# Zasláno: 24 Říj 2011 20:21
- Nahlásit

Monty
tam zas nemůžu bejt já se malowapkama

Monty
Člen
# Zasláno: 24 Říj 2011 20:30
- Nahlásit

stetisek123
jakto?

stetisek123
Člen
# Zasláno: 24 Říj 2011 20:31
- Nahlásit

Monty
nejsem žumpař

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 24 Říj 2011 20:32
- Nahlásit

stetisek123
nejsem žumpař
co kecáš?! ses chytla docela rychle.-)))tak dej vědět zejtra dyby něco,čus

stetisek123
Člen
# Zasláno: 24 Říj 2011 20:37
- Nahlásit

davidkova renata
sem včera čtla, že je to uzavřená společnost a netuchám, zda jsem dostatečně in,aby klepala na dvéře od chlíva....eee, žumpy.
Stejně to nestíhám a utíkala by mi pointa. Ale venčit můžu, to jo. Třeba až pojedu na to akva na ten veleslavín, tak se projdeme. Ale to si zase v rachotě...

Grin
Člen
# Zasláno: 24 Říj 2011 21:08
- Nahlásit

stetisek123

simtě nebuď labuť já taky\ nic nestíhám a je to nakonec jedno, hlavně že zapadám nic jinýho nechtěj než aby čék byl tak nějak normálně nenormální

davidkova renata

já jsem od 14 v hokně zejtra tagže já nic

stetisek123
Člen
# Zasláno: 25 Říj 2011 07:11
- Nahlásit

davidkova renata
Hale, já asi taky nic. Jsem zapomněla, že mám dítě dovézt z s klávesama a podepsat tam smlouvu, to za mě chlap neudělá...

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 25 Říj 2011 08:29
- Nahlásit

stetisek123
Grin
ok vy lemry líný..
Grin
nic jinýho nechtěj než aby čék byl tak nějak normálně nenormální
a to vona naštěstí celkem je)))))))))

Grin
Člen
# Zasláno: 25 Říj 2011 08:41
- Nahlásit

davidkova renata
Jj, jsem vam rikala ze je dobra

Baico
Člen
# Zasláno: 25 Říj 2011 09:14
- Nahlásit

Grin
davidkova renata
Jj, jsem vam rikala ze je dobra
No hlavně aby dost stádní a venčila jinde než na zahradě, což jste už ověřili, takže je to cajk

Grin
Člen
# Zasláno: 25 Říj 2011 09:37
- Nahlásit

Baico
dost stádní
no tak názor že se psem se má chodit ven často a pracovat a poskytnout mu všechno co potřebuje aby byl šťastnej dost sdílí jako.
Takže opravdu v tomhle stádovitá je

stetisek123
Člen
# Zasláno: 25 Říj 2011 10:53
- Nahlásit

Grin
Ale normálně jsem udělala špatně, že Beďarka jako chodila ven. Měla totiž chodit na WC jako kočky nebo na plínu, bo je teprve dneska navočkovaná a to sem ještě měla počkat tak měsíc, než to zafunguje. A hlavně obří chyba byla, že sem jí brala mezi psy a ještě nejobřejší mezi velký čokle, co jí zakousli. Teď mám ho...
Prostě je to malý vemeno, tak mohla klidně celej život chodit na záchůdek a žít v bezpečí domova

stetisek123
Člen
# Zasláno: 25 Říj 2011 10:58
- Nahlásit

Grin
Hale konečně jsem koupila toho PPČ a máš ho? Tam hezky mluví ten uznávanej cvičitel (to není ironie), teď sem zapomněla jak se jmenuje a on tam radí, jak ti štěká na lidi, abys toho využila, že ho máš naopak v tom povzbuzovat, bo pak budeš mít problém se štěkáním na povel. Vůbec má dobrý názory, podepsala bych se pod něj, podle toho, co píše se mi líbí. třeba to, jak psi, co maj mít dobrý zkoušky, že dneska lidi zavíraj do klecí a odkládaček,aby prej byly nabuzený, že je to nesmysl, že pak nejsou nasvalený a maj houby plíce a srdce. To se mi moc líbí.
)Patřím k těm, co by klece nikdy nepoužili)

Linda001
Člen
# Zasláno: 25 Říj 2011 11:31
- Nahlásit

Ahojda všichni, kdo s námi půjde zítra na prochajdu? Někdy dopoledne, páč od 2 makam

stetisek123
Člen
# Zasláno: 25 Říj 2011 13:58
- Nahlásit

Linda001
já to fakty nedám, mám frmol, nějakej bláznivej tejden, či co, všem se sypou akvárka

