| Autor |
Zpráva |
fidalka
Člen |
# Zasláno: 27 Říj 2011 16:13
- Nahlásit
stetisek123
Grin
Šiš to jsou problémy... já se uši pokoušela vylepit, ale když jsem viděla, její útrpný výraz, tak jsem toho nechala a máme pěkný plachťáky, který postaví, jenom když loví
stetisek123
Mohla bych si u tebe zítra ve 2 vyzvednout pytle? Grinečkový jsem kdyžtak jeden našla
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 27 Říj 2011 16:28
- Nahlásit
fidalka
neeeee tak to je prostě mazec UFON!!!
|
stetisek123
Člen |
# Zasláno: 27 Říj 2011 17:06
- Nahlásit
tak když stojej už nějaký 3 měsíce
týhle No taky stály, až do přezubení, pak už jedno padlo
fidalka
zejtra jdu s Grinečkovou prochajdit, mohla bych je nechat u ní?
|
fidalka
Člen |
# Zasláno: 27 Říj 2011 17:16
- Nahlásit
stetisek123
Mně je to jedno, jen jestli Grinečková bude ještě v půl druhý doma? Kdy a kam jdete?
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 27 Říj 2011 17:41 - Změnil/a: Grin
- Nahlásit
fidalka
nebudu v jednu patnáct mi jede bus
jdeme na obrany do prokopáku...
edit: A muš taky nebude doma.. hele ale mohly nbychom se smluvit že si je hodim pod auto, auto poznáš a odtud si je vytáhneš, ne?
|
fidalka
Člen |
# Zasláno: 27 Říj 2011 17:47
- Nahlásit
Grin
Jestli jedete do prokopáku, tak ke mně je to už kousek, ale klidně si je vytáhnu z pod auta
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 27 Říj 2011 17:55
- Nahlásit
fidalka
no hele já budu spěchat domu, a Eva nemá dálniční známku... hrozná prekérka..
|
fidalka
Člen |
# Zasláno: 27 Říj 2011 17:58
- Nahlásit
Grin
No to teda tak já vlezu pod to auto
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 27 Říj 2011 18:12
- Nahlásit
fidalka
njn... nedá se svítit
stetisek123
prosimtě hlavně mi nezapomeň dát ty pytle a to maso
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 27 Říj 2011 20:25
- Nahlásit
fidalka
já se uši pokoušela vylepit
no ty vole!
|
fidalka
Člen |
# Zasláno: 27 Říj 2011 20:36
- Nahlásit
davidkova renata
Nááááhodou to byl zcela profesionální přístup
|
stetisek123
Člen |
# Zasláno: 27 Říj 2011 21:36
- Nahlásit
fidalka
hale, pokud se stihnu vrátit do těch půl dvouch, tak ti smsnu a předám ti to růčo, jinak to bude holt pod autem, bo to necháme někde u vjetnamce?
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 27 Říj 2011 22:41
- Nahlásit
stetisek123
u vjetnamce by to taky šlo ale on nerosumjet, on nepoceski.... spíš u tý květinářky. Já fidalce kdyžtak písnu sms kde to má, ale já musim bejt okolo půl jedný doma, takže se bdueš muset rozhodnout jestli to mám vzít já nebo to tam hodíš sama.. nebo líp ti zejtra dám na fidalku tel a zavoláš jí kdyžtak ty
|
fidalka
Člen |
# Zasláno: 27 Říj 2011 23:07
- Nahlásit
Grin
stetisek123
Jsem smířena s lezením pod auto obětuju se pro blaho lidstva
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 27 Říj 2011 23:19
- Nahlásit
fidalka
simtě my to nějak vypytlikujem zejtra a napíšem ti sms kde ty pytle jsou jo... ty s náma máš ale trápení ti řeknu...
|
stetisek123
Člen |
# Zasláno: 28 Říj 2011 08:40
- Nahlásit
fidalka
tak tak, máš u nás veeeelkou pusu!
Grin
já vůbec nevím, kdo tam dnes bude a jestli bude scát, tak jestli se pak ještě půjde na prochajdu a tak. Mobil na Fidálii mám (krzevá Uhelku)
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 28 Říj 2011 21:17 - Změnil/a: Grin
- Nahlásit
a ještě jednou sem, aby to našli i ti co nedočítaj Žumpu:
fotky jsou na rajčeti, malá ochutnáfka těch nejlepčích:
tlačící Crysa
péče f pauzách mezi štěkáním
prapodivné plody na stromě
maryje ojíždějící rukáf
zápas na život a na smrt
létající čestmír... totiš bůch
a - kdo by to byl řek - Grin kousající na rukáf. Sice ho nedrží figurant, ale čert to vem.
Zbytek je prosím TADY, račte se sami pokochat dalším notorickým piknikem u cesty.
|
stetisek123
Člen |
# Zasláno: 28 Říj 2011 21:21
- Nahlásit
jo, Rikoslav vypadá, jako by byl náruživej kousanec. přitom dneska byl jak trdlo
a moc se mi líbí supr záběr, jak Beďarka sedí na rukávu na dece
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 28 Říj 2011 21:23 - Změnil/a: Grin
- Nahlásit
stetisek123
hele na to že byl podruhý byl bezvadnej, kdby grin kousal, to bys teprve vděla, to že je nejistej je normální. Ještě párkrát si kousne a bude bezvadnej. On vůbec nemá jako Grin problém jít do toho kontaktu, což je perfektní, to se u těch psů hodně cení.
záběr jak beďarka sedí
to je Gerdy práce, to jsem nefotila
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 29 Říj 2011 16:38 - Změnil/a: davidkova renata
- Nahlásit
Grin
twe super akční foto ,zejména pan Grineček a pan Rikoslaf vypadají velmi profesionálně ..akorát ta maryje to zazdila trochu ..zpočátku to vypadalo že i jo,ale pak dala jasně najevo,že nám na tu obranu jebe..
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 29 Říj 2011 16:56
- Nahlásit
davidkova renata
jj už jsem psala do žumpy, že maryje by neskládala ípo ale peepo
|
stetisek123
Člen |
# Zasláno: 29 Říj 2011 19:59
- Nahlásit
davidkova renata
mě teda dostala Nánuška, jak jsem si chtěla jen vyzkoušet nasadit toho tchoře a najednou se ozvalo temné zavrčení... Fakt bejt uprchlej trestanec, dělám si do gatí.
Rikoslav se mi nelíbí, mám z toho kousání pocit, že ho to nebaví. Taky jak na to nebyl od mala připravovanej, tak se bojí každýho zvýšenýho hlasu, nápřahu... kdysi mi hodně pokousal Kačku a aby mu kleslo sebevědomí, zakázala jsem mu chodit ke mně domů, pokud mu to nedovolím. Než to pochopil, zlomila jsem o něj koště, takže jsem té obraně u něj nedala dobrej základ
Myslíte, že mám jít zítra na ten cvičák?
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 29 Říj 2011 20:06
- Nahlásit
stetisek123
chce se ti tam, nebo ne? Jestli se ti tam nechce, tak tam nechoď, to pak nemá cenu.
|
stetisek123
Člen |
# Zasláno: 29 Říj 2011 20:11
- Nahlásit
Gerda
já spíš nějak nevím, co tam chci. Já jak nikdy na cvičáku nebyla a vlastně jsem ani nikdy neviděla, jak to chodí, tak netuším, zda se ta dovím něco novýho.
Defacto nemám žádnej problém, chtěla jsem to kvůlivá socializaci Bedřicha,ale to má od vás. Tak jsme si myslela, jestli mi dokážou otipovat pro co má vlohy. Takovou tu velkokinekologickou práci vod nich bych potřebovala
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 29 Říj 2011 20:19
- Nahlásit
stetisek123
Jako na co má Bedřich vlohy? To bys měla vědět ty, ne? Jak to maj poznat na cvičáku, kde ho uviděj prvně, když to nevíš ty, která s bedřichem žiješ už pár měsícůch? Cvičák ti má poradit, co se metodiky a jejího použité tejče, tu velkokinekologickou práci za tebe neudělá. Pomůže ti naučit se užívat metod...myslim si. Notabene pokud tam pudeš, psa nedáváš nikomu z ruky, nikdo ti ho nesmí trestat, dělat na něm výcvikový pokusy, to si děláš sama, zvažuješ a uvažuješ o tom, co ti kdo poradí, jestli je to pro tvýho psa to, co chceš. Pokud se ti nějaká metoda nezdá, diskutuješ o ní a ptáš se. Když si chceš něco na svym čoklu zkoušet, zkoušíš si to sama.
|
stetisek123
Člen |
# Zasláno: 29 Říj 2011 20:31
- Nahlásit
Gerda
sem jako myslela, že když uviděj, jak si hraje s kachnou, nebo jak skáče přes prkno či co, tak mi řeknou, že by s ní šlo dělat agi, frisbý nebo tak.
Ale vlastně mám pocit, že Beďar je talent na všecko. Nevím,asi tam tu jednu hodinu zaplatím a pak uvidím. Já fakt nemám nějakej cíl, jen se tam chci podívat, abych věděla, vo čem mluvíte
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 29 Říj 2011 21:01
- Nahlásit
stetisek123
dyž uviděj, jak si hraje s kachnou, nebo jak skáče přes prkno či co, tak mi řeknou, že by s ní šlo dělat agi, frisbý nebo tak.
tak to víš taky, ne? ))) Jestli se chceš někam jen tak podívat, pojeď s námi do Zlovse. Nebo až pojedem do Štětí. Nebo se domluv na kukačku na hodinu do Jílovýho s Aleksou...
|
fidalka
Člen |
# Zasláno: 29 Říj 2011 21:33
- Nahlásit
stetisek123
Grin
Mám pro vás ty pytlíky jak si to převezmete?
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 29 Říj 2011 21:43
- Nahlásit
stetisek123
A mas v po v 16:45 cas? Vzala bych te se mrknout na stenata- zacatecniky na hafbo.
fidalka
Jestli eva v po pojede tak bychom se stavily cestou tam nebo z5
|
stetisek123
Člen |
# Zasláno: 30 Říj 2011 09:10
- Nahlásit
Grin
hale, zejtra maj děcka kroužky. Pondělí a úterý vodpoledne nikdá nemůžu, bo je rozvážím. Ještě pátky, ale to bývá občas doma muš, tak někdy jo.
fidalka
bych zajela k tobě vosobně? Tuze moc děkuju! Vytrhla si mi trn s patky
Bedřiška si včera v jílovom uhnala asi Bůchovu nemoc a od rána udělala 258 loužiček, což u ní přes den to bývalo už bez. Za chvilku s ní vomrknuten cvičák, jednu hodinu zaplatím a kdyžtak už tam nepáchnu. Snad to přežiu, co po včerejšku mi haxna votekla,ale vyšplhala jsem si na půdu pro kotníkofky
|