Grin
Člen
# Zasláno: 25 Říj 2011 15:05
- Nahlásit

stetisek123
normálně jsem udělala špatně, že Beďarka jako chodila ven. Měla totiž chodit na WC jako kočky nebo na plínu, bo je teprve dneska navočkovaná a to sem ještě měla počkat tak měsíc, než to zafunguje. A hlavně obří chyba byla, že sem jí brala mezi psy a ještě nejobřejší mezi velký čokle, co jí zakousli. Teď mám ho...
Prostě je to malý vemeno, tak mohla klidně celej život chodit na záchůdek a žít v bezpečí domova

už vidim beďara jak je f klidu doma... by ti to tam rozbila na třísčičky kdybys ji nevenčila

konečně jsem koupila toho PPČ a máš ho?
nemám nemám, půjčíš mi ho totiš tak co bych ho kupovala že

on tam radí, jak ti štěká na lidi, abys toho využila, že ho máš naopak v tom povzbuzovat, bo pak budeš mít problém se štěkáním na povel
twoe ale on štěká na povel krásně

jak psi, co maj mít dobrý zkoušky, že dneska lidi zavíraj do klecí a odkládaček,aby prej byly nabuzený, že je to nesmysl, že pak nejsou nasvalený a maj houby plíce a srdce. To se mi moc líbí
no tak to mi připadá jako celkem normální názor... ti co psi maj furt v klecích jsou podlě mě prostě raplí a neměli by mít psa ani na vobrázku, to, že to funguje bohužel jim ale nevymluvíš
ale zároveň jako nebudu opěvovat výcvikáře že svý psy do klecí necpe, to neni nic proti němu ale rozumíš... to by mělo bejt prostě normální. Je ale fajn že to šíří mezi lidi..

Linda001
já bych šla a podle mě se přidá i Atuše a Bůch. Snad malá bůcha vydejchá

Grin
Člen
# Zasláno: 25 Říj 2011 19:01 - Změnil/a: Grin
- Nahlásit

půjdete teda zejtra něgdo ven??? Potřebuju nutně venčit na zbraslavi aby mohla i Linda a taky abych nemusela plejtvat benzína!! Atuše třá nebo fidalka???

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 25 Říj 2011 19:18
- Nahlásit

Grin
půjdete teda zejtra něgdo ven
já bych šlo....ale jen někde tady bo se nikam nedostanu samosebou...ale zas moc nemůžu dopol,tagže asi prt no

Grin
Člen
# Zasláno: 25 Říj 2011 19:21
- Nahlásit

davidkova renata
odpo jsem v práci tudíš nic.

fidalka
Člen
# Zasláno: 25 Říj 2011 19:23
- Nahlásit

stetisek123
Tak má Uhelka ocásek zkrácenej na cca 5 cm, nakonec vyšlo najevo, že si ho někde přiskřípla a bohužel tak, že se jí přerušilo krvení..

Grin
Tenhle týden můžu dopol jenom v pátek

stetisek123
Člen
# Zasláno: 25 Říj 2011 19:38
- Nahlásit

fidalka
A nezabouchla si ho do dveří?

fidalka
Člen
# Zasláno: 25 Říj 2011 19:57
- Nahlásit

stetisek123
Nevim kde všude máme nonstop otevřeno.. na to si dávám pozor, napadlo mě, jestli třeba něco nespadlo, ale fakt netušim

fidalka
Člen
# Zasláno: 25 Říj 2011 20:11
- Nahlásit

Grin
O víkendu si jedu pro seno, tak jestli máš nějaký pytel, tak ti taky vemu

stetisek123
Člen
# Zasláno: 25 Říj 2011 21:04
- Nahlásit

fidalka
no, to už je jedno. Mám tu taky jednoho kocoura skoročernýho a má 1/2 ocasu. Stalo se mu to ale až jako velkýmu, přešel z venku a měl to poraněný a furt si to obnovoval, tak ho má kupírovanej a vypadá jako rys ostrovid, fakt celkem pěknej

hale co je to za seno, nemohla bych si taky koupit? Pro morčata

fidalka
Člen
# Zasláno: 25 Říj 2011 21:21
- Nahlásit

stetisek123
Hele z kulatýho balíku pro koně a je to zadara
jako jedno to je, já jsem řekla, ať to šmiknou, než aby jí to začalo zbytečně hnisat...je 6. kotě u nás a první s takovymhle postižením.. myslim, že jsem jí hlídala, ale samozřejmě občas sama byla... aspoň jí to už nebude trápit...

Grin
Člen
# Zasláno: 25 Říj 2011 21:23
- Nahlásit

fidalka

děěěkujuuuu!!! Mám tady pytel myslim - doufám teda ... ale jestli ne tak ti dám igelitky a narveš to do igelitek

fidalka
Člen
# Zasláno: 25 Říj 2011 21:26
- Nahlásit

Grin
Igelitky seno propíchá a pak ho budu mít zase po celym autu já kdyžtak mám pytlů víc, případně je k mání i sláma, teď máme docela pěknou

stetisek123
Člen
# Zasláno: 25 Říj 2011 21:31
- Nahlásit

fidalka
fakt zadara? Pytle mám,ale jak ti je dám?

<< 1 ... 36 . 37 . 38 . 39 . 40 . 41 . 42 . 43 . 44 . 45 . 46 ... 72 . 73 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání